Csillagüzenetek

Tudatosság-játék

2010. Már. 04

Kedves CsillagMag olvasó!

Szeretnélek Téged egy “játékra” invitálni. :) Nem titkolt célom az, hogy a Csillagos ég üzeneteinek vizsgálatakor egy tudatosabb rátekintéssel vizsgáljuk életünkben zajló eseményeket. Az elmúlt másfél évben mindig előre írtam arról, hogy mire érdemes fókuszálni, hogy segítsen értelmezni a körülöttünk zajló világot, ám most egy kicsit változtatni szeretnék “próba” jelleggel ezen a szokáson. (csak egy kicsit :) )

Arra kérlek, hogy ha van kedved, akkor írd le magadnak, vagy ide a hozzászólások közé, vagy egyszerűen a tudatodban fogalmazd meg, hogy e héten miken mentél keresztül, milyen belső szellemi átalakulások, vagy párkapcsolati, esetleg spirituális dolgok történtek veled.

Érdemes kicsit leülni, majd ha eszedbe jut, a hét végén összegezni egy meditációban vagy egy egyszerű elmélkedés során, hogy mi az, ami változott, mi az, ami bejött az életedbe, mivel találkoztál a héten, milyen érzelmeket hozott, és úgy általában mi is volt.

Így ráérezve az Ég Üzeneteire, kicsit tudatosabban hangolódunk erre, és ezáltal nem “utólag” vagy “előre” történik meg a tudatosítás, hanem sikerülhet már a jelenben elcsípni azt, amit itt a CsillagMag.hu -n szoktál olvasni. Vasárnap-hétfőn pedig utólag úgymond megjelenik majd itt az írás, ami segíthet újabb felismeréseket hozni (keresd nyugodtan, ne várd a hírlevelet, hátha késik). Illetve, ami nagyon szép lesz, hogy Te magad is hozzátehetsz és kiegészítheted a Többieknek az Ég üzeneteit, és másoknak is segíthetsz ezáltal.

Főleg azoknak szól ez a játék, akik hasonló dolgokkal kevésbé foglalkoztak – nyilván nem csak nekik. (tehát, a spirituális egótól fűtött, “én már évek óta ezt csinálom” és hasonló hozzászólásokon próbáljunk meg felülemelkedni, és elfogadni azt, hogy mindig van hova fejlődnünk :) Köszönöm.)

Arra is kérlek, hogy a többiek hozzászólásait NE REAGÁLD LE, ne old meg, ne adj megoldásokat, mert ez most tényleg csak arról szól, hogy tudatosan megfogalmazzuk, ami bennünk zajlik – akár nekem e-mailben. Ezt is köszönöm.

Nos, tudatosságra fel, a hét vége felé érdemes összegezni, várlak vissza szombaton-vasárnap-hétfőn – és akkor megpróbálom megfogalmazni, hogy a csillagos ég mit üzen számunkra, és ezáltal képesek lehetünk újabb tartalmakat felfedezni életünkben.

Köszönöm, hogy velünk tartasz, jó figyelést!

Jövő héten meg beindulunk…

Kiss Balázs Kunó

56 hozzászólás

Gigi mondta:

Drága Balázs, remek ötlet ! Nagy ölelés :)

Siklódi Márta mondta:

Szia Balázs!
A héten lezártam egy kapcsolatot magam miatt,sérülések nélkül.értsd:adok-kapok nélkül.
És egy új kezdődik,hiszem,hogy jó!!

Sziszi mondta:

Szia Balázs!

Régóta olvasom az írásaidat és ez a játék engem is cselekvésre késztet. Mi is történt a héten eddig? Kislányom iskolába megy szeptembertől, tegnap voltam nyíltnapon, tanítónéni nézőben. Nagyon aggódtam, de az egyik lehetséges jelölt láttán megnyugodtam, melegség járta át a szívemet…
Több csatornás nehézségi támadás keresztjében vagyok: gyermekeim nehezen fogadnak szót, veszegetik a határokat; a cégemnél sok a bizonytalan tényező, miközben emberfeletti módon dolgozom és sok negatív ember kommunikációja között kell léteznem nap, mint nap; a férjem nem mindig támaszom, sőt a héten újra azt éreztem, hogy még gátolja is az erőimet, pedig nagyon jó barát; végre fogyókúrázom és nagyon jól bírom. Összességében sok a nehézség, de állom a sarat, szerintem.
Kíváncsi vagyok az üzenetre:-)

Mara mondta:

