Csillagüzenetek

Rend belül

2011. jan. 25

Ismét egy hosszabb távú üzenetet szeretnék átadni, amely természetesen szorosan kapcsolódik a 2011-es évben ránk váró feladatokhoz. Ez pedig a Szaturnusz irányváltása. Szerda (január 26) hajnalban mozgása látszólagosan megfordul az égen, elkezd hátrálni, s legközelebb júniusban fog megfordulni. Ráadásul ez a nyári ?rendes? irányba fordulás messze több ennél, hiszen Pünkösd hétfőn lesz az Esemény: ekkor a Nap és a Merkúr együtt fognak állni a Felszálló Holdcsomóponttal. Erről természetesen részletesen fogok írni majd a megfelelő időben (ha még ez értelmezhetetlenül is hangzott most :) )

Azt látjuk ebből, hogy amit ebben az 5 hónapban megélünk, az végül feloldódik, és egy hatalmas elengedés jön majd létre. E ránk váró időszakban most a Tapasztalás fog minket átlendíteni, hiszen a Szaturnusz a Tapasztalatok Bölcsessége. Ezek a tapasztalatok sokszor első ránézésre nem tűnnek ?kedvesnek? vagy ?szépnek?, de mindez elengedhetetlen ahhoz, hogy valami valójában a miénk legyen. Ahhoz, hogy elmondhassuk: ?igen, én ezt ismerem, tudom milyen, átéltem, megtapasztaltam magamon, valódi bennem.? Mert ez után a tapasztalat feloldódik és ezzel vagyunk képesek végleg lezárni valamit, végleg a helyére tenni.

Azért írom ezt, hogy a ?helyére tenni?, mert a Szaturnusz a Szűz csillagképben jár, ahol a Szűz lényege a rendbetétel: hogy minden oda kerüljön, ahová való. Itt történik az aratás, azaz az élet tapasztalatainak beért gyümölcseit most leszedjük és elrakjuk a helyére. Ez a ?hely? pedig azt jelenti, hogy mindent úgy kell tudnunk kezelni, ahogyan annak helye és ideje van. Tehát az életben például, ha szenvedünk valamitől, korlátozva érezzük magunkat valami miatt, akkor a Szaturnusz azt üzeni: ?nincs a helyén!? ?Tedd a helyére a dolgokat!” Mert nem biztos, hogy amit te így vagy úgy szeretnél, annak Valójában az a helye az életedben! Könnyen lehet, hogy az egód az, ami azt hiszi, hogy erre vagy arra van szükséged, de valójában nem: és ekkor ?jön? a Szaturnusz és azt mondja: ?barátom, ez nem túl időtálló, amit itt csinálsz, próbáld meg még egyszer?. És addig és addig próbáljuk, amíg ki nem kristályosodik az igazság.

Mint ahogyan a csodálatos ásványok is a hatalmas nyomás alatt kristályosodnak ki és válnak magas rezgésűvé, úgy nekünk is át kell esni ezen a “nyomáson”. Most nem tudjuk ezt kikerülni, illetve minél jobban el akar az ember menekülni a nyomás (korlát) alól, annál erőteljesebben húzza vissza.

Ezért a csillagok tükre azt sugallja számunkra, hogy menjünk elébe a tapasztalásoknak, lássuk meg a hétköznapi események mögött azt, hogy itt most éppen rendet teszünk: megtapasztaljuk a saját bőrünkön, hogy mi nincs a helyén! Ezért minden korlátra úgy tekintsünk, mint valami jelre, ami arra hívja fel a figyelmünket, hogy belül zavar van, kuszaság van. Az igazi rendrakás által pedig a szőnyeg alá söpört, eltitkolt dolgok is előbukkannak: ezekkel szembe kell nézni mert csak így lehet a helyére rakni! (lásd a korábbi írást: Valódi Emelkedés Megélése)

S észre kell vennünk még egy fontos üzenetet, mert ez a hátráló mozgás és visszafordulás pont a Holló csillagkép felett zajlik. Azaz a Szaturnusz elérte a Holló utolsó csillagát, megfordul, majd a Holló csillagkép első csillagánál fordul vissza, így nagyon hangsúlyossá válik a Holló üzenete!!!

