Csillagüzenetek

Tudatosság-játék: összegzés

2010. Már. 07

Nos, a március első hete igen változékonynak tűnt számomra különböző tekintetben. Elmesélem a személyes megéléseimet, utána pedig részletezem a Csillagüzeneteket.

Először is ugye, úgy tűnt, mintha beköszöntött volna a tavasz hét elején, majd mára már mínusz 6 fokot mutatott a hőmérő hajnalban. Úgy tűnt, mintha minden beindult volna, majd hirtelen megint leállást tapasztaltam. Például a miskolci rendezvény kifejezetten jól sikerült, szuper előadók voltak, a közönség is nagyon érdeklődő volt, nagy öröm volt számomra, hogy ott lehettem. Hasonló szinten pedig teljes visszafordulást éltem meg. Továbbá ma, az autóban hazafelé tartva Szegedről olyan élményem volt, mintha már megtörtént volna a ?dimenzióugrás? és bármit, amit gondoltam, valóra vált volna. Egy kicsit is előjöttek a félelmek, és egyből beigazolódtak, ugyanakkor a másik polaritású teremtés pedig extra erővel jöttek létre. Érdekes?

Nos, nézzük mi is jelent meg az égen március elseje óta? (Februárt a Teliholddal és a Nap-Jupiter együttállással búcsúztattuk, részletek itt: http://csillagmag.hu/napi-csillaguzenetek/a-koltozes/)

Először is kezdjük azzal, hogy elsején a Merkúr belépett a halak jegyébe, ami a gondolkodásunkban beállt változás megmutatója. Egészen március 17-ig fog itt tartózkodni, s ez a dátum pedig nagyon sok tekintetben kiemelt lesz, majd meglátjátok, érdemes lesz emlékezni erre.

A halak-típusú gondolkodást és a kommunikációt az összegzés jellemzi. Tehát, most van ideje annak, hogy a fizikai világunkat meghatározó értelmi megnyilvánulásainkat átnézzük, lezárjuk, belső számvetést készítsünk. Érdemes elengedni, befejezni magunkban azokat a felismerhető gondolati mintákat, amely eddigi életünket meghatározták. S ez az asztrológiai helyzet szellemi befelé fordulást jelöl, de mindenképpen egy változást a jegyváltás miatt.

Ugyanakkor a Merkúr most a Pegazus csillagkép alatt jár, így a láthatatlan világokból érkező üzenetek fogadásának van itt az ideje. A Pegazus pedig a magyar hagyományban a Táltos-paripa minősége, tehát például a dobolások idején létrehozott teremtések, megélések kiemelkedetten magas szinten valósulhatnak meg. (a Merkúr egészen március 22-ig jár a Pegazus csillagkép alatt). Természetesen nem csak a sámándob, hanem minden olyan szellemi munka ?támogatott? ezekben az időkben, ahol a felsőbb valóságokkal, felsőbb Énünkkel, magasabb világokkal szeretnénk kapcsolatba kerülni, és onnan információkat lehozni.

A szellemi szinten beállt változást jól mintázza a csütörtökön (4-én) történt Merkúr-Plútó szextil. Minden ?plútóikus? átalakulás jellemzője az, hogy ha magas szinten éljük meg, akkor minőségi emelkedést hozhat magával ? azaz elpusztul egy régi, nem működő valami, és helyébe új, minőségileg nem azonos kerül. Ez nem csak egy halált jelent, de minden esetben, ha sikerül ráérezni a Plútó minőségére, akkor az elengedés egyben magával hozza a magasabb rendű újat is. Nos, ezt bármilyen szinten megnyilvánulhat, az én életemben például csütörtökön egy beszélgetés során lettem fenékbe rúgva, és olyan gondolatokkal ellátva, amely kicsit megborított, de mindenképpen magasabb szintre emelt ? persze ebben aktívan részt vállalva, azaz “megengedve a változást” kell működtetni.

