Csillagüzenetek

Szeresd Magad

2011. nov. 28

Az új energia, az új világ tulajdonképpen egy új egyensúlyt jelent, amely nem egyfajta ?külső? egyensúly, hanem a ?belső? világ egyensúlyáról beszél. Egy mondatban kifejezve: a dualitás belülre kerül.

A férfi továbbra is férfi marad, de már befogadja a női erőket, bent élve meg azokat, nem kint keresve ? természetesen ez fordítva is így van. Ezek után nem lesz szükség a poláris ellentétre, hogy az kiegyensúlyozza azt, ami kimozdult ? azaz a jó nem vonzza magával közvetlenül a rosszat.

Ezt viszont megélni csak akkor lehetséges, ha az ember belül képes magában megtalálni a jót is és a rosszat is. Sajnos a legtöbb spirituális tanítás (talán azt is mondhatnám, hogy szinte az összes), és a társadalmi törvények is mind-mind arról szólnak, hogy az ember nehogy rossz legyen, ne legyenek negatív tulajdonságai, megnyilvánulásai, mert azzal bánt másokat, szenvedést hoz, és tönkreteszi a társadalmat.

Ebben éltünk sok-sok ezer esztendőn keresztül, tehát a szavaim biztosan sok ellenállást keltenek életre. Mégis azt tudom csak mondani, hogy a világ akkor fog egyensúlyba kerülni. E felé tart az emberiség, ahol a polaritás belül kerül kiegyensúlyozásra.

Mégis legyek ?rossz? ember?

A teljesség az, amikor az ember belül önmagában felfedezi a jót is és a rosszat is. Nem akarja elnyomni, nem akarja átalakítani, megváltoztatni, eltakarni, építeni rá, sőt megmutatni sem akarja. Amikor szembenézünk önmagunkkal, és képesek vagyunk elfogadni magunkat teljes egészében.

Hatalmas spirituális, öko, bio és természetgyógyász iparágak épülnek erre. ?Kutasd, irtsd magadból a negatív tulajdonságokat? ? nehogy véletlenül is rosszra gondolj, vagy rossz dolgokat tegyél, a negatívat kerüld nagy ívben és csak a pozitívat vonzd be. S ha nem így teszel, menj el oldásra, családállításra, asztrológushoz, jóshoz, hogy megtudd, mi vár rád, milyen vagy valójában, hogyan lehetsz mindig jobb és jobb?

Ez egy kifordult, állandó önmarcangolásban és ítélkezésben létező Emberi Lényhez vezetett, a teljes szeretetlenséghez.

Hiszen ha nem vagy képes magadat TELJESEN szeretni, akkor hogyan lennél képes a többi embert szeretni? Ha magadban nem tudod szeretni a hisztit, a féltékenységet, a gyávaságot, a szegénységet, az egozimust, a kritizálást, az agressziót, a butaságot, a tudatlanságot, a törtetést, a kegyetlenséget, akkor hogyan de hogyan fogod azt embertársadban szeretni?

Nem előbb magaddal kéne kezdeni?

Nem előbb önmagadat kéne MEGISMERNI teljes mértékben, hogy milyen ?rossz? és milyen ?jó? tulajdonságaid vannak? S ha megismerted magad, akkor jöhet az elfogadás és a szeretet ? ÖNMAGAD IRÁNT.

S ezzel egy időben a világod is tele lesz szeretettel ? mert a ?rossz? dolgok is csak ?dolgok? lesznek életedben ? hiszen szereted őket.

Ezt hívom én az új egyensúlynak ? amikor EGYENSÚLYBA KERÜLSZ ÖNMAGADDAL.

Teremts ebből a valódi egyensúlyból kiindulva

S ha megvan az egyensúly, akkor teljesen más állapotból fogsz tudni ?változtatni? magadon. Hiszen a változás az Elfogadás és Szeretet kiindulópontjából, egy magas szintű egyensúlyi helyzetből fog kiindulni. Gyökeresen különbözik a két létezés ? az egyik az állandó el-nem-fogadás talajáról táplálkozik. A másik pedig egy egyensúlyi, szeretet-állapot talajáról.

