Csillagüzenetek

Többet adsz, mint hinnéd

2012. ápr. 27

Az a “baj” ezzel a harmadik dimenzióval, az idő linearitásával, hogy sok fontos és szép dolog nem látszódik benne. :) S aki az életét csak a látható, kézzelfogható valóság alapján akarja meghatározni, úton útfélen szembetalálkozik érthetetlen és megmagyarázhatatlan elemekkel, amelyeket most a hétköznapi élet részének tartunk, és sokszor nem is foglalkozunk vele. Megszoktuk már őket…

Elkapnak gyorshajtásért, letörik a sarka a cipődnek, a szomszédod reggel 7-kor kezd el füvet vágni – csupa olyan dolog, amire a 3D-s elme azt mondja: “ez van”. Majd az ember “spiri” lesz, elmondja, megtanulja, hogy a dolgokat, az életét ő teremti, és ugyanúgy továbbra is történnek az emberrel ezek a “dolgok”, cipősarokletörések, és más kellemetlen apróságok, amire továbbra is értetlenül néz az ember, nem érti. De már legalább valamilyen viszonyt próbál kialakítani a saját élete és az Énje között – még ha elsőre nem is látszanak az összefüggések.

S persze, nem is fog igazán kiderülni a valódi turpisság, a valódi ok itt a 3. dimenzióban, amikor Te mint Teljes Ember valójában egy többdimenziós lény vagy. Csak éppen MOST a 3. dimenzióra vagy tudatos, erre a fizikai világra. Vannak még részeid – a Te részeid – amelyek boldogan élnek a magasabbnak tartott valóságokban – csak Te aki ülsz és olvasod ezeket sorokat, nem tudsz ezekről.

Hiszen, pont azért indultunk el erre a harmadik dimenziós utazásra, hogy megtaláljuk önmagunkat úgy, hogy nem tudjuk hogy többek vagyunk mint amiről tudunk.

Ugye milyen izgalmas? :)

És TE, mint egy többdimenziós Létező, elvégzel valamit, amiből most csak annyit látsz, hogy mondjuk megpucolod a cipődet. Nem túl spiri, elég hétköznapi cselekedet, lehet nem is gondolsz rá soha többet. Csakhogy, ez a LÁTSZAT. Valójában, a “magasabb” dimenziókban e közben csináltál valamit, amiről MOST nincs tudomásod.

Nincs tudomásod, és eszedbe sem jut, hogy amikor utazol a villamoson, megváltoztatod valakinek a sorsát az által, hogy lehetőséget adtál arra, hogy egy szép tiszta cipőt nézzen, és ezáltal elkezd magában rendet tenni.

S ez csak egy példa, és sorolhatnám a leghétköznapibb dolgoktól kezdve a legspiribb cselekedetekig, hogy TE valójában amikor a 3. dimenzióban ügyködsz, elképzelhetetlen munkát végzel a többi dimenzióban.

Mondhatnád, hogy szép-szép, sokra mész ezzel, hiszen nem tudsz róla, a hajadra kenheted úgymond. Hát pont ez a lényeg pedig. Amíg esetleg úgy érzed, úgy gondolod, hogy ezzel te nem tudsz igazán mit kezdeni, nem lesz tőle több pénzed, nem fogod magad jobban szeretni, nos, addig így is lesz. :) Hiszen teret sem engedsz magadnak a gondolataid által, hogy egy másik tudatosságod bekukucskáljon életedbe.

Ha esetleg még nem tetted volna meg, itt az ideje annak, hogy képzeletben felvegyél egy multidimenzionális szemüveget (nyugodtan el lehet képzelni), és kezdd el látni azt, hogy minden cselekedeted, gondolatod hogyan gyűrűzik tovább, elképzelhetetlen módon adva és hatva a többi létezőre.

Az egyszerű reggeli cipőpucolás (nekem nagy hiányosságom, hogy sosem pucolom a cipőmet, ezért is írok erről :) ), szóval ez a cipőpucolás legyen annyiban tudatosabb, hogy érezd és tudd, hogy ezzel most Te adsz valakinek valamit. Ne akard meglátni, hogy mit. Hiszen azzal az elméddel akarnád megérteni és meglátni az eredményét, ami három dimenziós – pont nem fogja észrevenni azt, amit keresel.

