Csillagüzenetek

Telihold: a FÉNY-tudatosság behívása

2012. jún. 04

Hétfőn, azaz június negyedikén kibontakozó Telihold üzenete egy újabb kiemelt lépcsőfok az emelkedésben. Szeretnék idézni néhány gondolatot a ?Júniusi Energiák? hanganyagáról szóló írás elejéről:

Jó néhány évvel ezelőtt, amikor először hallottunk a 2012-es ?dimenzióváltásról?, akkor a rengeteg balga világvége-teórián kívül mérhetetlen elvárással, izgalommal álltunk ennek az évnek elébe. És most ITT VAN, benne vagyunk nyakig, és csak ezt tudom mondani, hogy mindaz, amiről az elmúlt néhány évben szó volt, az megérkezett, élhető és tapasztalható bárki számára. Túl a misztikán, túl a gazdaság és a világ összeomlásán, a legteljesebb hétköznapokban ott szunnyad a csoda. Az Új Világ megérkezett, ami eddig elbújt a láthatatlanba, s amit eddig belül reméltünk, az most egyre kézzelfoghatóbb. Persze, ez még sokak számára továbbra sem látható, de egyre jobban előtör a fénybe, a láthatóba.

A hétfői Telihold több okból is különleges, először azért, mert Holdfogyatkozás lesz, bár sajnos ez Magyarországról nem látható. A Holdfogyatkozás során a Teliholdból eltűnik a Hold, azaz a Hold mögött álló ?Univerzum? teljessége erősödik fel bennünk. És a Hold mögött hétfőn az Antares csillag található, illetve maga a Skorpió csillagkép. Ennek a skorpiónak a szíve az Antares, egy hatalmas csillag, amely az Isteni Szeretet szimbóluma. Amikor a Teremtő végtelen elfogadással, szeretettel, megértéssel néz MINDEN létezőre. Még arra is, akire Te esetleg nehezen tudsz szeretettel és elfogadással tekinteni?

A Szembenállás alacsony szinten mindig egy választást hordoz magában a poláris világban: vagy ez vagy az. Itt tehát a Nap szimbóluma, mint ego által ez az üzenet érkezik: vagy az Isteni Szeretet vagy az ego általi elhatárolódás mindentől. A választás egyértelmű, ám a határ egyre élesebb. Aki az elkülönülést választja, a kapcsolódás helyett, annak életét továbbra is süllyedésként fogja megélni. Aki a félelmet, a védekezést vagy támadást választja, a bizalom és érintkezés ellenében, azt a saját tüze fogja elégetni.

Ám mindig van választási lehetőség, és a szembenállás magas szintje által a FÖLDI LÉNY és a CSILLAG LÉNY összekalibrálása történik meg!

Továbbá, az Antares csillag egyben a Galaktikus Akasha krónikát őrző világ, amely most megnyílt az Ember előtt. Ennek talán felfoghatatlan üzenete van az egész Emberiséget tekintve. Hiszen maga az Ember, a saját szabad személyes választása során, ahogy 2012 felé haladt útján, bármikor dönthetett úgy, hogy kilép a saját maga által választott terhek alól, a karma törvénye alól. Lehet, hogy ez valakinek megbotránkoztató, de nem kell cipelni semmilyen terhet! Bármikor dönteni lehet, hogy a földi tapasztalás nem az, aminek látszik, nem valódi, nem úgy valódi, ahogy hiszed.

Ez nem azt jelenti, hogy bátran lehet gyilkolászni és rabolni ? mert ez pont csak akkor lehetséges, ha a világ elkülönült, hiszen csak akkor tudom megölni a másik embert, ha nem ismerem fel benne önmagamat. Csak akkor akarom megrabolni a másik embert, ha Ő nem Én vagyok.

Ellenben, ha felismerem a másik emberben a testvéremet, a családomat, ha Ő ÉN VAGYOK (ahogy a Maják mondják, In?La?Kesh), akkor nem fogom bántani saját magamat, hiszen nincs is értelme.

ÉS EKKOR, csakis ekkor megláthatom, hogy az a teher, amit a másik bántása miatt cipelek, és elavult régi kódként bennem rezeg, valójában Önmagamnak szóló tanítás!!! S ha a tanítást megértem, akkor nem kell tovább cipelni! Nem kell tovább játszani a játékot, hogy bántottál, aztán hagyod hogy bántsanak, de ezzel valójában lehetőséget teremtesz a bántásra? és így tovább örök körforgásban, amiből nincs kilépés.