December első napjai erről szólnak

S ez e hét kiváló, hogy úgy mondjam ELKÉPZELHETETLENÜL CSODÁLATOS IDŐSZAK arra, hogy megtaláld és megéld ezt az új egyensúlyi állapotot.

A hét elejétől kezdve egyre jobban megközelíti a Vénusz a Plútó ?t, majd december elsején együttállásba kerülnek. Ugyanebben az időben a Nap is eléri az Antares csillagot.

Vénusz az Egyensúly, a Harmónia, a belső maggal való kapcsolatodat szimbolizálja, míg a Plútó a minőségi, a teljes és totális átalakulást. E két bolygó együttállása szimbólumok szintjén arra ösztönöz, hogy nézz szembe magaddal, belső lényeddel, belső egyensúlyoddal, és alakítsd át azt.

Alakítsd át a közted, és a világ közti viszonyodat!

Amit eddig ki akartál rakni belülről, hogy nehogy bent legyen, azt kint találtad meg a világban ? de csak azért, mert nem akartad magadban észrevenni. Itt az ideje befelé nézni, és mindazt felfedezni a magadban, amit nem tudsz elfogadni a világban. Nehéz, tudom hogy nehéz, de a Plútó által megérkezik most az a hatalmas átalakító erő, amivel a megfordítást meg is tudod tenni.

Tapasztalom, hogy ez tényleg nagyon mély és nagyon gyökeres (plútói) átalakítást igényel. Az Átalakulás Iskolájában nem véletlenül beszélünk kvázi egy éven keresztül erről, különböző gyakorlatokat tanulunk ennek a megélésére. És látom, hogy sokszor még ez is kevés.

Hiszen amit hosszú és hosszú életek alatt ültettél be, hogyan fordíthatnád ki egy nap alatt? Nehezen. De nincs más dolgod, mint elültetni ezt a gondolati magot bensődben, és ki fog hajtani. Aki befelé indult el, mindig megtalálta önmagát, ellenben aki kifelé indul, mindig eltéved.

Érdemes tehát elsején magadba nézni, egy rövid kis meditáció erejéig, és megnézni, mi az amit utálsz magadban? Mi az, ami soha de soha nem szeretnél lenni? Mi az, amit nagyon de nagyon nehéz elviselni magadban?

A csütörtöki közös Előadáson és Meditáción főleg ez lesz terítéken, hogy ezeket megéljük nem csak a világban, hanem önmagunkban is. De ezt otthon is meg tudod tenni, hogy megkeresed ezeket a dolgokat, esetleg felírod. Észben tartod? És figyelsz. Észre fogod venni ezeket magadban is, ha őszinte vagy magadhoz? Jó tapasztalást kívánok!

A TELJES SZERETET

S csak fél mondat erejéig említettem talán a legfontosabb december eleji konstellációt, a Nap ? Antares együttállását. Az Antares (korábban a 11:11-es írások kapcsán már olvashattad) a Teljes Isteni Szeretet szimbóluma.

A Nap együttállása során mi is belépünk az Antares Kapuján ? azaz újabb lépést teszünk a spirálunkon a magasabb rendű szeretet egységébe. S ha a fentieket elolvastad, akkor látod, hogy nincs is ennél szebb lehetőség, szinte kiállt az Univerzum, hogy ?itt az idő!?,

SZERESD MAGAD!

Nincs más dolgot, tényleg, ennyi, ilyen egyszerű, ilyen hihetetlenül egyszerű minden problémádra a megoldás: szeretni és elfogadni magad.

Ha megnézed, minden nagy és igaz tanító erről beszél.

S mi tettünk egy nagy tapasztalási kört azért, hogy megpróbáljuk átalakítani a világot, kipurgálni belőle a rosszat, hogy a Mennyországot elhozzuk a Földre. És szerintem ez sikerült is volna, hiszen annyira de annyira sokan és sokáig próbálták ezt ? de egyetlen egy baj volt ezzel.

Azt hittük, hogy csak a szépnek és a jónak kell létezni a világban. És így lemaradtunk a Teljességről.

Ám itt az idő, hogy Szeresd Magad!

Legyél Te magad a teljesség ? mindennel együtt, mindennel?

