Csillagüzenetek

Születés

2011. Már. 28

Múlt héten hétfőn (03.21.) a tavaszi Napéjegyenlőség idején a Nap belépett a kos jegyébe, karöltve az Uránusszal ? és a Lilithtel. A várt kirobbanó, elindító energiák azonban még váratnak magukra, legalább is nem abban a formában vannak jelen, ahogyan arra az ember számíthatott. Hiszen nem győztem felhívni a figyelmet arra, hogy a Lilith által szembe kell nézni önmagunkkal, és a várva-várt fényesség ugyan már itt van, de van még valami, amin keresztül kell menni az elkövetkező időben, ez pedig nem más, mint a Születés. Újjászületés. Vagy, ha úgy tetszik, Feltámadás.

A Halak csillagképében jár jelenleg a Nap (csakúgy, mint a Merkúr, Mars, Jupiter, Uránusz is), tehát igen erőteljes a Halak csillagkép üzenete, amelyhez Krisztus üzenete kapcsolódik, ez pedig a Feltámadás.  Ebben benne van a Halál is egyben és a Születés maga, ezek pedig mind-mind szerepelnek a csillagok között az elkövetkező időben. Minden az Égre van írva.

– – –

Március 21-én létrejött az elindító impulzus arra, hogy valami létrejöjjön ? ez még csak az ideák szintjén született meg, az anyagi világba nem gyűrűzött le. A Tavaszpont az Új Év ideje, az elindulás és az alsó világokból való felfele törekvés ereje. Ez a törekvés most a Lilith által viszont kapott egy igen erőteljes impulzust, amely hajtóerőként, tolóerőként működik akkor, ha a saját negatív erőinket nem megváltoztatni, illetve legyőzni szeretnénk. Lásd korábbi írásomat erről. (http://csillagmag.hu/csillaguzenetek/kitores/)

Tehát ez az impulzus ahhoz hasonlítható, amikor az anya méhében születni vágyó csecsemő születésének ideje elérkezett, és lassan eljön a születés órája. A vágy létrejön, hogy kitörjön a biztonságot adó, oltalmazó közegből. Ebben az állapotban le kell tudnia győzni magát a babának (és anyának), hogy elengedje azt, ami eddig táplálta! Így vagyunk mi is most. Ez az impulzus létrejött.

– – –

Elérkeztünk március 27-hez (vasárnap), amikor is a Vénusz és a Neptunusz álltak együtt a Vízöntő csillagkép múltat tisztító vizében. Ez egy olyan mélységű üzenetet hordoz magában, amely lassan kúszik fel a tudatunkig. Érezhettük a belső lelki fájdalmakat, félelmeket, bizonytalanságokat, amelyek az anyagban is láthatóvá válnak. Ez a sírás vagy az illuzórikus eufória ideje, amikor minden rózsaszínben ragyogva gyönyörű lehet, vagy ennek ellentéteként a depresszió és lelki fájdalmak bújnak elő. Akárhogyan is van, a lényege magas szinten az, hogy ÁTÉREZZÜK minden részünket, minden részünkkel létrejöjjön az Unio Mistyca, a Minden Egy állapota. Fontos, hogy ne csak a szép részeinkkel akarjunk közösséget, hanem az eltemetett, elbújtatott, mélyben lakókkal is. Ennek célja a teljes Harmónia és Béke megélése ? de a Béke csak a békétlenségből születhet, ha önmagunkban mindennel kibékülünk.

Képzeljük el, hogy még mindig a Teremtő méhében bújunk, és hajt minket a vágy az új világ felé, de előtörnek félelmeink, mert esetleg a múltban nem úgy sikerült minden, ahogyan elterveztük, és most megint születünk egy új világra, és bennünk van egy kód, amelyet ki kell tisztítani. Ezt a lélekrészt esetleg elnyomtuk magunkban, mert fájdalmat okoztunk magunknak vagy másoknak a múltban. De ezzel tisztába kell kerülni, át kell élni mindent magunkban, mert csak teljes egészében lehet megszületni, mindennel egyben.

– – –

Március 28, hétfő a cikk írásának ideje pedig elhozta a Nap-Plútó kvadrát aktiválódását, amely mutatja, hogy a születéshez bizony meg kell halni. El kell engedni az anyaméhben való létezést ahhoz, hogy ki tudjunk bújni a szülőcsatornán. Ez egy változás, egy jel, egy döntés, hogy kilépünk a régiből. Ez van jelen most, ez aktiválódott bennünk, viszont a kvadrát fényszög azt mutatatja, hogy ez feladat.

Most hiába állnak körbe minket az angyalok, égi segítők, megszületni ők nem tudnak helyettünk. Szeretettel gondolnak ránk, de a születés amellett, hogy a legcsodálatosabb folyamat, egyben talán a legmagányosabb is, hiszen a születő gyermeknek mindent magának kell véghezvinnie. Ahogy a bábból pillangó lesz, létezik egy átmeneti pillanat, amikor még nem lepke a lepke és már nem hernyó a hernyó, de az átalakulást véghezvinni csak ő tudja. Hiába nézi lélegzetvisszafojtva az ?anya? az egészet, és a maga módján segít: bizonyos lépéseket a születő lénynek kell megtennie.