Helyette kezdj el csak érezni, lenni. Engedd, hogy áramoljon beléd az élet, és egyre jobban elkezdesz egyre több mindenre nyitott lenni. És aggyal továbbra sem fogod megtudni, hogy mit adtál a többi embernek a cipőpucolásoddal, de az élet elkezd elhalmozni az ajándékaival.

S ezt ne korlátozzuk csak a “jó” dolgokra. Mert azzal, hogy mondjuk ingerülten viselkedsz a munkahelyeden, pont ezzel adsz egy olyan energiát valakinek, akinek elege lesz a munkahelyéből, és elkezdi azt csinálni, amit szeret. Te meg csak bünteted magad azzal, hogy megint ingerült voltál, bután viselkedtél. Pedig pont adtál valakinek valamit… (nem azt mondom, hogy most már legyél mindig ingerült – csak lásd meg azt, hogy nincs olyan, hogy valami rossz, csak rossz)

S így tovább…

Gondolj bele abba, hogy egy olimpiai futó győzelmét ünnepled, és élteted… közben pedig millió dolognak köszönheti a győzelmét, amire talán sosem gondol. Azt a stadiont, amiben nyert, hány ember építette, tervezte. A cipőjét készítő ember vajon gondolt-e arra, hogy az ő cipőjében fogja valaki megnyerni az olimpiát? A salakot cipelő ember vajon sejtette-e, hogy az a kis salakdarab, amit ő lepisilt munkaidejében, az lesz az a salakdarab, ami úgy fog összetapadni, hogy pont azzal a tizedmásorperccel segíti a futót? És még a végtelenségig sorolhatnám…

S elkezdesz ebbe egyszer, úgy igazán belegondolni, rá fogsz jönni, hogy az Emberiség milyen csodálatos összhangban él és létezik, és hogyan táplálja és támogatja egymást úgy, hogy arról nem is tud. Ráadásul az előző példám pusztán három dimenziós volt.

Képzeld el, hogy a többi dimenziókban ez még komplexebb, még szebb kapcsolódással történik meg… Amiről most nem is tudsz, hogy olyan dolgokat adsz át a többi létezőnek, amelyekről egyszer ha tudomást szereznél, hatalmas örömkönnyekben törnél ki. :)

Maga a létezésed egy Csoda – minden lélegzetvétel, minden apró tett és gondolat felfoghatatlan mélységekkel és magasságokkal rendelkezik.

Szeretnéd átalakítani az életedet? Keresed a boldogságot?

Minek? Amikor az már ott van benned, most, csak MÉG nem láttad meg. S ha nem fogsz elindulni, sosem fogom meglátni. Ha továbbra is hitetlenként, vakon a többi dimenzióra éled életedet, a várt boldogság nem fog eljönni. Csak múló pillanatok ál-örömei.

De ha kinyílsz Önmagad felé, lassan elkezd megtöltődni az életed valamivel, amire nem találsz majd szavakat. Ugyanúgy le fog fröcskölni az autó, jönni fognak a számlák – de te már TELJESEN másképp fogsz ezekre nézni. És meglátsz, megérzel mögöttük valamit, amit mindig is kerestél, és rá fogsz jönni, hogy tényleg végig ott volt a szemed előtt. Csak nem nézted meg.

Több vagy, mint hinnéd…

38 hozzászólás

Kopcsó Andi mondta:

Balázs, valóban nincs jó és rossz külön, mert minden egy irányba visz, a fejlődést szolgálja, ez a legmagasabb rend..az élet él… Ám nem mindegy, hogy ehhez mi magunk mit teszünk hozzá… Előbb utóbb ismerni kell, és tudni kell mit jelent elválasztani a dolgokat egysmástól, az élet tudatos szolgálata a boldogság.