Szia Balázs!
Feldobtad a labdát nekünk/nekem rendesen:)
Nos én is olyan valaki vagyok aki nagyon ritkán szól hozzá egy-egy cikkhez, de annál inkább próbálom az életem folyamán bekövetkezett “eseményeket” megérteni az általad leírtakból.
Nekem kb 1- 1 1/2 éve fenekestül felfordult minden a legszűkebb családi életemben.Mint a cunami:jött,rombolt és mindent vitt!!!
Nem kellek az anyámnak,elfordult tőlem 2 tesvérem (igaz 1 megmaradt és annál szorosabb lett a kapcsolatunk mert vele sem állnak szóba) Ezeket a történéseket úgy érzem,hogy most már a helyén tudom kezelni,mert nincs bennem már düh,vagy harag irányukba.(ej pedig de nagy volt)Elfogadtam a döntésüket. Nem alázkodom meg soha többé nekik,mint eddig oly sokszor.(talán ezt várják most is) A fájdalmam is egyre inkább csitul (pedig ok nélkül tették ismét ezt velem)
A hab a tortán,hogy a kissebbik lányom aki most húsz éves,vele immáron 16 éve (mióta elváltam az apjától) egyre rosszabb a kapcsolatom.Most már ott tartunk,hogy ha belemegyek egy általa generált “beszélgetésbe” a vége az,hogy utána 3 napig fejgörcsöm van és hányom az epét.Legújabb manővere ma 1 hete volt.Addig piszkált és idegesített,hogy most újabb betegség formájában jött ki rajtam a sok idegesség,elfojtás,keserűség,düh és fájdalom (200-as vérnyomással szintén 3 napig injekcióztak és ágynak estem) Talán ez tette be a nagykaput mert ott akkor eldöntöttem,hogy soha többé nem engedem meg senkinek,hogy ilyen helyzetbe hozzon!!!!Soha többé nem akarok megfelelni senkinek…! Sem az anyámnak,sem a testvéreimnek és sem a lányomnak!Inkább élek nélkülük békében önmagammal,elfogadva sorsomat,mint így velük!
Az életem folyamán voltak már ilyen elhatározásaim de fél év után nembírtam és bekopogtam hozzájuk (vagy a lányom addig könyörgött,hogy visszaengedtem magamhoz) annak ellenére,hogy ők rúgtak belém.
De most úgy érzem képes vagyok rá,hogy ezt végigcsináljam.
Mióta nincs kapcsolatom velük minőségi életet élek.Teszem a dolgom és jól is érzem magam a bőrömben.Érzem határozottan,hogy jó úton vagyok!!!
Talán ez a sok diszharmónia,viszály és egyébb pofonok azért voltak az életemben,hogy megtanuljak NEM-et mondani ami számomra mindíg is nehéz volt?
Így akar a sors rávezetni,hogy állj,ne tovább…???!!!Most már magammal törödjek és ne mással?
A másik ember pofonját ne én akarjam mindíg megkapni,hiszen elég nekem az enyém is.

Hát Balázs hidd el,hogy nagyon sok mindent megtanulok általad és sokszor még a miértekre is megkapom a választ,de bevallom őszintén: nagy bennem az változtatásra való igény!
Kell a mankó,kell a segítség(ed) mert csak így leszek képes helyén kezelni a dolgokat.
Köszönöm az eddigieket és reményteljesen várom az újakat….

Szeretettel ölellek,
Mara

Évácska mondta:

Nagyon szeretek igazi NŐ lenni. A héten bejött a tavasz, előszedtem a színes ruháimat, a kiegészítőimet és éreztem hogy így érzem a leges-legjobban magam. Szeretek élni, pezsegni, nem akarok belesavanyodni a gondokba, a bajokba. Örülni akarok minden szép pillanatnak és megnézek minden jó pasit az utcán. A héten kaptam egy a régihez hasonló állásajánlatot, amit nem fogadtam el. Sosem értettem hogy a nők miért irígykednek egymásra, miért egymással és miért nem “egy mással” azaz a másik nemmel foglalkoznak. Nem akarok kisstílű, piszkálódós játékokban részt venni, mert az nem én volnék, még akkor sem, ha azonnal felvennének oda dolgozni. Az kell hogy önmagam lehessek, ez boldoggá tesz. Ez volt számomra a hét üzenete.

Myra mondta:

Sziasztok ! Rendszeresen olvasom az írásokat és a hozzászólásokat is.Mivel volt hogy “később”kaptam meg
az infót,örültem mert viszaigazolták az érzéseimet.
Az utóbbi időben és ez elég régóta tart már,mintha
falakba ütköztem volna.Spirituális tanító és gyógyító
vagyok.Miért nem megy a szekér? Azt modják a mesterek,
a tudást kötelező átadni.Mégis mintha valamire várnék..
pedig sokszor próbára tették a hitemet.Bármilyen munkát is
elvállaltam volna már mert dolgozni szeretek. Az se ment.
Eközben pedig belül nyugodt vagyok mert hiszem hogy Istennek
célja van velem mint minden létezővel hogy ki ki az egyéni
sajátos képessége és egyedisége szerint közvetíthesse az
Isteni esszenciákat.
Köszönöm szépen Balázsnak segítő sorait,sokat jelent.

Ágnes mondta:

Szia Balázs!
Megpróbálok én is játszani:)
Vasárnap nagyon elfelejtettem valamit, hétfőn kiderült hogy miért. Este egy telefon ébresztett rá , hogy egy számomra kedves személlyel találkozásának lehetőségét éreztem meg. Az elmúlt heti álmom kezd érthetővé válni. Ne feledkezzek el róla , kérjem segítségét , együtt működését egy barátnőm 50 éves szülinapja szervezésében. Ez segítségünkre lehet egymáshoz való kapcsolatuk javításában.
Ez izgatottá tett, és zaklatottságom után tudom mit kell tennem.