Csak annyi, hogy ezt most lerakod, abbahagyod, nem játszod tovább a játékot. Nem kell szenvedned egy régi bűntudat miatt, ha készen vagy azt lerakni, nem kell cipelni, csak mert már nagyon régóta cipeled! Csak azért, mert valamit régen gyerekkorodban tanultál, az nem biztos, hogy most, felnőttként a szolgálatodra van!

Hiszen régen hittél a Télapóban, és csodálatos ajándékokkal halmozott el téged lelki szinten is. Ma már tudod, hogy a Télapó nem úgy létezik, ahogy gyerekkorodban, de mégis képes vagy lelki ajándékot adni mindenkinek a Télapó nélkül is! Ezért a régi tanult minta, hogy hogyan kell itt-ott viselkedned, mit szokás és mit nem, mik a karma törvényei, és hogyan világosodhatsz meg: ezek mind régi, tanult minták, amik átírhatóak, megváltoztathatóak, lerakhatóak! Csak rajtad áll, mennyire hiszed el ezeket.

S az Akasha Krónika betöltése által minden átírhatóvá válik MOST. Pont MOST, most, amikor ezeket a sorokat olvasod. A Te Most-odban ? mindig. Örökkön örökké.

Ennek szimbóluma ez a Június 4-i Holdfogyatkozás, amikor is az Antares Akasha kódjai nyílnak meg mindenki számára, hogy FÉNY-LÉNY tudatosságát behívja önmagába!!!

* * *

Ugyanakkor hétfőn fordul meg a Neptunusz is hátráló irányba, ami tömören kifejezve elhozza számunkra a Neptunusz üzeneteiben a befelé fordulás felhívását: nézd meg magadban, mennyi félelem, szorongás, eltakarás, függőség van Benned ? mert CSAK EZ gátol meg abban, hogy megéld azt, hogy MINDEN EGY!

S a Neptunusz 11:11 ?ig (azaz november 11-ig) fog hátráló mozgást végezni, azaz ezen idő alatt történik meg 2012 utolsó feloldása, a végső szembenézés önmagunkkal, a végső félelmek feloldása.

Mert minden probléma az életedből azért (is) van, mert azt hiszed, hogy a másik ember úgy létezik, mintha tőled független lenne, mintha nem önmagad lenne. S ahogy elkezded MINDENKIBEN, nem csak a szépekben felismerni önmagadat, akkor képes vagy szembenézni magaddal.

* * *

S ennek a hétnek a koronája a június 6-án, szerdán létrejövő Vénusz-átvonulás lesz, azaz a Napfogyatkozáshoz hasonlóan, amikor is a Hold kitakarja a napot, most a Vénusz fog beúszni a Nap elé. Ezt életünkben utoljára élhetjük át. Igaz, a Vénusz nem takarja el teljesen a Napot, de ez lényegében ugyanaz az üzenet: a Női energia, Vénusz, a KAPCSOLÓDÁS, a KREATIVITÁS teljes mértékben megjelenik a Földön! (Erről beszélek főleg a júniusi előadáson).

Tehát leomlanak a határok ember és ember között, és létrejön egy olyan szintű kapcsolódás, ami ésszel fel nem fogható, csak szívvel érezhető. Ez az új birodalom, az Új Világ, ahol ember embernek társa, legyen az akárki, és itt jelenik meg az, hogy két egész, egymás nélkül teljes ember képes a másikkal egy még nagyobb teljességet létrehozni?

Csak amíg te azért kapcsolódsz a másikhoz, mert SZÜKSÉGED van rá, mert MEGSZOKTAD, addig ez nem kapcsolódás, hanem kényszer, játszma, ahogy hozzá vagy kötve a másikhoz. Mert a családod, mert a szerelmed, mert a főnököd, és betartod a törvényeit ennek a kapcsolódásnak.

Csak hogy a Törvényeket mi hozzuk, közösen, és ha nem szükségből, nem menekülésből, nem félelemből kapcsolódsz a másikhoz, hanem TELJESSÉGBŐL fakadóan, akkor egy olyan új világ tárul fel előtted, amit talán most még elképzelhetetlennek tartasz.

