Csillagüzenetek

Téli Napforduló – eltelt 1 év

2010. dec. 20

Kedves CsillagMag Barátom!

Ma egy éve, éjfél előtt indítottam útjára az első levelet a csillagmag.hu oldalról, ekkor nyílt meg mindenki előtt. Azóta nem csak az oldal, de én magam is rengeteg változáson, tanuláson és kiteljesedésen mentem keresztül, amelyet Nélküled nem tudtam volna véghez vinni. Ezért mélységesen mély hálával a szívemben szeretném megköszönni, hogy velem voltál az elmúlt egy évben!

Köszönöm Neked, hogy írhatok, hogy adhatok, és hogy segítjük egymást az úton!

– – –

Érdekes volt visszaolvasnom, hogy mit írtam pont egy évvel ezelőtt (ide kattintva elolvashatod), és azt kell mondanom, hogy tényleg meggyógyultunk – egésszé váltunk. Kíváncsi leszek, milyen lesz egy év múlva visszaolvasni majd ezt az üzenetet, hol és kik leszünk vajon akkor? Izgalmakkal eltelve gondolok erre az új évre, ami előttünk áll, és tömören szeretném összefoglalni Számodra, hogy mi az, amire számíthatunk.

(a korábban feltett videóban és a hanganyagban részletesen hallhatsz ezekről, de a lényeget most szeretném kiemelni)

– – –

Röviden: Bőség és Mélyvíz.

Mélyvíz azért, mert azt gondolom, hogy a Nyári Napfordulóig azt kell megmutatnunk, hogy valójában tudunk-e úszni? Merthogy bedobnak minket a mély vízbe, a valódi világba… Eddig csak elméletben olvastunk ezer és ezer könyvet az úszásról, hogy milyen is a víz… Meditációban repülve a negyvenkettedik dimenzióban szállva átéltük az úszást. Beszélgettünk, elmélkedtünk, hogy milyen szuper is a víz és milyen szuper dolog úszni, és azt hisszük, hogy tudunk mindent az úszásról…

És akkor most mutassuk is meg! Mutassuk meg milyen az, amikor a hullámokon fel és le úszva élvezzük minden pillanatát, ahogyan cseppként úszunk az Univerzum végtelen Óceánjában! Éljük át VALÓBAN azt, ahogyan a sós víz a szemünkbe fröccsen, és messzinek tűnik a part… És a valódi úszással – most azt gondolom -mindenki megtalálhatja ebben az óceánban azt a helyet, azt a partot, ami neki szól, ahová ő tart – de ehhez nem úszhatjuk meg azt, hogy vizesek legyünk.

Tehát meg kell mutatnunk minden Teremtő Erőnket az elkövetkező fél évben, létrehozni mindazt, amiről álmodoztunk: Tessék, itt van, most megmutathatod!

S ugyanakkor említettem a Bőséget is… ennek asztrológiai-asztrozófiai hátterébe nem kívánok most belemenni (a lényeg a Jupiter a Halak csillagképben bejárt fél éve), de most hatalmas Bőség fog a rendelkezésünkre állni!

Bőség Szellemben, Lélekben és a Fizikai síkon: de tudsz-e adni ebből a bőségből? Szét tudod-e árasztani? Mert ha magadnak szeretnél Bőséget, sosem lesz bőség a birtokodban. Ellenben ha mindenkinek szeretnél adni, akkor az ég megadja az ehhez szükséges szellemi és lelki javakat, hogy adhass. És ha mindenki ad, akkor egymást emeljük fel a Mennyekig…

Erről fog szólni 2011 első fele: Mutasd meg magad minden szinten!

– – –

Téli Napforduló

S akkor végezetül néhány gondolat még a Téli Napfordulóról, amely budapesti idő szerint december 22-én (!) hajnalban, 00 óra 38 perc és 27 másodperckor lesz egzakt. Maga a Telihold pedig 21-én 09 óra 13 perckor , a részleges Holdfogyatkozás pedig délután 3 óra után valósul meg.

Erre az időszakra mondtam azt, hogy a “Karma eltörlése”, és tudom, hogy ez sokakban disszonáns hangot üthet meg, ezért szeretnék egy kicsit másképp fogalmazni, hogy mit is értek én ez alatt?