A Merkúr egyébként hétfőn (8-án) fog együtt állni a Jupiterrel, tehát ez egy újabb ?löket? a szellemi világunknak, amely által már megölve a régit, olyan kozmikus igazságokat tudunk ?betölteni?, amelyre igencsak szükségünk lesz az eljövendő időkben. Ezért a hétfői napon (esetleg már vasárnap éjjel) érdemes kiárasztani a szellemünket, meglátni, megfogalmazni azokat az Igazságokat és Törvényeket, amelyek szerint kívánunk élni, megerősíteni a Hitünket önmagunkban, vagy ami számunkra fontos. Ennek a tudatosítása most fontos, mert azáltal olyan tisztázások, összegzések mehetnek végbe bennünk szellemi szinten, amely által a március közepétől beinduló újdonságokat stabil szellemiségben fogadhatjuk.

Nos, ennyit a Merkúrról, nézzük mi minden történt még március negyedikén.

Egy ? számomra különös ? együttállás, a Vénusz és az Uránusz bolygók kerültek egymás ?mellé? az égen, mégpedig a Halak csillagkép egyik halának a fejénél, a visszafelé úszó halnál.

Önmagában a Vénusz-Uránusz együttállás egyrészről egy új és váratlan emelkedést jelent a belső termékenységünk területén, a nőiségben vagy a párkapcsolati szinten. Mivel a ?vénuszi? erők magunkban rejtik mindazt, mi női, spirituális, belülről a láthatatlan világból fakadó erő, ezért ezen területen jelzett egy ugrásszerű emelkedést. Ez az ?emelkedés? magával hordozza azt, hogy a jelenlegi szinteket szétrúgva vagyunk képesek befogadni az újat. Nyilván, női oldalról ezt a belső változást megérezni könnyebb volt, bár ez főleg belső területen mutatkozhatott meg, hiszen a Halak csillagképben járunk.

Másrészről, azaz a másik oldalról vizsgálva az együttállást, szellemi termékenységet jelöl, de nem egy szokványos módon. Azaz figyeljük meg milyen új szint jelentkezett a héten életünkben, de mint írtam, ez mindenképpen egy belső láthatatlan érzés vagy gondolat lehet, hiszen nem csak a halak jegyben, de a Halak csillagképben is történik az egész! Tehát, a lezárás minősége és az új kezdet lehetősége lengi át az üzenetet. Az új kezdetben benne van a felemelkedés és a megváltás lehetősége is, azaz ha képesek vagyunk felismerni, hogy mi az, amiben új kört futva kell nekirugaszkodnunk, például párkapcsolati szinten, akkor az egy igazi megváltás lehet.

Így, a Vénusz üzenete által, a párkapcsolatokban beálló változások is megjelennek ezáltal. Ha valakinek ilyen jellegű megélései voltak, akkor fontos tudatosítani, hogy a változás, az új egyben annak a lehetősége, hogy most már magasabb szintre emelkedve tudjuk működtetni a párkapcsolatunkat! De nem csak a párkapcsolati szinten, hanem a belső harmónia egy magasabb szinten való megjelenése is fontossá vált, hogy képesek legyünk belső világunkból kitörni, de mindezt békében, egyensúlyban?  Azaz úgy robbantani, hogy közben minden harmonikus legyen?

S még nincs vége, hiszen a Vénusz most vasárnap (7-én) lépett a kos jegyébe, kilépve a halak jegyéből, és ugyanekkor került trigon kapcsolatba a Mars bolygóval. Ez pedig az új kezdet üzenete! (Az asztrológiát értőknek emlékeztetőül szeretném kiemelni, hogy így a Vénusz a Mars uralma alá került úgy, hogy közben trigon kapcsolat áll a két bolygó között). Így a Harmónia, a szépség, a belső spirituális termékenység megteremtésébe nagy erőket tudunk fektetni, csakúgy mint a párkapcsolati szintbe. A Vénusz-Mars trigon kapcsolata jelöli a poláris teremtő erők egymás segítését, egymás inspirációját. Így támogatja egymást férfi és nő…

– – –

Tömören összegezve ez történt a héten, és ahogy Benneteket olvastalak, szinten mindenhonnan visszacsengett az égi üzenet. Kívánom, hogy mindenki megtalálja a maga feloldását, hiszen a Halak minősége miatt most nagyon fontos, hogy tudjunk összegezni, lezárni és újba kezdeni, ezért is indult ez a ?tudatosság-játék?, hogy segítsük egymás összegzését.