Magdi mondta:

Szia Balázs!
A múlt héten elhatároztam,hogy jobban ápolom a baráti kapcsolataimat./és egyéb kapcsolataimat is./Ez csak egy elhatározás volt,de ezen a héten lényegesen több e-mail-t kaptam
a barátaimtól,ismerőseimtől.Van egy szerencsepatkóm,amibe vasárnap belevésettem egy igazi kovács-csal valamit.Igazából nem sokat töprengtem rajta,mi legyen az,elárulom,hogy nem név.Remélem,szerencsés leszek,és kívánom ezt mindannyiotoknak…
Sok szeretettel:Magdi

Detti mondta:

A héten eljutottam egy állásinterjúra. Ez a harmadik, ahova egyáltalán behívtak. Ide én is akartam menni, máshova nem , csak pályázgatok, hogy tiszta legyen a lelkiismeretem. :-) Most küldtek egy tesztet, 168 kérdés önismeret, tulajdonságok. Sok ismétlődik szinonímaként. Oda kell figyelni. Kiderült, kik tartanak velem, kik gondolkoznak úgy, mint én is régebben. Ha biztosítási ügynöknek készül az ember, hamar megosztja az ismerőseit. Eddig az ilyen munkát elutasítottam. Munkanélküliként, 5 éve szülőknél élve elváltan rájöttem, vagy én gondoskodok magamról és a gyerekemről is egyelőre vagy senki.Udvariasan is lehet közölni, ha vmivel nem értek egyet és már én sem harapok, ha vkinek nem tetszik, amit én mondok. Egy határig lehet szó kompromisszumról, de számomra döntő dolgokban nem engedek. Mindenkinek más a döntő dolog. :-)Tudni kell, miért, mikor, hogyan, kivel érdemes vitázni. Másokért nem harcolok /kivéve a gyerekemet/, értem se harcol senki. Egyedül vagyok a világban olyan értelelmben, hogy van, amit csak én tehetek meg magamért. Egy a fontos, végre jólérzem magam a bőrömben. Furcsa nem, se társ, se munka, se fizetés és én most vagyok egyensúlyban. Nem izgulok a jövő miatt. Válogatok, várom a nekem való munkát. Egy biztos, már jó úton haladok. Érzem.

Golarits Évi mondta:

Kedves Balázs!

Úgy érzem már a vasárnap (tízmilliószoros nap) a hétre és az elkövetkező időszakra készített fel. Délelött még kibillent állapotban voltam és nem is tudtam hogy hol kezdjem. S úgy döntöttem, hogy a kerttel kezdem és rendbe teszem. Készülve a Tavaszra. Nagy lendülettel vágtam bele a kerti munkába és ez végig kísérte az egész napomat. A kertet megtisztítottam a tél nyomaitól, elidőztem a hóvirágok felett. A tavasz hírnőkei szelíden mosolyogtak rám. Aztán belül az otthonunkban folytattam szintén tisztítással, sütéssel, főzéssel. Jő érzéssel nyugtáztam este a napomat. S úgy érzem ez által lelkem is tisztult. A héten nagy dolgok oldódtak meg az Életemben. S úgy érzem nyílnak a kapuk. Van hogy megtorpan valami, ami a türelemre tanít és utána könnyedén megoldódik. Nagyon intenzív ez az időszak és ami már majdnem megoldódik egyszer csak visszatér egy kis időre ismétlés gyanánt. Aztán megjön a külvilágból a segítség. Csodás érzés. Mintha mindenhol lenne egy segítő Angyal, van is. A teljes elfogadásra, megértésre, türelemre és a szív útjának követésére tanít most minden. Az ítélkezés mentességre, a feltétel nélküli szeretetre. Nagyon erősen, ki se kerülhetjük. Egyre erősebb bennem a belső béke, nyugalom. Vannak még rendezetlen dolgaim, belülről erős támogatás érkezik, hogy bízzak magamban és a Teremtőben, megoldódik. S egyre inkább ez erősödik bennem. Jó az Isten, jót ád!

Köszönöm, hogy megoszthattam Veletek.

Szeretettel – Évi

Mandarin mondta:

Nálam 2010. február 26-án, délután 16 órától hirtelen megszakadt az a depressziós, önmarcangolós, önromboló, sírós, zokogós, kétségbeesett önsajnálatú sanyargatós hangulatom!! Kb. egy hete hirtelen nyugalom lett úrrá rajtam, már nem izgulok. Az elveszettnek hitt párom is megjelent 4 hét után 02.26-án. Azt is érzem, ha nem jelent volna meg, akkor is nyugodtabb hangulatban telnének napjaim. Kellőképpen meggyászoltam a kapcsolatot, elengedtem, de visszatért. Sajnos most a nagy nyugalmi állapotomban még sem tudok úgy örülni, mint februárban örültem volna. Most másképpen látok sok mindent, valóban, mintha egy rózsaszínű szemüveg leesett volna. Februárban felerősödött az anyaszerep iránti vágyam, bújtam az örökbefogadási lehetőséget mint egyedülálló, aztán találkoztam egy régi ismerőssel (volt apajelölttel), láttam tévéműsort, ahol olyan szereplőket ismerhettem meg, kik intézetbe adták gyermeküket, s azóta ez a nagyfokú gyerek iránti vágyam is lecsökkent. Beletörődtem, sőt, rájöttem, egyedül jobb járni és keresni az utam.
Sajnos a nőiességemmel összefüggű betegségek (mellciszta+mioma, alhasi görcsök) felerősödtek, egyre gyakoribb az itt-ott fáj, szúr, menni alig birok eset.
Még is, valami belső nyugalom szállt rám egy hete. Már úgy fogom fel, ha van partner elfogadom, ha van gyerek elfogadnám, de nem sírok, nem törtetek egyik után sem. Most így jó, egyedül. Már nem fáj az egyedüllét, sőt, kifejezetten rájöttem, ismét jó egyeül lenni, szabadon szárnyalni.