Erről korábban írtam itt, de a lényegét most elevenítsük fel: a saját elzárt, visszatartott tudásodat és értékeidet elő kell hozni!

A Holló nem véletlenül a Pálos rend címerállata! A Pálos rend végső beavatási rítusa pedig az, amikor a beavatásra váró, három napra egy kőkoporsóba zárja magát, és így alakítja át testét, lelkét és szellemét: azaz képes lesz kilépni abból az illúzióból, hogy ő egy testbe zárt lélek, s képes lesz egyesíteni magában az Egészet, visszakapja Teremtő erejét, hogy megélje saját valóságát!

Erre hívja fel most a figyelmet a Szaturnusz a Holló fölött járva 5 hónapon keresztül: LÉGY BEAVATOTT! Avasd be saját magad az életedbe! Válj Te is megvilágosodottá, ami nem egy hiperszuper elképzelhetetlen állapot, hanem egyszerűen az Élet megélése tudatos szinten. Váltsd meg magad!

S ezt – mint erre a korábbi írásokban is utaltam – senki nem tudja megcsinálni helyetted. Amikor a saját kőkoporsódban vagy, akkor nincs ott egyetlen mestered sem.. nem rohanhatsz a kineziológusodhoz, hogy lécci oldd ki, hogy tegnap húst ettem… nem rohanhatsz a tuti mesteredhez, hogy mit lát rajtad, vegye le rólad a rontást… nem tudsz elmenni meditálni másokkal, hogy az egódat fényezd, hogy a napi spiri adagodat megcsináltad… Itt ezeknek már nincs helye. Vagy megcsinálod, vagy elpusztulsz.

Így mutatja a Szaturnusz számunkra, hogy ezen a “nehéz” időszakon LÁTSZÓLAG egyedül kell keresztül mennünk. Most egyedül maradunk egy időre, mert egy olyan NEMES folyamat zajlik, ami csak magunkra tartozik: a saját életünk megváltása…

S nem buzdítok senkit arra, hogy hagyjon ott csapot papot, az életét, a családját, dehogy, Sőt! Hanem, most a belső átalakító folyamatokat egyedül, belül kell megélni. És ez szintén nem azt jelenti, hogy ne fogj össze másokkal, ne segíts másokat. De itt a segítés nem abban áll, hogy beszállsz a társad mellé a kőkoporsóba: hanem ott állsz mellette, és teljes szíveddel szereted és belül, lélekben támogatod. S ha a saját koporsódból kitekintenél, akkor azt látod, hogy a társaid ott állnak melletted, az angyalok ott állnak melletted, és Rád várnak. Pusztán a JELENLÉTÜKKEL TÁMOGATNAK!

Te is így tudsz Támogatni, téged is így tudnak támogatni. Ez egy picit így magányos fél év lesz abból a szempontból, hogy az embereknek meg kell érteniük: a problémáikat senki más nem tudja átvenni, megélni, az mindenkinek a sajátja. Segíteni sem lehet igazán: csak LENNI, LÉTEZNI, és sugározni. Az átalakulást mindenkinek belül kell megélnie.

S ha már Rend van, ha már minden a helyén van, akkor kijőve a kőkoporsóból már egy teljesen más nézőpont vár ránk… Pünkösd hétfőn, azon a napon, amikor Szentlélek kiáradt. ” Én pedig kérnifogom az Atyát , és másik pártfogót ad nektek, hogy veletek legyen mindörökké: az Igazság Lelkét, akit a világ nem kaphat meg , mert nem látja, nem is ismeri; ti azonban ismeritek, mert nálatok lakik, sőt bennetek lesz“. (János Evangéliuma, 14:16-17)

Tehát a Bennünk lévő Igazság árad ki, ez visz ki a kőkoporsóból a Valódi Életbe.

Ezt keressük és találjuk most meg ebben az 5 hónapban.