Ahol nincsenek elvárások, nincsenek drámák, nincsenek megsértődések, a teljes elfogadásban és szeretetben vagy. :)

Ez itt van már a küszöbödön, és kopogtat?

Neked ?csak? ki kell nyitni az ajtódat és beengedni?

41 hozzászólás

Kalmár Szilvia mondta:

KÖSZÖNÖM SZÉPEN, hogy Vagy, és hogy Vagytok, és így MI VAGYUNK!

Ágnes mondta:

Óóóó…., egek! Megrendítő.Kicsit félelmetes. Azt hiszem, nincs más hátra, mint előre.

Zsu mondta:

Hálás köszönet ezért az írásért (is) Balázs!
Ezektől a “történésektől” lehet úgy érezni, hogy “Állítsátok meg a Világot, ki akarok szállni”???
Emiatt szűnnek meg barátságok, válik érdektelenné, ami eddig érdekes volt???…érzem azt, hogy “be akarok bújni a csigaházamba”…hogy hiába adok, vissza nem kapok…???

Attila mondta:

Hálásan köszönöm!

Anna mondta:

Hááát, ez az, mindig számítok a szinkronicitás megjelenésére, szoktam mondani. Most hogy nyílnak a rózsák sok a rózsaszirom, ma és tegnap is beszórtam a házunk és a kapu közötti utat rózsaszirmokkal, csodálatos a zöld füvön. Kíváncsi voltam milyen vendégnek csinálom ezt, most megtudtam. Köszönet és hála érte Kedves Balázs.

Ottcsi mondta:

“…két egész, egymás nélkül teljes ember képes a másikkal egy még nagyobb teljességet létrehozni?” ;) Nagy igazság!!!
Ma Buddha nap van!
Sok sikert, fantasztikus teremtést Mindenkinek, a 10 milliószoros napon!!! ;)

Balázs!!
Köszönet mindenért!!!!!!!

Schmidt Károly mondta:

Kedves Balázs!
Ez az írásod nekem hátborzongatóan, POZITÍVAN “félelmetes”.
Hadd reagáljak erre egyik, május 17.-én írt versemmel:

Ébredj!

Az álomból ébredni kell,
tiszta szívvel, szeretettel,
elköszön a régi világ,
küszöbön áll egy szebb világ.

Helyezd kilincsre a kezed,
hiszen Te Őt beengeded
szíved titkos melegébe,
régi világod helyébe.

Ő hoz Neked új életet,
ami volt, azt feledheted,
a megkövült régi léted
csupán elkárhoztat Téged.

Nyisd ki szíved Új Erőknek,
lenned kell most vakmerőnek,
szomorkodni nincs most okod,
teljesül az akaratod.
– – – – –
Örömteli, boldog, szeretetteljes napokat kívánok Neked, Kedves Balázs, kívánok Mindenkinek, aki Téged olvas, s kívánok Mindenkinek, azoknak is, akik CSAK élnek a FÖLDÖN!
Tisztelettel és szeretettel: Schmidt Károly.

Szabó béla mondta:

Köszönöm!

Kiss Domokosné mondta:

De jó ezt olvasni, s aztán élni! Köszönöm Balázs.

Irén mondta:

Igen,ez szép, hisz az lenne jó ha mindenkiben tudatosulna az, hogy ne bántsuk egymást, nem hiába szoktuk mondani, hogy a bumeráng vissza vág.Folyamatosan cipeljük a régi terheket,a múlton rágódunk,ami elmúlt az elmúlt.Meg kellene tanulni az Önös érdekeinket eltörölni,de sajnos ebben a rohanó pénzt hajszoló világban nem megy, vagyis nagyon nehezen.Tudnunk kell, hogy magunkért élünk,a magunk haladásáért, boldogulásáért cselekszünk,hogy ezáltal minden napunkat szebben, jobban éljük meg.Meg kell tanulni tiszta szívvel élni, tiszta szívből mosolyogni,és úgy nyújtani a szeretetet a másik ember felé.

