Csillagüzenetek

Tíz, tíz, tiszta víz

2010. okt. 05

Vasárnap lesz 2010.10.10, ami egy nagyon fontos dátum a felemelkedési hullámban, olyan energiák kerülnek lehorgonyozásra a Földön, amelyek elősegítik az Emberiség emelkedését. Ezen a napon, amennyiben időd és Tudatosságod engedi, érdemes mindenképpen egy fél órát annak szentelni, hogy kinyílsz és befogadsz. Itt nem kell elmével ?tudni?, hogy miről is van szó, engedjük meg a felsőbb tudatosságunknak és a Teremtőnek, hogy mindent úgy rendezzen, ahogyan lennie kell. Elmével sohasem érthetjük meg a Lényeget, és főleg nem a harmadik dimenzión túli üzeneteket. Ezt ? ahogyan korábban említettem ? csak a szívvel való gondolkodással, a Csönd befogadásával lehet megtenni, amikor kinyílunk és befogadjuk azt, ami Van.

Irányjelzőként szeretném elmesélni, hogy a csillagos Égbolt mit üzen ezen időszakra. Természetesen, mint mindig, itt is egy folyamat része lesz az egész, mint ahogyan az Univerzumban egymásból bomlik ki minden, és folyamatosan alakul át és semmi sem állandó. Így érkezünk meg péntek délután egy fontos útjelző táblához, a Merkúr és a Szaturnusz együttállásához. Ez mindenképpen egy olyan kapu, amelyen áthaladva ténylegesen egy magasabb szintre léphetünk.

Már csak azért is, mert a Merkúr maga a Beavatás bolygója, Merkúr más néven Hermész, az Istenek Hírnöke, aki az Emberi és az Égi világ között közvetít. A Beavatás pedig egy olyan ?titok?, amelyet bárki megfejthet, aki beérett arra a tudásra, amelyet keres ? ekkor mintegy kinyílik előtte az a kapu, ami eddig zárva volt. A Szaturnusz pedig egy olyan szimbólum, amely mutatja, hogy ezen a szinten nincsen helye az önáltatásnak, az illúzióknak, mert a Szaturnusz a Tapasztalat Bölcsessége, azaz a Tudás Próbája: tudjuk-e a VALÓSÁGUNKBAN teljes mértékben alkalmazni azt, amiről azt hisszük, hogy tudjuk? Mert addig és addig kell tapasztalni, amíg nem megy 100%-osan. Éppen ezért azáltal, hogy ez a két bolygó együttáll, mutatja életünkben, hogy eljött az ideje annak, hogy valamit teljesen elsajátítottunk, valamit TÉNYLEGESEN a miénk lett, és ezzel a kinccsel továbbhaladhatunk.

Ez hozhat egyfajta próbát is az életünkbe, hogy megmutassuk valódi-e tudásunk, de a bolygók szimbólumai szerint valami Valódi lesz a miénk, ha kellő alázattal és áldozattal fordulunk az Élet felé!

– – –

Maga a 10:10:10 egyik fő üzenete a Női-Férfi energiák kiegyensúlyozása. Ezen a napon a Szaturnusz és a Merkúr is a Szűz csillagkép középső testtájánál, a női alak méhénél fog állni. Maga a Szűz is Szűz Mária Nagyboldogasszony szimbóluma. Ekkor jön el tehát a Valódi Női szakrális beavatás ideje, amikor a Női energiák egyensúlyba kerülnek a Földön. Ezért minden nőnemű olvasót arra tudok bátorítani, illetve hogy továbbítsa ezt az üzenetét minden nőnemű ismerősének, hogy ezen a napon, tehát vasárnap, október 10-én szenteljetek időt arra, hogy a saját nőiségetekkel foglalkozzatok.

Érdemes ekkor egy csendes időszakban befelé fordulni, és végigvenni, hogy belül a lelkedben milyen érzések vannak, ahol megbántottságot-gátlást-frusztrációt érzel a férfiak, a férfi társadalom, a kiszolgáltatottság, a gyengeség, az anyaság, a nőisség-szimbólumok vagy a saját tested iránt. Érdemes nagyon mélyre lemenni és MINDENT MEGBOCSÁTANI. Mindent.

Mindent, amit ebben és az előző életedben ellened követtek el a férfiak, vagy Te követtél és férfiként. Engedd el a fájdalmat és a megbocsátás szentséges fényével fürdesd át, a szíved-méhed szeretetével tudd befogadni a Fényt. Ekkor olyan blokkok szakadnak fel, amelyek eddig kötötték a Nőket. A Megbocsátást MAGUNK IRÁNT is gyakoroljuk, fedezd fel, hogy hol éltél vissza a nőiségeddel, hol engedted hogy kihasználják gyengeségedet és ezt BOCSÁSD MEG MAGADNAK!

Ennek a vasárnapi napnak az erejét kihasználva olyan szintű oldásokban lehet része a Női energiának, amely segít a felemelkedésben ? mert most a Nőkön a világ szeme egy kicsit.

Férfi társaimnak csak azt tudom tanácsolni, hogy vasárnap minden erejükkel, szívből jövő szívükkel Támogassuk a Nőket, lássuk meg azt, hogy hol éltünk vissza férfi erőinkkel, és engedjük be a Gyengédséget ? hiszen minden Férfiban ott szunnyad a Nő (Vénusz), és minden Nőben ott szunnyad a Férfi. Ha meglátjuk és kitisztítjuk a nők, a női erők ellen elkövetett tetteinket és gondolatainkat, akkor ezzel segíthetjük a felemelkedést.

A lényeg Férfitársaim a meglátásom szerint, hogy minden teremtő, férfias támogató, kilendítő, ösztönző, égbe törő erőnkkel a Nőket támogassuk.

– – –

Találkozunk szombaton 16:00 órakor a Tiszta Kommunikációról szóló előadáson.

92 hozzászólás

Orsi mondta:

Teljes szívemből KÖSZÖNÖM Balázs!

Beus mondta:

Csatlakozom az előttem szólóhoz, köszönöm Balázs!
Ezen a fontos napon tehetünk valamit a vörös iszap által szennyezett területért???
Szegény Földanyácska :-(

Üdv Mindenkinek: Bea

Kiss Balázs Kunó mondta:

köszönöm!

Vörös iszap: Abszolút, erre én is gondoltam… Még keresem a “miértet”, nem tudom megtalálom-e, de megdöbbentett a hír.

Balázs

Ritus mondta:

Ez most nagyon “ott van” nálam Balázs!
Köszönöm a megerősítést :) olyan dolgok történnek velem amik éppen ebbe az irányba terelnek amiről írsz. :)
R.

Győrffi Enikő mondta:

Szia Balázs,
Sziasztok Kedves Csillagmag Olvasók,

Köszönöm, köszönöm, köszönöm!
Én már nagyon vártam ezt!
Kb. egy hónapja érzem ezt a hatalmas energiát a bensőmben.
Minden szavad átrezgett bennem Balázs.

Puszi mindenkinek!