Lépj be?

 

46 hozzászólás

Palackposta mondta:

elsején 13.30-kor 39 éves leszek.

psziszi mondta:

Balázs! Nagyon szépen köszönöm az írásod, minden sora igaz!

Freya mondta:

Nagyon köszönöm a munkádat, tanulok belőle, sokat meg is osztok hogy minél több emberhez eljusson, mert a tudás mindenkié!
Boldog és békés napokat az életedre.
Freya

Kicsi mondta:

Szia Balázs ! Köszönet és hála minden szavadért !

Laura mondta:

Kedves Balázs!

Pont ezt élem! Szeretem és sőt imádom magam…mint Nőt, Szellemet, Lelket, Barátot,…mindent, ami vagyok…még a hisztiket, gyengeséget, hibás döntéseket,sírást,… és ennek ellenére kényeztetem magam minden jóval.

És a sok tisztítás, oldás,…minden után egyszerűen meg akarom élni azt, aki vagyok, úgy ahogy vagyok, végre SZABADON ÉS BÉKÉVEL. Ítélkezés és önmarcangolás nélkül.

Nem akarok már tisztább lenni, jobb lenni,… kutatni a hibákat, negatívumokat. Megfelelni, tökéletes lenni!

VAGYOK, AKI VAGYOK! ÚGY AHOGY VAGYOK!

Nagyon tetszik az írás!
KÖSZÖNÖM!

Varázslatos napokat MINDENKINEK!

“L”

Julika mondta:

Kedves Balázs!
Szívemből szóltál. Köszönöm!
Mindenkinek csodás napokat kívánok!
Julika

Godo Ernöné mondta:

Kedves Balázs!

Köszönöm az irást ,és én is gyakorlom már régóta magamat szeretni.
Van amikor jól megy van amikor nem.
Szép napot Erzsi

Barbi mondta:

köszönöm Balázs, ez most nagyon jólesett… és épp ezen dolgoztam a hétvégén:)

Sarnyai László mondta:

Köszönöm Balázs!!!
Ezzel az írással meg erősítettél egy Tanítóm mondását: “Szeresd önmagad olyannak, amilyen VALÓJÁBAN vagy!”, és igen ebben mindkét “énünk” benne van. Csak a “tükörképet” nagyon nehéz elfogadni, és mindazt felvállalni.
DE(!) megy az csak gyakorolni kell!!!
Üdv! Kellemes hetet!!!

Csudijó mondta:

Kedves Balázs!
Annyira, de annyira köszönöm a tanításokat. Mindig a legmegfelelőbb időben írod az éppen az életembe odaillőt. Hisz tegnap is hisztiztem, kiborultam, és elkezdtem magam ezért nem szeretni. Bántottam magam, hogy a fenébe, ennyi, de ennyi önismereti munka után, még mindig csak itt tartok. És igen! Végre én is azt gondolom, hogy pont ez a spiritualitás egyik óriási csapdája. Megpróbálja velünk elhitetni, hogy tökéletességre kell törekedni s ha bármi negatív van benned, akkor Te hogyan lehetsz segítő, stb. Hát pont ez a lényeg amit írtál. Akkor is , sőt, akkor igazán !, tudjam magam szeretni, ha ” csupán ” ember vagyok minden pozitív és negatív aspektusával együtt.
Drága Balázs! Nagyon hálás vagyok Neked a soraidért. Köszönöm! Csudaszép napokat kívánok!

Vági Era mondta:

Egész életemben csak azt fogadtam el, amit meg is tapasztaltam. Az utóbbi időben jutottak el hozzám az írásaid. Mintha tükröt tartanál mindannak, ami bennem történik. Megerősít. Köszönöm.

Szabó Márti mondta:

Köszönöm! Az egyik legszebb szülinapi ajándékom ez;) Rólam szól, vagyis betalált :)

Horváth Edit mondta:

Kedves Balázs!