A mai nap, tehát 28-án aktív a Szaturnusz ? Jupiter szembenállás, üzenve életünkben, hogy minden, amiben eddig hittünk, a törvények, amelyek szerint eddig éltük az életünket, most összeomlanak, porrá omlanak akkor, ha nem voltak időtállóak. Kikerül a lábunk alól a talaj, a Szaturnusz minden szinten megkérdezi: valójában készen vagy az újjászületésre? Valóban képes vagy kijönni a Cet gyomrából?

(http://csillagmag.hu/media/hang/) Mert innen csak saját erőből lehet kijönni!

– – –

Megérkezünk április 2-3-4 ?i hétvégéhez, amikor is megreped a magzatburok. A Mars belép a kos jegyébe, azaz eléri a Tavaszpontot, a tavaszi Napéjegyenlőség pontját, a beindulás pontját. Egyben együttállásba is kerül az Uránusszal és a Lilithtel. Az Erő, a felfelé emelő erő együtt rezeg a korlátok szétfeszítő üzenetével ? ez igen hatalmas robbanást eredményez. Hatalmas erő lesz a birtokunkban, amely tol minket felfelé, de csak akkor, ha a Lilith segítségével törünk előre. Nem könnyű, hiszen nem a fény hív most, hanem a “sötétség” hajt, ha úgy tetszik. Az erő, amely hajt ki minket a biztonságból és a MÁR NEM tápláló közegből. Mert lehet, hogy eddig ugye az anyaméh tápláló volt ? de innen már mérgezővé válhat a közeg, és ha maradni szeretnénk, akkor nem az életet választjuk.

Április másodikán kora hajnali órákban lép a Mars a tavaszpontra a Holddal együtt, tehát ez egyben egy hatalmas lelki előretörés. A Hold az anya szimbóluma, tehát itt az anyai tápláló korlátok szétfeszítése zajlik. És ne feledjük, hogy a születés bár a maga nemében a legcsodálatosabb dolog, egyben fájdalmas és nem túl szép látvány, ahogy a csecsemő véresen, aszottan, méhlepénytől csutakosan előbújik. Amikor a pillangó születik, a születés pillanatában még összegyűrődött szárnyakkal, belegabalyodva a bábjának fonalaiba nem túl szép látvány.

Igen, belőle lesz a gyönyörű pillangó, igen, a csecsemő csodálatosan angyali, de ezt nem mondhatjuk egy bizonyos pillanatban.

Nos, ez a pillanat most van, most zajlik egészen május végéig.

Tehát, ezen az április első hétvégéjén a Mars új körbe indul, a Teremtő erő beindul, elindulunk a szülőcsatornában. Április 3-án lesz Újhold, ami tovább fokozza azt, hogy elengedjük a régi dolgokat, lomtalanítunk belül, lezárunk és összegzünk.

Hétfőn, azaz április 4-én a Nap szemben fog állni a Szaturnusszal, ez pedig annak az üzenete, hogy bizony itt csak lépésről lépésre lehet haladni. Hiába hív a fényes világ ragyogása, az Új ígérete, nem lehet rohanni. Korlátozva érezzük magunkat a szülőcsatornában, szűkös és szorít, úgy tűnik mintha nem tudnánk kibontakozni, nem tudjuk még szétteríteni angyalszárnyainkat. De ez nem a világ hibája, nem a mi hibánk! Egyszerűen még nincs itt az ideje! Egy dologra kell fókuszálunk: arra, ami éppen zajlik. Nem a csodás messzi jövőre, amikor majd hú de fényesen és kisimultan fogunk feküdni édesen anyuci biztonságot jelentő karjai között. Aki erre fókuszál, annak az út hosszabb és szűkösebb. A figyelem legyen ott, ami éppen történik. Ami ? mint írtam ? nem egyezik feltétlenül azzal, ahová tartunk, se azzal, ahonnan elindultunk. Egyszerűen egy más közeg, ahol valójában az erőinket próbálgatjuk: valójában képesek vagyunk SAJÁT erőből átmenni ezen a ponton?

– – –

Maga a teljes születési folyamat úgy gondolom május közepéig-végéig fog lezajlani, az április maga az elindulásról szól, de a várva-várt új Én, ami születik, erre az időpontra fog teljes egészében alakot ölteni. Addig természetesen folyamatosan haladunk előre, különböző stációkon keresztül fogunk átlépni.