Pipacs mondta:

Szia Balázs!

Most először írok neked (és a többieknek) ide. Szeretnék részt venni ebben a játékban, és kíváncsian várom az “eredményt”.

Az én életemben két problémakör van, aminek úgy érzem, most jött el az ideje, hogy megoldjam. Kb. fél éve érik bennem ez a dolog. Az egyik a párkapcsolat. 26 éves vagyok, szeretnék egy otthont teremteni magamnak. Korábban volt, hogy szinte görcsösen kapaszkodtam egy emberbe, vagy egy érzésbe (ami csak bennem élt), de úgy érzem, mára már lehiggadtam. Van is egy férfi, akivel fél éve van valamiféle kapcsolatom. Ezt nem tudom pontosan meghatározni. Ő nem mer belevágni a dologba, hiába idősebb … sokkal idősebb mint én. Azt gondolná az ember, hogy egy ilyen férfinak komoly szándékai vannak. De még ő sem tudja, mit is szeretne. És ez néha kihoz a sodromból, de ezek a feszült időszakok is “szemmel láthatóan” rövidülnek. Nem tudom, hogy érdemes lenne-e sarkon fordulni, bezárni rá az ajtót és arrébbálni. Azt tudom, ez így nem jó nekem (neki sem), én hajlandó lennék a lépésre, ő hezitál. Nem tudom, mi fog ebből kisülni (ha egyáltalán bármi ki fog sülni).
A másik “probléma” a szülőktől való elválás. Ami kapcsolódhat is az előző dologhoz. Bonyolult dolgok vesznek engem körül. Szeretnék önálló életet, viszont úgy érzem ezt az elválást nem tudom elkezdeni, amíg nincs egy másik biztos pont az életemben. Egyre jobban érik bennem az elválás gondolata és érzése (és nem csak a 26 évem mondja ezt, hanem a belsőm is vágyik egy új életre, ami az enyém)
Ilyen gondolatok foglalkoztatnak engem, és várom a “fejleményeket”. Mintha egy helyben toporognék. Vágyom a változásra, csontomig hatol ez a vágy, szívemet, lelkemet már rendesen körülvette :) de úgy érzem rajtam kívül álló okok miatt nem vagyok képes a vágyott átalakulásra, GYÖKERES ÁTVÁLTOZÁSRA.
Érzem minden porcikámban, hogy valami jó vár rám, az első lépést is megtenném, de mintha nem az én lépéseimen múlna az egész.

Köszönöm, hogy leírhattam.
Várom következő “égi üzenetedet”.

Csizmadia Klára mondta:

Kedves Balázs!
1965-ben gyűrűs menyasszonya lettem egy fiúnak.Majd1967-ben elváltak útjaink.Az élet rögös útját jártuk sok örömmel,de még több bánattal.Mindketten egyedül maradtunk2004-ben.Isten útja kifürkészhetetlen. 2005 nyarán egy közös ismerős összehozott bennünket és2007 májusban elvett feleségül.Azóta is boldogan élünk!Ez a csillagokban meg volt írva???
Válaszod várom.
Üdvözlettel:Klára

Witzig Éva mondta:

Szia Balázs! és persze, Mindenki!
A telehold program bekevert az éjszakáimba,de ez természetes.
Vártam a 28-i rendkivüli napot és nagyon sokat gondoltam azokra a
dolgokra,melyeket fontosnak tartok az életemben.Próbáltam sok pozitiv energiát küldeni ebbe az irányba.Naponta többször koncentráltan ismételgettem ezeket a gondolatokat.
Tegnap reggel arra ébredtem,hogy akaratlanul,minden előzmény nélkül,egyszer csak azt éreztem,teljes bizonyossággal,hogy ezek sikerülni fognak.Szinte magától értetődően,azt éreztem “ez el van intézve”.Soha ilyen még nem volt velem.Remélem igy lesz!
Szeretem az üzeneteidet,köszönettel
Éva

Hegedüs Gyöngyi mondta:

kedves Balázs
köszönöm hogy érdeklődsz és ezért írom meg hogy mi történt velem
van egy rokonom akit kerestem és a következőt találtam a youtubon
amit nagyon jó nézni is és hallgatni is és elfelejtem a szomorúságomat
mindenkinek kivánom szeretettel

http://www.youtube.com/watch?v=5A4TTcoxpAU&feature=related

Kerekes Éva mondta:

Kedves Balázs!

