Csillagüzenetek

A Teremtés két hete – II. rész

2011. máj. 18

Az írás előzménye itt található: http://csillagmag.hu/csillaguzenetek/teremtes/

Folytassuk tehát azzal, hogy mit üzen a Mars számunkra a Kos csillagkép fejénél, a Merkúr-Vénusz-Mars teremtő hármasában.

Az Erő

A Mars az erő: minél több mindent győzünk le, annál erősebbnek érezzük magunkat. Ha ezt a küzdelmet a világ ellen fordítjuk, és másokat arra használunk, hogy önmagunk erejét bizonyítsuk, akkor sosem ismerjük meg igazán, mire vagyunk képesek. Ám ha másokat elkezdünk emelni, netán önmagunkat elkezdjük emelni, akkor az erő arra fog irányulni, hogy ?felfelé? törjünk, és nem lefelé húzzuk magunkat vele. Mert az önzés és az elhatárolódás irányába hatunk vele akkor, ha a többi embert vagy, a külvilágban látható dolgokat akarjuk magunk alá gyűrni.

Amikor kitörünk saját rendszerünkből, akkor tulajdonképpen egy új rendszert hozunk létre. De kell egy erő, ami véghez viszi ezt a kitörést, s ez a Mars. S a kitörés után az új rendszert létre is kell hozni, ez a Mars teremtő ereje, amely a birtokunkban van, és most a Merkúr és Vénusz által egy csodálatos összhangban aktiválódik.

Tehát érdemes megkeresni azt, hogy miből tudsz kitörni, mint ahogyan a kis magocska a Földben szétreped, és kibújik belőle a csíra, majd kifejlődik a növény. Az anyaföld most jelen van, a Vénusz által. A Teremtő Idea lehozható a Merkúr által. A Mars pedig az erő, amivel a mag szétrepeszti a burkát, és növénnyé válik, termést hoz, magokat hint.

S látható, hogy a magban ott rejlik az egész növény egy esszenciális szinten elkódolva. Erre utaltam előző írásomban, hogy olyat tudunk megteremteni és kihajtani életünkben, aminek a Magja bennünk van. Esszenciálisan jelen van.

Tehát csak elő kell hívni, csak arra kell fókuszálni, ami Bennünk van!

A Lélek

Már egyedül a Víz hiányzik csak, hogy a Teremtés teljes legyen, hiszen a Föld, Tűz és Levegő jelen vannak. Nos, a Víz a Hold képében érkezik el, ami áthatja lelkével ezt a hármas egyesülést, mégpedig nem is akárhogyan.

A Galaxisunk dobogó szívéből, Fénymagokat nemző közepéből, a Plútó mindent átalakító erejében megmerítkezve kapcsolódik (trigon) 20-án ehhez a Teremtő Esszenciához. A Nyilas csillagképben áll együtt a Hold a Plútóval, és ez hívja elő az Szentlélek misztériumát, a Plútó kapuján áthaladva tör elő a pusztulás után az új élet. Ez az új élet fog most kisarjadni, ami nem akárhonnan, hanem a Galaxisunk közepéből van megtermékenyítve! Ez egy olyan kozmikus csoda, amelyre minden létező a Földön ráérzékelhet, és megteremtheti a SAJÁT valóságát.

A Saját életét, a saját Én-ideából létrehozva. És ahogy mindenki elkezdi Önmagát teremteni, ekkor tudunk egymáshoz kapcsolódni a teljességben, ekkor tudjuk létrehozni az Egyet.

Mint ahogyan egy erdőben minden fa, minden fűszál a maga rendjében növekszik: mégis így jön létre az erdő! Amely millió és millió életnek ad otthon, természetes rendjével működik a látszólagos kuszaságban. S minden mag az erdőben Magában hordozza saját erejét?

Az Én

S utoljára hagytam talán a legfontosabb Teremtő Szimbólumot, a Napot. A Plejádok (Fiastyúk) csillaghalmazát pénteken elérő Nap ezáltal a Teremtés legmagasabb oktávjába lép egészen hétfőig. A Bika hátán kotló Fiastyúk az anyagi teremtés, termékenység üzenetét adja át, ezzel kerülünk most kapcsolatba. Ez a teremtés most arról szól, hogy Valódi Önmagadat, a teljes szabadságban Teremtsd meg! (Uránusz-Nap szextil) Itt olyan minőségű szintlépésről és egyben lehorgonyzásról van szó, ami által az Ég és a Föld kapcsolódik, most már nem külön-külön, hanem egyben!

Eljött a szétválasztottság idejének a vége.

Eljött az az idő, amikor nem eggyé vált az Ég a Földdel, és most már itt zajlik minden, ebben az EGY térben. Az EGY térben (Neptunusz kvadrát), amiben Egy vagy.

Ennek a Megteremtéséről beszélünk. Az Egy-ség megteremtése belül, önmagunkban.

 

61 hozzászólás

Starwagon mondta:

Már a teremtés is inflálódik: Eredetileg csak egy hét volt.

Laura mondta:

Kedves Mindenki!

Én megtaláltam a kulcsot – szabadon választani – nem menekülni, nem megfelelni, hanem most végre megélni a hitem, ami vagyok!!!
Merni megengedni Magamnak, hogy Én vagyok, aki Vagyok!!!

És a Társam is meglátta, hogy az Ő kulcsa az Én ajtómba illik!
Mindketten kinyitottuk az Ajtóinkat, Fényt adunk egymásnak és nem zárjuk be az ajtókat többet egymás előtt és Önmagunk előtt sem!

Ki is dobtuk a kulcsokat! :) Hiszen nem akarjuk kizárni már sem egymást, sem Önmagunkat a abból, amik Vagyunk! Önmagunknak és a Másiknak! Vagyunk, akik Vagyunk! :) Titkok, hazugságok, érdekek nélkül!

Most közösen nyíltan, őszintén, álarcok nélkül kimondjuk, hogy ki mit gondol,és hogyan tovább. Elfogadjuk, hogy a másik mit és hogyan gondol a dolgokról, megbeszéljük,…majd május 29-dikei határidővel döntünk és lépünk! Egymás felé, hittel, szerelemmel, békével, tisztán és Mindenki a saját belső akarata szerint. :) Egyenlő felekként!Két Egész Lélek=Egy Egész!