Ne feledjük, folyamatosan a Halak csillagképben leszünk, előbb a Nap áprilisban, majd Mars, a Merkúr-Vénusz fogja májusban elhagyni ezt a csillagképet, júniusban pedig a Jupiter. Május lesz a csúcspont, ekkor fog maga a Feltámadás létrejönni. E csillagkép az Összegzésről és Lezárásról szól, arról, hogy ennek a szent alkímiának segítségével tudjuk életünket egy magasabb síkra helyezni. S mint hangsúlyoztam,a Feltámadásban benne van a Halál, a Születés és az Új Élet is. Ezeket kell megélnünk:

A Régi Világ pusztulása, a biztonság elhagyása.

A Születés fájdalmas, de felemelő átalakulása.

Az új Énbe való belehelyezkedés, mert az Új életet meg kell ismerni, meg kell szokni: nem fogunk tudni egyből rohangászni pici kis angyallábacskáinkon.

Egész áprilisban-májusban folyamatosan jelentkezni fogok arról, hogy mire érdemes figyelnünk ebben az egy szinten nehéz, más szinten felemelő időszakban, amikor magunkra vagyunk utalva, bár Égi Atyánk és Anyánk lélegzetvisszafojtva figyelnek bennünket.

– – –

A születési és átalakulási folyamatot elősegítendő áprilisban is és májusban is tartunk 12 DNS Aktiváló Meditációt.

http://csillagmag.hu/programajanlo/12-dns-aktivalas-meditacio-2/

Szeretettel várok mindenkit!

45 hozzászólás

Szabó Márti mondta:

“nem fogunk tudni egyből rohangászni pici kis angyallábacskáinkon.”:) ez nagyon aranyos!
Van dolog.

Valkovszki Éva mondta:

Köszönöm Balázs! Írásod megint a legjobbkor érkezett, hogy megértsem a történéseket, hogy a riadalmat egy békés elfogadás váltsa föl, és egy bizalom, hit, hogy ami most van, az épp a legjobb. Köszönöm! :)

Puzsi mondta:

Kedves Balázs!

Kicsit kifejtenéd nekem ezt a Lilith dolgot! Azt hiszem kezdem megérteni, de nem teljesen egyértelmű: el kell fogadnunk a sötét oldalunkat, hogy az is a részünk…
Köszönöm ha válaszolsz!!

Puzsi

Kiss Balázs Kunó mondta:

Kedves Puzsi!

Részletek:
http://csillagmag.hu/csillaguzenetek/kitores/

és

http://csillagmag.hu/csillaguzenetek/a-valodi-emelkedes-megelese/

Ez segíteni fog. :)

Balázs

páncélági mondta:

Balázs Kedves !
Az összes eddigi írásod közül, nekem most jött át először az, hogy saját tapasztalat, hogy ez most élesben megy, nem csak írod, éled…és ettől fantasztikusan hiteles!
Lehet tévedek..
Akkor pedig az a jó, hogy nagyon tiszta a csatorna.
Köszönöm.

ari mondta:

Nem tartom vissza a konnyeimet tobbet… A Cet gyomra igen sotet hely… En ott vagyok…talan most meglatom a fenyt a sotetsegben amiben ulok mar egy hosszu ideje. Koszi az infot Balazs.

Luca mondta:

Ma du. az írásod elolvasása előtt jegyeztem meg halkan, hogy úgy érzem minden olyan visszafogott, “lelassult”, mintha megdermedt volna.

karádi anikó mondta:

Nagyon tetszett az írás, a sírás nálam is meg volt, még a múlt héten, de megszületünk, ez biztos :)) Nagyon tetszenek a hasonlatok is, köszönjük Balázs !

gygabi mondta:

Szia Balázs,

Együtt haladunk, ez életem legnagyobb sztorija.Ahogy Ram Dass mondaná “szeretem ezt a játékot, néha olyan valódinak tűnik az egész” :D

Schmidt Károly mondta:

Kedves Balázs!
“Cél a teljes Harmónia és Béke megélése”, – fontos az önmagunkkal való megbékélés: írod a leveledben. Ezt éreztem én vasárnap, egy vételen nyugalmat a lelkemben, elfogadtam magamat olyannak, amilyen vagyok! Köszönöm, hogy ebben megerősítettél!
Schmidt Károly

Margo mondta:

Kedves Balázs! Most már értem miért voltam mostanában lehangolt, furcsa érzéseim voltak álmaim ez sok mindenre válasz ami mostanában történik velem. Hálásan köszönöm figyelemmel kísérem minden írásodat .
Elekné Margó

Jolcsi mondta:

Drága Balázs!
Mindig érdekesek,és jól időzítettek az írásaid, de a mai életmentősre sikeredett.(nem szó szerint).
Köszönöm!