Irén mondta:

Igen,ez szép, hisz az lenne jó ha mindenkiben tudatosulna az, hogy ne bántsuk egymást, nem hiába szoktuk mondani, hogy a bumeráng vissza vág. Tudnunk kell, hogy magunkért élünk,a magunk haladásáért, boldogulásáért cselekszünk,hogy ezáltal minden napunkat szebben, jobban éljük meg.Meg kell tanulni tiszta szívvel élni, tiszta szívből mosolyogni,és úgy nyújtani a szeretetet a másik ember felé.

Schmidt Károly mondta:

Kedves Balázs és Kedves Mindenki!
Bocsánat, vissza kellett jönnöm!
Ennek az írásnak az olvasása során elszállt fejem felett egy múzsa és ez lett belőle:

“EGY”-ek vagyunk

Én vagyok Te,
és Te vagy Én,
Én vagyok Ő,
Ő pedig Én.

Ő Te is vagy,
Te vagy Ő is,
egyszerűen
zseniális.

Mi vagyunk Ti,
Ti vagytok Mi,
Mi vagyunk Ők,
és Ők is Mi.

Ti vagytok Ők,
Ők viszont Ti,
a kapcsolat
Égi, s Földi.

Én, Te és Ő,
Mi, Ti és Ők,
“EGY”-ek vagyunk,
az ŐSERŐK.

Kedves Balázs, köszönöm az írásodat, s még egyszer kívánok békés, boldog napokat, szeretettel: Schmidt Károly.

Anikó mondta:

Ó drága Balázs!
ez megint pont jókor jött…..köszönöm, hogy mindig időben olvashatlak….
szeretettel ölellek: Anikó
Áldás

Végvári Judit mondta:

Köszönöm szépen Balázs, az írásod olvasásakor csak megerősítéseket kaptam, mérhetetlen HÁLA és ÖRÖM van bennem, vártam már réges rég az ÚJ Világ eljövetelét, és most itt van, érzem, a bőrömön-szívemben-lelkemben tapasztalom! HÁLA, ÁLDÁS, SZERETET!

Főnix mondta:

Tegnap mertem, tettem jó volt!
Ma feledtem, éreztem, élveztem!
Bennem a kétszikű MAG!
Végre összekalibrálódtam! :)

Az egó és a lélek tánca ez az összeolvadás!
Irányítható az érzés egóval? Irányítható az egó érzéssel?
Ez egy közös koreográfia. Együtt izgalmasak és élvezetesek a lépések, figurák. Magunkban is tudjuk élvezni a mozgást!
Együtt pedig még csodálatosabb és felemelőbb minden rezdülés!

Végtelen szeretettel…

Emese mondta:

Köszönöm, köszönöm, köszönöm! Varázslatos. Mentőöv.

Zituss mondta:

Koszonom ?

Falusi Mária mondta:

Kedves Balázs!Én is,és a családom is ezen “dolgozunk”már egy ideje,és remélem beérik “munkánk”gyümölcse!Kedves Schmidt Károly nagyon szépek,és szívhez szólóak a versek!Köszönöm,hogy megosztottad velünk.Üdvözlettel Marcsi.

Sebestyén Máriam mondta:

Szeretet lángja ég ,vártunk is rá rég,ragyoghat az ég!

Hálatelt szívvel köszönöm néktek,mit eddig elértem .
Köszönöm a Hitet,az Erőt mi vezet,köszönöm azt aki velem és mellettem lehet !

Szeretettel minden fejlődni vágyó léleknek !
MáriaM

Hegyi Noémi mondta:

Ez REMEK! KÖSZÖNJÜK az összefoglalását!

lrka mondta:

KÖSZÖNÖM!
Köszönöm,hogy vagytok!
Köszönöm,hogy lehetek!
Köszönöm,hogy VELETEK EGY lehetek!

Áldás mindenkire!

Szeretettel:Irka

Schmidt Károly mondta:

Kedves Falusi Mária, Marcsi!
Nekem igaz örömömre szolgál, hogyha szívhez, vagy szívekhez tudok szólni. KÖSZÖNÖM, szeretettel: Schmidt Károly.

Ritus mondta:

Köszönöm! Ezért a mondatért különösen hálás vagyok….
Csak amíg te azért kapcsolódsz a másikhoz, mert SZÜKSÉGED van rá, mert MEGSZOKTAD, addig ez nem kapcsolódás, hanem kényszer, játszma, ahogy hozzá vagy kötve a másikhoz. Mert a családod, mert a szerelmed, mert a főnököd, és betartod a törvényeit ennek a kapcsolódásnak.