Minden Rajtad áll, minden Tőled függ, hogy mennyit tanultál és mit szeretnél még megtanulni ebben az életedben? Ha úgy érzed, hogy eleged volt már az általános iskolából, és kijártad minden osztályát, megtanultál mindent, akkor most dönthetsz úgy, hogy kilépsz az általános iskolából és olyan helyre iratkozhatsz be, ahol teljesen mást és máshogyan tanulhatsz.

De ha még Te úgy érzed, hogy nem sikerült mindent csillagos ötösre véghez vinned, akkor maradhatsz nyugodtan az iskolapadban, ha még tanulni szeretnél újra és újra. Ám ha azt mondod, hogy “hmmm… megértettem mindent, amire szükségem volt, köszönöm, én végeztem“, akkor ráléphetsz a saját utadra, nem arra, amit eléd raknak!

És itt csak azokat a “tárgyakat” kell tanulnod, ami Te vagy valójában! Elfogadod, hogy nem kell tökéletesnek lenned máshoz képest, az “iskolához” képest, a tanárokhoz képest, hanem önmagadhoz képest! Azt meg Te tudod egyedül!

Így azt hagysz magad mögött, amit csak szeretnél. Abból lépsz ki, amit szeretnél, amiben hiszel. Arra vigyázz egyedül, hogy csakis VALÓDI dolgokkal foglalkozz, az illúzióknak itt már nincs helyük! Ha le akarsz tenni valamit, amiről azt hiszed, hogy Neked már nem kell az egod szerint, de valójában hozzád tartozik, akkor azt nem fogod tudni letenni!

Ezért legyél bölcs, ne áltasd magad, ne hazudj magadnak, a hazugságok idejének vége!

75 hozzászólás

Dajka Irén mondta:

Kedves Kunó,

Hála és köszönet a sok élményért, tudásod megosztásáért. Az 1 év során számtalanszor segített a bíztatásod, megmagyarázott elsőre “érthetetlen”-nek tűnő eseményeket. Jó pihenést kívánok a jól végzett munka örömével családod, barátok körében és jövőre is várom gondolom, nemcsak én a híradásaidat, amit előre is köszönök. Áldott, békés, boldog ünnepeket kívánok szeretettel: Irén

NévFoki Éva mondta:

Köszönöm,Balázs a sok bíztatást,nagyon tetszett minden írásod.Boldog karácsonyt neked,és a Magyarok Istene áldjon
meg Téged.

Bácsi Margit mondta:

Kedves Balázs!
Köszönöm a leírtakat és bízom benne, hogy a tanításaid, tanácsaid valóra válnak és beválnak. Békés karácsonyi Ünnepeket és eredményekben gazdag új esztendőt kívánok!

Tóth Mária mondta:

Kedves Balázs!

Nagyon köszönöm egész évi útmutatásodat! Sokszor segített megérteni mi miért történt úgy, ahogyan történt. Tele vagyok várakozással a jövőt illetően.
Áldott Ünnepeket kívánok Neked, és mindenkinek, aki olvassa.
Macsi

Anikó mondta:

Kedves Balázs!
Köszönöm, hogy vagy nekünk.

Anikó.

Dulai Erzsébet mondta:

Kedves Balázs!
Nem rég csatlakoztam a hírleveleidre, de meg kell mondanom nagyon érdekesek számomra. Az elkövetkező évben is nagy szeretettel várom az írásaidat. Köszönöm neked!
Áldott, Békés Karácsonyt Kívánok!
Erzsó

csizikati mondta:

Köszönöm írásaidat, minden alkalommal érdeklődéssel olvastam. Segített, hogy mire figyeljek, mi a fontos a mindennapokban.
csizikati

Ritus mondta:

Kedves Balázs!

Lám, lám, hogy szalad az idő, már eltelt egy év…és annyi minden történt s még mennyi minden fog…..emlékszem mennyire örültem hogy újra vagy :))) és lehet olvasni a csillagos ég üzeneteit a Te közvetítésedben, én rengeteget tanultam már Tőled és sokat kaptam, nagyon sokat.

Köszönöm!!!!!