Turák Kinga mondta:

ez egy nagyon jó visszaigazolás számomra, amit már körülöttem mindenki mondogat nekem! :) Ja és a könnyem, kb. fél éve folyik, minden ok nélkül, pozitív értelemben :)

Gyöngyi mondta:

Kedves Balázs!
Olyan JÓ, hogy megosztod velünk mindezt és az, ahogyan átadod, KÖSZÖNET ÉRTE :-)
de annyira nehéz most, alig bírom elviselni.
tudom, a “végén minden JÓ lesz”

Szijártó Csilla mondta:

Nagyon várom a folyamatos üzeneteket.
Azt gondolom, nagy szükségünk lesz rá a tudatos megéléshez.
Sok embernek segítesz megélni a változást.
Isten(Apánk-Anyánk) Áldjon, Balázs.
Mindannyiunkat, akik merünk haladni, és azokat is, akik nem.
szeretettel: Csilla

Edit mondta:

Koszonom Balazs,hogy ilyen csodas megfogalmazasban,koltoi kepekkel fuszerezve emelted meg a fatylat szemunk elol!Minden porcikammal,lelkem legmelyeig erzem ezeket a valtozasokat,es hihetetlen orommel toltenek el!Mindenkinek azt kivanom,hogy batran nyissa meg magat ezeknek az uj lehetosegeknek,es ne feljen a “vajudassal”jaro fajdalmaktol!Aldas kiser minket utunkon!

Erika mondta:

Kedves Balázs!
Ez az “olvasmány” most engem is “szíven ütött” egyúttal “megvilágosított. Ennyire még sosem eddig nem sikerült… Sőt! A lehető legjobbkor érkezett! Hálásan köszönöm, hogy olvashattalak!

Főnix3 mondta:

Igen, már megint a legjobbkor jött ez az írás.
Köszönjük Balázs!
Néhány napja én is sokat sírtam. Bizonytalanság,zavarodottság? tudom, hogy mit kellene tennem, de mintha minden előtt akadály állna. Lelassult minden. De mára már megbékéltem és
most már értem. Még nincs itt az ideje.
Várjuk, hogy továbbra is írj nekünk, hogy megfogalmazd azt amit nem értünk, csak érezzük.
Köszönjük.
Ennyi fájdalom után, csak jó jöhet, mert csak így lesz meg az egyensúly, a harmónia, mert ahhoz, hogy tanulni tudjunk, meg kell tapasztalnunk nemcsak a rosszat, hanem a jót is.

Judit FL mondta:

Kedves Balazs !

En is most elem a kis vagy nagy halal idoszakat. Magam sem tudom, melyiket. Csupan azt tudom, minden nagyon ossze van kuszalodva es a szules, a szuletes nagyon nehez es fajdalmas es a TANULAS hat mit is mondhatnek… nagyon szenvedos. Minden esetre nagyon sokat segitenek az irasaid.
Valoszinu emlekszel megrendeltem a csillagelemzest es elmentettem dokumentumkent es azota nem tudom megnyitni.

Nagyon kerlek sziveskedjel meg egyszer atkuldeni.
Elore is nagyon koszonom es mindenkinek konnyu szuletest kivanok.
Szeretettel olelunk
Andrea es Judit

Magocska mondta:

Drága Balázs!

Fantasztikus vagy, KÖSZÖNÖM!
Valóban ezt érzem, …. március 31-én újraszületek (34) :) és igyekezni fogok h. minél teljesebben megéljem. Április, május a medikről fog szólni (nem véletlenül), lesz dolgom, de amit teszek ÖRÖMMEL és HÁLÁVAl teszem.
Szép napot MINDENKINEK!
Magocska:)

Sabina mondta:

Kedves Balazs, erdeklodessel olvasom az irasaidat, szeretnem, ha a Lilith-t kicsit megmagyaraznad, mert nem vagyok ismeros asztrologiai szempontbol vele. Hol es hogyan jelentkezik csillagkepben, milyen a relativitasa Korehoz(Perszephone) es miert a sotet, fogyo eroket reprezentalja?
Sabina

Ritus mondta:

Kedves Balázs!

A legjobbkor jött az írásod!!!

Már teljesen kétségbe estem, mi történik velem…
Szinte ok nélkül zokogtam, és minden, de minden sötét volt.

Köszönöm, hogy értelmet adtál mindennek!

Köszönöm a sok támogatást, amit kapok az írásaidtól!

Ritus

Joós István mondta:

Igen, igen, igen.
Épp így.

Érzem – élem.

Jó itt-most olvasni is.
Hála a szolgálatodért Balázs!

: )

Bartátsággal,
Joós István

Serfözö Rita Márta mondta:

Kedves Balázs.
Mindig elolvasom az írásaidat.A mostanit is köszönöm.
Én nagyon készülök az új és igazi ÉLETEMRE.Amelyet már most is élek, de még nem tökéletes teljesen.Két éve a születésnapomon, április 5-én ,új lehetőséget kaptam az Égiektől, egy új élet lehetőségét.Persze akkor még nem így éltem meg,nem tudtam hogy ez az.Komoly munka eredménye után most “felvértezve” várom az igazi páromat , a tökéleteset.Április 5-re “rendeltem” meg, mert ez új év és új élet számomra. Nagyon várom hogy mi fog történni!De ha egy kicsit később “születik” meg ez a kapcsolat, nekem az sem baj.Legyen úgy, ahogy mindenkinek a legjobb !
Szép napokat kívánok Mindenkinek és sok-sok boldog pillanatot!!!
Rita

Csillagtáncos mondta:

Kedves Balázs és Mindenki!