Győrffi Enikő mondta:

A vörös iszapon én is tanakodom, egyenlőre az kattog csak bennem, hogy valamire nagyon fel akarja hívni a figyelmét ez az esemény az embereknek!
Talán így próbálják meg a természetünket, termőföldünket, értékeinket beszennyezni??? Ami a megélhetésünk java részét adja?… Nincs jó érzésem!

SzaZsu mondta:

Ez már megint micsoda szinkronicitás!
Megerősítettél abban, amit én kaptam ma reggel.

Köszönöm

Zsu

Kata mondta:

Hálásan köszönöm én is az írásaidat. Az jutott eszembe, hogy nem véletlenül kaptunk most a sorstól egy Szíj Melindát, egy békából királynővé átlényegülő nőiséget. Az ég adjon neki erőt hogy ezt a küldetést véghezvigye.

Győrffi Enikő mondta:

Szia Kata,

Szij Melindában én is érzem a föntről kapott erőt az elejétől fogva.
Ahogy énekel, látni, hogy szinte nincs is magánál, úgy jön pár pillanat, perc alatt vissza…
Én is ezt kívántam neki!

Engie

kata mondta:

Au…
oké.:) hát lesz dolgom vasárnap…:)

Beus mondta:

…vörös iszap….gátszakadás..folyik megállíthatatlanul…abszolút a női tisztulás analógiája…”engedd el a fájdalmat és a megbocsátás szentséges fényével fürdesd át”

Müller Ernő mondta:

Kedves Balázs!
Kérdésem a következő:mi lesz vajon jövőre-amikor 11.11.11.=2.2.2
= 6 = vénusz = nőiség ? Most ugyanis a 10.10.10. – et,ami ugye
csupa egyes- azaz férfias analógia – a női nem nyakába vartad…..
Üdvözlettel : Ernő

Györgyi mondta:

Kedves Balázs!

Gyakorlati tanácsot szeretnék kérni:
a megbocsátás tudomásom szerint az elengedés egyik módja
okt. 7-n lesz újhold, a Vénusz pedig okt. 8-n retrográdba fordul
hogyan tudom ezek együtt hatását összebékíteni?

Katalin mondta:

Kedves Ernő!
Bár Balázstól kérdezted, de engedd meg, hogy én mint nő – mint akinek nyakába varrták a feladatot – reagáljak. Balázs látja, hogy az egész változásban, ami zajlik nagyon fontos rész, hogy a Nőiséget, a Női Energiákat ismét az Őt megillető tisztelettel szeressük. Az a kis rész, ami most feladatunk – akár női, akár férfi testben élünk most – hogy megtisztítsuk magunkat a még bennünk rejlő sérelmektől, fájdalmaktól, amit a Férfi Energiákat félreértelmező elmúlt évszázadokban begyűjtöttünk – de még mindig bennünk élnek. Így hát, azt jól látod, hogy ez a megtisztulás most erősen kapcsolódik a Férfi Erőkhöz.
Nagyon fontos szemünk előtt tartani, hogy a Teremtő azért teremtett férfit is és nőt is, hogy egymásban gyönyörködjenek, egymást szeressék. Ez a célunk, és ehhez az út a megbocsátáson, és a megtisztuláson át vezet.
Teremteni ugyanis egyedül nem tudunk, csak amikor átölelve tártjuk egymást – szeretetben -, akkor a polaritásból a kritizálásból – átlépünk a dualitásba – a másság megértésébe, elfogadásába, és onnan a teljességbe.
Szeretettel és tisztelettel: AranyHold

Róbert mondta:

Sziasztok. Köszönöm Balázs a múltkori infót. Le kellett töltenem egy plugint hozzá és megtudtam nézni az előadásokat , amiért nagyon hálás vagyok. Mit tehetünk a gátszakadás ügyében??? Sokat. Én már tettem is. Ajánlat aki akarja teheti így is ahogy én.Meditációban elmentem a Rába folyóhoz és kértem az Örök Teremtőt, hogy adjon nekem ez közt arra hogy energia szinten megszűrhessem a vizet a mérgező anyagoktól energia szinte, Kaptam egy kristály hálót és végig húztam a szennyezett települések vizein, háromszor egymás után. Elképzeltem hogy ebbe a hálóba minden nem oda illő anyag energia formája bele akad ebbe a hálóba, majd ki dobtam. Megköszöntem a segítséget és vissza jöttem .Ezt most minden nap megteszem.Hát röviden ennyi.Áldott szép napokat mindenkinek.Robi Kaposvár

Anisha mondta:

Vörös iszap témában….hát…majd le esem a székről, mikor ráeszméltem, hogy hol is van ez a mérgezés.

AJKÁN!

Hogy hol??

AJKÁN….no…erről ennyit….

aztán meg az jutott az eszembe, hogy A
amikor 08.08-án a Margitszigeten együtt meditáltunk a Mexikói öbölbe küldve az együttérzést, úgy csináltuk, hogy kiválasztottunk egy képet, és oda képzeltük magunkat. Mi voltunk a képen lévő személy, vagy állat. Együttérzés. Semmi mást nem tettünk, csak együttéreztünk, de nagyon.

http://hvg.hu/nagyitas/20101004_devecser_nagyitas_fotogaleria

nos…lehet gyakorolni!

Orsi mondta:

Sziasztok!
Mi nem messze lakunk Ajkától és tegnap megdöbbenve hallottam a hírt, hogy átszakadt a zagytározó gátja. Aztán megnéztem a képeket és olyan volt nekem, mintha mindenütt vért látnék. Elég szörnyű, ismerőseim is dolgoztak tegnap a mentésen. Elég nagy a zűrzavar, szerintem azt sem tudják, hogy mihez kapjanak hirtelen. És még egy fontos dolog, tévedés, hogy radioaktív lenne az iszap. Kedves vezetőink nemhogy megnyugvást adnának a lakosságnak, ellenkezőleg, még gerjesztik a félelmet az emberekben. Nagyon szomorú dolog ami történt és tegnap óta én is a hatása alatt vagyok. Az imádkozáson kívül nem tudom mit tehetnék értük :(
Ami érdekes, hogy amikor elolvastam Balázs írását olyan volt mintha bennem is átszakadt volna egy gát. Pár hete küzdök magamban valamivel. Csak néhány nappal ezelőtt jöttem rá, hogy a nőiség-anyaság témában keresendő a probléma. Aztán most “át is szakadt a gát”, hála Neked Balázs! Most nem tudok mást tenni, csak hagyom hadd ömöljön ki az a sok “rossz” ami bennem régebben elsüllyedt.
Szép estét kívánok Mindenkinek!