38 hozzászólás

Nikka mondta:

Balázs, ez fantasztikus ! Nagyon köszönöm, megint Te vagy az egyik ember, aki segített nekem átlendülni a holtponton. A csillagmag napi bibliámmá válik lassan… Köszönöm, hogy vagy és gondolataidat megosztod velünk. :-) Mindenkinek békességes, áldásos szép napokat!!!!

Lady Justice mondta:

Nagyszerű hír, hogy végre csinál valamit a Szaturnusz is :D A bugristigris is elódalog a héten, és én is előmászhatok végre a szarkofágomból!
Köszönöm a visszacsatolást!

L. Kata mondta:

Balázs, hálásan köszönöm ezt az írást! Mindig is olvasgattam az oldalt, de most különösen megérintett, talán mert ez a tranzit Szaturnusz épp a radix Plútón halad át a 8. házamban a Holló csillagképében!? ;) Isten áldása érte!

Győrffi Enikő mondta:

Balázs!

Köszönöm. :)))))
Én éppen rendezem az életem elég sok szinten egyszerre (munka, magánélet, anyagiak).
Belül érzem, hogy szükséges, és magam tudom csak rendbe tenni, hogy nem várhatok ölbe tett kézzel míg más megmondja a megoldást, vagy ő megtegye azokat a bizonyos lépéseket helyettem.

Hála! E.

Pintér Márta mondta:

Köszi, most már lelkesebben csinálom a rendszert a dolgaimban,
mert ezek szerint nem véletlenül kezdtem el.

Zsuzsa mondta:

Köszönöm!

Babs mondta:

Szia Balázs!

Még mindig tetszik a tárgyilagosságod, ahogy az üzentet mindenféle sallang és barokkos körmondat nélkül osztod meg velünk. Komoly mondanivalód volt ma is, de azért megcsillant a humorod is, különösen a napi spiri adag tetszett.:D

És csak alátámasztani tudom személyes tapasztalat alapján, hogy körülöttem mindenki nagy rendrakásban van, más-más életterületen. A ma olvasottak alapján, már nem is csodálkozom semmin se!:)

Üdv: B

Princess mondta:

Érzem a rendrakást, várom a végerdményt! Legy úgy, ahogy lennie kell!

Katalin mondta:

Köszönöm Balázs!

Hihetetlen, de hétvégén nekiláttam végre fizikai síkon is megtenni a dolgomat – és már nem fogom abbahagyni, vagy feladni, mert bár a szarkofágban egyedül fekszem, körülöttem fantasztikus segítők állnak —- közöttük Te is, és sokan újak, és régiek, akikről eddig egész mást hittem. És önmagamban is megtaláltam az erőmet, amit semmi nem tud tőlem elválasztani.
Még egyszer köszönöm!

Zsiann mondta:

Köszönöm én is, Balázs!
Nagyon jókor jött, kiírtam magamnak:
KERÜLJÖN MINDEN ODA, AHOVA VALÓ
Kedves társak :)
Jó tudni, hogy jelenvagytok…
Namaszte:
Zsiann

Adyashanti mondta:

A szamuráj kardot is évekig ütik, aztán összehajtják, és évekig ütik. Aztán a ráhulló selyem is kettéválik.

A szentlélek maga a kozmikus szellem, a prakritiből(természet, anyag, megnyilvánult) a purushába (megnyilvánulatlan, tiszta tudat, fény) visszavonult Egy. És ez az Egy vagyunk mi, hiszen csak az van, tehát inkább a “mi” és az “én” az értelmetlen. Az mondja rajtunk keresztül tiszta tudatban: Én. És ugyanakkor: az egó és a maya is a végtelen Egy megnyilvánulása.