Mindig örömmel olvasom az írásaidat, de most először reagálos rá itt is. Pár napja van nálam terítéken a hogyan szeressem magamat jobban, mindenért magamat hibáztatom, stb. Tegnap találtam rá (többedszer) erre a módszerre: ho’oponopono. Eddig csak elolvastam, de tegnap óta alkalmazom is, és határozottan jobban érzem magam. Ajánlom szeretettel :) Szép napot Mindenkinek! :)
Edit

ecsillag mondta:

“Boldogok a lelki szegények, mert övék a mennyek országa.”
Nincs új a nap alatt. Sokáig nem tudtam mit kezdeni ezzel a mondattal, de egyszer egy lelkész megadta a választ: boldog azok, akik lélekben el tudják fogadni a szegénységet. Legyen az anyagi, szellemi, testi hiány, legyen az a szeretett lény elvesztése, a gyermekáldás hiánya…
Mindez nem akadálya a boldogságnak, csak az elfogadás hiánya az.
A dolgok egyszer csak összecsengenek. :)

Kalina Katalin mondta:

Kedves Balázs!

Logikusan, érthetően megfogalmazod mindazt amit folyamatosan átélek
ösztönösen. Nem tetszett hogy hol fenn, máskor lenn vagyok, pedig mindig csak jó szeretnék lenni.
Megerősítettél hogy ha mindent úgy szeretek ahogy van, akkor legjobb úton haladok a Teljes Szeretet felé és ez a legfontosabb.
Szívből köszönöm üzeneted!
Végtelen szeretettel és tisztelettel: Katus

Maraton Lady mondta:

Szia Balázs!
Köszönöm! Mindig beletalálsz a lelkembe. És mindig meg tudsz győzni arról, hogy nem kell állandóan csak a szép és a jó, a környezetem által elvárt magatartások szerint élni, mert ebbe beleőrül az ember. Nagyon nehéz napokat élek meg mostanság (illetve pár éve), mert folyamatosan el akarják velem hitetni, hogy rossz vagyok, nem vagyok képes úgy alkalmazkodni, ahogyan ők akarják… Hosszú és bonyolult… (anyós-meny kapcsolat)Nem is fogok!!! Úgy szeretem magamat, amilyen vagyok, akkor is! :) Még egyszer köszönöm!

Solnyshko mondta:

Kedves Balázs!
Az elmúlt öt év során több hosszú távú kapcsolatom is volt (3), a legutolsó gyönyörűen indult majd vége lett, látszólag ok nélkül… ezt is mind ki kell tisztítani, amúgy plútóiasan?

Zsuzsa mondta:

Kedves Balázs!

Régóta olvasom az írásaid,,de az utolsó háromban kezdtem megérteni a lényegét,és rájöttem,mi miért történik az életemben.
November közepétől viszont nagyon magam alá kerültem,,megkérdeztem ,ha én ennyire rossz vagyok,miért vagyok a földön?
Tőled kaptam meg a választ,a mai napon,,Köszönöm,hogy segítségeddel most már ki tudok jönni a pokolból,és szeretném folytatni az ITT létemet!!

Zsuzsa

Mónika mondta:

Köszönet annak a személynek, akitől ezt a linket kaptam és köszönet a cikk írójának, mert értelmet adott a bennem dúló érzelmi viharnak!
Épp a hétvégén kezdtem el egy ilyen témát felölelő tréning-sorozatot és amit ott hallottam, most leltek értelemre bennem.
30-án pedig a 42-ik születésnapomat töltöm. Két születésnap egy héten, már önmagában is spirituális.
Ez nem véletlen!

Köszönettel: Mónika

Sz.Gizella mondta:

GNOTHI SEAUCHTON-mondták az ókorban a görögök,akiknek minden valószínűség szerint szkíta mágusok voltak a tanítóik.Tehát ISMERD MEG ÖNMAGADAT,ez mindennek az alapja,Akkor el is tudod fogadni magadat olyannak,amilyen vagy.Fogod tudni ,hogy a rossz tulajdonságaidat megismerve,elfogadva jóvá tudod alakítani,s ez vezet abba az irányba,ahol magadat és a másik embert is tudod szeretni.Van egy nagyon régi könyv.A címe.”A szent öregek könyve” A Bizantiológiai Intézet adta ki.Ebben pontosan le van írva a módja is,hogy hogyan tudjuk a bennünk lévő rosszat megismerve elfogadni,s átalakítani.Izgalmas szép iskola ez.Szeretettel:Sz.G.