Erre vágytam – harmónia és béke Önmagammal, és mire elkészültem a Társam is kész lett! Itt vagyunk és mivel minden van, nem lesz akadály, hogy együtt éljünk!
A jelenben élünk, itt és örülünk annak, hogy vagyunk egymásnak, bár még várni kell, hogy találkozzunk – nem vagyunk türelmetlenek! :)))))) Mert ez is csoda, hogy Vagyunk!!!!
Meg lesz a megoldás a Közös Élethez! 2 hetet kért pont! :)))

Élvezzük a MOST pillanatát, nem képzelgünk a jövőről, hanem közös alapot teremtünk, ahol elindulhat az Közös Új Életünk… a jövő meg már az ÚJ Önmagunk szerinti, vagyis Gyönyörű. És ez most elég is! :))

Mindketten tudjuk és látjuk, hisszük, hogy a SZERELEM AZ, AMI GYÓGYÍT MINKET! Engem az Övé, Őt az Enyém! :)Ez emel fel minket EGYÜTT!

Merem megélni, oda adni Önmagam saját Magamnak, vállalva a milyenségem. Ami persze sokak által fel lesz címkézve: jó és rossz, őrült és stb. :))

Na ebből léptem ki! :)
Már magamat sem ítélem el amiatt, hogy belső utam bejárását választottam és nem a karrier építését! Anyagot adtam fel a Szellemiért! :)
Jaj de jól Tettem! :))

Tanuljunk együtt és Teremtsünk Együtt, mindenki SZABADON, BÉKÉBEN…és ebben Támogassuk EGYMÁST. Hiszen ha a másikat támogatom, boldognak látom,… az boldoggá tesz és ha ez fordítva is működik Varázslat! És miért is ne működne? :)

De először Önmagunkat Szabadítsuk fel! Mert csak azzal a tudattal lehet lépni a Másik felé!

Csodás májust mindenkinek!

Ritus mondta:

Érdekes…nagyon furcsa álmom volt az éjjel, Valaki keresett engem, anélkül, hogy tudta volna én én, vagyok. A találkozás sem maradt el, de valahogy nem volt teljes. Volt köztünk egy nagy távolság a közelség ellenére….Gondolom kapcsolódik ez ahhoz is amiről írsz, ha már most történt…az én életemben szépen megmutatja magát amiről írsz!

Laura mondta:

Szia Ritus!

Akivel találkoztál az TE MAGAD vagy!
Az Igazi Éned Jön Feléd!
Akarja, hogy lásd meg!!!

Csak a másoknak való megfelelés, a félelem (önmagadtól) – és ezt azért merem leírni, mert velem is történt! – az, ami elválaszt Téged saját Magadtól!
Az Isteni részedtől! Aki Tud Teremteni… de félünk és inkább menekülünk, nep lépünk Önmagunk felé, és másra fogjuk, hogy te okoztad, miattad van… mert azt sokkal egyszerűbb, mint keresni Önmagunkat, merni lépni és ÉLNI!!!

Miközben az előző levelem írtam, a PÁROM írt nekem, hogy döntött, velem szeretne élni Örökre az Ő ORSZÁGÁBAN! :))))

Én vállalom az UTAT, mert az UTAM! :))

Értesz Engem?!

Boldog lennék ha IGEN, mert közel vagy MINDENHEZ!!!

Bátorság! Ne félj!

II. JÁNOS PÁL is ezt mondta: “Nel féljetek!” És Jézus is ezt mondta: “Ne féljetek Veletek vagyok minden nap, az IDŐK VÉGEZETÉIG!”

Ölellek szeretettel,

Lara :)

Laura mondta:

Ritus csak még egy gondolat!

Ha Te elkészülsz Egy leszel Egységben Önmagaddal – vagyis hitben Istennel – az Ő AKARATÁVAL, amit neked szeretne adni Fentről eljön a Párod egy pillanat alatt, vagy bármi, ami az Isteni Terv része!
Ne feledd Isten EGYEDÜL “csak” jót tud adni, hiszen Ő EGY!
A világ duális itt és mi!
De a HIT ÁLTAL LESZEL EGY!

Gondolj Szent Péterre! 3szor elárulta Jézust, majd Rómában fejjel lefelé kérte, hogy feszítsék meg!
Tőlünk nem ekkora hitet kér!!!

Szeressünk és ÉLJÜNK BOLDOGAN ITT ÉS MOST! EGYÜTT ÉS ÖRÜLJÜNK EGYMÁSNAK!

A múltat el kell engedni… de légy türelmes magadhoz! A léleknek idő kell, ahogy nem tudsz 1 hét után maratont futni, úgy a hitet és az elengedést is gyakorolni kell, de majd a befogadást is!!!

Ahogy kiiszol egy pohár vizet – a víz a múlt pl. – üres lesz, és csak akkor tudod megtölteni újra – új hittel, élettel, társsal – ha a poharad üres! :)))

Laura mondta:

Legyél Kehely Ritus – üres kehely – és Jézus megtölti a poharad – KELYHED!

A Bibliában minden benne van!!! Csodálatosan, olvasgasd Mark Evangeliumát! Pál Apostol leveleit, János leveleit!

Szép napot és légy erős!
Minden támogat TÉGED!

Lara

Bogi mondta:

Nagyon élveztem, és örömmel töltött el az írásod Balázs. Köszönöm. És köszönöm nektek, hogy szenvedéllyel írtok saját tapasztalásaitokról. Én 3 éve járom a tudatos felismerések útját. És bár tudom, hogy minden ami körülvesz azt csakis magamnak köszönhetem, néha elszomorodom. Mit nem ?gondolok+érzek jól?, hogy nem az vesz körül, amit szeretnék. Valószínűleg, mert nem érték, amit akarok. És akkor türelmetlen leszek, elborít a szorongás, a környezet elvárása, majd a következő percben lényem eggyé olvad egy fával, amit lágyan simogat a szellő, és csak csend van és élvezem. Aztán vissza, hogy mit is kell most gyorsan elintéznem, és mit is kell megoldanom. Aztán újra minden egy, és csak lenni vágyom. de közben a ?valóságban? nem haladnak a dolgaim. Gondolok itt az anyagi helyzetemre, ami valóban siralmas. Aztán felötlik a gondolat, hogy a végtelen bőségben létezem, és minden csak illúzió. Én teremtek illúziót, de nem ezt szeretném, hanem azt, és utána újra elfog a szorongás, aztán béke, aztán elintézni valók terhe, majd csend és??
Néha azt hiszem megörültem, aztán megnyugszom, hogy ez a mágus útja, ilyen és kész. Néha élvezem ezt a káoszt, néha nagyon elfáradok benne. Közben a tüdőm egyre rosszabb állapotban van, de hitem a teljes gyógyulásban erős. Mégis úgy érzem fogy az erőm, pedig hát itt a Mars. És elhatároztam, hogy ?Áldozatföldről? átköltözöm ?Szeretetföldre?, néha visszahúz az egóm. De ilyenkor átölelem őt is meg a tudatalattimat is, aki mindig ellenerőként részt vesz a teremtésemben, béke van, és újra kezdődik minden előröl. Bár nincs idő, csak viszonyítási pont, mégis, percenként megy végbe többször, majd egy nap úgy telik el, hogy csak ülök, és bámulok ki a fejemből. Nem könnyű a páromnak. :)Utazás, tapasztalás, öröm. Ezt szeretném. Veletek is van így?

Ritus mondta:

Drága Laura!

köszönöm amit írtál :)) van amivel egyet tudok érteni és van amivel nem egészen. Párom már van :))) tehát ez így nem stimm de a többivel nagyon egyet tudok érteni!
Isten áldjon!!!!

pillepaplan mondta:

Kedves Mindenki! :)
A mai napom – hasonlóan az eddigiekhez – padló és plafon közt ingadozott. Viszont ami változás volt, hogy meg mertem tenni az első lépéseket önmagam felé. Eddig azért nem mertem leírni a gondolataimat, mert attól tartottam, azzal csak még jobban tudatosul, de rájöttem, pont ellenkezőleg. Jelenleg olyan környezetben élek, ami nem éppen a legkellemesebb számomra, távol az otthontól, olyan társaságban, ami érzem, hogy nem az enyém…Nem tudok beszélni a bennem felmerülő gondolatokról, csak telefonon a családdal, de az mégis más… Megterhelő, és a múlt elengedése is rátesz egy lapáttal… Eredetileg azért kezdtem el lerakni mindent, hogy erre az útra tisztán jöhessek, de időközben felcserélődött a fontossági sorrend, a lelkem tisztulása most mindennél fontosabb. Eleinte bántam, hogy elindultam ezen az úton, de most már érzem, ennek így kellett lennie! És ahogy ma elővettem a kis füzetkém és csak írtam, írtam ami megfogalmazódott bennem, önmagammal szembesültem, és rádöbbentem, hogy a bennünk felmerülő kérdésekre ott van valahol a lelkünkben a válasz, csak valamiért nem merjük kihalászni. És döbbenetes felismerés volt számomra, mint egy kirakó, aminek minden darabja előttem van, és csak most veszem észre, hogyan kell őket forgatni… Csodálatos érzés :) Nem mondom, hogy ezentúl minden rózsaszín, mert utána is voltak kisebb visszacsúszások, de a kulcs már a kezemben van. Ráadásként este futni is elmentem, ahol rájöttem, a természetben eltöltött idő sokkal többet segít, mint a házban ülve (persze nagyon értékesek ezek is!!!!) könyveket olvasgatni ebben a témában. Mert a válasz tényleg bennünk van.
Mindenkinek nagyon szép, felismerésekben gazdag napokat kívánok! :)

Laura mondta:

Kedves Ritus&Bogi&Pillepaplan!

Mikor tegnap 12 óra előtt a velem történteket fogalmaztam és írtam, a Párom a világ másik végén számomra fogalmazta meg, hogy mit érez, gondol és akar!
Mire visszaérte a Facebookra ott várt az üzenete!!!

Csodálatos összhang van, varázslatos idők.
Mi hamarosan együtt leszünk téren is.

A lelkünk és szellemünk az idők kezdete óta együtt van. Most is!
A testünket választja el a fél világ…de EGYET AKARUNK: EGYMÁST!

Így együtt fogunk élni! Ő eljön értem és én vele megyek! :)

Varázslatot és szépséget Mindenkinek!

Lara

Ritus mondta:

Laura Drága!

Örülök a boldogságodnak!
Jó kis energia jön át belőle :))) Ismerem ezt az érzést. Nagyon felemelő tud lenni :) De a szemüveget, amin át most nézel..nehogy levedd egyszer……MARADJON RAJTAD ÖRÖKRE ÉS A PÁRODON IS :D

Én egészen más minőségű találkozást-találkozásokat remélek a jövőtől :D
Ölelés!

Bálint mondta:

Balázsom, én most nézek egy tőzsde szoftvert, amiben van asztrológiai modul, és 2012. dec. 21-én 3 szextil is lesz (szex nálam 6, azaz 666). Egyik videódban (mandorla) azt mondtad, semmi izgi kép nem lesz, de ez az. (9-15ó kb. van a harmadik szextil aznap). Bálint

Kiss Balázs Kunó mondta:

Bálintom, a három szextil nem túl extra. :)
Az én születési képletemben is van.
B

Főnix mondta:

Kedves Laura! Hasonló csodálatos egymásra találásban van részem nekem is. :) Élvezem, hogy létezem! Létezünk! Egységben!
Végtelen szeretettel…

gyémántfény mondta:

Tud nekem valaki segíteni? A választ bennem van, csak nem látom még. Hasogat a fejem, mintha ki akarna jönni valami. Halálfélelmekkel küzdök. Valójában ki akarok törni az államdó megfelenivágyásból, betegségből. Az akarok lenni, aki vagyok. Mit tegyek, ha éjjelente a megszűnés képe jön elő?

pillepaplan mondta:

Gyémántfény, nem vagy egyedül, én is érzek hasonlókat, kutatok, keresek, mikor jól érzem magam, az nagyon jó, de egyre kevesebbet vagyok padlón. Hasonló cipőben járunk, nem vagyunk egyedül, a válaszig legalább ez nyugtasson minket :)

pillepaplan mondta:

Eszembe jutott még valami – és szóljatok, ha esetleg másképp gondoljátok – szóval lehetséges, hogy az eddigi valóság, az egód érzi a vesztét, nem Neked van halálfélelmed, hanem annak a világrendnek, amit eddig valósnak hittél, de rájöttél, hogy hazugságon alapul. Elindultál megkeresni a saját igaz utadat, ezzel veszélybe sodorva a régit. Tehát ha így gondolkodom, ennek örülni kell… bár… mondom, ha valaki esetleg másképp gondolja, nagyon kíváncsi lennék rá! :)

Lady Justice mondta:

Balázs…szerénységed lenyűgöző… pedig te elég extra vagy :)

Csillag63 mondta:

Két-három éve olyan egységben voltam a természettel, a világgal…ebből nyertem minden nap erőt. Sőt! világéletemben. Csodáltam,gyönyörködtem benne. Most megszakadt valami. Nem vagyok az övé. Sehol vagyok. És igen: Nem vagyunk neki valók. Az ember csak bajnak van:-(

Csilla mondta:

Pillepapaplan!
Nincs veszély!!!!