Nagyon érdekes az összehangolódás. Ugyanis tegnap (03.28.) este voltam egy csoportfoglalkozáson, ahol kommunikációs és meditációs gyakorlatokkal arra hangolódtunk rá, hogy mivégre születtünk, mi az a hatalmas örömteli motiváció, ami az életbe hívott minket és hogyan tudnánk ezt kibontakoztatni.

Ezenkívül most hétvégén (04.01-04.04.) lesz egy nagyszerű tanfolyam, ami erre erősít rá (és amire én 3 éve várok :-D). Ez az “Életfeladat rendszer – Születési energia I.” nevet viseli. (Folytatása, a II. és III., a nyár folyamán várható.)Itt mélyre lehet ásni, mert az Életfeladat rendszer mély pszichológiai alapokon nyugszik, és általa megérthetők a folyamataink, honnan hová tartunk és miért. És ami a legfontosabb, kezünkbe adja a kulcsot a hatékony és célzott változtatáshoz is. Nagyon tudom ajánlani mindenkinek, mert egy jó alapot ad ahhoz, hogy igazán kézbe vegyük az életünket. Bővebb info olvasható itt: http://kelemenmoni.hu/ Várunk sok szeretettel mindenkit!

Ui: És én is nagyon köszönöm az írásaidat, sokat merítek belőlük!

Eszter

Cinzina mondta:

Kedves Balázs!

Köszönöm soraidat. Március 27-én csináltuk meg a második családállításomat, melyben kijött, hogy elengedem a jelenlegi párom és nyitok a világra, nyitok az életre. Cikkedet olvasva, azt gondolom, a lehető legjobbkor tettük mindezt, s kíváncsian várom a történéseket. Már egy ideje valóban úgy érzem magam, mint egy megszületni készülő pillangó, aki kicsit beszorult a bábjába… Ezek szerint nagyon is találó volt ez az érzés!!

Ritus mondta:

Kedves Balázs!

Én nagyon nyitott szívvel vártam a tavaszt, és bár vannak nehéz pillanataim, látom a fényt! És nagyon boldog vagyok!!!!

Köszi az írást!!!!

Liza mondta:

Én is hálásan köszönöm,mert nem csak bennem,ha nem környezetemben is hasonlók zajlottak le,s nem tudtam ésszel érthető magyarázatot találni.Most,hogy olvastam soraidat végre békére váltott a lelkem.Végre tudom,hova tegyem a bennem feltörő érzéseket,dolgokat.Hálás vagyok a LÁMPA oltásodért!!!
Köszönöm! Liza

Ildikó mondta:

Elmesélem mi omlott össze, mi halt meg éppen tegnap bennem. Az a hit, hogy egy önzetlen, és egy önző ember együtt tudnának élni. – Mert bevallom, én hittem abban, hogy az önzetlen majd megtisztítja az önzőt, és mondjuk kiegyenlítődnek. De ez nincs így. Hiába Szent Rita példája, aki részeges férjét is megszentelte,és megváltoztatta, én bizony nem vagyok Szent Rita.
Pedig hittem ebben, komolyan…hogy én is képes vagyok ilyesmire. Hát akkor most kijózanodtam. 7 év hite, munkája, kitratása omlott össze bennem. Ilyen is van.
Hogy ebből hogyan születek majd ujjá???? Még nem tudom.

Pálfalvi Ilona mondta:

Kedves Lányok és Fiúk!
Szinte menetrendszerint történtek a dolgok. Márc 21-én végleg elengedett az exem (11 év együttélés + 7 év kétségbeesett “mentőkísérletek” után.). Olyan kétségbeesés fogott el, hogy utána szó szerint meg akartam halni. Azóta is tetszhalott állapotban vagyok.Ugyanazt éltem, élem meg, mint Ildikó, sőt, 27-én a Bazilikában “teljesen véletenül” Szent Ritához imádkoztam.
Balázs,köszönöm, hogy reményt csepegtetsz belénk a reménytelenségben.

Anna mondta:

Kedves Balázs!

Meghittek az írásaid, bölcsek és igazak. Nehéz a fizikai síkra átültetni, mégis igyekszünk. Egy kedves, aranyasszony barátnőm mondta nemrég: “Tudjuk, hogy mi lesz, de addig mi lesz?” mondatot, és ez megrengetett.
Azt gondolom, hogy az előttem lévő írásokban a párkapcsolati nehézségek magát az emberi lét nehézségét tükrözik. Nagy a feladat, nehéz a két “pólusnak” egymással – van-e még út együtt, mi lesz, ha lezárjuk a kapcsolatot, ez a tükör felém? Ezek a kérdések vetődtek fel nálam is, és folyamatosan keresem a választ. A szabad akaratom mindig megválaszt, az egóm mindig “odateszi magát”, nehéz úgy élni, hogy valóban a létezést nézzem, és ne a fizikai valóságot, ami körbevesz.
A cikked mentőöv mindannyiunknak, és egyben felemel abba a szférába, ahonnét mindannyian származunk. Igyekszünk bölcsen megélni fizikai létezésünket, és igyekszünk döntéseinket ezáltal meghozni.
Köszönöm, hogy figyelsz ránk, hogy fontos, az olvasóid hova jutnak el általad!
Szép napot Mindnyájunknak!
Anna