Csak hogy a Törvényeket mi hozzuk, közösen, és ha nem szükségből, nem menekülésből, nem félelemből kapcsolódsz a másikhoz, hanem TELJESSÉGBŐL fakadóan, akkor egy olyan új világ tárul fel előtted, amit talán most még elképzelhetetlennek tartasz.

<3 Élem 1 ideje :):)
Ölelés Neked!

Marion mondta:

Kedves Balázs!
Én csak este olvastam el ezt az üzenetet.
Mert annyira minden összejött ezen a napon, hogy kerestem az okát. Számomra mélypont volt ez a nap, sokat-sokat sírtam. Nehéz volt, sok-sok terhet cipelek. Hogyan lehet ezt lerakni? Tán még az Aszcendensemen is volt ez a telihold, amitől még erőteljesebb hatása volt.
Mindent odaraknék Isten lábához, mindent felajánlanék, csak legyen velem. Csak érezzem. Minden pillanatban, a kétségbeesésekben is, az egyedüli tehercipelésben is, a küszködéseimben, a mindennapi kötelességteljesítésemben, arra vágyom, hogy derűsen, bölcsen, tudatosan éljek meg minden szenvedést. is. és a jót is. Hogy mindenben megláthassam a csodát.
Expecto Patronus!

M.Helga mondta:

Nincs Télapó?;)

Ildibildi mondta:

Hát olyan szép,hogy el sem akarom hinni:-D

Csaba mondta:

KEdves Balázs!

honnan tudod hogy az Anteresen van a galaktikus akasha?
miért is nem egy centrális helyzetben levő csillagnál? Az Antares a peremvidéken van ahogy mi is! Talán inkább a Galaxis Vezérlő Istenénél van a központi akasha, talán a központban.
Az mindenkinek hozzáférhető mindig mindenhol, de az átlagember nem tudja használni még az első szintjét se.

A legnagyobb baj az hogy Lucifer a fény, és ha Fénynek vagy FÉNYnek írjátok akkor is az ördög marad. Tehát óvatosan idézgessétek az ördögöt!

B.Zsolt mondta:

Köszönöm, nagyon nagy erőt adtál ezzel az üzenettel,az újrakezdéshez!

Judit mondta:

Kedves Balázs!

Nagy varázsló vagy, nagyon “bejött” tegnap ez az Akasha kronika megnyilása, sőt, át is tudtam adni….és csak most tudatosult, ahogy olvastam az irásodat.
Ezt hivják… aha … élménynek.
És a részletes elemzésem olvasása közben …aha…aha…..csak ugy röpködtek, köszönöm Neked

Jakab Rózsa mondta:

Kedves Balázs!

Hálásan köszönöm, hogy vagy nekünk és megosztod velünk mindazt,ami által átélhetjük a teljességet. Írásaid mindig a szívemig hatolnak és könnyeket fakasztanak a szemembe.MOST boldognak, felszabadultnak érzem magam. HÁLÁSAN KÖSZÖNÖM NEKED’ :-))

Geipl Péterné mondta:

Hááááááááááááát mit is mondhatnék! Csodálatos érzések futottak végig a lelkembe, testembe. Ez valami csodálatosan megfoghatatlan, érdekes írás! Igen, ezt érezheti az ember akkor amikor valamit nagyon el akar érni, de érzi, hogy akadályba ütközik, de hogy milyenbe? Nem tudja! Valószínűleg ilyenkor van a föld légkörébe valami, ami ugyan nem beszél hozzánk, de jeleket ad, és ezt a jelet nem mindenki, és mindenhol tudja fogni! Bámulatos dolgok ezek! Én csodálom, akik ezt megértik, és alkalmazni tudják! Köszönöm szépen! További szép napot kívánok: szeretettel Helga

Kálhok Marika mondta:

Kedves Balázs!
Köszönöm az írást…Én már kinyitottam az ajtót..:)

Kedves Schmidt Károly! Neked is köszönöm a verseket, főleg az Ébredj c. – fantasztikus!!!! :)

Bogi mondta:

Szeretetem és békém legyen Veled.
Áldás.