Áldott Békés Fényünnepet kívánok szeretettel!!!

Orosz Mária mondta:

Kedves Balázs!

Köszönöm Neked, hogy egész évben fáradoztál azzal hogy nekünk feltárd a csillagos eget, s mindezt szeretettel, tudással, bölcsességgel adtad át nekünk.
Köszönjük!!!
Boldog békés ünnepeket kívánok, szeretettel.

Szöszikriszti mondta:

Kedves Balázs!!!
Hálás köszönet a sok szép üzenetért!!!
Áldott békés ünnepeket kívánok!!!
Szavakba nem lehet önteni sokszor amit az ember érez!!!!
Hálás köszönet Neked mindenért!!!
Szöszikriszti

ZELINDA mondta:

Kedves Balázs!

Hálásan köszönöm bölcs útmutatásaidat. Rengeteget tanultam , s tanulok Tőled. Szívesen olvasom írásaidat. Várom őket a jövőben is.
BÉKÉS, ÁLDOTT KARÁCSONYT és BOLDOG TEREMTŐ ÚJ ÉVET kívánok szeretettel.

lrka mondta:

Kedves Balázs!
Köszönöm a vezetést amiben részesítesz.A bölcs gondolatok sokaságát,amivel nagyon sokat segítesz.Nyitott szívvel, és lélekkel
várom további írásaidat,gondolataidat.
Áldott ünnepeket,hittel és remény teli szép jövőt kívánok szeretettel:lrka

Nikka mondta:

Balázs, én ” fizikailag ” nem tudok úszni, de lelkileg rettentően igyekszem – és ha ilyen az úszómester, mint Te, nem érhet baj. :-)
Köszönöm minden gondolatod, életem legnehezebb időszakán segítettél át, és válaszokat kaptam tőled, egy ismeretlentől, a miértekre, amikre ismerősök sem tudtak felelni.
Köszönöm, minden-minden jót kívánok Neked és egész családodnak, áldjon meg a Jóisten !!!! Boldog – békés Ünnepet Nektek !

Ditty mondta:

Kedves Balázs !
Köszönöm szépen az írásaidat , bár én csak pár hónapja csatlakoztam ,nagyon sokat segített. Sikerült mindent megértenem, amivel nem voltam tisztába.Kívánok a jövőben is sok sikert .Áldott , Békés Karácsonyi ünnepeket kívánok szeretettel .

Glászné Erzsike mondta:

Kedves Balázs!
Hálásan köszönöm, érdekes, bíztató és tanulságokkal szolgáló leveleidet, írásaidat. A ránk következő évben is szeretnék hűséges olvasód lenni, erőt meríteni. Nagyon boldog, békés szeretetteljes ünnepeket kívánok! Erezsike

Andi mondta:

Kedves Balázs,

Köszönöm a munkád és gyengéd, szeretetteli útmutatásod.
Legyen áldott ünneped és bőségben gazdag új éved!

Szeretettel,
Andi

Gulyás Andrea mondta:

Kedves Balázs!
Elég kemény éven vagyok lassan túl és írásaid nagy segítséget nyújtottak nekem. Köszönöm, hogy megosztod velünk a tudásodat, hogy utat mutatsz.
Kívánok Neked boldog karácsonyt és minden szépben, jóban gazdag új évet.
Köszönettel még egyszer:
Gulyás Andrea

Dóra mondta:

Kedves Balázs !
Köszönöm a navigációt , azt a sok munkát amit végeztél és kívánom , hogy érezd az elégedettséget .
Így visszatekintve azt gondolom , minden disszonáns helyzetben , vagy ha nem értettem a gyerekeimet , rögtön megnéztem , hogy akkor most mi van?…
A csillagokról nem tudok sokat , de ha olvasom az írásaidat , vagy hallgatlak, akkor értem. Néha egész pontosan:)
Ennek a közösségnek , nekem ez egy fix pont .
Szeretettel gondolok rád .