Adyashanti szerint a globális megvilágosodás biológiai szükséglet. Egyszerűen nem lesz fenntartható a bolygón leledzésünk. Lásd videó: http://vimeo.com/4379641

Ritus mondta:

húúú, ezt csinálom igen, a kirakósjátékom darbjait rendezgetem, hogy egy -teljesebb- képet kapjak :))) jó hogy gyerekkoromban imádtam kirakózni :D
Nem győzöm hangsúlyozni Balázs, hogy egy nagy-nagy kincs vagy az életemben!
Ölellek, szeretettel!!!!
Rita

Győrffi Enikő mondta:

Katalinnak üzenném:

Én is kaptam segítőt, és közben mások életútján én is azzá váltam azt hiszem.
Így működik.

mondta:

Már annyi ideje várom én is hogy legyen már valami jó dolog….Decemberben megkönnyebbültem, e nem lehet leengedni, sajnos…..Remélem, egyszer feloldódik ez a feszültség…Egyedül járom az utamat, sem nem segít családállítás, sem nem más.
Nem meditálok csoportban sem.
Egyedül teszek mindent, már rég rájöttem, hogy így kell tennem, mert sok tévedést és kunkort levághatok ezzel. Fel kell ismerni h egy csomó dolog nem én vagyok.
Ezt kell magamról leválasztani.
Tudom, h a saját életemért csak én vállalhatom a felelősséget, és senki nem segít.
ezt már régóta tudom.
De annyira szeretném, ha legalább annyi jogom lehetne az élethez, mint másoknak.
Sajnos sokan beszabályoznak, és korlátok alatt tartanak. Fenyegetnek, hogy tönkretesznek, ha üzletileg nyitok.
Ezért megítélem őket. Hogy nem ismerik a törvényt: élni és élni hagyni.
Persze, csak a saját életszínvonalukat szeretnék fenntartani, ami persze élesen különbözik az enyémtől:D

De nem lépek,mert félek, hogy mi lesz.
ez az én drámám, sajnos.
Olyan kő koporsó,, amiből lehet, h soha nincsen menekülés.
Rá kell jönni, hogy van ami nem lehet rosszabb, és megtenni mégis, amitől félek. Elindulni mégis, hiába tiltják, és fenyegetőznek.
Át kell lépni a félelmet, és nem alárendelt szerepben látni magam.
Ez nagyon nehéz. Ilyenkor érzem, hogy miért nincs mellettem senki, aki segít-és ez az igazságtalanság, és támogatói hiány nagyon tud fájni.
Köszönöm, hogy meghallgattatok.

Illyés Jolán mondta:

Köszönöm, ez óriási segítség volt. Amikor olvastam, mintha minden sor rólam szólt volna. Annyira mélyponton voltam, hogy úgy éreztem nincs ennél mélyebb.
Hálásan köszönöm.
Joli

Palackposta mondta:

Köszönöm Balázs:-)
Ez olyan szép:”egy olyan NEMES folyamat zajlik, ami csak magunkra tartozik: a saját életünk megváltása…”

“Mert e parancsolat a melyet én e mai napon parancsolok néked,nem megfoghatatlan előtted;sem távol nincs tőled.
Nem a mennyben van,hogy azt mondanád:Kicsoda hág fel érettünk a mennybe,hogy elhozza azt nékünk,és hallassa azt velünk,hogy teljesítsük az?
Sem a tengeren túl nincsen az,hogy azt mondanád:Kicsoda megy át érettünk a tengeren,hogy elhozza azt nékünk és hallassa azt velünk,hogy teljesítsük azt?
Sőt felette közel van hozzád ez ige;a te szádban és szívedben van,hogy teljesítsed azt.”
Mózes V.30.11.

Ancsi mondta:

Kedves Balázs!
A múlt héten selejteztem. Január óta úgy éreztem, nem vagyok a helyemen. Ment a kukába párkapcsolat, ruhák, papírok, negatív emberek. Úgy éreztem, csak így tudok lépni, megtalálni az új helyemet. Ezek a csomagok nem engednek elindulni az új utamon. Nem minden része volt a legkönnyebb a selejtezésnek, de most már sokkal könnyebben lépdelek. El kellett engednem a régi korlátokat.
Köszönet a szavakért!

Ildikó mondta:

Kedves Balázs!