– – –

21 hozzászólás

Vízkeleti Zsófia mondta:

A mai tranzitban (márc.7.) a Vénusz nem szextil, hanem trigon kapcsolatban van a Mars bolygóval.

Kiss Balázs Kunó mondta:

Hú, köszi Zsófia, javítottam is.
Balázs

ti-mi mondta:

EZ VOLT A TI TUDATOSSÁG-JÁTÉKOTOK:-)

Ritus mondta:

Balázs! Köszönöm a megerősítést! Tegnap éjjel és ma hajnalmban valami ilyesmi jött le nekem is, nagyon erősen működnek az erők.
Én úgy összegeztem magamban, hogy most kezdődik az igazi tavaszi nagytakarítás és ezt követi az újászületés, “feltámadás” egy magasabb minőségben, tiszta lappal.
Köszönöm hogy megosztottad velem a gondolataidat!
R.

Pulcsika mondta:

Sziasztok:)
Balázsnak ismét nagy köszönet a tolmácsolásért(& tudatositó 5letért:), Nektek pedig tapasztalataitok +osztásáért!Olyan jó, hogy tanulhatunk 1más történeteiből is és érzehetjük, hogy NEM VAGYUNK 1EDÜL!:)
Nálam is nagyon intenziven telt az élet kivúl-belül..fent is-lent is.nagy kilengésekkel, de belül AZ A BIZONYOS bizositókötél nagyon erősen +tartott miközben éjjel-nappal tanitott(pl.jól kérdezni,és tudatositotta a válaszokat,HIHETETLEN CSODA EZ SZÁMOMRA)
És eközben Lényéről meditálva,olvasva, hallgatva, beszélgetve Teljes Érzékethető Valóságával koronázza + MAG(j)ÁT!!
Régebben Ji Ching volt a szent könyvem.1.kérdésem Hozzá az volt(miközben borderline személyiségzavarral diagnosztizált,éppen suicid korszakomat éltem),h. minek születtem 1általán? (Mert hála a Teremtőnek,igazából a legsötétebb mélységekben is éltette bennem a vonzalmat MAGához(Hála érte:)
Szóval Ji Ching válasza: azért születtem, hogy káoszból rendet teremtsek….
És a JELENért én hihetetlen hálás vagyok (benne Értetek is), mert-ugyan már a lezárt múltam része a fent emlitett állapot,de még-abszolut nem ott tartok RENDrakás terén, ahogy szeretnék ennyi idősen tartani, de Általatok(is)sokkal könnyebb a haladás..szóval NAGYON KÖSZI MINDENKI +NYILVÁNULÁSÁT:)
Üdvözlet, minden jót MindNyájunknak:p

Kovács Márta mondta:

Szia Balázs !Vasárnap és ma is azon gondolkodom,hogy most mi is van? Pénteken az egekben éreztem Magam ,úgy éreztem Enyém a világ bármit megtudnák teremteni , bármit el tudnák érni!
Szombaton pedig jöttek a pofonok egymás után ,nehogy elbízam Magam ! Ég és föld! Nem tudom mi fog ebből kisülni ,de remélem ,hogy minden jól alakul ! Biztos az van a levegőben ,amit írtál ! Köszi!