Nagy Gabriella mondta:

Hálás vagyok,hogy vagy! Van egy ember, aki tiszta, szeretetteli szellemiségével jelzőfény az éjszakában,- a háborgó tengeren, hogy hajónk hazataláljon, révbe érjen!Számomra a tőled kapott tudás és szeretet ad biztonságérzetet, lelki stabilitást, megerősítést.Így képes vagyok úrrá lenni a belső félelmeimen, a sötétségből fénybe transzformálni azokat…Jó, hogy nem vagyok egyedül! Jó, hogy tudom, egyre többen vagyunk és erősítjük egymást!Jó visszaemlékezni a szegedi előadásra.Köszönöm, hogy eljöttél hozzánk!
Nagy Gabriella

Sarnyai László mondta:

Kedves Balázs!
Köszönöm az útmutatást, a tanítást. Nagyon sokat tanultam az írásaidból. Sok mindenre kaptam magyarázatot az életemmel kapcsolatban, és útmutatást a jövőmhöz.
Köszönöm!!!
BÉKÉS, BOLDOG KARÁCSONYT; ÖRÖMÖKBEN, EGÉSZSÉGBEN, GAZDAG ÚJ ESZTENDŐT KÍVÁNOK NEKED, ÉS A CSALÁDODNAK!
Üdvözlettel!
Laci

Horváthné Nagy Kata mondta:

Kedves Balázs!
Mélységesen mély hálával a szívemben szeretném megköszönni, hogy velem voltál az elmúlt egy évben!
Köszönöm a sok munkát,a segítő szándékot, hogy tudásoddal segíteni próbálsz, hogy nem kinyilatkoztatsz, hanem utat mutatsz!
Szeretettel: Kata

Brajdáné Mohr Mária Aranka mondta:

Kedves Balázs!!Köszönöm a sok tanítást amit az irásaidból megszivleltem.És köszönöm,hogy vagy nekünk !ÁLDOTT -BÉKÉS KARÁCSONYI ÜNNEPEKET KIVÁNOK,sok szeretettel.

Herdon Béla mondta:

Kedves Balázs! Segítene nekem? Konkrétan mit kell, és mit nem kell tenni és mikor? Amint látja én még nagycsoportos vagyok.:-)
Valóban nagyon szükségem van a segítségére.Mire kihámozom a tennivalót, és megértem a nyelvezetet,eltelik az ön által megadott idő.Tehát leírná mikor és mit tegyek.Holnap kilenctől meddig áll rendelkezésre és mennyi idő arra hogy renbehozzam mindazt amit eddig rosszul csináltam.Természetesen elsődlegesen, az anyagi terült fejlesztendő! Üdv: Herdon Béla és családja.

Baby mondta:

Szia Balázs!

Visszamenőleg elolvastam az írásaidat egész januárig… megdöbbenve láttam, hogy sok esetben az életemben történt fordulópontok, és a szakrális napok egybe estek!
A jövő évet biztos, hogy Veled “töltöm” sokat segítettél!!!
Köszönöm: Áldott Békés Ünnepeket kívánok!

Szeretettel: Baby

Pappné Zsófi mondta:

Kedves Balázs!
Én eddig nem irtam hozzászólást,de nagyon sokat tanultam.
Mindig vártam az irásaidat,és várom tovabbra is.
Nagyon sok jót kaptam,köszönöm.
Kellemes ünnepeket és boldog új évet kivánok Neked.
Szeretettel Zsófi.

mondta:

Kedves Balázs!
Nagyon köszönöm, sokat adtak nekem ebben az évben az írásaid:)
Mivel holnap van a szülinapom, ezért ez a karma eltörléssel együtt dupla ünnep lesz számomra!
Neked és családodnak pedig hadd kívánjak áldott békés ünnepeket, és hasonlóan mozgalmas, és sokat adó új esztendőt, mint az idei:)

Pintér Gabriella mondta:

Kedves Balázs!
Köszönöm a tanításaidat.
Áldott békés karácsonyt kívánok neked és családodnak!
Szeretettel: Gabriella

Zsu mondta:

Jó, hogy vagy :)!