Helka mondta:

….ez a kicsi “kis” írás pedig szebbé tette az én napomat, ma pl. már nem fogok tépelődni azon, hogy az a lány a pénztárnál, aki olyan szép volt és magabiztos, miért volt olyan szép, és én miért nem és….. nna. jól van ez így:) megyek takarítani…:)))

ági mondta:

” lepisilt salakdarab” :)))))igen, Köszi Balázs, ennyire egyszerű :)))

ati mondta:

…és ennyi.egyszerüen leirva…megfogott ez az irés.köszi

Kitti mondta:

Kedves Balázs! Annyira köszönöm hogy ezt leírtad :) Eddig is hittem ebben, de most még inkább :) Nem is hit ez, inkább belső nyugalom, vagy valami hasonló…a lényeg, hogy köszönöm :)

Kllári mondta:

Kedves Balázs! Hát most többet adtál mint hitted!

Magocska mondta:

Én érzem, Te szavakba öntöd…fantasztikus érzés :)
KÖÖÖÖSZÖÖÖÖNÖÖÖÖM :) :) :) :) :) :) :)

Judit mondta:

Kedves Balázs!
Köszönöm ezeket a gondolatokat, Nagyapám jutott eszembe, amikor háborogtam Neki, mert egyetemistaként nem kaptam utlevelet l968-ban, hogy Szüleimmel,testvéremmel Olaszországba mehessek:
“minden ugy van jól ahogy van, el kell fogadni”, és mesélte, hogy 1945-ben amikor kirugták az állásából, egy éven keresztül minden nap reggel elindult munkát keresni könyvelőként kilincselt állásért, nem kesergett, nem panaszkodott és aztán egy év mulva megkeresték és olyan fantasztikus állást kapott, hogy attól lett olyan jó a nyugdija. Tehát az elfogadás nem beletörödést jelent, amit akarok, azért minden nap kell tenni valamit de boldogan, nyugodtan, hogy igy a jó. És ezt a tudást át tudtam adni Öcsémnek tavaly augusztusban, amikor munkanélküli lett: hogy minden reggel elindulsz otthonról, mint Nagyapánk, a lehetséges munkád után, és megy neki, amire minimálisan szüksége van megkeresi.
“és minden rosszban van valami jó, csak keresd meg” mondogatta ezt is Nagyapám unos-untalan ha panaszkodtam neki.és ki gondolta volna, hogy ez a mondata gyógyitott meg 3o év mulva, daganatos betegségemből, mert orvosként nem nyugodtam bele, hogy a kollegáim azt mondják 3 hónapom van hátra. Azt gondoltam a betegségemben is kell lenni jónak, egy tanitásnak, és elkezdtem tanulni a természetgyógyászatot, ezotériát, életmódot váltottam meggyógyultam, mindez husz éve történt.
És 2o évesen ugy láttam, hogy Nagyapánk nem csinál semmit, csak meghallgat minket, nem értettem a mondatait, csak olyan sokszor mondta, hogy megragadtak bennem. Talán még legyintettem is rá, mert esküszöm nem értettem.

Nikka mondta:

Engem Te indítottál el ezen az úton, és nem tudok eléggé hálás lenni érte. :) Az egész életem megváltozott – és ezt Neked is köszönhetem. Tavalyelőtt azt írtad nekem itt, nem baj, ha még nem látom a fényt az alagút végén. :) Balázs, most csak a FÉNY van. :) Köszönöm.

Mónika mondta:

Fúú, de jó volt olvasni!

Laura mondta:

Kedves Balázs!

Amiről írsz teljesen Igaz! Már ezt élem pár éve! :)

Csodás utazást Mindenkinek.

Üdvözlettel,

Laura

Ritus mondta:

Köszönöm! Tőled is tanulom ezt a csodát. A gödör alját néha megnézem még…setét és hideg hely. Szeretlek Balázs nagyon!

Adrien mondta:

Kedves Balázs!”Csak múló pillanatok ál-örömei.”
Nekem is olyasmire világítottál rá,amit a 3 dimenzióm nem vett észre,vagy “nem akart” észre venni :)Köszönöm angyali mivoltodat!
Adrien

homokszemcse mondta:

Sziasztok!