Pulcsika mondta:

Szivből ajánlom Müller Péter: Kigyó és Kereszt c.(szerintem)zseniálisan +világositó művét!
Erő,:Derű,Kegyelem legyen Jelen:)

Nebethet mondta:

Köszönöm Balázs az összegzést! Nem tudtam volna megfogalmazni, hogy mi történik velem, csak azt éreztem, hogy ami van, az nem jó, és ez vonatkozott az emberi kapcsolataimra is. Aztán a hét végén jött egy nyugalom, nevezhetem lelki békének is, mintha egy láthatatlan kéz megsimogatta volna a homlokomat -tényleg így éreztem- és kitörölte volna a gondokat, a rossz gondolatokat. Most pedig várom a változást, remélem jó lesz! Köszönöm!

Cuvee mondta:

Nekem Édesapám szombaton elment…..
A párkapcsolatom romokban….
A Kígyó és keresztet én is ajánlom és az összes művét Müller Péternek! Szenzációs!

Mónika mondta:

Én nem tudom mi folyik itt…De nem tudok aludni hetek óta.
Éjjel fél egykor felébredek, ha nem akkor valaki szám nélkül rámcsörög. (igaz néma a telefonom, de a világosra felébredtem.)
Most már ott tartok, hogy nem is nagyon merek lefeküdni. Valaki segítsen, meddig tart még ez? Mert ezzel a kevés alvással nem biztos, hogy sokáig jó lesz nekem…

Mónika mondta:

Jah, és van hogy belenézek a tükörbe, de mintha nem is én lennék…

Zelind mondta:

A gondolatok ,magukmaguk folyamábanmindig bennünk munkálkodnak
a cselekvésünk ezek tükrei.A szeretet,harmónia mindig a belsőkisugárzásunkból választ párt magamellé ,én igy érzem.A bolygo állások az utat mutatják merre menjünk ,ebben a segits mindenkinek BALÁZS….DE hogy meg értse sok mindenki előbb megkel tanulni: magunknak nem hazudni NAGYON hálás vagyok mert megerősiteted bennem jót csinálok tudatalatt.ÁLDÁS Zelind

Judit mondta:

Sok szeretettel udvozlok mindenkit, elsosorban teged kedves Balazs!

Az elmult idoszakban en is eleg sok nyugtalansagot tapasztaltam az elet minden teruleten, es szinte varazserintesre vasarnapra teljesen megnyugodtam.
Ami a NEM ALVAST illeti, a www. napfonat. hu ban megtalaljatok a valaszt. UGYANIS EZ AZ EGYIK TUNETE SPIRI KOROKBEN A FREKVENCIAEMELKEDESNEK. Tovabbi reszletek a weboldalon es a majestic 12 weboldalon, na meg a http://www.espavo.hu-n.Erdekessegek a http://www.onmegvalositas.hu weboldal olvasoszobajaban.

Szep almokat mindenkinek es koszi a hozzaszolasokat !
Isten hordozzon puha tenyeren benneteket !
Judit

Bánszki AndrásnéLujzi mondta:

Velem is fura dolog történt vágytam valaki után másfél hétig találkoztunk.Olyan csodálatos volt mint egy álom.És most mintha a lelkemben rendezödött volna valami.Ennek igy kelett lnie.

Ági mondta:

stimmel:)))))

Trinity mondta:

A semlegesség érzése, ami új, számomra kifejezetten negatív, de ugyanakkor tanító jellegű minőségként került az életembe.
Minden ott a helyén, de ezt most csalódásként élem meg, azt hittem, hogy majd egyszer őrületes erővel fog becsapódni, az utolsó puzzle darabka is a helyére, de nem így történt, valójában nem is annyira meglepő módon.
Összegzés, ez jó szó, mintha csak állnék, néznék magam elé, és próbálnám befogadni a képet. Egy megtorpanást érzek, de ez is mintha látszólagos lenne.