Márti mondta:

Kedves Balázs!
Hálásan köszönöm a sok jó tanácsot és útmutatást!
Sokat segítettél az egy év alatt, jó irányban változott az életem. Tudom, hogy én is kellettem hozzá, de nélküled ez nem sikerült volna.
Áldott, boldog karácsonyi ünnepeket és boldog új évet, bőségben, erőben, egészségben, szeretetben.
Sok-sok szeretettel és tisztelettel Márti

Várkonyi Ágnes mondta:

Kedves Balázs! Köszönöm azt a lelkesedést, azt az önfeláldozó, türelmes magatartást, ahogy tanítasz minket. Szeretettel bővíted a tudásunkat, terelsz minket a helyes út felé. Rávilágítasz olyan dolgokra, amiről eddig szinte nem is gondoltuk, hogy számít.
Áldott, békés, boldog, szeretetteljes karácsonyt és bőségben, gazdagságban, egészségben, eredményekben és sikerekben gazdag új esztendőt kívánok!

Szeretet és megbecsülés övezze a további munkádat!

Üdvözlettel:
Ágnes

Pajtis mondta:

Kedves Balázs!
Köszönöm az egész évi munkádat, útmutatásodat, szeretetedet!
Áldott, békés, fénnyel teli ünnepeket kívánok Neked és Családodnak!

Kissné Ági mondta:

Kedves Balázs!
Nagyon köszönöm az egész éves munkádat.
Nagyon sokat segítettél abban hogy megismerjem magamat is az írásaid alapján.Terelsz a helyes út felé.
A következő évben is várom írásaidat.
Kívánok neked jó egészséget és békés boldog ünnepeket.

Tisztelettel:Ági

Árva Judit mondta:

Kedves Balázs!
Köszönöm az 1 évet,amelyet figyelemmel kísértem és nagyon hasznos,mély gondolatokat indítottál el bennem!
Meghitt,boldog KARÁCSONY-t és egészségben,-eredményekben,-szeretetben gazdag,boldog ÚJ ESZTENDŐT kívánok:Árva Judit

Zsike mondta:

Kedves Balázs !
Nagyon Boldog második Szülinapot kívánok !
Örülök, hogy vagy nekem ! Annó amikor megismertem az oldaladat hatalmas változást hozott az életembe. Gyökerestül megváltozott a gondolkodásom, az életszemléletem, a másokhoz való viszonyom. Tudom mi miért történik és ez jó !
Köszönöm ! Legyél még nagyon sokáig nekünk !!!
Békés , Boldog Karácsonyt !
Zsike

Kővári Éva mondta:

Drága Balázs!
Köszönöm, hogy útat mutattál és reményt adtál az elmúlt évben! Erősebb lettem, hiszek magamban, tudatosabban cselekszem, szelidebb, befogadóbb lettem. Nagy örömmel várom további írásaidat is!
Áldott Karácsonyt és sikeres új esztendőt kívánok!

Szeretettel: Éva

Györgyi mondta:

Balázs, köszönöm:)

Vajna Andrea mondta:

Kedves Balázs!

Köszönöm az útmutatásaidat, ami segít az úton maradni és hozzájárul a megfelelő döntések meghozatalában.
Hálás köszönet érte! Áldott Boldog Szeretetben Gazdag Karácsonyt kívánok!

Szeretettel: Andrea

Katalina mondta:

Kedves Balázs, köszönet a munkád minden pillanatáért, nagyon sokat segített megérteni a történéseket! Boldog és szeretetteljes ünnepeket kívánok!
Katalina

Kuliné Etelka mondta:

Kedves Balázs, minden leveled nagyon várom, és köszönöm Bölcs tanításaidat. Szívem minden melegével ölellek,és Békés Boldog Ünnepeket Kívánok az egész Családodnak Etelka.Szüleid külön üdvözlöm, hogy ilyen Remek Embert neveltek.

Falvay Cseperke mondta:

Kedves Balázs!KÖSZÖNÖM KÖSZÖNÖM KÖSZÖNÖM Kívánom legyen fénnyel teli áldott Karácsony Neked és családodnak.Szeretettel Cseperke

Hunyadvári Zsófi mondta:

Kedves Balázs!
Csatlakozom az előttem szólókhoz, köszönöm Neked, hogy segitettél
a mindennapos küzdelmeket könnyebben megélni, hiszen irásaid által
bölcsebb, erősebb lettem.
Szeretteljes, boldog karácsonyt és sikerekben gazdag új évet kivá-
nok és köszönöm, hogy VAGY.