A legnagyobb dolog, ami a héten történt, és komolyabb változást hozhat az életemben, hogy ajánlatot kaptam egy kiadótól a mai napon, hogy a mesekönyvemet kiadnák! Életem első írása, első könyve! Nagyon vártam ezt a hírt. :-)) Nagyon szeretném, hogy a gyereknek is tetszen, hogy tanulni tudjanak belőle.

Éva

Ilike55 mondta:

Szia Balázs!Nem éppen egy hozzászólós tipus vagyok de ezt nem hagyhattam ki.Azt hiszem kb 3éve kezdődött minden de lehet ,hogy 2és fél de nem is ez a lényeg.Egymást követték a rosszabbnál rosszabb események:elhagytak, a házasságom romokban,depresszió,porckorong sérv,gerinccsatorna szükület,depresszió,7 hónap táppénzes állomány után vissza dolgozni, na itt megkaptam a magamét mert merészeltem beteg lenni,azóta is megkülömböztetés és “szivatás”a jellemző.Szerencsére a házasságom némileg rendeződött ,de a “félsz nagyon bennem van vajon meddig tart ez a békésnek mondható állapot.Na a hetem mondhatom “remekül alakult a munkahelyemen, tűrőképességem határához értem, súroltam ??Ember feletti amit kívánnak tőlünk és mindez egy őrült ideges,intrikákkal teli légkörben zajlik.Mindezek ellenére már egy ideje érzem nagy változások előtt állok amik jobbá tehetik az életem.Köszönöm Balázs a sok útbaigazító üzenetet!!!

edus mondta:

szia Balázs !
vasárnap 10.000.000 szoros nap v olt,kár hogy ezt nem irtad meg, de én tudtam ,igy lesz. ezért eszerint cselekedtem és elkezdtem teremteni.
telihold is volt ami nagy feszültséget okozott nálam ( szerintem sokunknál) de az t tudom hogy ez csak átmeneti és ezután uj doldok jönnek az életembe. ami a fejlődést az újat hozza.tudom magamról,hogy nagyon “gyorsan” élek , hogy lassitanom kell, és valahogy ez ” le is jött már hét elején” mégsem tettem igy.
mára ” megállítottak” lebetegedtem- ez sem véletlen, igy v an időm átgondolni sok mindent. azt érzem hogy fel kell készülnöm v alami nagy dologra, valami olyasmire, ami változást fog hozni az életemben és ehhez erőt kell gyűjtenem. ezért vagyok most beteg- hogy összeszedjem magam, hogy pihenjek.
ugy érzem nagy lehetőséget kapok most az élettől. már kialakulóban van. látom és érzékelem.
kiváncsian várom, hogy majd mit mondasz erre.
köszönöm .

Andi mondta:

Kedves Balázs, és mindenki! A telihold szörnyű volt. Este mellettem feküdt párom, azt hitte alszom, mikor ő végre elaludt, kimentem a konyhába és hajnalig emésztettem magam, gyártottam a hülye gondolatokat. Hogy biztos hamarosan szakít velem, hogy átver, és talán nekem kéne megelőzni minden rosszat, be kéne fejezzem vele…Kapcsolatunk nyolc hónapja tart, jól megvagyunk, működik a dolog. Nem élünk együtt, de hol ő jön hozzám, hol én vagyok nála. Volt pár rossz tapasztalatom, de úgy érzem ezeket már feldolgoztam. Okot nem adott arra, hogy hülyeségeket gondoljak. Megbízható, mellettem van. Én meg agyaltam, hogy “csak” járogatunk,nem is akar tőlem semmi komolyat….
Családra, együttélésre vágyom, de a teliholdas éjszakán úgy gondoltam, hogy igazam van abban, legjobb egyedül. Nincs veszély, nem bánt senki, különben is, nem jobb, hogy senkihez sem kell alkalmazkodni?? Szóval, ezek a rossz érzések egyre fokozódtak, köben azonban rádöbbentem, hogy nagyon szeretem, és nem akarom elveszíteni.Hihetetlen milyen vastag páncélt növesztettem. Én a vagány, belevaló csajszi…Hétfőn reggel szerencsére hazament, jobb hogy nem beszélgettünk. A hangulatom csak este felé kezdett változni, kedd-szerdára minden a régi volt. Most várok…
A másik, tavaly óta állást keresek. Dolgozom, de valami más kéne.Egy ideje, úgy érzem stagnál a dolog, akarom is nem is, de inkább akarnám..mintha nyakig ülnék a sárban. Dagonya, ami nem vezet sehová..Kedden belefutottam egy hirdetésbe..felhívtam..önéletrajzot kérnek…küldtem…hát???
Várok. Azért kicsit félek

Krisztina mondta:

Sziasztok,

nalam tulajdonkeppen mar hetek ota megy a valtozas….az uj otthonom keszülöben van. Tavasz elsö napjan, (nouruz elsö napjan költözködünk) ugyhogy meg van a dolog szimbolikus oldala is.