No mindegy, a tűzvész is csak egy szikrával kezdődik…

Vízkeleti Zsófia mondta:

Mónika!
Azt ajánlom, hogy gyújts egy zöld gyertyát, egy füstölőt (zöld a gyógyítás színe), csendesedj el, majd imába foglalva kérd Őrangyalod, a Gyógyítás Angyalait, hogy tisztítsanak meg testileg, lelkileg, szellemileg.
Ha őszintén, a szívedből kéred, segítenek.
Zsófia

Mónika mondta:

Kedves Zsófia!

Köszönöm a tanácsot, ki fogom próbálni.
Üdv: M.

Barby mondta:

Kedves Mindannyian:)

Nagyon örülök, hogy közétek vonzódtam, mert megerősítetek engem is a Változás tüneteinek felismerésében. Az idő lassulása nálam is érzékelhető, de ugyanakkor pillanatok alatt peregnek is a hetek, mintha egy nap telne el…aztán itt van bennem az abszolút elfogadás érzés, és az a mély belső várakozás, izgalom, hogy mi lesz nem is olyan sokára…fantasztikus!!!És a mélységes, csodás belső hitem a Szeretetben, és a minket felemelő Létezésben…és, hogy a fent-és-a-lent állapotokat egyre nyugodtabban vagyok képes mintegy belülről de ugyanakkor kívülről megélni…

Köszönöm.

Barby

grande pisces mondta:

Kedves Balázs, és mindenki !

Már egy jó ideje, hogy olvasom az üzeneteket, és a hozzászólásokat, és egyre inkább fokozódik bennem a döbbenet, a feszültség, és a csodálkozás…, hogy mi is történik most velünk, velem…???
Nálam több éve tart az az időszak, amiből már nagyon szeretnék átjutni a “másik”oldalra, de úgy tűnik nem megy.., azt hittem többször is ennél rosszabb már nem jöhet, és hogy biztosan túl vagyok a mélyponton, de rá kellett jönnöm, hogy még mindig van mélyebb…
A mostani fejezet 2009.augusztus 18.-án kezdődött, berobbant az életembe a “másik felem”, az a férfi, akire mindig is vágytam, kerestem, akartam…, de persze a körülmények egyik oldalon sem tiszták, egyiken sem vagyunk szabadok, de mindketten tudtuk, hogy ez most az, igen, ez az amire vágytunk felismertük egymást.., és elindult az őrület…fél év hullámvasút, egyszer lent, egyszer fent, 2 elválás 2 újra összeköltözés után, hihetetlen vívódások után, pontosan március 4.-én, “végleg”fölmondtuk a közös átmeneti otthonunkat, miközben többször is belehaltunk ebbe az egészbe.., mert hogy a szerelem, az még erősebb, mint volt…
Március10.-én, úgy döntöttünk, nem kínozzuk tovább egymást a beszélgetéseinkkel sem…
Próbálom gyakorolni az elengedést, és hagyni, hogy múljon…
Csakhogy belül azt érzem, nincs vége, és ahogy írtad Balázs a lezárást és egy új kezdet, és egy új minőség válthatja föl…
Ezért nagyon várom a “tyűűűű-t”, annál is inkább mert az én Napom és Jupiterem egzakt együtt állásban van a szül.képletemben, mégpedig ott, ahol most az Uránusz-Nap-Merkur-Hold fog együtt állni, mindjárt…, ez nálam a 3. ház
úgyhogy nem tudom, hogyan fog ez hatni erre a területre, de nagyon várom, hogy valóban egy új, örömteli kezdet induljon be…

Csilla mondta:

Sziasztok!
Nekem Ma van a születésnapom.Pontossabban MA 21.30-kor leszek 39 éves.
Pontossan 1 hete lépett be az életembe egy tibeti lámán keresztül a Buddhizmus…
Érdekes mert 2 éven keresztül az egyiptomi kultúrában “dolgozttatak ” az Égiek…
És most itt van Tibet és a Buddhizmus.
Olyan mintha emeltebb szintre kerültem volna a Spiritualitás világában…
Tulajdonképpen megsem tudok fogalmazni dolgokat, mert még annyira ÚJ….
További szép estét…mindenkinek!