Tudom, ez nem az a fórum, de ha valaki tudna pszichológust, vagy kineziológust, vagy hozzájuk hasonló terapeutát ajánlani nagyon megköszönném. (szorongás, depresszió, lelki élet zavarai, félelmek, túl gyakori hangulatváltozások kezelésével kapcsolatosan)
Szeretnék én is olyan állapotba kerülni, amilyenbe az itt hozzászólók kerültek ezen iromány olvasása után.

Azért itt kérek segítséget, mert sokat olvasom a csillagmagot és közel állnak hozzám is az itt leírtak.
Gratula Balázs!

Köszönöm szépen előre is, ha tudtok segíteni!

Ammúra mondta:

Kedves Homokszemcse. Soha még nem írtam fórumra, nem reagáltam hozzászólásokra internetes felületeken, (maximum egy-egy alkalommal egy közösségi oldalon) és most a “véletlen” hozott ide, ma este, a weboldalra, s szinte velőből érzem, hogy reagálnom kell az írásodra.
nem tudom, férfi, vagy nő vagy e- de ez ebből a szempontból lényegtelen és hogy hol laksz, ez viszont már fontosabb. Teljes szívből és szeretettel ajánlom neked Pécsett, a Kassa- Med egészségcentrumban(tel.szám:72-518-189,hogy jelentkezz be Dr. Pfeifenróth Anna orvos-természetgyógyász, Atlas specialista, akupunktűr, HKO szakorvos doktornőhöz, vagy a pesti rendelésére, a Mammut 2-ben ha az közelebb van:Tel: +36 70 77 66 199
vagy: +36 1 345 8085 ott is keresd, azaz jelentkezz be, a doktornőhöz!!!Ő egy olyan ritka különleges,jó ember, aki szinte mindig előtérbe helyezi mások megsegítését, gyógyítását, és valóban, szívvel- lélekkel segít, hogy Neked jobb legyen. Egyetemen is tanít, amellett, hogy az alternatív orvoslás nagy tudású szakértője és az emberi lélek gyógyítója!!Minden hakni nélkül, hókuszpókusz nélkül Gyógyít!! valóban gyógyít!!!!Sok szerencsét és írj majd a fejleményekről!!meg fogom nézni Kúnó oldalát szerdán is. Áldás kísérjen utadon így ismeretlenül is.

homokszemcse mondta:

Kedves Ammúra!
Nagyon szépen köszönöm!!!
A neten böngészgedtem már én is, de nagyon örülök az ajánlásodnak!
Írok majd a fejleményekről! Neked is minden jót kívánok!
Köszönöm, hogy írtál, megtiszteltetés!!!

alytria mondta:

Szép írás! Nagyon örülök, amikor 1-2 nap után visszalátom azokat az üzeneteket valahonnan, amik bennem is megfogalmazódnak. Itt van pl. ez, hogy többek vagyunk, mint amit itt érzünk, tudunk. Egy parányi részecske működik csak belőlünk ebben a kis testben, aminek nagyon hálásak lehetünk, mert rengeteget dolgozik értünk, nekünk, hogy végezhessük a 3D-s feladatainkat, amiket igen, néha nagyon hétköznapinak látunk, mégis úgy igaz, ahogy írtad, apró részecske minden pillanatunk az Egész számára. És nélkülözhetetlen, mert a Nagy Terv így van összeállítva, hogy minden mindenre hatással legyen, a pici segítő lépések egymás számára és a történések számára ott legyen a megfelelő pillanatban. Köszönöm, hogy olvashattam Tőled valójában ugyan azt, ami tegnap bennem is tudatosodott.

Katus mondta:

Kedves Homokszemcse!
Megérintett a kérésed. A hozzászólásokat nem olvastam már vagy egy éve, de most kellett. Ezért ajánlom honlapomat bevezetőül,
hangado.eoldal.hu
és e-mail címemet – ha szeretnéd – levelezésre
hangadohirek@gmail.com.
Ha szeretnéd, ha elfogadod, személyesen is találkozhatunk egy kivételes és csodálatos energiájú helyen, a Pilis kapujában – ahol lenni önmagában gyógyít – az én helyemen.
Ölellek, tisztulást, gyógyulást, lassú, szép emelkedést kívánok,
Katus

Katus mondta:

Áldott Balázs!

