Csillagüzenetek

Továbblépés

2010. Júl. 29

Van valami, amiről mindenképpen szólni szeretnék, ez pedig a július 30-31-i időszak, azaz a pénteki-szombati napok. Ekkor ugyanis két bolygó, a Mars és a Szaturnusz fognak egymás mellett állni az égen, ami ugyan nem túl ritka együttállás, de mégis a hétköznapok szintjén nem sűrű, hiszen kb. mint két évente találkoznak.

Ennek üzenete a Szűz csillagképből: most jött el az ideje annak, hogy túllépjünk önmagunkon. Hiszen a Mars a haladás, a küzdeni és előre törni vágyó erő, amelyet magas szinten mindig befelé fordítunk, hogy önmagunkon belül lépjünk tovább. Ezzel az erővel tudunk kitörni rendszerekből. És mi másról beszél az egész spirituális világ, minden közvetítés: arról, hogy ideje kitörni a régi mintákból, régi rendszerekből.

Itt van, ennek most van itt az ideje. Mert pontosan a Szaturnusz az, amely alacsony szinten a begyöpösödés és a berögzültség szimbóluma, magas szinten pedig az Igazi és Valódi dolgok birodalma! Tehát MOST tudsz kitörni mindenből, ami régi és már nem szolgál Téged. Hiszen a Szaturnusz az Idő bolygója, a MOST állapota.

Mivel az Égen ez létrejön, ezért ez BENNED is létre fog jönni. Amire érdemes figyelni, hogy minél tudatosabban elhagyni, magunk mögött hagyni a régi mintákat, azokat a dolgokat, amelyek eddig kötöttek és korlátoztak bennünket.

Most létrejön az erő, amely segít továbblépni, haladni. Pontosan ezt mintázza a Szűz csillagkép is, merthogy éppen a Szűz ugró női alakjának a MÚLTBÓL ELRUGASZKODÓ lábánál történik ez az együttállás ? gyönyörűen mintázza azt, hogy tényleg itt az ideje az ugrásnak.

S erről az ugrásról csak annyit, hogy ne vízszintesen ugorj előre egyet, mert akkor ugyanoda fogsz érkezni. Hanem befelé? ;)

A lényeg: ITT AZ IDŐ A TOVÁBBLÉPÉSRE!