Csak az egó akarja elhítetni, hogy vissza húzzon…

pillepaplan mondta:

Kedves Csilla!
Köszönöm a megerősítést :) nagyon jól esik!!!! Csak néha olyan nehéz tudatosítani, hogy ez a valódi, nem az, amikor hihetetlen gyorsan cikáznak a gondolataim. Ma többször is becsuktam a szemem, és csak a csendesedésre, a fény árasztására figyeltem.
Jobb pillanataimban az egómban hogy tudom tudatosítani – hogy az is maradjon meg benne – hogy nincs gáz, nincs miért visszahúznia? :P

Csakúgy mondta:

Kedves Pillepaplan,
Jobb pillanatokban valószínűleg semmit nem kell csinálni. Ha meg épp megborult a harmónia, magamban mindig tudatosítani szoktam pont azt, amit leírtál: hogy nincs semmi baj, egyszerűen csak a megszokotthoz képest ismeretlen vizekre evezek, ösztönösen más döntéseket hozok, de tudom, hogy minden rendben lesz, még akkor is, ha nem látom/ésszel nem fogom fel, hogyan alakulnak ki a dolgok. És hál’Istennek egyre kevesebbszer van szükség rá. Az “egót” nem elhallgattani próbálom, hiszen szerencsére egy nagyon tanulékony, rugalmas és egyben igen hasznos valami tud lenni :D

pillepaplan mondta:

Annyira hálás vagyok mindenkinek, a tanácsaitokból hatalmas erőt tudok meríteni! Nagyon távol vagyok az otthonomtól, és olyan jó, hogy a családdal való telefonos kapcsolaton kívül még Rátok is számíthatok! :) Köszönök mindent és hálás vagyok Értetek!!!! :’)

Ezoökobio mondta:

Kedves Pillepaplan!

Soraid közt teljesen magamra ismertem. Egy költözésen vagyok túl, távol a barátaimtól. Még csak tanulgatom, hogyan kell kezelni a dolgokat, de soxor maga alá gyűr a pánik és az ego…köszönöm, hogy rádöbbentettél, hogy másnak is hasonlókon kell keresztül mennie és nem vagyok egyedül!

Csilla mondta:

Szerintem az sem véletlen, hogy ennyire távol kell lennetek a családotoktól…Egyrészt feladatok van ott,ahol vagytok, másrészt “csiszolják” az Égiek az “önnálósodásotokat”…

Szerintem nagyon “erős” volt a kötödésetek a környezetetekhez….Ami az egónak nagyon jó volt..kényelem,nyugalom, biztonság … stb.

Bár tévedhetek is…..

Csilla mondta:

Egyébként nagyon érdekes, mert én a napokban hagytam el Balázs oldalát…csak most bekukkantottam…
Nekem az útamra már nem kell “mankó”.Nagyon sokat segített Balázs oldala és az Asztrológia.
Nem félek már a veszélyektől, mert tudom , hogy nincs…Nem félek a haláltól sem, mert tudom, hogy az sincs…csak az lesz, amit teremtünk a… gondolatainkkal…ezért kell szépeket olvasni, szép zenét hallgatni, szerelmesnek lenni őszíntén, tiszta szívvel…nem félni a nincstelenségtől, mert az sincs, nem félni a kíhívásoktól, hanem megkeresni benne a feladatot…
Mindenben kereseni a feladatot!
Annyira gyönyörű az élet,és annyira hamar elszáll.Vegyétek észre az apró pillanatokat…és soha ne féljetek!

István Orsolya mondta:

Kedves Ági!
Olyan szülést,születést kívánok Neked,amilyet Te szeretnél!

Ezoökobio mondta:

Kedves Csilla!
Nagyon jól látod a dolgokat! Iszonyatos honvágy gyötör, most van először, hogy távol vagyok a családomtól. Remélem megerősödök tőle és a sorsnak van ezzel valami célja!

gyémántfény mondta:

Kedves Mindenki, aki a levelezőlistán van!
Köszönöm a megerősítéseket. Különösen neked Pillepaplan, Te voltál az első , aki reagáltál a levelemre. Igen, az ego érzi vesztét. Amit azóta tettem: gondolatban kicseréltem, megjavítottam minden belső szervemet, megköszönve az eddigi munkájukat. Az újat vizualizáltam és “ráadtam” a próbaterhelést Csináltammég egy betegségtudatra való “vírusírtó” programot. (Nem zizzentem meg!)Bevallom, 2 nap döcögősen ment. A 3. napon fel tudtam úgy kelni, hogy nem remegtek a lábaim, nem szédültem. Visszatért az életerőm, meg tudnám forgatni a világot. Nekem ez új és csodás érzés. Rég éreztem ilyet. Beleestem 3x ugyanabba a gödörbe. Most végleg betemettem azt a gödröt.
Sokat jelent nekem ez az oldal. Régóta olvasom, nagyon jó dolgokat találok itt.
Üdvözöllek benneteket, kívánok sok Fényt az életetekbe.

pillepaplan mondta:

Gyémántfény, azt mondják magunkra hallgassunk, de én a magamrafigyelés mellett tuti megcsinálom, amit leírtál :D Nagyon jó :) Mostanában egy nagyon régi, nagyon poros, nagyon sokszor átbeszélt, de még ragaszkodó gödröt szeretnék betemetni, hogy boldogan ébredhessek minden egyes reggel.
Az pedig, hogy valamicskét segíthettem, nagyon boldoggá tesz :) Eleinte nem nagyon akartam írni, de most már látom, hogy Nektek és nekem is könnyebb így, jobban érezzük az egységet, azt, hogy nem vagyunk egyedül, hogy másban is ez zajlik épp.
Áradjon csak a fényünk!!!! :D

Csillag63 mondta:

Szombaton elhagyott a szégyenérzéstől való félelem:-) Csak úgy…Rájöttem, hogy a “túlbuzgó tanult, művelt jókislány” kényszerít bizonyos dolgokra. Elég volt. Szabad vagyok.Nem kell nekem tökéletesnek lennem. Nem is tudom, hogyan történt, biztosan segített az időminőség.