Lehet, hogy valamit nem értelmeztem jól a szövegben, de tudtommal a Szaturnusz a Mérleg csillagjegyben van és marad is 2011-ben. Igaz, retrográd júliusig, de nem megy vissza a Szűz jegybe.
Köszönöm, ha kapok a hozzászólásomhoz választ.

izababe mondta:

Hát ez ütős volt!!!
Rendszeres olvasója vagyok a Csillagmagnak, de bevallom helyenként nem értettem ezt a rendrakást – hiszen már többször is írtál erről.
A mostani körülményeim viszont abszolút rávilágítanak arra, amiről ebben a bejegyzésben írsz…!
Nagy felismerés volt,
Köszönöm!

Zsazsa mondta:

Nagyon köszönöm Neked Balázs, a munkád, a fáradságod, a fantasztikus tényt, hogy megosztod velünk a Kincset. Csodálatos dolgot cselekszel. Számomra minden egyes közlésed egy-egy lépcsőfok. Előre visz, feltétlenül, hisz érzem.
Szinte minden szó fölösleges, jó lenne, ha megéreznéd azt az örömöt, amit kiváltottál bennem. Az átalakulás folyamata elkezdődött………
Légy áldott a sok segítségért
Valóban, “a tudás akkor válik fénnyé, ha továbbadjuk” (Kryon) és Te ezt teszed, terjeszted a Fényt

csakúgy mondta:

Kedves Mó,

Hasonló cipőben járok. Nemrég nagy nehezen ráébredtem: a kölökkorom óta titkon vágyott hivatást feláldoztam az anyagi biztonság, a “polgári foglalkozás” oltárán. Egyre nehezebb reggelente bemennem a munkahelyre. Mozdulnom kell és ezt a munkahelyemen tapasztalt egyre groteszkebbé váló szituációk is megerősítik. A tükör egyre görbébb, napról-napra nehezebb maradni. Millió helyre jelentkeztem állásért, eddig semmi válasz. Biztonsági játék vagy rizikó? Hogy melyiket válasszam- még én sem tudom…
Sok-sok erőt és kitartást neked!

Emo mondta:

Kedves Mó és Csakúgy,
Amint látom nem vagyok egyedül..sajnos hasonló dolgokkal, érzelmekkel küzdök én is nap mint nap.Próbálom legyőzni a “félsz”-t, iszonyu nehéz, mikor azt hiszem megszabatultam tőle, mindig előjön a rejtekéből.
Kitartást Nektek.
Köszönet Balázsnak, mert sikerül megértenem bizonyos eseményeket, dolgokat.

Brajdáné Mohr Mária Aranka mondta:

Kedves Balázs,örömmel olvasom minden leveledet és a benne lévő információkat,tudást továbbadom és terjesztem.
Köszönöm és szeretettel üdvözöllek.

Erika mondta:

Kedves Mindenki!

Azt hiszem, hogy az anyagi dolgokkal kapcsolatban szolgálhatok 1-2 felemelő történettel, ami talán nektek is segít.

Én azt tapasztalom, hogy az Égiek mindig küldenek segítséget, ha a döntés és a szándék megvan benned. Mondok egy példát. Decemberben eldöntöttem, hogy elkezdek angolt tanulni. Mindezt úgy, hogy nincshavi 30-40 ezer forintom angolra, de tudtam, éreztem, hogy nekem ez kell, szükségem van rá mert ha megtanulok rendesen angolul, akkor kaphatok jó állás ajánlatokat.

És itt jöttek a képbe az égiek. :) 2 héttel később kaptam egy hírlevelet, hogy most 20 ezerért egy 80 órás tanfolyamra elmehetek. Tehát az égiek küldtek egy lehetőséget, amit csak meg kellett ragadnom. :)

Másik példa. Anyukámnak m egszűnt a munkahelye, és eldöntötte, hogy társasházi közös képvieleteket fog válalni. 2-3 hét múlva oda költözött a házba egy iroda, aki “véletlenül” pont közös képviseletekkel foglalkozik, ráadásul mint kiderült, anyu ismeri a bérlőt.

Tehát az égiek megint küldtek egy lehetőséget, amit csak meg kell ragadni!