Mult vasarnap, februar 28-an megneztük a kedvesemmel a filmet Ghandirol…valahogy nem mondott ujat, de termeszetesen nagy hatassal volt ram…talan ezert (?) par napja feher ruhba akarok öltözödni, ma azon vettem magam eszre, hogy feher nadragot es bluzt keresek…valahogy erzem a fenyt magamban, magam körül es ugy tünik, ezt most ervenyesiteni akarom az öltözekkel is…

Viszont “fekete” dolgok is kavarognak bennem. Pl. mara virradora megint egy remes almom volt….biztos vagyok benne, hogy a temam az, hogy el tudjam engedni a csaladomat ugy, hogy ne legyen lelkiismeret furdalasom…önvad es önsanyargatas, büntudat nelkül…..

Tanitok. Par napja viszont faradt vagyok az emberek ertetlensegetöl. Vegre szeretnek embereket tanitani, akik fogjak amit mondok, es nem csak fogjak, hanem vissza is tudjak adni. Szeretnek mar vegre valami igazan nagyot alkotni…nem is a nagysagra ertem, inkabb a minösegre…

Türelmetlen vagyok. Erzek magamban sötet energiakat, de meg nem tudom mik ezek. csak azt tudom, jo lenne ha vegre vilagossag lenne. Varom mar nagyon a hosszabb napokat, a tavaszt.

A kedvesemmel nagyon szepen összefonodtunk. Azt hiszem ö az en örangyalom. Masokkal valo kapcsolatom mersekelt. Valahogy minden mintha varatna magara…valami robbanas jön…

Aztan marhara elgondolkodtatnak engem ezek a földrengesek….miert van ennyi mostanaban, es ilyen intenziven? Valami van a “levegöben”…a “földünk lazadozik”
talan mint en…ki akarja magabol köpni a fenytelen energiat…

Nem vagyok vidam. De nem vagyok szomoru sem. Felismertem, hogy neha kifejezetten feltekeny vagyok.
Neha pedig mintha kilatnek ebböl a dimenziobol…nem tudom mashol mi van, de tudom, hogy ez ami itt van nem az, ami. Ez megnyugtat.

Kivancsi vagyok a hetföi irasra.

Köszönöm neked Balazs.

Krisztina mondta:

ja, es mot nezem meg 30-adjara a gyürük urat…mi utan leirtam az elözö sorokat, el kezdödött a film ezekkel a szavakkal…” a vilag valtoozoban van” “van valami a levegöben, van valami a földben”

na, hat nem csucs?????

Üdv

Ildikó mondta:

Kedves Balázs!
(Az ötlet zseniális!!!!)

Heti történetem így alakult eddig:
Hétfő: mindenki el akart ütni, keresztbe álltak előttem, a semmiből is autók érkeztek az útra…de magúsztam. Örültem hogy túléltem a napot. A kedd eseménytelen volt. Szerda: ezer telefon, mintha mindenki most ébredt volna fel, mindeki szervezett, zsongott körülöttem, és vagy háromszor átszerveztem a saját napi programomat a sok váratlan esemény miatt. Azt hittem tök nyugis napom lesz, de lett helyette egy olyan eszetlen nap, alig győztem, de minden éppen akkor és úgy jött sorjában, ahogyan az előzővel végeztem, és csodák csodája, mindenre futotta az időmből.Nem tudom hogy csináltam, ha nekem kellett volna így megszerveznem előre egy ilyen zsúfolt napot, tuti nem sikerült volna, mert fele programot lemondom eleve. De így hogy nem tudtam hogy lehetetlen, megcsináltam. :))
Ma, csütörtökön szintén bolondok házának indult a reggel…talán még a tegnapi energiák(?) utószeleként, de dél körülre minden elsimult, és megnyugodva hátradőltem, mint aki jól végezte dolgát. Megint sok Égi segítséget kaptam, hogy ilyen jó lett a dolgok vége.
A lelki kísérőjelenségek pedig kb ezek voltak: rég lezártnak hitt, és megbocsájtást nyert emberek szólítgatnak gondolataimban, és én úgy érzem, már megint azt kívánják, szinte provokálják, hogy bocsássak meg nekik újra. Ezek régi munkatársaim, akik nagyon elbántak velem, de én már nem haragszom rájuk azért, mert éppen miattuk találtam rá a mostani munkámra. De hogy most miért kérik újra (gondolati szinten persze), miért jelentkezik bennem ismét a régi sérelem, amit már huszonötször átrágtam és elrendeztem, nem tudom. Olvastam egyszer olyat, hogy ha egy dolgot megoldunk egy szinten, akkor azzal még nincs vége feltétlenül. Visszakaphatjuk a problémát még párszor, hogy magasabb szinten is megoldjuk újra. Nem elég talán csak megbocsájtani, de el kell jutni oda hogy szeretni is tudjam őket? Ezen gondolkozom. – Meg még azon is, hogy mi az én iagzságom, és milyen az én valódi Énem? Mit kell formálnom, és mit kell jóváhagynom, ami már tiszta lett?
Hogy holnap mi vár rám, azt még nem tudom.
Ildikó

Trinity mondta:

A hét felismerése számomra, hogy fiatal korom ellenére a spirituális egóm olyan tiszta, hogy hegyi levegő árad belőle. Bár nőknek nem szokott lenni egyáltalán, nekem mégis szenvedélyem lett az asztrológia /is/. De nem is vitázni járok ide.