Rég nem jelentkeztem. Követem írásaidat, örömmel olvastam ezt is. Szeretettel öleltelek meg minden írás elolvasása után és konstatáltam a fejlődést. Mind nyelvi megfogalmazásban, mind tartalomban és az aktuális témában, mondhatni minden szinten. Családomban módom van olvasgatni a könyvedet is, ami szintén szenzációs! Ajánlani tudom minden olvasódnak és tanítványodnak! Napi segítséget ad eligazodni ebben a káoszos 3D-ben. Gratulálok!

Ehhez az íráshoz: Köszönöm, hogy lefordítottad, más nyelven, más megközelítésben mutattad meg mindazt, amit már valóban tudunk és amit tanítanak a megvilágosodottak is mint pl E. Tolle. Egyre nehezebb szóban átadni a tanításokat, a szó egyre kevéssé adja vissza, amit közölni szeretnénk. Én ezt tapasztalom. De ez Neked ezzel a példával nagyon jól sikerült.
Minden rossz a javunkra van, ahogy nagymamám szokta volt mondani. Én akkor nem nagyon értettem, de sokat segített válságban, nehézségben, ha eljutottam addig, hogy keressem a “rossz”-ban azt a “jó”-t. Ha akkor nem is találtam, de utóbb visszatekintve megértettem, és az mindig megerősített.
Köszönöm. Az Égiek áldása kísérje munkádat!
Szeretettel ölellek,
Katus

LOVÁSZI SÁNDORNÉ ESZTER mondta:

VALÓBAN NAGYON JÓ EZ AZ ÍRÁSOD IS.KÖSZÖNÖM.ÉN,SZŰZ JEGY LÉVÉN KÖZEL ÁLLOK A TERMÉSZETHEZ,EGYSZERŰEN IMÁDOM,AKÁR CSAK A GYEREKEIMET.EZEK SZERINT,HA “CSAK” SÉTÁLOK,KÖZBEN ÖRÜLÖK A KÖRNYEZETEMNEK,VAGY HA BÁRMINEK ÖRÜLÖK,JÓT TESZEK.A KÖLCSÖNÖS HATÁSRÓL MÁR HALLOTTAM,DE VALAHOGY EZT MOST JÓBBAN MEGÉRTEM.A SZŰZ IGEN ERŐS TULAJDONSÁGA A KRITIZÁLÁS.VAJON EZZEL IS JÓT TESZEK?

Lehner Ella mondta:

Kedves “homokszemcse”!
Én egy gyógyító vagyok, hívj fel és megbeszélünk egy találkozót, jó?Tel:06-30-8543217, Lehner Ella

Molnár Szilvia mondta:

Kedves Balázs!
Amiről írsz az szerintem nem más, mint az univerzális SZERETET: önzetlen adás – kapás képessége. Önzetlenül adunk, anélkül, hogy bármit is várnánk cserébe, vagy esetleg tudnánk róla, hogy kinek, mit adunk, és önzetlenül elfogadjuk, amit kapunk, anélkül, hogy azon járna az eszünk, hogy hogyan viszonozzuk azt, vagy akár tudnánk róla, hogy kitől kaptuk. A szeretetnek, mint cselekvésnek az áramoltatása, és ezt Te nagyon szépen, mindenki számára érthetően megfogalmaztad!

HargitaZsuzsanna mondta:

Szia, Balázs !

Te is többet adsz, mint hinnéd !

Azért írok, hogy erősítsem az előttem “szólókat”.