Szerintem az a kulcs, hogy mindenki hozzon egy olyan döntést, amit valóban szeretne, és egész egyszerűen ne engedjétek, hogy a negatív gondoltaok, félelmek uraljanak. Ha negatív jut eszetekbe, azonnal hesegessétek el a gondolatot, és helyette képzeljétek el, hogy milyen jó “lesz” amikor ezt meg azt fogom csinálni. Jelenítsétek meg képileg és érzésileg is magatokban, mintha éppen abban a pillanatban átélnétek azt, amit szeretnétek.

Ha így tesztek, az égiek dobálják a labdákat, már csak észre kell venni és élni a lehetőségekkel.

Egyedül párkapcsolati témában nem tudom ezt alkalmazni, de minden más területen nekem működik!!! :)

Remélem tudtam segíteni.

Erika

Kriszta mondta:

Úgy vélem,(most),hogy az asztrológia és az asztrozófia egymás segítségére lehetnek. Mivel a Szaturnusz az asztrológia szerint most a Mérleg jegyben áll,ezért segít döntéseinkben, segít megállni a helyünket a külvilágban, és kapcsolatainkat rendbe tenni, bár én azt mondanám, nem ez a hét a legalkalmasabb rá, mert a Merkúr kvadrátja nem igazán segíti ezt, tehát ne ezen a héten hozzunk nagy döntéseket. A jövő hét, mely alkalmasabbnak bizonyul, hiszen a Vízöntő Nap együtt a Marssal, s még a Hold is rásegít, biztosítja trigonja által azt a segítő, és tisztító fényt, mely helyesen világít rá a megfelelő irányra a rendrakást illetően (Szűz csillagkép).
Persze ezek csak az én gondolataim, melyek talán segítenek,természetesen csak abban az esetben, amennyiben Te is így gondolod Balázs.
A folyamatok zajlanak…. :)

Kiss Balázs Kunó mondta:

Kedves Ildikó!

Kedves Ildikó!
A választ a kérdésedre itt találod:
http://csillagmag.hu/mag-tar/csillagkepek-a-tudatban/

A mérleg jegy is igaz, és a Szűz csillagkép is.
Kérek mindenkit, hogy a jegyek neveit kisbetűvel írja, a csillagképek neveit írjuk naggyal a magyar helyesírás szabályai szerint! Köszönöm.

———————

Kedves Kriszta!
“Merkúr kvadrátja nem igazán segíti ezt”
Ez meglátásom szerint egy nagyon csúnya dezinformáció. A Merkúr kvadrát pont abban SEGÍT, hogy valódivá és kézzelfoghatóvá tegyük a gondolatokat. Itt a nehézség csupán feladat: de minél nagyobb a feladat, annál nagyobb az eredmény.

Köszönöm, hogy felhívtad erre a figyelmemet, mert pont ezen megyek én is keresztül! De látom, hogy most történik meg az, hogy az ember lépésről lépésre végigjárja, hogy mi a valódi és mi nem! És igen, ez úgy tűnik, hogy nem jut az ember egyről a kettőre… De ezen át kell menni, ha valódi gondolatot-döntést szeretne az ember…

Köszönöm Kriszta! :))) Nagyon sokat segítettél!

Balázs

Kriszta mondta:

Kedves Balázs!
Örülök annak, hogy szavaim segítséget nyújtottak, ám dezinformátorként pirulok! Nem akartam valótlant állítani, rosszul hittem, hogy a Szaturnusz kvadrátja inkább elvesz, mint hozzátesz a dolgokhoz,ezek szerint. De ha meg kell másznia az embernek azt a hegyet, hát megmássza, útközben meghallhatja belső hangját, mely segít a mérlegelésben, még ha látja is maga körül zavaros gondolatainak örvényét, a csúcson úgy is elé tárul a ráció.
“ez az egész annak a kozmikus tréfacsinálónak a műve, aki a valóság forgatókönyvét írja.”
Stanislav Grof.

Jó érzés olvasni picit ebben a forgatókönyvben, de nehéz, és felelősségteljes. :)

Köszönöm a kiigazítást!