Bordásné Eszter mondta:

Mindig nagy várakozással és örömteli figyelemmel olvasom segítő szavaidat.Nagyon hálás vagyok bölcs gondolataidért.Köszönöm.Ezúton kívánok neked,családodnak és minden téged olvasónak örömteli Fényvárást.Üdvözlettel:Eszter

Ari mondta:

:) Neha meg mindig racsodalkozok mennyire jelenvan a szinkronicitas… Tegnap ejszaka mielott lefekudtem aludni, felirtam egy lapra, hogy szep vagyok minden nap, hogy nem keseredem el ha borusak a gondolatim es hogy amit szeretek azt gyakorlom esatobbi… Ma meg olvasom ezt es… akarmennyire onbelul epitem a bizalmat, nagyszeru erzes egy ilyen Nem veletlen visszajelzes! Beke , Aldas, Szeretet!!! Koszonom.

NévBaran Mária mondta:

Szerbusztok,
Köszönet Balázsnak mindig nagyon szépen leírod, amiket érzel!
Amit hozzáteszek, a szeretetet ha osztani tudod, az sosem fogy el.Ezért osszátok is másoknak. Sokszor elég egy rámosolygás valakire, és már ő is tud mosolyogni.
Köszönöm, valóban nagyon beerősödtek az energiák a Vénusz körül.

Annalilla mondta:

Bravóóóóó!!! Ez szenzációs, amit írtál. Napok óta ezt élem, és csak ajánlani tudom mindenkinek, mert csuda jó érzés. Még soha nem adott semmi ilyen megnyugvást, békét, örömöt. Hálásan köszönöm, hogy vagy!!

Schmidt Károly mondta:

Kedves Balázs!
Nagyon igaz, amit, amiről írsz! Nevezetesen: hiába van asztrológusom, természetgyógyászom, gurum és stb.-im, mert ha valaki, ÉN tudok valamit magammal kezdeni. Az Ő munkájukból legfeljebb tapasztalatokat gyűjthetek, s hogy mi az, amit én “beépítek”, az csak rajtam múlik! Legjobban nekem kell tudom, hogy hányadán állok. Sok múlik azon, hogy nem a félelmet élem meg egy félelmet keltő, vagy csak annak tűnő “segítség” kapcsán. / Valljuk meg, van ilyen!/ Egyet értek, kezdjük, vagy talán folytassuk ÖNMAGUNKKAL!
Köszönettel: Schmidt Károly.

Főnix mondta:

Igen!!!
Éppen élvezem, hogy el tudom magam fogadni!!!!! Figyelek és figyelek! :))) Figyelem magam, hogy milyen is vagyok! Mintha most ismerkednék MAG-ammal és azzal, hogy ” KI vagyok ÉN? ” És ez jó – nagyon jó!!! :) Ismerkedjetek MAG – atokkal!!! :)
Végtelen szeretettel…

Eszter mondta:

Hú de jó volt!!

Dévai Miklósné Gizella mondta:

Kedves Balázs
Csodálatos, amit írtál. Tanításaid mindg sokat segítenek a mindennapi életben, de ezidáig talán ez az írásod a legnagyobb Tanító.Köszönöm.

markyteam mondta:

Köszönöm!

BiofaluChris mondta:

Zseniális. Köszönöm! Épp ezt éljük meg a napokban a férjemmel… ez egy csoda. Köszönöm a magyarázatot, megerősítést, támogatást.
Imádom az írásaidat Balázs! köszönjük a munkádat!

Kriszta mondta:

Kedves Balázs!
Feláll a szőr a karomon!…mármint az érzéstől, amit az írásod nyújt. Brutális! Jó néha visszatérni egy-egy elveszett gondolathoz! Mindig mondom : honnan tudnánk mi a jó, ha nem lenne mihez viszonyítani, ha nem tudnánk, mit jelent a rossz? Mi lenne számunkra az érték?
Csodálatos!
Nem beszélve a Mars és a Jupiter támogató trigonjairól!
Dalol a lelkem!
Köszönöm!

