Csillagüzenetek

Szférák Zenéje

2010. jan. 03

A 2010-es esztendőt máris egy hármas együttállással kezdjük, amelyben a Nap, a Merkúr és a Vénusz égitestek állnak egymás mellett a Nyilas csillagképben. Az együttállásokban a bolygók mindig úgymond összeadják, sokszorozzák ez erejüket, felerősítik egymást. Jelen esetben a három különböző minőséget együtt, egyszerre kell értelmeznünk.

Az előző év végén a fenti 3 égitest sokat szerepelt az írásokban, a tudatunkban, s most egyszerre összegzik és erősítik mindazt, ami a közelmúltban velünk történt. A Nap ráadásul a maga sugárzó erejével csak tovább fokozza ezeket az erőket. Így esetleg gondolatban vegyük át az elmúlt néhány hét belső történéseit, és ezekkel tudunk most tovább haladni.

– – –

Központi csillagunk mindig is az egész embert jelképezi, amit az Ember megjelenít a Földön a sorsán keresztül. Ezért is maga a Napút ? Ekliptika ? az, amely megmutatja ennek a sorsnak a stációit a csillagképeken át. Így a Napot ebben a kiemelt szerepben vizsgálva minden egyes égi esemény jelentősége felerősödik. S ami még izgalmasabbá teszi az együttállást, hogy maga a Nap a Lant csillagkép legfényesebb csillaga (a Vega) alatt helyezkedik el!

Ha megvizsgáljuk a lantról szóló mitológiai üzeneteket, akkor tudjuk, hogy magát a lantot Hermész találta fel, akit a Merkúr bolygó képviseli. Ezen a lanton játszott később Orfeusz, olyan csodásan, hogy a növények, állatok és a hegyek is megbabonázva hallgatták. Ezen a lanton szól az Égi Összhangzat, a Mindenséget átható Zene, amelyben maga a Teremtés zenél.

Ez a hármas együttállás egy olyan vezérlőcsillagot tudhat magáénak, amellyel karöltve az univerzum rezgését tudjuk megszólaltatni magunkban. S mivel a Nap a cselekedeteket és a Vénusz a harmóniát, a Merkúr a beavatást jelképezi, ezért a saját életünkben vagyunk képesek a cselekedeteink által megteremteni ezt a harmóniát, az Összhangzatot, mintegy beavatódva.

Az együttállás mutatja számunkra, hogy mivel ?kint? éppen a Nap együtt rezeg a Vegával, ezért ?bent?, a belső világunkban, a hétköznapi életünkben is rá tudunk rezegni a teremtett univerzum rezgésére. Ezzel pedig képesek vagyunk emelni a saját frekvenciánkat, képesek vagyunk emelkedni ? ha megszólaltatjuk magunkban a Vegát.

Maga ez nem egy ördöngös feladat, egyszerűen egy belső ráhangolódást és tudatosítást igényel. Akit megfogott ez az üzenet, csukja be a szemét, és tudatával képzelje el a számára látható képekben azt, ahogy rezgésében ráhangolódik az Univerzum rezgésére, a Lant Égi Összhangzatára, az Angyalok Kórusára.

A Merkúr által képviselt beavatás-üzenet mutatja meg, hogy most olyan szintű harmóniába kerülhetünk, illetve kerülünk mi magyarok is, amely egyben képvisel egy emelkedést és tudatszint módosulást is. A Nap által ez ragyogóan és észrevehetően jelenik meg, hiszen az együttállás maga a Nyilas csillagképben áll, amely a magyarok vezérlő csillagképe, mutatja a hazatalálást? Ez az üzenet hatja át az egész Égi eseményt, hogy itt szellemi szinten a Teremtőhöz tudunk csatlakozni, visszatérni a Galaxis szívébe. Ez egy belső folyamat, nem azt jelenti, hogy fizikai szinten történik meg a váltás.

– – –

Az előző írásban kevésbé emeltem ki a Vénusz azon jelentéstartamát, amely a női teremtő erőt mutatja meg számunkra. Ellenben most mindenféleképpen erre is szeretnék összpontosítani. Így a Vénusz által jelzett női energiák egy különös módon jelennek meg, hiszen pont ott, ahol most a Vénusz áll az égen, a Kígyótartó farka a Tejútról hozza le a tantrikus, belső, női teremtő erőket. Ezt a női minőség átalakulást most minden Nő érzékelheti, s ha ráhangolódik a Vénusz mutatta erőkre, magával a Tejúttal szerelmeskedhet, a Tejutat képes befogadni egy belső folyamatban.

Ezzel a misztériummal olyan védelmet és áldozatot lehet létrehozni, amely velünk lehet életünk végéig.

Engedjük meg a bennünk élő női teremtő erőnek, hogy szellemi szintre emelkedve magából sugározza szét a Tejút erejét a ragyogó Nap által.

5 hozzászólás

simon marcsi mondta:

Köszönöm a sok segítséget…….

Nagyon boldog szeretetben gazdag Új évet kívánok.

Ibolya mondta:

Először is Áldott, Békés Boldog Új Évet kívánok!!!!!!!!!
Köszönöm írásaidat,nagyon tanulságosak, sokat segítenek megérteni dolgokat,amik történnek velem.
Sok sikert a további írásaidhoz,olvasom szeretettel.

Ilike55 mondta:

Szeretetben gazdag Új évet kívánok!Mindíg örömmel és érdeklődéssel olvasom az irásaidat! Köszönöm

Erzsébet mondta:

Szeretetben, bőségban, egészségben gazdag 2010-es évet kívánok mindenkinek!
Kedves Balázs!
Ismét gyönyörű dolgokról írtál! Én is igazolhatom, hogy igaz! Pl. a szerelemben csodák történtek velünk, ezekszerint a Vénusznak köszönhetően?

Deák Gyuláné Erzsike mondta:

Sikerekben gazdag békés boldog újesztendőt kivánok!
Gyönyörüek és tanúlságosak az irások köszönönöm a lehetőséget!