Laura mondta:

Kedves Ritus és Főnix!

Örülök nagyon Nektek!
Köszönöm a jókívánságokat!
Legyetek Ti is nagyon boldogok!:)
Igen, nem fogom levenni a szemüveget és a Párom sem!!!

Sok szép csodás, szerelmet, békét és örömöt EGYMÁSBAN!

Ölelés Nektek!

Laura

pillepaplan mondta:

Döbbenetes :) Tényleg valahol egyek vagyunk, az állam leesik… :) Olyanokat írtok, amik miatt én nem sokkal ezelőtt még azt éreztem, senki más nem küzd, én vagyok az egyetlen… :P

Ezoökobio mondta:

Nagyon örülök, hogy ráakadtam erre az oldalra (ill. javasolták) . Úgy gondolom ez sem a véletlen műve, hiszen rengeteg erőt ad tovább küzdeni! Jó érzés tudni, hogy sok ezo beállítottságú ember van még és nem csak a “rongyrázás” az első! :)) Csillag63 ezzel sokszor így vagyok, és Én rádöbbentem, nagyon nehéz az embernek, hogy szeresse magát.

gyémántfény mondta:

Sziasztok!
Bevallom, sosem szoktam hozzászólni semmihez. Ezen az oldalon mégis megtettem. Olyan, mintha ismernélek Benneteket, pedig azt sem tudodm, kik vagytok. Sokat jelent nekem mindegyikőtök levele. Ma ráébredtem magammal kapcsolatos dolgokra. Ez a napon helyet adtam a bennem levő panasznak, dühnek. Ezzel el is engedtem és kértem az égieket változtatssák szeretté és fénnyé. Ma estétől új időszámítás indult. Érdekes, ingadozások vannak, kísért a régi megszokott séma. Tudom, ez csak próba. Tényleg erős vagy, tényleg ezt akarod?-kérdi a bennem levő új.- akkor bizonyíts, ne inogj. Teszem. Szép estét.

ibolya55 mondta:

kedves starwagon! sőt a hetediken már megis pihent. én vele tartok! és szerelmetes figyelemmel nézém szerelmetes teremtésem és szerelmetes látással látém ,hogy szerelmetes en jó!

edit mondta:

Kedves Laura!Nem tudom eltitkolni,milyen orommel tolt el az,ahogyan az egysegrol,az Egysegetekrol irsz.Egyszeruen felemelo erzes ,ilyen boldogsagrol olvasni.Tiszta szivbol kivanom Nektek a legjobbakat!Ismet megerosodtem,hitemben,hogy letezik egysegelmenyt ado ,boldog parkapcsolat!Koszonom! Szeretettel:Edit

Ezoökobio mondta:

Vannak akik azt vallják, hogy a monogámia badarság, mert a léleknek több lélekpárja is van…Én most hála Istennek együtt vagyok a másik felemmel és olyan szoros a kötelék, hogy nem érzem szükségét a mással összefonódásra. Mi a véleményetek erről a teóriáról? Csak addig vagyunk a másikkal, amíg dolgunk van vele, vagy küzdjünk és esküdjünk hűséget egymásnak mindhalálig?
Szép napot mindenkinek! Örülök, hogy rátok találtam!

Ezoökobio mondta:

Ja, ez Laura írásáról jutott eszembe, bocsi ha nem voltam világos..:)

Valkovszki Éva mondta:

Kedves Ezoökobio! :)

Előző gondolatodat olvasva kicsit belegondoltam a helyzetbe a föltett kérdésed kapcsán, és tovább léptem…de csak addig, amíg “véletlenül” elém jött a következő gondolat – Müller Péter tollából -, mely érdemes a tovább gondolásra, mert találok benne válasz-töredéket a kérdésedre, így bemásolom:

Vannak karmikus kapcsolatok, amelyekben a sors olyanokat köt össze, akiknek más a vérmérsékletük, a természetük, sőt lelki fejlettségük színvonala is. De valahol a mélyben, a zavaros, boldogtalan felszín alatt valami titkos egységtudat, szeretet, vagy összetartozás érzés mégis működik! Ezt vétek meg bontani! (…)
Ezt az összetartozást nem az dönti el, hogy miféle veszedelmes drámákat élnek át, nem is a templomi örök hűség Isten előtt – hanem az, hogy minden viszály ellenére a fejlettebb, érzékenyebb lélek felemeli-e boldogtalan, elvadult társát, avagy az húzza le őt a saját poklának színvonalára.
Ha utóbbi: azonnal válni kell.
Ha az előbbi: maradni, s vállalni minden keserves áldozatot.
Ez az ÉN morálja.
Semmi köze félelemhez, brutalitáshoz, bármiféle társadalmi vagy vallásos előíráshoz.
Minden út “erkölcsös”, amelyik fölfelé vezet.
S “erkölcstelen”, ha a mélységbe visz.”

Bár nem a magam gondolatai, de miután megéltem már ilyet, megtapasztaltam, egyet értek vele.

Csodás napot kívánok mindenkinek! Szeretettel, Éva :)

Ezoökobio mondta:

Kedves Valkovszki Éva!