Gaben mondta:

Pár nappal ezelőtt húztam magamnak az Osho zen tarot-ból, és a “Türelem” kártyát húztam, és milyen érdekes hogy amiket most írtál, olyan mintha ennek a kártyának a bővebb kifejtése lenne…
Ajánlom mindenki figyelmébe ennek a kártyának(Türelem) az elolvasását és a rajta való meditálását a témához illően.

G.

Anna mondta:

Kedves Gaben!

Én is a “Türelem” kártyát húztam, igaz egy másik csomagból, Diana Cooper: A Fény Angyalai kártyacsomagból. Ha nem vagyok tolakodó, leírnám, így össze is tudod vetni a zen tarottal.
“Bízz az élet magasabb erőnek jóindulatában, és légy türelemmel, ha arra intenek. Biztos lehetsz benne, hogy valami sokkal jobbra számíthatsz, mint amit valaha is vártál. Ezért hozzáállásod legyen az elfogadásé. Engedd el magad, és vedd szemügyre környezetedet. Kérd meg angyalodat, hogy borítson be szárnyival a várakozás idején, hogy hallhasd az Ökökkévaló beszédét. Ne kövesd vakon alacsonyabb rendű akaratodat. Ha elkérkezett az ideje, és készen állsz, megnyílik előtted a következő ajtó. A türelem mindig elnyeri jutalmát. Megerősítő mondat: Minden a tökéletes időpontban történik”.
Szeretettel:
Anna

Ritus mondta:

:))) Anna! Amit írtok nagyon szépen példázza, ami ma velem történt.
Az mondtam magamban egy dologgal kapcsolatban, ha nincsen dolgom vele, nem kell csinálnom az Ég szerint, akkor elengedem, elfogadom, hogy nem -legyen meg a Te akaratod- és letészem a lantot…s láss csodát, eztán valami szépen megnyílt bennem -a könnycsatornáimmal együtt- és egy csodás dolog jött létre belőle :)))) szép megindító, és csak hálával telten tudtam mondani: köszönöm, köszönöm, köszönöm!

Anna mondta:

Kedves Ritus!

Örülök, ez valóban így van, és kell a segítségkérés, mert nagy önzőség, ha azt gondoljuk, hogy egyedül vagyunk az élet tengerén, és csak saját magunknak vagyunk igazán fontosak. És az Őrangyalunk? A magasabb rendű Vezetőnk, rokonok, barátok, angyalok és arkangyalok? Higgyétek el, hogy egy csapat “lény” szurkol nekünk, hogy rendesen véghezvigyük azt a feladatot, amit testetlen állapotunkban beterveztünk. És a szabad akarat? – kérdezik sokan. Azokra is van mindig mentőöv, csak egy jó erős belső csatornát kell kialakítani önmagammal, a felsőbb én-emmel, hogy jól döntsek. A legnagyobb gond a mai világban, hogy az ego leirányít jószerivel mindent. Ő a testhez rendelt “fegyőr”, aki valóban elmúlik akkor, amikor a test is. De az igazi önvalónk sosem tud meghalni, hisz ilyen nem létezik. Most Szepes Mária utolsó rádiófelvétele cseng a fülemben: “Ó, hát az élet örök! Nem létezik halál!” Nagyon nagy tudású és hihetetlenül szakrális is! Minden tiszteletem az ilyen kedves embereké, akik ekkorát tudnak taszítani a világ kerekén!
No, de eltértem a tárgytól: kérni kell, mert a felsőbb világoknak nem természetes, hogy beavatkozzanak az életünkbe. Megfelelően emelkedettnek kell lennünk – és erre jó a meditáció -, hogy meghalljuk a belső hangunk, a lelkünk üzenetét. (A kitörés csillagüzenet legvégén le is írtam egy kedves hozzászólónak pár sorban, nem ismételném meg itt, 10 perc gyakorlás az egész!)
Tapasztalatból mondom, hogy a saját szövegű ima (és legjobb a hálaadó ima, nem a korholó!!) és a meditáció után a zene és az éneklés az, ami a leginkább közelebb visz bennünket a lelkünk üzenetéhez. Próbáljátok ki az éneklést, hihetetlen felemelő! Mellesleg tisztítja a torokcsakrát, ezáltal oldja a gátlásokat is. Szóval ne csak a fürdőszobában, bátran a magnó mellett, vagy csoportosan is tegyétek!
Nem vagyunk messze a Teremtőtől…itt lakozik bennünk Ő, csak mélyebbre kell ásnunk magunkban, az igazi létezésünket megtapasztalva.
Szeretettel, hálával, hogy megnyilatkozhattam itt:
Anna