Szeretettel: Zsófi

Krisztina mondta:

Kedves Balázs!
Köszönöm jelenléted a jelen létben!
Békességet és Boldog Karácsonyt Kívánok Neked és családodnak!

Adrien mondta:

Kedves Balázs!
Önzetlen szereteted,mesterfokú tudásod átadását szeretném megköszönni.Az alábbi versikével nem csak Téged,hanem az oldal összes olvasóját is köszöntöm :
Pálfalvi Nándor: Karácsony

Karácsony ünnepén
az a kívánságom.
Legyen boldog mindenki
ezen a világon.
Itt is, ott is mindenütt
legyen olyan béke,
mint amilyen bent lakik
az emberek szívébe.

Era mondta:

Kedves Balázs,

“A tudás csak akkor válik fénnyé, ha továbbadjuk.” Te ezt maximálisan megtetted és csak mélységes hálámat tudom kifejezni ezért, s szóljon ez mindazok nevében is, akik ugyanígy gondolják, csak nem írták le neked. KÖSZÖNJÜK! Rengeteget segítettél, hogy ne vesszünk el a labirintusban! Áldott, boldog, békés ünnepeket kívánok Neked!

Era

Főnix3 mondta:

Kedves Balázs!

Szeretnék én is köszönetet mondani az írásaidért, amik bizony sokszor szó szerint voltak igazak.
Reméljük, hogy az elkövetkezendő években is sok hasonló írással örvendeztetsz meg minket, mert sokkal könnyebb, ha meg értjük, mi miért történik. Oly annyira, hogy sokszor már “életmentőek”.

Kívánok Neked és Családodnak, és minden kedves Olvasó Társamnak Boldog és Áldott Ünnepeket.
Szeretettel,
Edit

Om Shanti mondta:

Kedves Balázs!

Áldás legyen rád, köszönöm a munkásságodat!

Kívánom, hogy képezz ki a magyar nemzetnek számos asztrozófust szerte a világra!
Legyen sikere a saját asztrozófiai szoftverednek!
Legyen minél több jószándékú ember, aki olvassa a blogodat, legyen minél több jó, előadói meghívásod!
Sok sikert, bőséget, örömöt és fejlődést kívánok.

Papaji (H.W.L. Poonja) szavaival köszöntelek Téged és Titeket az új évre:
Legyen béke az univerzum minden létezője között.
Legyen béke, legyen béke.
Om, shanti, shanti, shanti (=béke)
Namaszkar, namaszkár.
Isten hozott a szatszangon. (ami valójában maga a szatgurunak, az életnek a szatszangja, ami maga az élet, a tudatos jelenlét mindörökké)
(papaji a nevem alatt)

SzEnikő mondta:

Kedves Balázs!
Köszönöm szépen az egész éven át tartó kitartó munkád,amellyel sikerült megértenem a körülöttem folyó dolgokat és rengeteg erőt merítettem belőlük.Nagyon hálás vagyok neked érte!
Kívánok békés boldog karácsonyt és nagyon nagyon boldog új esztendőt!
Enikő

Marcsi mondta:

Kedves Balázs!

Csak megerősíteni tudlak, hiszen azután olvastam el az írásodat, miután én is megfogalmaztam a magamét.

Bennem is felmerült az önmagam felépítése és érdekes módon a bőség is, hona nem ezzel a szóval fogalmaztam meg. Felmerült bennem is az ILLÚZIÓ-ra való emlékeztetés, az ILLÚZIÓ és a VALÓSÁG megkülönböztetése.

Ezért az írásod egy remek visszaigazolás, megerősítés.
A küszöböt nekem kell átlépnem, akkor a lélek egyedül érezheti magát, de ha sikerül a küszöböt átlépni, akkor nincs a lélek egyedül, hanem megerősödve jön fel a mélységből.

Köszönet érte, hogy ezeket a gondolatokat meg is osztod, és segíted ezzel a többi embert is.