Angel mondta:

Drága Balázs és Mindenki…
A vörös iszap – szimbólum…Jelzi nekünk,mintha vérezne a
föld..Igen itt Magyarországon,hiszen mindannyian tudjuk,milyen
fontos helyen élünk mi most.Az itt most-ban.
Most csak ez számít.A megtisztulás jele is ez.
Felszínre kerülnek a mélyben lévő testet-lelket mérgező dolgok.
Egyre láthatóbban. Balázs hihetetlen türelemmel és aprólékossággal,mégis végtelenül óvatosan mutatja-hívja fel rá a figyelmet itt már egy ideje.Hálás Köszönet neki érte.
Aki komolyan vette az eddigi szavait és ezután is komolyan veszi
sokat tehet magáért és ezért a Szent földért is itt…
Amiről fentebb írt fontos lépés a jövő felé.
A női energiák megtisztítása a megtisztulás – elengedés és megbocsátás – önkéntes feladat ugyan,de nagy erő.
S ha megtesszük nem volt hiába a vörös iszap útnak indulása sem.
Nők,hölgyek,lányok,asszonyok..rajtatok áll most sok minden…
cselekedjetek.. S Ti Férfiak..úgyis tudjátok mindig mi a dolgotok..Akik a csillagmagot olvassátok biztosan..
Erőt adó Szeretettel Ölellek Mindnyájatokat : Angel

Magocska mondta:

Kedves Balázs!

KÖSZÖNÖM :) Az őszi napforduló óta érzem h. olyan béke van bennem. Nem aggódom, nem félek, nem sietek, élem szép nyugodtam az életem, szabad vagyok…úgy érzem néha mintha egy lassított kép lennék a létben. ….érdekes érzés, mert ott mélyen legbelül olyan érzésem van h. vmi készülődik…(tudom és érzem h. tanulnom kell, most ez vár rám… egy új út előtt állok) Nagyon várom a vasárnapot :)
A vörös iszappal kapcsolatban, ma kaptam egy e-mail, amiben azt írják h. ruhákat, cipőket, takarókat lehet adományozni. Egy alapítványról van szó… Érdeklődnék h. az e-mail címet és a telefon számot meglehet ezen az oldalon osztani??

Magocska:)

ti-mi mondta:

az emberek egy része tudatlan és zárt szívű…míg a másik felének egy része is teli van gátakkal ( nem mondom, hogy gátlástalannak kell lenni ) de tudni kell, hogy a gátakon belül nagy a feszültség…és ami gátak közé van zárva mindig ki akar szabadulni…ha túl terheljük MAGunkat ( stresz-szel és fél-elemmel, ért-elemmel és érz-elemmel ) akkor mi is könnyen így járhatunk…ráadásul ezek mesterséges gátak…( vannak a természetesek amik terelnek…de ez nem az )…és van, hogy a 4. gyereknél is gátat kell repeszteni, mert bizony nem megy az ellazulás… csodálattal figyelem, hogy FÖLDANYA milyen tudatosan rakja rendbe szépen ÖnMAGát ( pl. a Rám-szakadék is beomlott, ahogy nézem a Hold világ árokban sem hagyják a Holt-ak, hogy sokáig tömegesen járjanak oda és szétverjék a helyeket ahelyett, hogy megszentelnék jelen-létükkel )
Nagyon nehéz most elfogadni azt, hogy nem a mi dolgunk mindenkit és mindent megmenteni. Nagyon komoly szelekció van folyamatban. Mindenki folyamatosan színt vall a tetteivel vagy a nem tetteivel. Jobb szerintem ha arra törekszünk, hogy MAGnyíljon a SZÍVünk és áramoljon a szeretet, hogy mi nem szabjunk gátat az egyetlen éltető energiának a szeretetnek…mert nagyon sokan gátat szabnak…NE SZABJ GÁTAT A SZERETETNEK…kezd MAGaddal, az édesanyáddal, a pároddal, a gyerekeiddel…és folytasd…hagyd áramolni…szer-intem Földanya most szül…( agyon lugosítunk mindent…addig sem a szeretetre figyelünk…minden csak elterel…JAVAS-LOM…minden NAP csak figyeljük meg reggel-délben-este, hogy áramlik-e a szer-etet…és akkor lugosítani sem kell…na jó abba hagyom…szer-e-tettel

Ottcsi mondta:

Balázs!!!!

CSODÁLATOS!!!!!
Köszönöm!!!
Mindenkinek fantasztikus vasárnapot!!

Ottcsi

Ildikó mondta:

vörösiszap ügyben kaptam egy nagyon is igaznak tűnő üzenetet:

“Tegnap, vasárnap Magyarország eljutott arra az oldottsági szintre, ahol a kommunizmus mint karmikus következmény már nem szerepel szellemi síkon. Ezt mutatja a FIDESZ közel 100 %-os választási győzelme, és ezt mutatja a devecseri tragédia. Vörös iszap, vagyis vörös hordalék, alja, utólja annak az ó-egyiptomi fekete mágiának, amelyből fakadt minden borzalom. Ez áradt ki olyan erővel, hogy fizikai síkon átszakította a gátat. A tragédia áldozata tevékeny szereplői voltak a világtörténelem során a diktatúrák és egyéb szörnyű helyszínek történéseinek. Előző életbeli tetteik egyenlítődnek ki ilymódon, ahogy ez már csak lenni szokott. ….Fizikai síkon további olyan történések várhatók, melyeknek során maradék jelentőségüket is elveszítik a vörös karma utódai, megszűnnek mindenhol a világon a diktatúrák, és szégyen lesz holokauszt-áldozatnak lenni, mert az “égő tűzáldozaton” éppen azokat a lelkeket vitte keresztül ISTEN IGAZSÁGA, akik azt megelőző inkarnációik során másokat tönkre tettek és megaláztak….” – Mihály arkanygal üzenetének egy részlete ez.

Karácsony Tamás mondta:

Kedves Balázs! (és Mindenki)

Egyetlen apró gondolatot fűznék hozzá az — egyébként nagyon jó — írásodhoz:

Érdemes lenne szakítani azzal a személettel, hogy a férfiak ( = férfi testben élő emberek) okozzák a nők ( = női testben élő emberek) tragédiáját. Talán érdemes lenne nem elfelejteni, hogy mindenki megélte már mindkét nemet inkarnációi során, a maga megtapasztalásaival, elnyomásával és elnyomatásával együtt, valamint mindenkiben megvan mindkét nem energiája — hisz ettől lehetünk teljes egészek.

Így aztán a férfiakra is PONTOSAN UGYANÚGY érvényes, amit a nőkre írtál, hogy “Érdemes nagyon mélyre lemenni és MINDENT MEGBOCSÁTANI. Mindent.” Továbbá a nőkre is igaz, hogy “lássuk meg azt, hogy hol éltünk vissza férfi erőinkkel, és engedjük be a Gyengédséget”. Mert a női és férfi energiák, minőségek NEM EGYENLŐEK a női és férfi testben való léttel.

Női testben is ugyanúgy lehet valaki erőszakos, durva és kegyetlen és ugyanúgy lehetnek valakinek mély sérülései attól függetlenül, hogy férfi testet öltött.

Úgyhogy a LÉNYEG, szerintem, kedves EMBERtársaim, hogy ne higyjük azt, hogy a csillagok az egyes nemekhez eltérően szólnak. Ha Neked komoly sérüléseid, fájdalmaid vannak, akkor engedd, hogy azok feljöjjenek — és sírj, és zokogj és örvendj, mert a megtisztulás lehetősége nemtől függetlenül mindenkinek egyformán megadatott!!