Rné P.Judit mondta:

Kedves Balázs és Mindenki!
Hát ez eszméletlen! Épp ezen gondolkodtam én is most amit Kriszta is írt, “honnan tudnánk mi a jó, ha nem lenne mihez viszonyítani, ha nem tudnánk mi a rossz”. Lehetséges, hogy nem is olyan rossz az, hogy nem vagyok annyira temperamentumos, hogy fáradékony és aluszékony vagyok. Mos már ezeket is szeretni fogom magamban, mert ez is én vagyok: VAGYOK, AKI VAGYOK! Jól vagyok és boldog vagyok!

LOVÁSZI SÁNDORNÉ ESZTER mondta:

Kedves Balázs! köszönöm írásodat.Igen érdekes amit írsz,és remélem mindenkinek sikerül SZERETNI ÖNMAGÁT!REMÉLEM,NEKEM IS.A napokban tűnt fel,hogy a rossznak mondott tulajdonságaim előtérbe kerültek,ami igen csak meg lepet,de most már meg van az oka,hogy miért.Még egyszer köszönöm írásod,sokat segít!

Dencsi Ibolya mondta:

Köszönöm szépen ezt az írást sokunk nevében!
Lehet, hogy nem válaszol mindenki, de ugyanezt érzi, amit jómagam is. Nevükben is köszönet.
Kitartást, erőt, egészséget kívánok mindenkinek, aki elindul ezen a nehéz, göröngyös úton.

Anna mondta:

A Föld és az Ég, együtt a Teljesség! – ezt írtad a könyvbe, amit dedikáltál, kedves Balázs. És milyen igaz! Ez bármire érthető az életünkben, és valóban, a polaritásra leginkább.
Köszönöm az írásaid, egy LÉTEZŐ tudatosodik általa. És talán több is – általam.
Áldás legyen veletek minden nap!
Anna

Jucus mondta:

Egyszer,évekkel ezelőtt azt mondta az anyósom -akivel nem volt felhőtlen a kapcsolatom- az akkor 6 éves kislányomnak “anyukád téged szeret a legjobban”, a lányom őszintén válaszolt: Nem, anya magát szereti a legjobban:). És ezt megtanulták tőlem a gyerekeim, magukat szeretik a legjobban; elfogadják és megszeretgetik magukban a “rossz” tulajdonságaikat és gyengeségeiket is minden nap. A környezetünk csodálkozik, de mi olyan szövetségben és szeretetben élünk, amiért minden pillanatban hálás vagyok.
Csak könnyeden, játékosan és önfeledten teremtjük az életünk:)!

Mese mondta:

Korábbi cikkekben azt írtad hogy nincs jó és nincs rossz.
Ebben a cikkben viszont???
Akkor most hogy van?

Mese mondta:

Kedves ECSILLAG!
A lelki szegénység fogalmát nem érted? Nem is lehet.
Túl sok a csúsztatás a Biblia fordításokban.
Jézus sohasem bíztat senkit arra hogy legyen szegény,sőt.
-gyarapodjatok és sokasodjatok (nem csak a létszámra vonatkozik)
-olvasd el a tálentumokról szóló fejezetet
A szegénységet el lehet fogadni, de nem ez a feladat.
A lelki gazdagsághoz nem kell pénz,ehez szertet és SZERÉNYSÉG kell. Ezért boldogok a lelki szeRények.
Ez így már értelmezhető.
Jó napot kívánok

Madhuri mondta:

Az egyensúlyra törekvéssel kapcsolatban jutott eszembe, hogy milyen érdekes: Jézus nem azt tanította, hogy “legyetek jók”. – amire sokan annyi éven át törekedtünk. Ő így soha nem fogalmazott. Hanem ezt mondta: “TÖREKEDJETEK A SZERETETRE!” És ha szeretet az egység, az egység pedig az egyensúly, akkor már megint minden mindennel összecseng. Ez nagyon jó!

csilla21 mondta:

Kedves Mese,
… ebben a cikkben Balázs nem azért irta külön hogy “jó” és “rossz”..mert elfelejtette volna, miket irt régebben, vagy mert azóta már van ilyen, külön-külön, hogy jó és rossz, hanem(az én ráérzésem és meglátásom szerint)azért irta igy, mert arra akarja felhivni a figyelmünket, hogy valóban MINDEN részünket fogadjuk el belül, és szeressük azokat!..tehát azon részeinket is, amiket “jónak” vagy “rossznak” cimkéztünk eddig akár mi magunk is, vagy bárki más is…
Amit meg a bibliai idézetről irtál, teljesen egyet értek veled, és kár hogy még mindig csak ébredezni kezdenek az emberek, azzal kapcsolatban, hogy az a világ ami körülveszi őket, tényleg nem az a világ, amit Isten (vagy nevezze ki-ki hite szerint) megteremtett, és amit Jézus, és a többi próféta interpretálni akart… de talán majd most… végre felébred már mindenki!… de ezt már a gyerekeknek az iskolában kéne kezdeni megmutatni, ahhoz meg az kéne, hogy a tanitókat is engedni kéne, hogy tényleg azt tanithassák ami a VALÓSÁG maga!!
további szép napot mindenkinek, Cs.

Emese mondta:

Kedves Balazs!

Meditacioban tapasztaltam meg eloszor azt az erzest hogy a mindenseggel azonosulok. Bennunk van minden ami kint van. Meditacioban jobban lehet erezni ahogy a fa levelei a szel fuvallatara hogyan izegnek-mozognak. Ahogy a madarka tovaszal.
A patak csorgadozasat is magunkban erezzuk. Csodallatos megtapasztalas.

A valosag a VAN szoban rejlik es az ELFOGADASBAN.

Szeretettel:

Emese

Barna Margaret mondta:

Kedves Balázs! Köszönöm szépen, hogy elolvashattam az irást, igy igaz, ahogy irod, és bizom benne hogy csak szebb, tudatosabb jövő jön. Tisztelettel: Margaret.

sacka mondta:

SzerELEM JUHHÉJJJJJ!!:-)Mártózom VELETEK:-)))))))))))))

Kovács Melinda mondta:

Segítsetek nekem!

Keresem azt a hölgyet akivel kb 1 éve a csillagmag fórumán váltottam pár levelet. Amit tudok róla: mostanában volt a szülinapja, két kislánya van, egy éve a párja nélkül készült új életet kezdeni, és “Nikka” néven volt jelen a fórumon. Kíváncsi vagyok mi történt vele ezért ha magára ismer írjon privát üzenetet a kovacsmelinda40@citromail.hu cimre.

Köszönöm

Melinda

violett mondta:

Ennél jobban nem is jöhetett volna az arcomba!Teljesen padlóra küldtek az elmúlt napok, és még nem tudom, hogy kavarok ki belőle, de ez egy jo támpont! Köszi Balázs! V.

Zolibolya mondta:

Szia Balázs!
Nagyon rég olvasom írásaidat, amiért hálás vagyok, sokat tanulok belőlük.Legyél kedves a “szőke fejemnek” megmagyarázni a következőt! (Én 7 éve tanulom, foglalkozom ezotériával!)Korábbi években dolgozni kellett azon, ami negatív tulajdonságunk.
Ahogy írod, karmaoldás;-tudatos pozitív gondolkodás;-saját magunk megismerése;szeretete;-stb….ez volt a feladat. Tanfolyamok, közös meditációk segítettek ebben sok-sok embert.És nem azért, hogy kiirtsuk, hanem elfogadjuk, és átalakítsuk a negatív tulajdonságainkat azért, mert gátolnak,és akadályozzák fejlődésünket.Oké, hogy fogadjuk el,és szeressük magunkban tulajdonságainkat, de hogyan lehet szeretni pl. a gyűlölködést,-a dühöt,-és ezek mellékhatásait? Ezzel kapcsolatban, nem tudok így segíteni másoknak, mert én sem hiszem, hogy ezt szeretni lehet.Úgy gondolom, hogy csak felismerni, elfogadni, és átalakítani lehet, szeretni nem, különben nem akarnánk változtatni.Kérlek,okosíts fel, mert ezzel még hadilábon állok! Hálás vagyok minden írásaidért!KÖSZÖNÖM!