Ui: régóta olvasom az írásaidat, de még sose írtam.

dorner hedvig mondta:

KEDVES BALAZS! NAGYON KOSZONOM AZ EGESZ EVI SOK JO TANACSOT, TANITAST! KIVANOK SOK SIKERT TOVABBRA A MUNKADHOZ. LEGYEN BEKES, BOLDOG A KARACSONY ES SIKERKBEN GAZDAG AZ UJ EV!!!

Anikó68 mondta:

DRÁGA BALÁZS! ISTEN ÁLDÁSA LEGYEN RAJTAD!BÉKÉT, BOLDOGSÁGOT! ÁLDOTT KARÁCSONYT!

JMarcsi mondta:

Szép estét…

Köszönöm az elmúlt egy év segítségét…
Én gyógyult vagyok…és nagyot változtam…
Olykor magam sem értem,hogyan történt mind ez…
…de megtörtént…bár rögös út volt…
Boldog Karácsonyt kívánok Mindenkinek…

AUER JÓZSEF mondta:

KÍVÁNOK A TOVÁBBIAKBAN KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET ÉS BOLDOG ÚJ ÉVET.
Köszönöm azt a sok szépet amit kűldtél, remélem jövőre is részem lehet bennük.
ÜDV. Jóska.

Anikó74 mondta:

Kedves Balázs!

Hálás szívvel köszönöm Neked az elmúlt év szeretettel teli útmutatásait.
Köszönöm minden kedves Csillagmag társamnak, hogy itt voltatok és megosztottátok gondolataitokat, érzéseiteket.

Kívánok Mindenkinek Áldott, Békés Karácsonyt!

Kis torok Katalin mondta:

Hm…uszas,melyviz…habar nem tudok uszni,de most biztos megtanulok….
Koszonom,hogy voltal,hogy vagy!

Detti mondta:

Kedves Balázs!

Köszönöm az útmutatást! Sokáig szeretnélek még olvasni, mert sokat tanultam az elmúlt évben, de nem tudok még mindent. Áldott, békés karácsonyt kívánok, jó egészséget a következő egy évhez!

B. Julianna mondta:

Kedves Balázs!
Köszönöm, sokat tanultam tőled.
Áldott, Békés Karácsonyt kívánok!

Anikó mondta:

Köszönöm az érdekes írásokat Balázs! Én nem túl régen íratkoztam fel a hírlevélre,de örülök, hogy ilyen formában olvashatok ezekről a témákról. Sok erőt meríthetünk,abból, amit megosztassz velünk – a többiekkel egyetértve írhatom ezt. Az előadásokra is szívesen elmennék, hasonló témájúakon már részt vettem.
Szeretetteljes, békés ünnepeket kívánok Neked és minadzoknak,akik már eddig is hozzászóltak! Jó egészséget és Sikeres Új Évet! Anikó

MollTamás mondta:

Szia Balázs!

Már a “Csillagbölcselet.hu” weboldalon is olvastam írásaidat és azóta is rendszeres látogatód vagyok! Minden bejegyzésednek nagy figyelmet szentelek és azt mondhatom, sokszor segítettél át nehéz helyzeteken!
Eddig ez volt az első…és lehet az utolsó “bejelentkezésem”, de most úgy érzem eljött az idő, hogy KÖSZÖNETet Mondjak NEKED!!!

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket! (Mindenkinek)

Magocska mondta:

KÖSZÖNÖM!

NAGY SZERETETTEL KÍVÁNOK MINDENKINEK
ÁLDOTT, BÉKÉS, BOLDOG KARÁCSONYI ÜNNEPEKET

Magocska :)

Melinda mondta:

Mindenkinek nagyon Boldog Karácsonyt és Békés Boldog Új Évet kívánok!

Kedves Nikka!

Remélem minden jól alakul és Neked is Kellemes Ünnepeket és Boldog Új Évet kívánok!
És ne feledd erősnek, kitartónak és igazságosnak kell lenni!

Melinda

Han Kinga mondta:

Kedves Kunó!
Én is felsorakozom a hálások népes sorába!
Köszönöm írásaidat!
Áldott Ünnepeket kívánok!
Szeretettel:
Kinga

Erika mondta:

Sziasztok!

