Csillagüzenetek

Tábor képekben

2010. jún. 25

Múlt hétvégén 4 napon keresztül vonultunk el a világ zajától a hangulatos szépségű verőcei Csattogó-völgybe. A Tábor gyerekkorunk úttörő-életérzését elevenítette fel, faházban alvás, közös fürdő és ugyanaz az ízvilágú konyha, mint 20-30 évvel ezelőtt. Ez szerencsére inkább a mosolyogtató életérzést erősítette, mint problémát jelentett volna bárki számára is. A töménytelen szúnyog már azért próbára tett bennünket, de ezt az akadályt is bölcsen vettük, és erősítettük akaraterőnket, tűrőképességünket és auránkat.

Csütörtök  este összegyűltünk közösen a csillagos ég alá, és a felhők szerencsére bepillantást engedtek a csillagokba. Beszélgettünk a csillagképek üzeneteiről, ismerkedtünk, jól éreztük magunkat a csillagok alatt. Egyedül az alkonyati szúnyoghorda zavart minket fél órára a faházakba, hogy aztán újult erővel térjünk vissza a tópartra.

Péntek  reggel az eső bezavart bennünket a fűről, így a jógát tető alatt ejtettük meg. A lényege nem a szuper-jógivá válás, hanem a szellem és a test felhangolása volt. Kezdő jógásokként azért belevágtunk az 5 tibeti gyakorlatsorba.

Valamelyik jógagyakorlat nagyon elgondolkodtatott :)

A pénteki napról több felvétel nem készült, mert egész nap előadások és meditációk zajlottak, hol kint, hol bent, az esőtől függően. Beszélgettünk a nyári csillagállásokról, a 2012-es dimenzióváltásról, és a csapat rengeteg hasznos, hétköznapokban felhasználható alap asztrológiai tudásra tett szert.

tarot

Szombat délelőtt közösen mindenki elkészíthette a saját csillagékszerét, illetve más tevékenységet folytathatott, mindenféle egymást segítő dolgokban. Voltak beszélgetések, én egy picit elemeztem, volt aki Tarot-t rakott ki. Maga az ékszerkészítés a délutánba is belenyúlt, és voltak néhányan, akiket annyira magával ragadott, hogy éjjel 11-ig fűzött…

Majd, szombaton este elkezdődött a Mandala Építése. Az Élet Virágát raktuk ki különféle magokból, majd egy elengedést erősítő szertartás sorozatot vittünk véghez. És íme a Mandala:

A sötétben pedig nagyon nagyon különleges képek készültek:

Utána pedig az elkészült mandalát összesöpörtük, és mindenki egy marokkal dobott a tűzbe, szimbolizálva az elengedést, és a szellemmé válást, az anyag átnemesülését.

Vasárnap délelőtt pedig várt ránk a pakolás és a búcsú. Ekkor még beszélgettünk és egy fantasztikusat meditáltunk.

Szóban nem igazán lehet elmesélni, ami velünk történt, megpróbálhatnám a különböző szépséges jelzőkkel érzékeltetni, hogy mit éltünk át, de nem hiszem, hogy képes lennék rá. Amit tudok, mindenki kapott egy kis magot, közelebb került MAGához, és olyan belső kincset vittünk utána tovább, amely egyedi, mindenkinek más és más.

Szeretném megköszönni mindenkinek, aki eljött, és azoknak, akik lélekben velünk voltak – találkozunk még, akár a fizikai síkon, akár téren és időn túl.

3 hozzászólás

Meske mondta:

Csodálatos élmény lehetett nektek!!!
A sötétben lévő mandalás kép egyszerűen fantasztikus és felemelő!!!!

Kiss Balázs Kunó mondta:

Kérek mindenkit, hogy csak a bejegyzéshez tartozó témában tegye közzé gondolatait.
Köszönöm!
Balázs

Szűcs Marika mondta:

A szóban és képekben leírt élmény is megérintett! Valóban csodálatos a sötétben készült kép. A mandala “középpontjáról” sok mindent olvashattunk már. Gyönyörűen fedi fel ezt a misztikus “titkot” ez a kép. Van több sötétben készült kép is?
Köszönöm az élménybeszámolót: Szücsike