Teljes mértékben egyetértek az írásoddal! Egy kapcsolat jó, de nem bármi áron! Érdekes, hogy Müller soxor azt vallja, hogy küzdeni egymásért, Popper Pedig amit te is írtál, hogy adott esetben, mint az ágról a levél: természetesen és gyorsan. Hiszen egy fogfájásnál sem lehet mindennap egy kicsit húzni, hanem gyorsan le kell zárni és fájdalommentesen…(Ezt is Popper mondta, és mennyire igaz)bár szerintem az ember érzi, hogy meddig van dolga a másikkal. Már nem azt éljük, mint nagyanyáink, hogy holtomiglan-holtodiglan (sajnos). Az ember ezért jobbára elfelejt küzdeni is…
Remélem a te életedben is meg van az a társ, aki felfelé emel magához, vagy ahogy édesapám mondaná előre tol és nem hátra húz! :)

Csakúgy mondta:

Ez a semmit bármi áron tetszik. Ma bennem is letisztult, igaz más szituáció kapcsán. Egyébként csak én érzem úgy, hogy az elmúlt napok gyorstalpalók? Annyira vágyom egy kis pihenésre :D

Valkovszki Éva mondta:

Háááttt…én már épp kezdtem elgondolkozni a hozzászólások kapcsán, hogy én vajon hol vagyok épp most a magam életében, mert gyanúsan csend van…és ekkor jött Ezoökobio, hogy “Remélem a te életedben is meg van az a társ, aki felfelé emel magához,…”. Nekem nincs, már hosszú ideje nincs…és itt döbbentem rá, hogy társam ugyan nincs, viszont van egy férfi, akinek köszönhetően nagyon sokat változtam, remélhetőleg fejlődtem, akit – így mélyebben rátekintve – én “emelgetek”. Bele ugyan nem törődtem a társtalanságba, viszont van bennem elfogadás a helyzettel kapcsolatban, mert elfogadom, hogy: mindennek rendelt ideje van! Remélem, azt is meglátom, mikor ez az idő érkezik el. Addig is szorgalmasan olvasgatok, rakosgatom a magam kis “puzzle-jait” és hálát adok mindenért, ami engem elér, minden csodáért! További jó utat mindenkinek!
Szeretettel, Éva :)

pillepaplan mondta:

Sziasztok:)
Olyan jó olvasni a hozzászólásaitokat :) Az jutott eszembe, hogy ha lélekben nem is vagyunk annyira korlátozva az idő által, mint emberi testként, azért én mégis kíváncsi lennék, hogy merre jártok ebben az életben, csak úgy kb. Ez egyáltalán nem faggatás, csak érdekelne :) Én ezen a nyáron leszek 21, és kicsit néha koravénnek érzem magam, hogy ilyen mélységekbe vetem magam ahelyett, hogy buliznék (bár annak is megvan a maga helye és ideje :)) de már csak a 7es évváltások miatt is érzem, hogy jókor kezdődött el ez a kutatás, keresés nálam :D Igaz, még mindig döcögős az út, de serényen egyengetem :P
További gyönyörű napokat kívánok Nektek :D

Ezoökobio mondta:

Kedves Éva!

Voltam már ebben a cipőben :), amiben te vagy. Kaptam sok féle bölcsességet ( ne görcsölj rá stb). A legnagyobb tanácsot viszont egy ismerősöm mondta, amit sosem felejtek el: ha nincs is párod, az idődet mindig próbáld azokkal eltölteni, akiket nagyon szeretsz :)
Nem voltam már olyan erős a vége felé, de küldték az égiek azokat az embereket akik erősítettek. Most új városban élek, munkát keresek pár hónapja és az elején vhogy úgy éltem meg mint a társtalanságot…tanítanak minket keményen, de vannak (mint Te is) akik jól látják a dolgokat :)

kéklepkék mondta:

Kedves Pillepaplan!:)

Én 17 éves vagyok.Ugyanezekben a meglátásokban hiszek mint ti.Néha sok, de legalább már most könnyebben veszem a feladatokat, próbákat.S könnyebb is így meglátni az emberekben a jót.:)Már inkább kihívásnak veszem ezeket a próbákat.Ja és az egyensúlyt sem könnyű megtalálni.De csak Pozitívan!:D Sok – sok szép, meleg , napsütéses napokat!:D

andris mondta:

there is no hope

Valkovszki Éva mondta:

Kedves Ezoökobio!

(Már kezdem “fejből” megtanulni a neved ;) ) Köszönöm erősítő gondolataidat, értékesek. Bármennyire is nekem, magamnak, magamban kell mindezeket az erősítéseket felébreszteni, olykor azért jól jönnek “kívülről” is, főleg ha bele gondolok, hogy a külvilág csak tükörkép! :) Köszönöm…
Ma egy barátnőm érdekes gondolatot mondott: Ha gödörben vagyunk, a létrát is nekünk, magunknak kell a gödör falához állítani, hogy kimásszunk belőle. Puff! Bölcs…és mennyire igaz!!! Igen ám, de mi van, ha nem látom a létrát, így nem tudok mit a falhoz támasztani, hogy kimásszak!!?? …mert hogy én most itt tartok, bár az is lehet, hogy nem is vagyok gödörben, csak a türelmetlenségem láttatja velem gödörnek a helyzetet. Szóval most jön az a bizonyos “vizsga”, hogy megtanultam-e a tananyagot annyira, hogy alkalmazni is tudjam, hogy a “kapu őr” tovább engedjen!? Szeretem az életem minden pillanatával, minden apró lépésével együtt! :)

További jó utat, csodás napokat, heteket, hónapokat, éveket, földi létet mindenkinek! Szeretettel, Éva :)

Ezoökobio mondta:

Kedves Éva!

Tiszta szívemből szóltál!! Az ember elméletben soxor tudja hogyan kell hozzá állni a dolgokhoz, de bizony sajnos vannak napok amikor nem sikerül :)
Azt mondják az okosok, hogy az ilyen élethelyzetek erősítenek csak minket igazán és ettől fejlődik a lélek egy magasabb szintre…sajnos ezt abban a pillanatban Én sem és senki nem űgy fogja fel, hogy “juhééé, most fejlődik a lelkem”, hanem inkább a világ sötétebb oldalát látja. Amit megfogalmaztál és amit Én is többször tapasztaltam már eddigi életem során: türelmesnek kell lenni. Amit úgy látom, hogy nem csak nekem nem megy :))) Egyik barátnőm is a béka feneke alatt van most lelkileg. Próbáltam erősíteni, de türelmetlen és ami még rosszabb, csak az akadályokat látja maga előtt. Mint amikor az ember fogyókúrázni akar, még el sem ment tornázni, de már azt mondja nincs ideje stb…ehhez tudnám hasonlítani. Rá kell állni agyban, hogy akkor is akkor is! Nekem a munkakeresés volt ilyen!! Már egy hete rá sem néztem a hírdetésekre, mert csak kedvem szegték volna, de tegnap a párom úgy jött haza, hogy eggy közös ismerősünk talán be tud engem ajánlani egy helyre! A tanulság: a segítség bárhonnan jöhet!! Ez így van mindennel: a párkereséssel is!
Nagyon szép napot mindenkinek! Remélem kitudtátok hámozni amit írtam :))) és a mondanivalómat mögötte. Kitartást kívánok mindenkinek :))

pillepaplan mondta:

Nemrég eszembe jutott, hogy másfél-két éve hasonló folyamaton mentem keresztül, nagyon padlón éreztem magam, ilyesmi érezések kavarogtak bennem, mint most. Hogy kész, vége, el vagyok vágva… De látjátok, annyira elmúlt, megszűnt az az egész fájdalomcsomag, hogy már-már el is felejtettem :D És őszintén szólva jó visszagondolni rá, büszkeséggel tölt el, hogy győztesen kerültem ki abból a helyzetből, fél éves szenvedés után megtaláltam a kulcsot. Tehát most ezzel is erősíthetem magam: ha egyszer már sikerült, most is fog. De igazad van, Ezoökobio, abban a helyzetben, a padlón nem az az első gondolatunk, hogy de jó lesz majd ezután, mert fejlődök általa. De tényleg, türelmesen meg kell várunk azt az időt, amikor készen érezzük magunkat a teljes változásra.

Ezoökobio mondta:

Nekem utoljára két és fél éve volt a dolgok legalja és masszívan olyan öt hónapig húzódott..nem szívesen gondolok vissza rá..talán most is egy újabb próbatétel vár. Így vissza gondolva még jól is jártam, hogy két és fél éve volt …Pillepaplan! Soraid közt magamra ismerek. Mikor olvastam először a hozzászólásodat belémhasított, hogy nem egyedül vagyok ezekkel a gondokkal :) és jobban is vagyok! köszönöm

pillepaplan mondta:

Sziasztok! Épp most olvastam vissza a hozzászólásokat, és megakadt a szemem Csakúgy legutóbbiján: “…az elmúlt napok gyorstalpalók?” És ez teljesen összecseng azzal, amit ma reggel Apa küldött át nekem e-mailben, egy nagyon jó honlapra akadt, aholsok érdekeset lehet olvasni, a fő irányvonal 2012. Kiszedtem egy idézetet, ami válasz lehet Csakúgy kérdésére:
“EGYEDÜLÁLLÓ AZ UNIVERZUMBAN EZ A FELGYORSÍTOTT TAPASZTALÁS.
A LELKEKNEK MÉG ELEDDIG, NEM VOLT, EKKORA LEHETŐSÉGÜK, HOGY ILYEN HIRTELEN ÉS NAGYMÉRVŰ VÁLTOZÁSOKAT TAPASZTALHASSANAK MEG. Bár még mindig van ereje a kettősségnek, és sajnos vannak, akik nem használják ki ezt a lehetőséget. DE SEMMI SEM AKADÁLYOZHATJA MEG A FÖLD MENNYBEMENETELÉNEK ISTENI TERVÉT, SEMMI ÉS SENKI!!!”

Csakúgy mondta:

Kedves Pillepaplan,
Köszönöm a megerősítést. :)

Valkovszki Éva mondta:

Háááttt…mit ne mondjak!!?? Ebből a “gyorstalpalóból” valami eljutott hozzám is :( Tud valaki abban segíteni, hogy milyen bolygó együttállások vannak most, ami “segíti” a pánik eredetű légzési nehézség ismételt megjelenését nálam? Szeretném megoldani, de azt sem tudom, merre induljak e téren. Már nagyon fáradok tőle :(
Előre is köszönöm. Kellemes késő délutánt mindenkinek!
Szeretettel, Éva :) (mosolyogni még tudok :))

pillepaplan mondta:

Sziasztok!
Elsírtam magam, mikor olvastam, és ezek szerint ne akarjuk elmulasztani, bármit érzünk (bár kétségbeejt, hogy másfél hete enyhén szédülök és fáj a fejem…de már csak 19 nap, és megyek otthon általános kivizsgálásra a biztonság kedvéért…:P) Szóval. Megint kaptam egy levelet, mostanában ebben a témában mintha bombatámadások érnének…
Írjátok meg, legyetek szívesek, hogy Ti mit gondoltok ezekről! Mert ha tényleg SZÜKSÉGES ez a fajta fájdalmas megtisztulás, az nagyon jó, de azért hadd aggasszon egy kicsit…
A részlet:

“Az emberi lényt illetően, a változások, hatalmasak és pozitívak.

Mellékhatások, viszont fájdalmasak. (Ami jó jel, hisz a szervezet megtisztulását jelenti) így:

– migrén, fejfájás, fáradtság, szédülés, ritmuszavarok,

– megfázás jellegzetes tünetei (láz, izzadás, csontfájás) melyeket a hagyományos kezelés nem segít

– Izomzat, gyengülés, nehézlégzés, ok nélküli elfáradás.

*- imfatikus és immunrendszer változás, nyugtalanság, depresszió, stressz a múltba révedés*

*A Foton Gyűrűbe való belépéskor egy átfogó újraharmonizálási folyamat történik, melyben a testünk saját frekvenciája a Világegyetem alapfrekvenciájára hangolódik.*

*Ez az melyről a régi írások beszélnek*

A mivel váratlanul erős, azok, akik alacsony, vagy negatív (rosszindulat, egoista) nem élik túl az átváltozást.”

Az utolsó mondathoz egyelőre nem tudok mit szólni…
Szép hétvégét Nektek, és várom, hogy mit szóltok hozzá!

Csakúgy mondta:

Kedves Pillepaplan,

ma másodszor kell megköszönjem. Napok óta szédülök és ma olyan migrénem volt, hogy azt hittem belepusztulok. Üvöltöttem. Most jobb. Hogy kell-e nem tudom. Nekem kijutott.