Ritus mondta:

Igen Anna, ez így van, volt már számos példa erre az életemben, csak tudod ha valamit nagyon szeretsz csinálni és egyszeriben nem megy, akkor nagyon nehéz ám ezt kimondani….vagy esetlegesen elfogadni, azt hogy bizony el kell engedned magadtól.
pl. egy energiagyógyász egyszeriben nem érzi az erejét, amit eddig magálnak tudott, úgy érezte fentről kapta, mert pl. nem tanfolyamon tanulta…akkor azért elég rendesen kétségbe tud esni szerintem…és biztosan nehéz lehet elfogadnia a változást.
Illetve fejet hajtani a magasabb rend szándéka előtt.
Na ezt csak példának írtam nem ez történt velem.

Ildikó mondta:

Sziasztok! Válaszolok magamnak a múltkori kérdésemre:)), hogy hogyan fogok újjászületni. Válasz, amit közben magtaláltam: szemléletmód váltással.
A földi, emberi szemléletmódot le kell cserélni égire. Úgy kell látni a dolgokat, ahogyan az Égiek látják. A feladatokat sem emberi mércével kell nézni, hanem egy égi küldetés mércéje szerint. Kívülről és jó magasról nézve a megoldandó feladatra. A földi, emberi viszonyrendszereket felemelni csak így lehet.
Nehéz…igen, mert ha mi benne vagyunk saját életünkben, akkor nehéz abban kívülállónak is lenni egyszerre, de még annál is nehezebb nem emberi, hanem angyali módon közelteni saját problémáinkhoz. Nem úgy látni, ahogyan én látom, hanem ahogyan azt az égiek látják. A feladat az, hogy megtanuljam ezt az égi nézőpontot, nem csupán a tőlem kívül álló eseményekre, emberekre alkalmazni, hanem a saját életemre is. Az ujjászületés ebben áll.

Puzsi mondta:

Kedves Balázs!

Még mindig ott tartok, hogy nem igazán tudom ezt a Lilith dolgot hova tenni. Elolvastam azokat is amiket küldtél(sokadszor) megnéztem a tudatmag összefoglalóit és a dec 21-i videót is, a karmatisztítást stb…
A félelmeim, a gyerekkorból hozott dolgaim, amik gátolnak a haladásban, ezt tudjam be Lilith-nek? Vagy mi az ami a sötét oldalam???
Nagyon érdekesek a dátumok:
A párommal december 19-én ismerkedtünk meg, 22-én randiztunk először. Szépen alakultak a dolgok, de az utolsó másfél hét nagyon nehéz volt. Most nagy a csend. (semmi olyan nem történt, ami indokolná,persze a lelkünkben zajlanak a dolgok…
Vállalsz személyes elemzést a születési adatok alapján?
Köszönöm előre is ha válaszolsz!!

Puzsi

Mirtill mondta:

Sziasztok!

Válaszomat Ildikó írása ihlette. Kedves Ildikó!

Én jelenleg 30 évet zárok le. Ebből 25 év volt a házasság. Dolgoztam ezen a kapcsolaton nem is keveset. Tehát a lelkem tiszta és nyugodt. Végre eljött az az idő, hogy el tudom engedni.
Egyre távolodom. És megkaptam, folyamatosan megkapom tőle azt a bizonyosságot, hogy jól döntöttem. Vége. Hogyan tovább? Még mindent nem tudok. Csak érzem és valahol belül már tényleg tudom, hogy jó lesz így. Nélküle jó lesz nekem. Kaptam erőt ehhez, kaptam hitet. Köszönöm!
Áldott napokat! Mirtill

Lady Justice mondta:

A múlt hét mocskossága az életemben teljes visszaigazolást ad az írásodra az általam megélt dolgok minőségében is. Sokat segített a megértéshez a te gondolatvilágod is, ahhoz, hogy a számomra már mérgező környezetet elhagyjam. Nehéz, mert Szíve csak van az embernek, de a pénteki eseményekkel olyan fényes, tiszta csatornák, utak nyíltak meg előttem és fényesítették ki a még saját magam által is sötétbe zárt összefüggéseket, hogy már érzem, hol a helyem.

Nehéz, borzasztóan nehéz, de nemrégiben olvastam valahol és nagyon mélységesen tudtam vele azonosulni, hogy a düh, az jó, mert erősebb, mint a megfáradtság, a beletörődés, a meghasonulás, hatalmas hajtóerő tud lenni. Az igazi művészetet, az élet igazi művészetét én abban látom, mikor ezeket a látszólag negatív energiákat az ember át tudja alakítani a saját hasznára, pozitív dolgokat tud kihozni belőle és a saját céljai elérésére tudja fordítani.