Tamás

ANCSIKA mondta:

Szia Balázs.
Képzeld vasárnap születik a kis Unokánk, akkorra van kiírva a kis Menyem, és akkor is fog megszületni, így programozták, remélem sikerül is. Mi vár rá az életében?
Sok szerencse mint a fiamra, amihez nyúl arannyá válik a kezében, minden sikerül neki az életben amihez fog.
Ő indigó gyerek, a kis unoka pedig kristálynak jött ki nekem.
Segíts légyszí igazam van-e?
Jó éjt.
Ancsi.

Zita mondta:

Sziasztok!

Nekem a vörös iszap témáról teljesen más infó jött le úgy látom, mint a többieknek. De ez így jó, több nézőpont többet lát… :)
Szóval: mikor történt a gátszakadás? A választások utáni első napon. Az országunk, népünk kitudja mióta először egységesen nyilvánította ki az akaratát. A választási eredmények alapján az Új felé való továbblépést választottuk, mint potenciált. Ami azt is jelenti, hogy NEM választottuk a Régit (MSZP, vörös szín…). És mit ad Isten, másnap átszakad a gátja a vörös iszapnak. Mintha felfakadna egy kelés, tisztulna egy energiablokk… Persze, most lokálisan súlyos a helyzet, fájdalmas. De én úgy érzem, nagyobb tisztulást fog hozni, mint azt most gondoljuk.

Üdv: Zita

zsót mondta:

Nagy öröm hallani a NŐ felemelkedéséről, vártam már hogy ez kedvező hátszelet kapjon. Terjesztem ennek hírét, rajtam nem fog múlni!

Aki az iszapkárosultakon szeretne segíteni, az nézzen el ebbe a Facebook csoportba és tegye meg amit s amire képes:
http://bit.ly/FBiszap

Záráskép egy rövidke meglátás:
Olyan anyagot tárolnak abban a tározóban, ami voltaképp “káros” minden élőre… és hát ugye a gondolatok, érzések is tudnak “károsak” lenni. Úgy néz ki a levegőből az egész mint egy kifakadt “kelés” … amit eddig szépen “elsminkeltünk”, “rejtegettünk”, nem figyeltünk oda rá és most jelzett, hogy ÉBRESZTŐ!
Az egy külön érdekesség, hogy sok fotón látni egy hidat, ami alatt hömpölyög a vörös folyam… és mi áll a híd bal oldalán egy táblán?

“Jézus ösvény”

http://jezusosveny.plebania.hu/

E(l)melkedésben gazdag pillanatokat testvéreim! ;)

Márta mondta:

Vidám ébredést Mindenkinek!-érdekes gondolatokat olvashattam…Külön üdvözlet Balázsnak,s Tamásnak!-)Mosolygós napot minden EMBERNEK!-)

Kerion mondta:

A 2010.10.10-edikei vasárnap egy, csak 100 évente előforduló különleges nap. 3×10, azaz 3x a végső stáció, a BeTetőződött FelEmelkedés, amit a NAP jelképez, mint a NapRendszer 10-es számú ÉgiTestje. És ha hozzávesszük a 2-es számot, a számok összege 5, ami a Jupiter száma. Ez még sokkal ritkábban fordul elő, ilyen konstellációban. A Jupiter pedig nemcsak a “félúton” lévő Égitest a 10 közül, a bolygók SzívCsakrája-/Plútó-1,Neptunusz-2,Uránusz-3,Szaturnusz-4,Jupiter-5,Mars-6,Hold/Föld/-7, Vénusz-8,Merkúr-9, NAP-10/, hanem a Bölcs Király, a magyarság bolygója is. És nem utolsó sorban a Betlehemi Csillag.
Ezt a bolygót látták kibukkanni nyugati irányban a Hold mögül i.e 7-ben a párthus csillagászpapok. Akik aztán az Aranyat/Királyság/, a Tömjént/a Föld/ és a Mirrhát/az Ég/ vitték ajándékba JÉZUSNAK, a MINDENSÉG KIRÁLYÁNAK. Tehát elmondhatjuk, hogy ezen a napon lehetőség nyílhat a Bölcs Király/Jupiter és egyben JÉZUS is/ révén a Napba való “FelEmelkedésre”. Ez, ha készek vagyunk rá, MAGunkban nagyarányú RezgésEmelkedést indukálhat, így jócskán lendíthet az AranyKorba vezető Utunkon.

zsoot mondta:

Kerion:
Ez akkor jól megmagyarázná, hogy miért pont a Jézus ösvényt terítette be a vörösiszap.
Emelkedés nincs tisztulás nélkül, nemde? ;)

A mondta:

Egy darab tisztulás nem volt abban, hogy összesz_rtak 10-20 évre 40km2-t :)

zsoot mondta:

Azt nem mondtam, hogy a Földnek kell tisztulnia. ;)

A mondta:

Én sem ;)

zsoot mondta:

Akkor, ebből a szempontból a “besározott” 40 km2 említése nem lényeges.

Beus mondta:

Sziasztok Mindenki!

Szerintem a választásokat kár idekeverni, merthogy a választópolgároknak csak a fele választott. Nagyon őszintén remélem, hogy a másik fele vmi egészen mást választott.
EMBERNEK LENNI, mindig, minden körülmények között!
Lásd fentebb Karácsony Tamás :-)

Legyen szép napotok!

Beus mondta:

Nekem a Mihály arkangyalnak tulajdonított üzenet sántít egy kicsit. Az újvilágban (fényben), ahova tartunk, lesz szégyen? Akkor én inkább már most visszafordulnék :-) ;-)

Mia mondta:

Szeretném Karácsony Tamás hozzászólását külön megköszönni és mindenki figyelmébe ajánlani!!!
Szeretettel!
Mia

Lady Justice mondta:

Több sebből vérzünk… több sebből vérzik már a Föld is.

fritzjames mondta:

“Mihály”-tól jött ugyan üzenet-de aki csatornázta teljesen ki forgatta-nemsokára jön a tiszta üzenet is!-Jani

Beus mondta:

Oké, akkor ezt jól sejtettem.
Köszönöm, Jani.

Vidám, mosolygós, örömteli napot kívánok mindenkinek!

Lady Justice mondta:

A Földnek is kell tisztulnia… de még hogy! Viszont ez egy olyan kérdés, amit nem lehet lótuszülésből megoldani.

..mert így aztán mi nagyon szép tiszták leszünk, kívül-belül, csak nem lesz hol élnünk…a legmélyebb tisztelettel, semmi nincs amin csodálkozni kéne.