Valkovszki Éva mondta:

Kedves Pillepaplan!
Köszönöm, hogy megosztottad a hozzád eljutott gondolatokat. A lelkem mélyén sejtettem, hogy valami ilyesmi is zajlik a láthatatlan világban, mégis elég riasztó…belegondolni pedig nem is merek, mert már így is “csodabogárnak” számítok a környezetemben :) A tüneteket abszolút produkálom! A fiam – karácsony óta – ma jön haza Londonból, annyi mindennel szeretném várni, miközben azt érzem, hogy alig van erőm tenni a dolgom. Valami földön túli csodában bízom, hogy mindennel elkészülök. Határtalan szeretet van bennem, viszont azt érzem, mintha valami bénítana, amikor neki akarok kezdeni a tennivalóimnak. Már unom a “nyűglődésemet” és azon gondolkozom, hogy ez csak velem fordul elő, vagy másoknál is vannak ilyen “tünetek”!? Ezek szerint lehetnek.
Így már könnyebben (el)fogadom és nem csinálok magamnak még nagyobb káoszt az értetlenségemmel – megyek és teszem a dolgom, ahogy tudom :)
Köszönöm még egyszer. Csodás hétvégét kívánok mindenkinek! Szeretettel, Éva :)

Csillag63 mondta:

…nem tudom, hol mi a “divat”, de engem elgondolkoztat, hogy hónapok óta hol itt, hol ott hánynak az emberek, hasmenésük van hónapok óta ismétlődően fölbukkan ez( iskolában dolgozom). De a felnőttek is. De azt hiszem, ez az anyagi valóságunkra adott válaszreakció, de tökéletesen leképezi a lelkivilágunkat.
A “múlt” feletti elmélkedés…és a többi: depresszió, alvászavar, sőt pánik…hát igen. Emlékszem,már 10 éve elsirattam a “régi” világomat, amikor még a helyükön voltak a dolgok. Vagy ilyesmi. Iszonyatos fájdalom volt. A jól ismert szokások, a természet(föld, kert tisztelete, a paraszti élet fegyelmezett, alázatos értékkövetése, a hit, a kitartás, a munka…)
Érezni, hogy valami soha, de soha többé nem lesz már. És alapjaiban felfordult minden…csúszik ki a talaj. Az abszolút létbizonytalanság…és ehhez jön sokunk számára a valódi anyagi létbizonytalanság. Hát hogyne pánikolnánk. Főleg, ha egyedül vagyunk a környezetünkben… a szédülés tipikus menekülési tünet. Ez van.
Tisztítsuk magunkat, ha lehet, persze, engedjünk el lassan már mindent…de ezt úgy értem, hogy családot, gyereket, mert szerintem a legtöbb fájdalmat is ezek okozzák..??? Szakítsd ki magadból a gyerekedet, a hozzá fűződő fájdalamakat?
Mára talán ennyi elég, igen, így vagyunk most.. és jó, hogy itt legalább elmondhatjuk.

pillepaplan mondta:

Szép napot! :)
Abban a reményben írtam a tegnapi bejegyzésemet, – közben kétségek közt hányódva, hogy tegyem, vagy ne?- hogy választ kapjak arra a kérdésre, hogy a testi tünetekkel egyedül vagyok-e, de megnyugodva veszem észre, hogy nem. És nagyon szíven ütött Csillag63 írása, mikor azt olvastam: “a szédülés tipikus menekülési tünet”. Mást sem tettem az elmúlt hetekben, mint menekültem, magam elől, a felelősség elől, a feladatok elől, halasztgattam, rágtam magam, és közben folyton eszembe jutott, ha ez a teremtés 2 hete, akkor én miért csak a negatívumokat látom, és miért szédülök, fáj a fejem – ami egyébként nálam nagyon ritka! De ha Ti is így vagytok vele, akkor ez valóban egy mindenkire kiható, változtató, és ami a jó hír, formáló, tisztító erő.
Csillag63, én most a családhoz inkább ragaszkodom, és vágyom már arra, hogy velük legyek, mert már nagyon hiányoznak /:) Én személy szerint tehát most senkit sem akarok kiszakítani magamból.
Nagyon várom már Balázs új írását!!!!
Ha eljut még hozzám valami új, beírom, mert úgy látom Nektek is segít.
Napsütést :)

Valkovszki Éva mondta:

Örömmel tudatom veletek, hogy működik az elfogadás általi feloldozás! :) …és valóban van valami magasabb rendű segítség! A gyermekem már Magyarországon van, én szép lassan elkészülök a dolgaimmal – pedig piskótát 2x kellett süssek az első sikertelensége miatt, de ez is jól sült el, mert épp akkor jöttek a kukázók a házhoz, így odaadhattam az első adagot nekik. Öröm az ürömben! :) …és persze megszűnt a nehézlégzés is. Valóban a HIT-nek kell erősödnie, hogy minden úgy jó, ahogy van, mert minden okkal és céllal történik, még ha én most nem is értem a miértjét.
Pillepaplan! A családot nem kell kiszakítani magadból, magunkból, csak!!! tiszta szeretettel legyünk velük, a birtoklást, és az önzést félre téve. Senki nem a tulajdonunk és mi sem vagyunk senkinek sem a tulajdonai, viszont az élet “társas játék” – család, barátok, kedves ismerősök, kevésbé kedves ismerősök, akik mégis szerethetőek – és ha tiszta, őszinte szívvel szeretünk, minden érdek nélkül, akkor a helyünkön vagyunk és mindenki más is a helyére kerül – ahogy Balázs is mondta már korábban. Én is vágyom látni már a gyermekem, hiszen rég találkoztunk. Ugyanakkor megértem és elfogadom, hogy már ő is elkezdte a maga útját járni, a saját életét élni, viszont a szeretet és a segítség (ha kéri), továbbra is megvan, hiszen erről (is) szól az élet, hogy amit megtanultunk, azt tovább adjuk…és persze ő is hoz nekem mindig valami újat tanításként – így még én is tanulok :)
További szép napokat mindenkinek! Szeretettel, Éva :)

Ritus mondta:

Drága Laura!

Megvolt a találkozás :)) nagyon jó volt! :))) Mennyei, csak az volt ott, akinek tényleg ott volt a helye, akik valóban a csapat tagjai. És a nagy találkozás sem maradt el, azzal, akire gondoltam fentebb.
Szép hétvégét :)))

A tünetekhez meg annyit, hogy kitartás ezek a tisztulás jelei is, én is tapasztalom, az Anagyalokat szoktam kérni, hogy segítsenek :))) és működik.