Szeretnék választ kapni arra a kérdésre, hogy akkor mi a teendő, ha minden a helyén van, minden össze állt, mégis egy kő dobog a szívem helyén? Dobog…. tud az egyáltalán dobogni, ha kőből van?

V.Éva mondta:

Kedves Balázs!

Köszönöm a lehetőséget és jó ötletnek tartom.
Mostanában eléggé rossz időket élek meg, folyamatos nehézségekbe ütközöm. Próbálom mindenből kiszűrni azt a dolgot ami az életem fejlődését szolgálja.Nem egyszerű feladat.
A héten megoperálták a férjemet, nagy aggodalommal telve kezdődött a hetem, az a tapasztalatom hogy az emberek segítőkészek és támogatnak az érzéseimben ( és ez máskor is így volt).
Hálás vagyok, hogy megtudom látni azokat a dolgokat amitől tovább tudok lépni.
Éva

Anna Mária mondta:

Kozsdi Tamástól nem kapok e-mailos infót, pedig juliustól nagyon sokmindent visszaigazolt a munkámból…
Keriontól sem kapok levelet, pedig már 3-at is küldtem neki…
nem szeretem a csalódásokat 6757 Gyálarétről is visszajött a levél..
pszichotronikus munkában veszek részt…
meghívtak egy spirituális közösségbe…
tanítok cheten és minden nap imádkozom Hazámért, a benne élőkért és a Föld összes lényéért.
fóliaházat építek 9×7 méter, leköt a munka és a kert, várom a tavaszt.

nashita mondta:

Testi-lelki történések nálam:

A telihold (szombat-vasárnap) idején egyébként se szoktam aludni, mert folyton álmodom,s ez most is így volt. A hét elején, egészen szerdáig napi 2-3 órát aludtam, mert folyton zizegtem: a végtagjaim nem hagytak aludni. Bár napi több órákat táncolok, nem hozom összefüggésbe ezzel, mert akkor minden nap lehetne ilyen bajom.
Semmilyen technikával (meditáció, légzés, stb.)nem sikerült elaludnom. Álomfolyamatokra nem emlékszem. Reggel nem voltam fáradt a kevés alvástól.
A gyerekeim se voltak a megszokottak: a fiam már 8-kor aludt (nem jellemző rá), sokat álmodott, de reggelre mindig elfelejtette. A kicsi lány meg arról panaszkodott, hogy “valakik azt mondták, hogy ne aludjak el” (óvónéni is jelezte, hogy délutánonként se akar elaludni), este is nehezen, mert “dolga van”.
Csütörtök óta alszom rendesen, viszont sokat álmodom.
Fizikailag tökéletes formában vagyok :)
Elengedtem azokat a gondolatokat magamtól, amelyben görcsösen akarok valamit, és mégsem jön be. Azóta sorra bejönnek, mert már nem érdekel a végeredmény, csak az út maga.
A régi munkahelyem árnyai kísértettek még, pár nehéz órát okozva. Ezt még nem engedtem el magamból, mert ennyi évet nem lehet “csak úgy” kitörölni, feldolgozni. Főleg, mert húsba vágó volt… De alakul.

Tünde mondta:

Kedves Balázs és Mindannyian!

Ez egy remek ötlet egy kicsit megfordítod “rendszert”, szívesen részt veszek benne… a hetem…

Készültem a 10.000-szeres napra sőt a kérésem is jól megfontoltam…aztán a “napján” elfelejtettem és amikor eszembe jutottt nem volt energiám valóban kérni, kívánni… ezt elbuktam…

A hét hétköznapjai … azt hiszem a “kereső vagy hívő” létem, a “várakozás” időszaka min. 5 éve kezdődött akkor ismerekedtem meg az ezoterikus tanításokkal, kezdtem el asztrológiával foglalkozni… általa megismerni magam, “jobb” emberré lenni … tudatosabbá válni… türelemmel (kisebb nagyobb kilengésekkel :)) de jártam az utam … igyekeztem békére találni… segíteni … megtalálni az utam, erős küldetéstudattal… mind hiába csak egyre rosszabbul évre évre csalódottabban tapasztaltam… elégedetlen vagyok… keresek de valamit nem találok…

A múlt héten nagy felismerés volt a részemről, mikor rájöttem egy életterület totál elhanyagolódott a nagy útkeresésem közepette… ami talán képes mérgezni mindent… szóval most intézkedési tervet készítek némi önvizsgálattal… :)a területre…

Ez a hét pedig Nekem elhozta a hitvesztést úgy egyáltalán mindenben … nem akarok már türelmes lenni… nem akarok már reménykedni… nem akarok már másra várni… egy kicsit csak jól szeretném érezni magam, ehhez pedig el kell engednem ezeket a magasröptű ideáimat…mert ezzel mérgezem meg az életem … nem lesz könnnyű, már nagyon belém épültek … de ember vagyok, nem egy angyal … a földön élek, nem az égben … ennyit a lelki életemről :)