Senga mondta:

Mindenki csak annyit “vegyen magára” fentiekből, amennyivel éppen a lelki életében érintett. Mint ahogyan az előzőekben is a megbocsátás, elengedés mindennapi gyakorlata a hívő embernek, ahogyan a hála is hozzátartozik a mindennapokhoz. A földet karbantartása azáltal lehetséges, ha belülről is “tiszta vagy” – mert ugye ekkor már az én nem engedi meg, hogy eldobáld a szemetet, vagy kirakj az útmentém állati tetemeket és nem használsz folytonosan vegyszereket, stb.
legyünk egy kicsit toleránsabbak és mindenki a saját fejlettségi szintjének megfelelően tapasztaljon, éljen, haladjon előre, mert amit a természet Rád mér, azt is fogod megkapni.

Adri mondta:

…és akkor jött a vörös iszap…

Ádám Márta mondta:

Kedves Balázs! Érdeklődéssel olvasom előadásaid címét, és a témákat, itt csak részben kapunk tájékoztatást az érdekességekről, amit érdemes lenne jobban megismerni, életvitelünkbe bevezetni. Sajnos azonban – gondolom – nem mindenki tud eljutni az előadásokat meghallgatni a helyszínre (időzítés, utazás, és nyugdíjasnak a részvételi díj). Találni kellene arra is módot, hogy az előadásokat megismerhessük legalább, letöltés által. Részedről, viszont, a részvételi díj jelenthet problémát. Bocs, hogy ilyen mélyen belementem a “dolgokba” de kutakodó természetű vagyok és szeretem megoldani a felfedezett gondokat.Érdeklődéssel várom az új Csillagmag üzeneteket. Márta

Novák Ágota mondta:

És hogy színesítsük az analógiák sorát: Geréb Ági boszorkánypere- illetve a háborítatlan születés; az ember tiszteletteli érkezésének; a nők , családok önrendelkezési jogának sárbatiprása nem ide tartozik?!

vajasandi mondta:

Nem leszek népszerű! Fenti írás gyönyörű szép, rózsaszín-lila cukormázas. De még mindig ott a fátyol, melyet a szemek elé próbál húzni. Miért nem olvasok gyakrabban az IGAZI kőkemény bevállalós, IGAZI TISZTULÁST FELOLDÁST hozó fájdalomról? A fizikai és lelki fájdalomról? A pokoljárásról? A vérről? A sárról? Azt miért nem merik LEÍRNI? Hisz az a valóság!!!!!! Abban van az IGAZI TISZTULÁS, MELY ÚT VÉGÉN OTT VAN A SZABADSÁG? Miért nem írnak erről? Aki már ezen végigment tudja miről írok. Miért nem viszik ezt a fájdalmas, pokolmegmutatós utat a nyilvánosság elé?
Ez mind mind maszlag, csilivili…megváltás…bla bla….A MEGVÁLTÁST SAJNOS SOKAN KÍVÜLRŐL VÁRJÁK. HOGY MAJD MÁS MEGMONDJA HOGYAN LEGYEK BOLDOG. ÍGY SOSE LESZ AZ. A MEGVÁLTÁS, A BOLDOGSÁG SAJÁT MAGADBAN VAN. EHHEZ VISZONT A KŐKEMÉNY POKLON ÉS A TISZTÍTÓ TŰZÖN VEZET ÁT AZ ÚT.
:-)

zsoot mondta:

Andi: KolonTÁR és környékén éppen ezt élik és gyakorolják, kőkeményen.
És hát elég nyilvánosan van kezelve képileg és írásban EGYaránt!

Igen a tisztulás Istenigazából, nem egy “hepi” dolog… de megéri!

Lady Justice mondta:

Felmerült bennem az a gondolat, többszörösen is olvasva, ezt az egyébként remek bejegyzést, hogy a nőknek vajon nem lenne mit megbocsájtani saját nőiségükben? Saját női mivoltukban? Biztos, hogy a férfiakra kell mutogatni mindig?

Elvégre minden férfit, sőt minden embert, anya szült. Egy nő. Így a felelősséget, azért, ahol ez a világ ma tart, a nemek tekintetében, minimum osztani kéne. Szerintem.

Sőt, szerintem a nők rontják el. Elsősorban, és mondom ezt mint nő.

Mónika mondta:

Kedves Vajasandi!

Igazad van! (Egyébként van olyan egyáltalán, hogy valaki úgy világosodott meg, hogy nem járta meg a poklot???)

Mónika

Ági mondta:

Kedves Mónika és Vajasandi:)

Szeretettel üzenem: IGEN, meg lehet világosodni pokol meg sár meg a többi nélkül – MERT HOGY az is választás kérdése.
Szabad akaratból, mindenki maga dönti el, hogy akar a terheitől megszabadulni.

Lady Justice mondta:

Honnan tudod, hogy a fénybe vagy ha nem tapasztaltad meg milyen a sötétség? Mi a viszonyítási alapod?

Honnan tudod, hogy te meddig tartasz, neked hol vannak a határaid, ha nem tudod hol végződik a saját poklod?

Nincs fény árnyék nélkül… és Vica Versa.

Ez a szeretetteli üzenet számomra hiteltelen, sőt énfelém, ezt szívből úgy hívják, hogy szakrális parasztvakítás.

Lady Justice mondta:

Ez egy Légvár… de majd úgy is (e)L ÉG…

Müller Ernő mondta:

Kedves Katalin-AranyHold
Köszönöm,hogy reagáltál a hozzászólásomra.Balázs még nem vette ehhez a fáradtságot..Amiről írsz azzal semmi gond,mondhatnám evidencia.Szigorúan szakmai szempontból mint asztrológus nem értek egyet azzal,hogy egy ízig-vérig nap analógiás,azaz férfias idő-
minőség kedvezne a Nőies energiák működésének.
Ez nem jelenti azt ,természetesen ,hogy ezeket bármikor is el kellene hanyagolni.Azonban illene tudni,hogy ez az időpont kifeje-
zetten nem erre való.Ugye,ahogy a mondás is tartja: ” Mindent a maga idejében “Akkor ugyanis sokkal hatékonyabb,most pedig inkább gátolt.Üdv.,Ernő

Müller Ernő mondta:

Kedves Lady Justice!
Kifejezetten megnyugtató,hogy kedves mindnyájatok között van olyan is-mint például Te is-aki gondolkozik is,nem csak ömleng…

H Zsuzsa mondta:

Kedves Ernő!
A Balázs lépésről lépésre bemutatta miért van itt a Valódi női szakrális beavatás ideje ,azon a helyen ahol a Szaturnusz és Merkúr áll a Szűz csillagkép közepénél -Szűz Mária szimbólumánál,
hagyományos asztrológiai logikával ez nem magyarázható, ehhez tudni kell amit Balázs is tanít.
Mivel ezen a honlapon általa kapjuk a tanítást, nem érdemes erőltetni az ettől eltérő tanokat.Igaz az “mindent a maga helyén és idejében”
Szép napot mindenkinek
Zsuzsa

Müller Ernő mondta:

U.i:
Az előző,fenti mondatom “vajasandi”-ra is megáll!
Ági-nak: bocsi tudom,hogy semmi közöm hozzá,de lassan el kellene kezdeni felébredni…,de ez csak egy vélemény semmi több.

