Csillagüzenetek

Teljességgel Új

2009. nov. 28

November 30-tól

A November utolsó hete rengeteg belső átalakulás hírnöke volt, ki-ki a maga életében képes lehetett olyan műveletekre, amely közelebb vihette önmagához, belső Magjához. Így visszanézve a hétnek a láthatatlan világban lezajlott átalakulásait, már kezd körvonalazódni, hogy milyen nagy munkán is lehetünk túl.

A december pedig egy teljesen új kezdetet hozhat magával, már egy magasabb kört kezdve a spirálon. Erre utal az egyik lassú mozgású bolygó, az Uránusz mozgásának irányváltoztatása, amely ? lévén messianisztikus bolygó ? korszakváltást mutat számunkra.

Magához az Uránuszhoz tartozik a megújulás, egy magasabb világba emelkedés ? és ezt most itt a Földön tudjuk megvalósítani! Hiszen, az Uránusz július eleje óta látszólagosan visszafelé haladt az égen, tehát egy 5 hónapos stádium ér véget, amelyben a szellemi világba való benyitás, a magos ég tudásának elérése volt a cél.

Most pedig újabb izgalmas dolgok várnak ránk. Mintha eddig felfelé másztunk volna egy égi létrán, fel a csillagokba, megérintettük a legelérhetetlenebbnek tűnő magasságokat, és most elindulunk a létrán lefelé, lehozzuk magunkkal az ott megélt, megtapasztalt dolgokat.

Mai, új energiás szóval ? ahogyan én hívom, ?dimi? szóval ? élve: leföldelünk.

Elindulunk a megváltás felé ? itt a Földön.

A magos üzenetek továbbra is érkeznek hozzánk, hiszen a Pegazus, a Táltos Paripa továbbra is szállítja azokat számunkra, de az irányultság más lesz. Ez, földi szinten mutathatja, hogy nem leszünk képesek tovább élni azokban a korlátokban, amelyek eddig visszatartották a szabadságba vetett eredendő vágyakozásunkat.

Az irányváltáskor a Merkúr fényszög (kvadrát) kapcsolatban áll az Uránusszal, a Kígyótartó csillagképből! Ráadásul ott, ahol a Kígyótartó kígyójának farkából irányulva lehozható a Tejút minősége a Napútra, azaz a cselekedetek útjára. Sőt, ezen a ponton a kígyó fején keresztül lehozható a legmagasabb szintű Univerzális tudás! Ez az a pont, ahol az Férfi és a Női energiák összeérnek, ahol a Anyaföld és az Ég találkozik, egyesül.

Ez az egyesített energia fogja ?támogatni? az irányváltást! Azaz a Merkúr ? a Fiú ? egyesített ereje fog megvalósulni. Ezzel, az erővel fogunk Beavatást nyerni egy magasabb szintbe, egységben! Ide már csak az léphet be, aki végre tudta hajtani azt az átalakítást, amely a hónap közepén történt, ahol is minden méltatlan, régi, magunk mögött hagyandó energiától megszabadulhattunk.

Továbbá, december elsején, amikor az említett Uránusz irányváltás létrejön, aznap a Merkúr még szextil kapcsolatban fog állni a Neptunusz bolygóval. Megvizsgálva a csillagképeket, kiolvasható az az üzenet is, hogy a Merkúrban most áttételesen egyesül a Múlt és a Jövő a Neptunusz és az Uránusz által.

A fentiek olvasatából jól látszik, hogy december elsején egy olyan időpillanat jön létre, amikor a Tudatunkban egyesülnek a valóságnak a poláris részekre szakadt részei, és ezzel az egyesült erővel kezdünk bele valami szokatlan, váratlan, eddig elképzelhetetlen Új Útba.

És mivel december másodikán lesz Telihold, majd csökkenő Hold – a kiáradás ideje – ezért az eddig magunkba szívott szellemi üzeneteket tudjuk majd kiárasztani, ezzel megvalósítani egy magasabb szintű életminőséget magunknak és embertársainknak.

Egy másik, izgalmas üzenetet kapunk az Égből, ha megnézzük, hogy az Uránusz pontosan együtt áll most a Júnó ? azaz Héra ? nevű kisbolygóval, amely a ?feleség? archetipusa, azaz másfelől a párkapcsolatokhoz való hozzáállásunk mutatója. Így látható, hogy a párkapcsolatoknak szerveződésében már a kozmikus minőséget működtetve, egymás szabadságát tiszteletben tartva, fent az égben egyesülve tudunk működni!

Arról nem is beszélve, hogy ekkor fog Nap együtt állni az Antares csillaggal. Ennek jelentőségéről az előző írásban olvashattok: http://csillagbolcselet.hu/beavatasok-sora

Röviden összefoglalva, akkor kerülünk a Galaktikus Kegyelem állapotába, a Teremtő szerető kezébe.

Milyen csodálatos kezdet is, ha végiggondoljuk a fenti sorokat! Hiszen az új irányváltás Téren is Időn kívül, egyesítve a poláris világot, a Teremtő kegyelméből jön létre!

Elsejéről másodikára virradó éjszaka tehát érdemes az imént tárgyaltakat tudatosítani, ki-ki a maga módszerével meditálva, táncolva, beszélgetve, visszavonulva. Ha tudatosítjuk az Új kezdetének áldását, akkor annak megtapasztalása is sokkal tudatosabban mehet végbe!