Kiss Balázs Kunó mondta:

Kedves Kriszta!
Ne pirulj, az asztrológia valóban ezt tanítja általában, amit írtál, de mint megjegyeztem, szerintem ez egy buta nézőpont, és elrejti a kiemelkedés lehetőségét, ami ott van minden stációban. Én így látom.

:)

Balázs

Princess mondta:

Csakúgy!
Nekem is voltak gyerekkori álmaim, hogy mi is leszek, de ez mégsem képzelgés volt, hanem egy különös érzés… És érdekes, mert pl. más formában, de testet öltött életemben és remélem, ha nem is úgy, de másképp részese lehetetk e nehéz hivatásnak!

Koller Katalin mondta:

Kedves Balázs!

Köszönöm, köszönöm, köszönöm ezt az üzenetet!
A vesémig hatolt. Felébredtem.Az asztrológiai képletemben a Szaturnusz az I.házban áll.Sorra kapom a próbatételeket.Most már tudom csak is én tudom megoldani.
Köszönöm.

Ritus mondta:

A lelki rendrakáshoz még annyit tennék hozzá, hogy azért ezt testi szintre is vigyük le, mert vannak dolgok, amik megragadnak testben és így hiába oldod ki a lélekben jelezni fog a tested.
Én tegnap voltam egy csontrakónál….nagyon jó volt, ezért is ajánlom Minenkinek a rendrakaás mellé!!!! Ez is hozzátartozik a: törődj magaddal!-hoz :)

Ezt TALÁLTAM: Starry Night iPhone Widget mondta:

Nézzétek meg, mit találtam: asztrozófia a mobilon, link a nevem alatt.

Hasonló szoftver: SkypMap, ami sok mobilra elérhető.

Utóbbit Kipróbáltam, a Google és Microsoft sky-jal ellentétben a pontos a jó, valós csillagképeket mutatja! Ennek pedig a linkjét ide írom: http://www.theskymap.com/devices.php

Judit FL mondta:

Kedves Balazs es Mindenki !

Mivel nalunk is zajlik az elet es a “boltban”en is”egyencipot” kaptam mint Ti sokan, sajnos ezt kell viselnunk sokunknak. Szep lassan “gyorsan” oldodnak es rendezodnek, anyagi, parkapcsolati es egeszsegi gondjaink.

balazs es Mindenki nagyon koszonom a vallomasokat ,melyek nagyon sokat segitenek megerteni mi is zajlik korulottunk. EZEK MIND MIND ELETMENTOEK.

Es meg valami ! Hogy melyik csillagkep teszi nem tudom, de folyamatosan kapjuk a kisebb nagyobb jeleket, hogy melyik a fenyes ut. HAZAMENNI VAGY MARADNI !
Ugy dontottunk a kislanyommal, hogy marcius vegen, ha az egiek is tamogatjak dontesunket akkor HAZAMEGYUNK, hallgatva a jelekre, jelzesekre es uzenetekre, melyeket kulon is koszonunk Mindenkinek idelenn es odafenn egyarant.

kedves Csillagmag tarsaink kitartast es turelmet es igen nagy batorsagot, lelekierot kivanunk mindenkinek a rendrakashoz.

Szeretettel jo ejt nektek
Judith FL

Baby mondta:

Kedves Mó!

Egy kis szomorúságot érzek belőled?lehet, hogy gyorsabban haladunk, ha egyedül vagyunk.
Én azt érzem, hogy a társas létnek jött el az ideje és hidd, el ha én ezt mondom akkor nagyon így kell lenni, mert én aztán egy magányos farkas voltam!
És még jól is éreztem magam úgy?. de már nagyon nagyot változott minden, én is.
-Neked is éppen annyi jogod van az élethez, mint másnak!
Csak szerintem? lehet egy karmikus történésben vagy, ami még nem engedett el?légy türelmes és fogadd el jelenlegi helyzetet?szeretettel…
Változásra?esélyed
Magadnak kell kiharcolni, démonjaiddal (félelmekkel) megküzdeni, ez az amit nem varrhatsz senki nyakába!
Hozzá teszem én sem szeretném?.köszönöm szépen, volt nekem elég ?azokkal már megküzdöttem!!!
Mindenki a sajátját győzze le, kerekedjen felül!
Emelkedjen fölibe csak akkor van esély a boldog életre.