Mindenkinek Békés Boldog Karácsonyt, Kellemes Ünnepeket kívánok! :)

Mivel én ár elkezdtem adni, és nem vártam vele 2011-ig, ezért figyelmetekbe ajánlok a nevemre kattintva lévő linken egy kis gyertya mágiát, ami, mindenkinek hasznára van. :)

Balázs!
Neked külön köszönet az írásaidért! Sokszor segítetted a megértést a káoszban. :)

Erika

Nikka mondta:

Kedves Melinda ! Neked is békés, boldog ünnepnapokat kívánok !!!! :-)
Múltkor mégsem jutottam válaszíráshoz – pótolom amott ! :-)
Köszönöm, hogy eszedbe jutottam – pont ma kaptam a facebookon olyan idézetet, hogy ott is barátra lelek, ahol nem is gondolnám. És igaz… :-)
Nikka

pema64 mondta:

Halas koszonet tanitasaidert,melyek nagy segitseget nyujtanak sokunknak.
Aldas read es mindannyionkra!

Takács Mária mondta:

Kedves Balázs!
Hálás vagyok az égnek,hogy Rád találtam!
Útmutatásaid beépültek a mindennapjaimba.
Köszönöm,köszönöm,köszönöm!
BÉKÉS BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK NEKED A CSALÁDODDAL EGYÜTT!
MINDENKINEK BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK!
MARCSI

Éva 3 mondta:

Sokszor a segítségemre voltál, hogy mit, és mikor kell elvégezzek az égiek által rámbízott feladatokkal kapcsolatban idén és már tavaly is.
Köszönöm.

Kiss Balázs Kunó mondta:

Mindenkinek nagyon köszönöm a szívből jövő jókívánságait! :)

Palackposta mondta:

Köszönet az eddigiekért,és az elkövetkezőkért:-)

“Matula később felült,és miután egy darabig a csizmáit nézegette,azt mondta:
-Kinézek…
Kabátot dobott magára,és kiment….
Hová mehetett?Négy óra…egy órája már oda van…
Pár perc múlva Csikasz penderedett a szobába,illetlenül lerázta magáról a havat,mert még a füle is havas volt….És utána lábát veregetve a küszöbön megjelent Matula is,egyik kezében egy kis borókabokorral.
-Mondom,miért ne legyen karácsonyfánk is….
-Gergő bácsi!
-Csak boróka-mondta az öreg-,de fenyőnek fenyő.
…-Hány óra?-kérdezte.
-Mindjárt öt.
Az öreg erre meggyújtotta gyertyát,elfújta a lámpát,és egyszerre ködös,borongós este lett körülöttük…Matula letette az ágyra a kucsmáját.A kis láng erre,mintha magára talált volna,kinyújtózott.Matula keze megmozdult,mintha meg akarná simogatni,aztán csendesen azt mondta:
-Adjon az Isten mindenkinek békességes,szép karácsonyt!”
(Fekete I.:Téli berek)

Goyó mondta:

Köszönöm Balázs!!!!!

TViki mondta:

Boldog Ünnepeket és a legjobbakat kívánom Mindannyiunknak!

Ivlisz mondta:

Kedves Balázs és Kedves “Rajongók”!

Boldog Békés Karácsonyt kívánok mindenkinek, valamint Balázsnak nagyon köszönöm az útmutató szavakat, és azt a lehetőséget, hogy tudatosabban irányítsam az életemet.
sz

Mate mondta:

Áldott Karácsonyt kívánok mindenkinek!

Az oldalnak pedig boldog szülinapot! :)

Mate

Éva mondta:

Kedves Balázs!
Köszönöm az írásaidat, nagyon sokszor magyarázatot kaptam az életem történéseire! Boldog, békés Karácsonyt és újesztendőt kívánok: Éva

Márti mondta:

Szia Balázs!

Hálás szívvel köszönöm az eddigi útmutatásaidat, ébresztéseidet!
Boldog és szeretetteljes új évet és további sok erőt a munkádhoz!
Márti

Megi mondta:

Nagyon Boldog Uj Évet Kívánok Mindenkinek!!! Millió köszönet, Neked: Balázs :) és mindeninek aki a soraival napjaimat bearanyozza :) :) :) Hálás vagyok az égnek, hogy rátok találtam!!!
Hála-Hála-SZeretet: Megi :)