Müller Ernő mondta:

Kedves H Zsuzsa!
Véleményem szerint nincs olyan ,hogy hagyományos vagy nem hagyományos vagy akármilyen asztrológia.
Az van hogy valaki vagy érti és érzi az analógiákat, vagy nem.
Vagy üzletelni akar velük,vagy nem
Egyébként semmi kifogásom nincs az ellen,hogy bárki ,bármit is,
bárhogyan értelmezzen,sőt felőlem még traktálhatja is vele a többieket,ugyanis az ő felelőssége..
Én csak a saját véleményemet adtam közre,de ez senkit ne zavarjon,
ugyanis nem kötelező figyelembe venni!

Müller Ernő mondta:

Bocsi de úgy néz ki,hogy ma formába jöttem….
Nyugodtan undoknak is tarthattok.
A vörösiszap katasztrofához: én is megtehetném ,hogy jövök a saját okosságaimmal.Ehelyett inkább próbáltam segíteni a károsultaknak.
Nem dicsekedni akarok vele,csak hátha másnál is leesik az ezote-
rikus tantusz…

Beus mondta:

Részemről nagyon örülök, hogy ütköznek a vélemények :-)
Balázs is mondja mindig, hogy neki se higyjünk. Mindenkinek a saját tapasztalata lesz az övé, az igazi. A valóság ezerféle lehet, kinek mi az :-)

Üdvözöllek Benneteket: Bea

Beus mondta:

“És mondok még furcsábbat. Bár te ugyanazt hallod, mindegyikőtök ugyanazokat a szavakat hallja, mégis mindegyikőtöknek személy szerint más az az energia, ami ezeken keresztül a szavakon keresztül hozzád eljut. Ezt nehezen tudom számodra elmagyarázni úgy, hogy értelmed, elméd befogadja. De tudd, hogy azokon a szavakon keresztül, amiket hallasz, a te személyes energiacsomagodat kapod meg.” Kryon

Orsi mondta:

Kedves Beus és Mindenki!
Egyetértek az idézettel és az írásaiddal is. Mindannyian saját “szűrőnkön” keresztül értelmezzük a világot, itt és most Balázs írását. Szerintem nagyon jól leírta a női és a férfi testben élő léleknél is a lényeget. De általában nagyon jól megragadja a dolgunkat itt az Életben. A fenti hozzászólásokból látszik, hogy mindnyájunknak más “jött át”, de ez nem baj, így van jól :)

Az iszapömléshez pedig csak annyit írnék, szerintem felesleges belevinni a politikát és az ezotériát is. A “miért” a lényegen nem változtat semmit. Megtörtént és kész. Azon kellene elgondolkozni, milyen formában tudnánk mi segíteni!

Pire mondta:

Kedves Vajasandi, Lady Justice, Müller Ernő!
Végre valaki rávilágít a lényegre. Szívemből szóltatok.
“Honnan tudod, hogy a fénybe vagy ha nem tapasztaltad meg milyen a sötétség? Mi a viszonyítási alapod?”
“Nincs fény árnyék nélkül…”
Tökéletes, elfogulatlan, tiszta beszéd!

dr.Huszár-Szabó Ildikó mondta:

Ahol hit ott szeretet,
Hol szeretet ott béke,
Ahol béke ott áldás,
Hol áldás ott Isten,
Hol Isten,ott szükség nincsen!

Teremtő Istenünk szeretete és áldása legyen Mindnyájatokkal!

vajasandi mondta:

Kedves Mindannyian!
Hatalmas nagy örömmel olvastam írásaitokat. KÖSZÖNÖM!!!
Érdekes volt.
Orsinak üzenem, bár ez rossz, mert nem is üzenem, hanem csak úgy felböffen belőlem, egyik gondolatára:
GAIA A FÖLDANYA IGENIS REAGÁL RÁNK, EMBEREKRE. EGYÜTT DOBBAN SZÍVE VELÜNK. UGYANÚGY EGYÜTT FÁJ ÉS ÖRÜL VELÜNK. MOST Ő IS VÉRZIK. MOST Ő IS TISZTUL. ÍGY AZ ISZAP ÁLTAL. Tisztul Ő is mint mi az EMBERISÉG. Miért van ily sok eső? Mi van az esőben? ÜZENET ÉS ISTEN ÁLDÁSA.
Vérzik a föld, GAIA, én így láttam és éreztem a lelkemben mikor legelőször megláttam a képeket. Ez is egy párhuzam. Úgy mint mi nők vérzünk, ő is velünk együtt vérez, tisztul.
Merthogy Ő is NŐ.
Lady Justice-nek: Csillagnemzetségek-Lélekcsaládok. Kígyók nemzetsége. Női-férfi egyensúly. Érdekes. Miért van, hogy a föld bizonyos pontján állandó háború van? Pl. az Arab tábla. Hol nem tisztelik a nőket? Pl. ott. A férfi energiák vannak ott túlsúlyban. Nincs egyensúly, valahol le kell a fölös ffi NRG-áknak vezetődnie. Hát a háborúkban. Pl. Ha tisztelnék a nőket, tisztelnék önmagukat is, egyensúly lenne. És nem háború.
Nos. Örültem, hogy hozzá szólhattam. :-)

Mónika mondta:

Azért, bár én nem vagyok annyira észrevehető itt, de azért annyit mégis hozzáfűznék még én is, hogy olyan is előfordulhat talán, hogy van aki már előző életeiben megjárta azt a bizonyos poklot és netán most már csak néhány akadályon kell keresztülvergődnie magát? Ezt talán lehetségesnek tartom. Ugyanakkor a tudással növekszik a felelősség is, ami nem azt jelenti, ugyanakkor, hogy az ember poklának is növekednie kellene ehhez, hiszen már ő nem pokolnak éli azt meg.

Üdv Mindenkinek!

Mónika

ammonita mondta:

Kedves Balázs!
” Én kérek elnézést…”

( Még nem szóltam hozzá a fórumhoz, de ma úgy érzem szeretném kicsit korrigálni képet. Legtöbben akaik asztrológiával foglalkozunk, tudjuk, hogy az asztrozófia és az asztrológia testvérek, de nem ikrek. Tudjuk, hogy más analógiákat lát aki felnéz az égboltra és mást aki efemedriákkal számol, hogy halak túlsúlyú ember szemlélődéssel is feloldódhat a mindnségben és a skorpió túlsúlyú csak a krízisekkel lép tovább. )

Valamint remélem, hogy gyakrabban fogsz megörvendeztetni minket az impresszióiddal, mert nagyon szeretem olvasni őket és sokat segít, hgy ne csak a saját fejemből kinézve lássam az égi eseményeket, hanem pl. a tiédből is.