Osho mondása nagyon tetszik búcsúzóul:mindnyájan egy sok szobás ház vagyunk.
A háznak van pincéje, padlása: a pince a tudatalatti, a padlás a tudatfeletti.
A FONTOS a PINCE a tudatalatti, ha vmi nem tetszik ledobjuk a pincébe és igyekszünk nem rá nézni. Még is a megoldás, hogy előszedegetjük a pincébe ledobált dolgokat felhozzuk tudatos szintre, ránézünk, megoldjuk és feloldjuk, elengedjük!
Remélem már nem érzed annyira magad egyedül…ha emberek nem, az Angyalok mindig mellettünk állnak!!!Csak kérnünk kell…
:-) Baby

MneKata mondta:

Köszönöm!
E sorok olvasása közben, kicsit újra magamra találtam!
Az elmúlt időszak terhei, változásai, nagyon meggyötörtek! De tudom, hogy miért van mindez! És talán minden a helyére kerül, végre. Hiszek benne, hogy minden megoldódik!
Addig is türelmet és kitartást!
Kata

Valkovszki Éva mondta:

Kedves Balázs!

Ezt az írásodat is hálásan köszönöm! Napok óta kapom a Tarot kártya XIII. Halál lapját és nem értettem, hogy miért, bár félelem nélkül és érdeklődéssel fogadtam és kerestem, hogy merre engedjem magamban az üzenetét. A Te írásod mutatott rá az irányra. Először sok(k) volt, most viszont már mosolyogva fogadom és azzal biztatom magam, hogy ahol korábban eltörtem, ott lehetek most erős – vagyis átalakulva léphetek ki a “szarkofágomból”. Hálás szívvel köszönöm. :)

Csakúgy-nak: Együtt érzek Veled, megjártam az utat, amiről írsz – persze a magamét. Nem mertem lépni, csak sodródtam, a félelem bénulttá tett, de ez a Sorsomat nem érdekelte, kaptam egy nagy lökést, amiben majdnem ott maradtam. Ez 5 éve volt. Ma, visszatekintve látom, hogy minden részletre szükségem volt, és bár ugrottam volna magamtól!!!! Most értettem meg, hogy mit jelent a gondolat: A Sors vezet, de ha nem ismerem föl, és nem lépek, akkor kényszerít. Sok szeretettel kívánok Neked erőt, bátorságot és rendíthetetlen hitet Magadban és a támogató segítőkben! :)

Éva :)

gygabi mondta:

Az emberek keresztre vannak feszítve, mint Krisztus.Aki tudatosan éli meg a változást, át tudja érezni ezt a fájdalmat, az emberi lét/dualitás,karma/ fájdalmát.A “bűnök” megbocsájtattak a feltámadás megváltás lesz. Gyönyörű
Megtapasztaltuk,MEGCSINÁLTUK:)

Judit mondta:

Kedves Balázs!

Szinte naponta elolvastam a “rend belül” nekem gyenge pontom a rend.
Probálok kivül, belül “takaritani”. Közben eszembe jutott, hogy nagyon hangsulyos most a rend, hiszen a Nap a Vizöntőben jár, és a mitosz szerint Herkules is “takarit” a Vizöntőben, Augiász istállóját takaritja. méghozzá nem a szokásos modon takarit, nem kihordja az istállóból a trágyát, hanem kiüti az istállő két szemközti falát, és átengedi rajta a két folyót, az Élet és Szeretet folyoját.
Uj szemlélettel, uj ötlettel takarit, ami a felmelkedést jelképezi.Ugyanarra a problémára lehet uj megoldást találni, amit talán az élet hoz elénk tálcán, mint ahogy Erika is irt két fantasztikus példát erre.