Fábián Miklósné mondta:

Kedves Balázs és rimfaragó Károly! Köszönöm, hogy vagytok, segitetek az olyan embereknek, akik csak érdeklődés szintjén olvassák irásaitokat, s hétköznapi élet eseményeiben lévő gubancok, vagy éppen jó dolgok történéseit helyes mederbe terelitek.Jó egészséget mindkettőtöknek.

babadzsi mondta:

Kedves Balázs és minden ezt olvasó lélektestvérem!
?Ez itt van már a küszöbödön, és kopogtat?
Neked ?csak? ki kell nyitni az ajtódat és beengedni ?

Számomra 4.-e az életem során általam megbántott és engem bántott testvérem elém kerülését jelenti. Mindenkinek megbocsátok, és egyenként mindenkitől bocsánatot kérek. Elmondom, hogy az akkori tudatom azt diktálta, hogy bántsalak. Kérlek, bocsáss meg nekem. Ne cipeljem tovább e terhet, és Te is engedj el engem.
Az általad leírtak megértették velem, miért történik ez.
Köszönöm.
Az emlékezés a szeretet megnyilvánulása

Lemayar mondta:

Kedves Balázs
Mindig olvaslak, várom segítő jelzéseidet, de írni nagyon ritkán hozzá…
Most már értem, miért is voltam “jó”, jobb, elnézőbb,amikor “keményebb” akartam lenni!”..teljes elfogadásban és szeretetben vagy…” Valóban napról-napra egyre jobban érzem… Köszönöm, hogy rávilágítottál…egyre tudatosabban érzem, teszem…És köszönöm Schmidt Károlynak a csodás verseket! Áldás Rátok, és Mindenkire aki itt van…és a Föld minden emberére…

GERTRUDIS mondta:

Csod?latos az informaci?, de még csod?latosabbak a versek. Isten fizesse meg Mindkettöjüknek ezeket az értékes megoszt?sokat Mindannyiunk sz?m?ra. ÉBREDJÜNK VALAMENNYIEN! HIGGYÜNK, BIZZUNK GONDOLJUNK MINDIG POZITIVAN! Ezzel TEREMTÜNK, EBBEN VAN AZ ?LTETÖ ERÖNK, IGY JUTUNK DIADALRA!!!!!!!Küszöbön a v?rva-v?rt ARANYKOR, de ez?rt tennünk is kell még!!!

fizsofi mondta:

Ma pontosan ezt élem meg, ezt a kapcsolódást mindenhez és mindenkihez….és próbálok nem erősen ragaszkodni hozzá, de tiszta szívemből kívánom, hogy ez most már mindig így legyen. Vagy ígyebbül… :-)
Köszönöm Balázs és köszönöm Mindenki!

Schmidt Károly mondta:

Kedves Kálhok Marika, Fábián Miklósné, Lemayar és Gertrudis!
Úgy érzem, kötelességem reagálni hozzászólásotokra. Az igazat megvallva meghatódtam, s felettem elszálló “kis múzsa” ezt mondta:

Lelkemben most örömkönnyek,
szemem nem néz szárazon,
könnyes víz most belül pereg,
s száll a Mennybe szárnyakon.

Ismét kívánok Balázsnak, – hisz itt Ő az IGAZI MÚZSA -Nektek, és Föld Minden Lakójának szeretetteljes, boldog életet: szeretettel: Schmidt Károly.

Emese mondta:

Hálásan köszönöm!

Öleléssel,
Emese

Györgyné Dunka Beatrix mondta:

Nagyon sok írásodat olvastam, minden a helyén van az elmémben, mindegyiket külön köszönöm, mind segítettek előre. Mondátok, hogy bocsássunk mi minden bűnt amit elkövettünk mások ellen s így mi is megbocsáttatunk.Én olvastam ezt egy másik olvasatban is “bocsássunk meg magunknak amit mások ellen vétkeztünk, legyen ez szóban és gondolatban”. Ez egy másik tanító gondolata de szerintem teljesen egyezik a Te gondolatoddal. Ha nem akkor kérlek válaszolj nekem hol rejtőzik a hiba. Szeretettel , öleléssel üdvözlök minden olvasót. Beus