Forrai Ildikó mondta:

Érdekes ez a fejtegetés, és ugyanannyira az emberi elme működése,ami erősen kiérződik belőlük. Akit zavar a “lila köd” (az aurában a korona csakra színe, ha valaki ott tart!) az miért olvas ilyeneket, ha ez is indulatot vált ki belőle. Ott egy pici nagyobb a gyűlölet, a dühöngés és a másokra mutogatás.Mindenki jó el lehet a saját megközelítésével. Nincs egyetemes igazság az emberi gondolkodásban. És egy kicsit színész is voltam változatos és színes életemben,(22 évig!) de ott is volt aki lazán eljátszotta a legdrámaibb szerepeket is (pl Pécsi Sándor) de a magánéletében vidám volt és harmonikus. És persze ugyanígy volt és van, aki “vérrel verejtékkel szenvedve” játszik. Lelke rajta, ha neki ez öröm! JÁTSZIK!! Mert hogy az élet játék, vedd komolyan de ne akarj belehalni, csak ha már az lesz a dolgod. Még egyetlen apróság. 100 féleképpen nézhetjük ezt a dátumot, még számisztikailag is ami történetesen 5-ös és a szív száma, de ha egy kicsit elmélkedünk ezen a napon azokon amit az eredeti írás leírt, biztos senkinek nem ártunk vele!!
Sok sikert és nyugalmat! Forrai Ildikó

Éva mondta:

Szörnyű nagy butaság, akár a választásokat, akár ezoterikus dolgokat a vörösiszapos katasztrófába keverni. Ez simán emberi mulasztás volt, semmi más.
Lehet asszociálni a tisztulásra, de a valóság egyszerűbb ennél úgy érzem. Kell a segítség nekik, és kell az energia, az ott élőknek, és a Földnek.
Nagyon sajnálom az ottani élővilágot!

A nőiség tisztelete önmagában nem elég, bár az arab világról szóló hozzászólással maximálisan egyetértek. A férfiak tisztelete nélkül ez is egyensúly nélküli lesz. Az Egy-ensúly mind a két oldalt jelenti. Ezt ne tévesszük szem elől.
Azt sem, hogy szeretni sem lehet mindenkit! Elfogadni, hogy olyan, amilyen, azt igen, de szeretni – az az érzés, már komolyabb annál, semhogy bárki iránt érezzük.

Kóra Szilvi mondta:

vajasandinak: igazad van, de erre mindenkinek maga kell rájönni, mélység nélkül nincs magasság, a sötétség nélkül nem vágynánk a fényre, mindenki pokolban van,míg meg nem tisztul és ki nem kerül a fényre, nyilván azért nem írnak,mert még nehezebb lenne hinniük az olvasóknak és hallgatóknak és ráadásul félnének is, nyilván aki ezt az utat választja, tudja nem lesz egyszerű és, hogy semmit sem adnak ingyen, szóval legbelül számítanak rá, hogy nem lesz leányálom a tisztasághoz vezető út, olvassanak utána az emberek, Bibliában, Tórában, Koránban, Buddha tanításaiban, Egyiptomi, Maja írásokban, mindenhol le van írva, vegyék a fáradságot és járjanak utána a dolgoknak!Természetesen a felvetésed jogos, de ha minden leírnának, soha senki nem fejlődne, mert mindenkinek magának kell rájönnie, ez csak útmutatás, úgyis az egyén éli meg, attól függően, ki milyen stb.

Kata mondta:

Sziasztok…ma 10.10-én éjszaka két szarvassal álmodtam. Ért valaki a szimbólumokhoz?A sötétben a dombtetőn álltak egy kastély vagy templom mellett….

Zsiann mondta:

Katának!

Nekem a dozmati regősének jutott eszembe.
és a két szarvasról a Fiú második eljövetele…

A REGŐSÉNEK

Ahol keletkezik egy ékes nagy út,
A mellet keletkezik egy halastó állás.
Hej regülejtem, regülejtem.

Aztat is fölfogá az apró sásocska,
Arra is rászokik csodafiúszarvas.
Hej regülejtem, regülejtem.

Noha kimennél, uram, Szent István király,
Halászni, vadászni, madarászni.
De ha nem találnál sem halat, sem vadat, sem madarat,
Hanem csak találnál csodafiúszarvast.
Hej regülejtem, regülejtem.

Ne siess, ne siess, uram, Szent István király
Az én halálomra.
Én sem vagyok vadlövő vadad,
Hanem én is vagyok az Atyaistentől
Hozzád követ.
Hej regülejtem, regülejtem.

Homlokomon vagyon fölkelő fényes nap,
Oldalamon vagyon árdeli szép hold,
Jobb vesémen vannak az égi csillagok.
Hej regülejtem, regülejtem.

Szarvam vagyon, ezer vagyon,
Szarvam hegyin vagyon százezer szövétnek,
Gyujtatván gyulladnak, oltatlan alusznak.
Hej regülejtem, regülejtem.


Forrás: http://www.dozmat.hu

Kinga mondta:

Szia Kata!

Nekem van egy tűzszarvas pecsétem…így mikor kaptam, igyekeztem utánajárni pár dolognak. Keress meg mailben ha gondolod, elmondom, nekem mit mondtak..
gotli.kinga@gmail.com
két szarvas van, igen

Erzsi mondta:

Kedves Kiss Balázs Kunó!
Szeretném ha őszintén válaszolnál ,mit tudsz erről:
http://docler.hu/video/323719 ????
Köszönöm szépen!!!

Kiss Balázs Kunó mondta:

Kedves Erzsi!

Csak azt tudom, amit könyvekben olvastam, saját tapasztalásom nincs ez ügyben, és megmondom őszintén, hogy különösebben nem is érdekel. Azzal szeretek foglalkozni, ami a Most-omban, Jelen-emben van. :) (ebbe nyugodtan bele lehet kötni :) )

Könyvek: Drunvalo M: az élet virága, valamit Czeizel – Greskó: Csillagnemzetségek.

Ezekben a könyvekben sok információt találsz, segít elindulni. Tudom még ajánlani Nadzsal Idát e témában.

Minden jót,
Balázs

Erzsi mondta:

Köszönöm a gyors választ ,bár a videód megtekintése után tényleg azt hittem tudod a választ ,annyira bíztam benne….megvallom hogy így egy kicsit csalódtam,bár lehet ha tudod,akkor sem mondhatod el…van egy sejtésem…
Azért kíváncsian figyelem a munkásságodat!
ÜDV!
Erzsi

Kiss Balázs Kunó mondta:

Kedves Erzsi!

Mint írtam, __saját tapasztalásom__ nincs ez ügyben, csak véleményem van. Az meg mindenkinek van. :)

Ha úgy érezném, hogy tudok valamit, akkor elmondanám. :)

szép estét,
Balázs

Erzsi mondta:

Kedves Balázs!

Már annyira hozzászoktam(tunk),hogy szabad országban csak azt szabad tenni,mondani,amit szabad :-) és így hiába a szólás szabadsága …

Azért köszönöm!
Minden Jót Kívánok!
Erzsi

vajasandi mondta:

Kedves Mindenki!

:-)

Ma napoztam és egy szitakötő pihent meg a térdemen. Később elrepült rútul, el sem köszönt.

zsoot mondta:

Örülök Balázs hogy velünk vagy a “mostban”. ;)
A legjobb az amikor a magunk igazára találunk.