KÖSZÖNÖM ! Zsuzsa

Pasi1001 mondta:

Kedves Balázs, tekintve, hogy mindig lányok-asszonyok szólnak hozzá – többnyire lelkesedve – írásaidhoz, most billentyűre kapok: Nagyon szép, ahogyan kirajzolódik egy új vallás, az Ezo-Spiri Hit itt ezeken a sorokon… Nem csúfolódásból mondom, hanem tényleg komolyan gondolom, hogy szép… Akár igaz, amit írsz, akár nem, mindenkinek jót tesz az a Hit, hogy nem hiába él… Ez a vallás lényege. És ez sokkal ember közelibb, mint a korábbi vallások. Gyönyörű! Gratulálok

Judit mondta:

Kedves Balázs, a sírás környékez, mit környékez, sírok, potyognak a könnyeim. Több vagy, mint hinnéd!!
Mindenkinek el kéne olvasnia a Földön, a világban, különösen ezt az írásodat. Minden szavát érzem és értem, meghasonlott embereknek tudna kiutat mutatni a reménytelenségből, szürkeségből. Árad belőled a Fény. Több vagy, mint hinnéd!!!
Köszönöm, hogy leírtad, amit sosem tudtam volna így megfogalmazni, csak e szerint élni, e szerint élek. Csodálatos.
Köszönöm. Judit

Judit mondta:

Kedves Pasi1001
Maximálisan egyetértek! Gratulálok a hozzászóláshoz.
Jólesik olvasni, mert valóban ember közelibb, mint bármelyik vallás.

Lonika mondta:

Balázs ez csodálatos volt!! Köszönöm!!

alarik mondta:

Köszönjük Balázs.

Garamvölgyi Zsuzsa mondta:

Ezt a szemléletváltást kívánom mindenkinek!

Fehér-Vigh Julianna mondta:

Kedves Balázs!

Nagyon szeretem a nyelvezetedet, és csak azt tudom mondani Neked, amit a többiek is. Ez az írásod is egyszerűen NAGYSZERŰ!
Kifejezetten lenyűgözött az egyszerű érthetősége. Nagyon jólesett olvasni, KÖSZÖNÖM.

Szeretettel: Julika

Och mondta:

Áldás Rád !

Fehér-Vigh Julianna mondta:

Pasi1001!

Gratulálok az írásodhoz, ahhoz is, hogy itt vagy az oldalon, és ezt fel is vállalod!
Örülnék, ha többen is megtennék ugyanezt.

Szeretettel: Julika

Tusnan mondta:

Kedves Kunó!Nagyon régóta olvasom az írásaidat és nagyon szeretem őket.Figyelem a FB-on és lesem az emaileket, annyira várom!Még sose szóltam hozzá,de látom ezzel most többen is így vannak,mert ez most nagyon megfogott,csodálatosnak tartom….és milyen egyszerű,ha már felhívod rá a figyelmünket!Köszönöm Neked és áldás kísérje minden tevékenységedet!!!Szeretettel:Márti

Vajdai Ágnes Viktória mondta:

Sziasztok!

Igen jól esett ez az írás a lelkemnek! Különösen az, hogy ne legyen lelkiismeret furdalásom, és rossz kedvem, hogy ingerült voltam egy helyzetben. Csak annyit tudok mondani lelkem mélyéről, hogy köszönöm.

Ági

uriel mondta:

Gyönyörű, és tökéletes….

VeVe mondta:

Kedves Balazs!

———olykor olvastam el csak leveleidet.. Sajnos nem aldoztam Rjuk több idöt.Be kell vallanom, minden nap meg kellett volna, hogy tegyem az oldal iranti erdeklödesemet.Ugyan is mar en ia pontosan a mai napon online pszichologust kerestem,ugyan is kulföldön elek, nem tul regota.Es nagyon nem tudom szinte mindennaposan megerteni a parom reakcioit az iranyomba.. majd hogynem az örulet szelen alltam ma. De Hala NEked mostanra jobban lettem,es követni fogom a Fenyt en is!!!Nagy tiszteletem Neked!

Edit mondta:

KÖSZÖNÖM, Balázs!
Ez épp jókor jött. Megtelt a szívem örömmel, hálával és elfogadással.

Jani mondta:

van vmi ami eggyé tesz,
nevezik éternek, téridő kontinumnak, istennek, életerő energiának, szeretetnek stb. -ezek csak fogalmak-,
de van ami mindegyikünket összetart és együtt változtatjuk és változunk benne, meghatározott rendnek megfelelően, amit mindenki ismer és sokféleképp magyaráz, köszönjük:-)