Visszacsatolásként szombat reggel egy nagyon jó barátom azt mondta, teljesen őszintén: látod, ezért nézek rád föl, ezért vagy te más. Legtöbben hónapokat fetrengtek volna, megtörtek volna egy ilyen történetben, te pedig meglátod benne a jót, és hiába vagy a padlón, azonnal fölállsz.

Erre nagyon büszke is vagyok, talán életemben először. Igaz, van egy olyan kevésbé előnyös tulajdonságom, hogyha valahol pofonnal fenyegetnek, megverekszem kettőért, de hiába fogok padlót, megrázom magam, és felállok. Megyek tovább.

Úgy tudnám egy kicsit még filozófiai környezetbe ültetni az eseményeket, hogy most értem el a személyes poklom legalját, amikor az embert, annak is a szívét, a közepét sértették meg, ahol mellesleg a skorpió fullánkja áll együtt az én egyébként nyilas Napocskámmal. Amikor felülkerekedek minden nappal egyre jobban, a személyes bosszúállás lehetőségén, érezhetően akkora erőt szabadítok fel MAGamban, amiről szent meggyőződésem, hogy nincs olyan negatív erő ma ezen a Világon, ami ellen tudna állni neki, ez pedig maga az ÉLET.

Ahogy ezt te is mondtad, a tavalyi táborban.

Megi mondta:

Nagyon Köszönöm Balázs Minden Egyes Sorodat!!!!!!!! Már azt hittem, hogy ujra rosszul csinálom a dolgokat, mert minden olyan homályosnak tünt… Napok ota olyan “minden-mindegy” hangulaom van és kicsit kukának éreztem magam emiatt… :) :) :) De már tudom, hogy ez most így van rendjén… Várok!!! Lélekben Felkészülök!!! Tudom, hogy nagyon fontos idöszak jön az én életemben is :) :) :) ?S ezt most nagyon J?L akarom csinálni :) :) :)
KÖSZÖNÖM!!!!!!! :)
Hála-Hála-SZeretet : Megi :)

anikogyorgyi mondta:

Nagyon värom az uj iräst, holnap 5.-e van :))

Timike mondta:

Olyan vagy Te nekem,mint egy jó szülész-orvos…:)…végig kiséred a folyamatot…köszönöm!*

babec mondta:

Kedves Balázs!

A legjobbkor találtam erre az írásodat, mert nekem kb 1 hete olyan erős halálfélelmem van ami már pánik szerű. Sajnos én a halált mindíg a fizikális halállal párosítom. Még éjszaka is felébredek és iszonyúan benne vagyok a saját magam eme mélységében. Pedig tudom, hogy csak valami akar meghalni bennem, de mintha kapálóznék ellene. Nyilván szembe kell kerülnöm a félelmeimmel, vagy át kell élnem a megsemmisülést, és ha nem kapálózok az élet áramlása ellen, akkor az energiaáramlásom is megfelelő lesz, mert jelenleg tele van blokkal. Keresem a jó megoldást, talán a tudatomat is le kellene kötnöm valamivel. És ami érdekes, hogy magamon tapasztalom amit írtál……most az égiek is mintha csak távolból figyelnének….

Nemeth Margaret mondta:

Az ujjaszuleteshez szeretnek hozzaszolni leirni a velem tortenteket.
Marcius 30 keso este kitarto mellkasi fajdalommal, mentot hivtam ezutan korhazba kerultem.
A fajdalom kezdetetol szamitva bizonyossagot ereztem nincs kulonos szervi bajom ez a tovabbhaladasomnak a resze.
Megerkezesem elso 10 perceben elvesztettem az eszmeletem valamennyi idore./ez volt a meghalas/
Apolok riadtan neztek mi a csudat csinalok ijeszgetem oket.
Megallapitottak szivrohamom van enyhe fajtabol.Becsuktam a szemem es bevettem a maroknyi gyogyszert. Ramragasztottak kulonbozo madzagokat oxigen stb,.
Masnap katetert bevezettek a szivembe /elozoleg ugy ereztem mondjam meg az orvosnak nem fog semmi rendelleneset talalni./
AZ erdmeny jo lett nincs semmi elvaltozas.Hazajottem.
Viszont a korhazi agyon meditalva meg mindig teljes hittel ereztem itt valami uj kezdodik tobb dimenziot atleptem most ismerkedem az uj eletemmel.Nagyon tetszik szeretem.Uj kapcsolat van kialakuloban, uj lehetoseg a gyogyito szakmamban.
A panikot elvegeztek helyettem azok az ismerosok akik ma sem ertik hogy vehetem ilyen konnyen.
Egyszeru hasznalom a korulottem levo energiat a szolgalatomba allitottam.A gondolataink iranyitanak gondoljuk meg mit teszunk a gondolatunkba hiszen teljesul legyen az jo vagy rossz.
Lehet csak jo, kivanjunk egymasnak szep utat a tovabbi utunnkhoz segitsuk embertarsainkat ott es ahol arra szukseg van.

Kivanok aldott napot.
Margaret