Éva mondta:

Kedves Balázs! Sajnos csak ma olvastam az írásodat, de a Tarot kártyám ugyanezt üzente (elmélyülés, megbocsátás, megértés). A tegnapi meditációmnál feljött minden nőiséggel kapcsolatos problémám és egész napomat betöltötték ezek a gondolatok. Köszönöm az írásodat, magyarázat volt a tegnapra. Éva/Pécsről

Lady Justice mondta:

Köszönöm szépen!

Lady Justice mondta:

Vajasandi: az arab világ kérdése, a Csillagnemzetségeket nem ismerem, de valamiféle széplelkű, vajákos asztroakármi kategóriába talán beleférek itt a Földön is.
Nem is olyan régen, mikor még hivatalos keretek között, nagyobb energiabefektetéssel tanultam asztrológiai analógiákat és módszereket, igyekeztem ezeket szabadjára engedni és saját életembe belevinni, akár egy saját módszert kialakítani, ami számomra működik. Ekkor valamiféle belső indíttatástól vezérelve például olyan emberek horoszkópját kezdtem el bepontosítani és vizsgálni, mint Hitler, Sztálin, Mengele… hátha találok valami összefüggést, és találtam. Mindegyik születési uralkodója Vénuszi jegyben volt.
Ez éppen a nőbarát Mengele doktor esetében érdekes, általában ezeknél az embereknél a víz elem is ami dominanciába kerül, vagyis az érzelmek, akár a legnagyobb magasságok, és a legnagyobb mélységek is.
Az arab világból még nem mazsoláztam, de az a véleményem, hogy azt lehet megtenni az emberrel, amit megenged, hogy megtegyék. Hiába van “nekem” egy sérült férfi nemiszervem, egy sérült férfiasságom, ami arra vár, hogy bosszút álljon a világon, ha ezt a női felhajtással megtámogatom, akkor válik veszélyessé. Felállni és nemet mondani, sok-sok önvizsgálattal vegyítve, én ezt támogatom.

A nők felelőssége ebben a Világban azért nagyobb, mert mi választunk, ez a nők privilégiuma és az is marad, és mi kaptuk meg azt a gyönyörű lehetőséget, hogy egy új élet megérkezését a Földre, világra segítsük.
Ez egy lehetőség, opció, nem hogy nem kötelező élni vele, de visszaélni vele kifejezetten BŰN. Méghozzá eredendő.

Ma 6,7 milliárdan élünk a Bolygónkon, aminek az egy negyedét tudná a Földünk FELELŐSSÉGTELJESEN ellátni, és tovább “szaporodunk” ész nélkül. Egymás lábát taposva, miközben még úgyis egyedül vagyunk, ha ott van mellettünk a családunk, társunk, vagy akárkink.

Felépítettünk egy rendszert, amely a börtönünkké vált, amennyire védett, annyira akadályoz is, mára pedig szétfeszül, szétfeszítjük, a rengeteg érzelem, minőség, elfojtás, ami a felszínre kerül, újabb és újabb falak dőlnek le, robbannak szét.
Még kétségbeesetten a felismerésektől és ránkzúduló SZABADSÁGtól megrettenünk és egy kicsit visszavágyunk a “várunk” nyújtotta biztonságba, és próbálunk toldozni, foldozni…

Ugyanezzel az energiával, már lehetne jól is csinálni, lerombolni az alapokig, és jól ujjáépíteni… de ez csak személyes VÉLEMÉNY, még csak nem is iránymutatás, elvégre én “csak” egy Megfigyelő vagyok :)

De amint Fent, úgy Lent is ;)

Szép napot, 7et kívánok mindenkinek!

Ancsa mondta:

Kedves Balázs,

Egy kérdéssel szeretnék hozzád fordulni: lehetséges-e hogy ezekben a napokban, annak ellenére hogy egy felemelkedésről van szó – a témával kapcsolatos félelmek, gátlások és egyéb “negatív? érzések, melyeknek pont az elengedéséről van most szó, olyan erősen tornek ránk a napokban, mint amilyen nagy ez a felemelkedés (félelmek, fájdalom, depresszió, egyedüllét érzése, ?.).
Mert a hétvégén igen nagy mélységeket jártam meg és úgy érzem köze van a felemelkedéshez.
Többen is írtak róla, hogy a ?polkot? nem tudjuk elkerülni a magasabb szintek megléséhez.
Hogyan működik ez, milyen folyamatokkal jár együtt a felemelkedés, tudnál esetleg írni erről pár sort?

Köszönettel,
Ancsa

Kiss Balázs Kunó mondta:

Kedves Ancsa!

Nagyon köszönöm, hogy felhoztad ezt a témát!
Teljesen jól tapasztaltad, hiszen minél nagyobb a felemelkedés, annál nagyobb részre látsz rá magadban, amire addig nem. Tehát, ahogy írtad annál erősebbek a “negatív” érzések.
Ez teljesen természetes.

Elfogadás, Megadás, Jelenben levés.
Megélni, nem azonosulni vele, kiengedni, átadni, és ELENGEDNI. Nem ellenállni.
Ezeket érdemes tenni.

A pokollal (alvilággal) kapcsolatban korábban RENGETEGET írtam erről a témáról, itt lehet olvasni:
http://csillagmag.hu/csillaguzenetek/valaszutak/
http://csillagmag.hu/csillaguzenetek/kis-halal/
http://csillagmag.hu/csillaguzenetek/mire-erdemes-fokuszalni/

Illetve régebben itt (ez a kedvencem):
http://csillagbolcselet.hu/napi-csillagbolcselet/hephaisztosz-merlege/

“Aki dudás akar lenni, pokolra kell annak menni, ott kell annak megtanulni, hogyan kell a dudát fújni”

Balázs

Erika mondta:

Ez nagyon ott van!
Én is a poklot jártam meg szombaton, de mára már a mennyekben vagyok, és ez így van jól! :)

Ancsa mondta:

Kedves Balázs,

Köszönöm szépen a válaszod!

Ancsa

Ancsa mondta:

Kedves Balázs,
Sajnos a csillagbölcseletes linket nem lehet megnyitni, elérhető az írás máshol is?
Köszönettel,
Ancsa

zsoot mondta:

Ancsa: nekem működik, nálad mi a gond?

Ancsa mondta:

Kedves Zsoot,

Most már nálam is. Nem tudom mi volt a gond: azt írta ki, hogy az oldal nem megjeleníthető.

De most már műxik. Lehet nálam volt gond egy pillanatra a netcskapcsolttal…

Köszönöm.
Balázs: Bocs a félreinfóért!
Anikó

vajasandi mondta:

Kedves Lady Justice!
Írásod hihetetlenül szép és mély volt. Tökre elmerültem benne!!!
Nagyon nagyon szépen köszönöm!!!!!!
Éljél soká, úgy ahogy vagy!!!!!!!!!
Puszka! és Köszke!!!!!!!
” Lerombolni az alapokig és jól újjáépíteni…” igen, magam is ezt vallom. Mert ezen én átmentem. Tudom milyen ez.