A külvilág….ahogy oly sokszor… igazol…. új lehetőségek, régen húzódó anyagi problémák megoldódni látszanak … személyes kapcsolataim minden területen javulnak… Azt hiszem egy régen húzódó elengedés folyamat is jó irányt vett bennem … már segíteni tudok, hogy neki is menjen és az új életét elfogadja… :) emiatt büszke vagyok magamra … de néha még egy kicsit sajnálom magam…magam :)

Munka … hát igen, az egyik amivel nem tudok megelégedni…de pénzt keresni, valamiből kell… a jelenlegi helyem pedig szakmailag szép feladat … anyagilag stabil (bár mit nevezhetünk manapság stabilnak) itt is idea elengedésre van szükség…

Hát olyan Tündésen csak semmi konkrétum…de talán nincs is rá szükség … a hatásokat szerintem sikerült visszaadni … érdekes lesz majd ezt visszaolvasnom…ha Te Balázs … elmondod mit üzennek a csillagok… :) Vajon félreértettem valamit…? Jelzem ezeken a dolgokon most az sem változtatna… :)

Szép napot Mindenkinek!

Tünde

Kiss Balázs Kunó mondta:

Tünde, teljesen jól értetted :)
Balázs

Kiss Balázs Kunó mondta:

Nagyon jók vagytok :)
Kicserélnétek egy-két kifejezést bolygónevekre, és mindenki el is mehetne asztrológusnak. :D
Csak így tovább,
Balázs

szláj mondta:

Üdv Mindenki én nagyonrövid leszek .
Az idő és a tér olyan mértékben van besűrűsödve körülöttem ,hogy szinte képetelen vagyok azt követni .A gépek elromlanak körülöttem ,lefagynak a telefonok ,számítógépek.
Úgy érzem, hogy a gyorsaságtól lassan átlépem a “hangsebességet” és aztán remélem a nagy bumm után egy kicsit kisimúlnak a dolgok .

Erika mondta:

Sziasztok!

Akkor én is leírom a tapasztalataimat. Valami nagy és erőteljes energia érkezhetett a Földre, szerintem a becsapodó meteorittal, mert azóta érzékelem azt, hogy nagyon türelmetlen vagyok. Pontosan tudom, hogy mit akarok, több élet területen is, és már rengetegszer elképzeltem azt, hogy már meg is valósult. Mindezt úgy, hogy belenyomtam az összes teremtőerőmet, aminek olyan arany-ezüst fénye van. Fentről, az égiektől mindig azt kapom, hogy “megkapod, csak legyél türelmes”. Hétfő óta viszont lázadok. Elegem van a várakozásból, az egyhelyben toporgásból, a körülmények akadályoztatásából. Olyan érzés, mintha egy “bomba” ketyegne bennem, ami bármikor robbanhat. Egyéltalán nem tudom elviselni az igazságtalanságot, a hazugságot, a ferdítéseket. Ennek következményeként az egyik szolgáltatót be is panaszoltam a hatóságoknál, mert besokalltam attól, hogy szándékosan félrevezetnek és még engem néznek hülyének. Szerencsére a környezetemben lévő emberekkel nincs problémám, magával az egésszel van gondom. 2,5 éve várok egy állásra, amit tudom, hogy megkapok, és csak engem vár, mégsem történik semmi, várnom kell. A srác akit szeretek, még hezitál, hogy mi legyen, bár többször a tudtomra adta, hogy engem akar, mégsem történik smemi. Gondolom még nem zárta le a régi kapcsolatát, tehát itt is várnom kell. ELEGEM VAN A VÁRAKOZÁSBÓL! Eddig bromi türelmes voltam, de már nem megy. Tele vagyok energiával, és attól félek, hogy ez rombolásba csap át, ha nem tudom uralni. Kitaláltam, hogy most hétvégén takarítani fogok, azzal levezetem. Erre mi történik? Spontán hétvégi program a barátnőmmel, takarítás elnapolva. Még ezt SEM ENGEDIK fentről! Mintha minden próbálkozásom hiábavaló lenne, mert még nincs itt az ideje. De akkor mit csináljak ezzel a rengeteg energiával? Ma aranyfényt küldtem körbe az EGÉSZ FÖLD BOLYGÓRA, hátha attól lenyugszom. Legalább 3x-4x korbe futotta a Földet, és még mindig feszít ez az energia! Mintha a meteorit én bennem lenne, és arra várna, hogy végre teremthessen, miközben belülről szétéget a teremtő energia. (persze mindez szimbólikusan)

Szóval a TÜRELEM az amire most azt mondokm ELÉG VOLT! AZONNALI VÁLTOZÁST AKAROK, elég türelmes voltam az elmúlt 2,5 – 3 évben, most már ELÉG!

Olvastam, hogy mások is türelmetlenek. Én egy lázadó oroszlán vagyok most, akiben egy bomba ketyeg. Vajon mi lesz ebből???

Balázs! Adhatnál erre magyarázatot, mert ez már így kibírhatatlan!

Köszönöm.

Erika

Erika mondta:

Az előbb lemaradt, hogy az égiek azt üzenték… “áprilisban minden a helyére kerül, csak addig kell kibírnod”

hát nem tudom sikerül-e kibírni pusztítás nélkül, de ha pusztítok, akkor a sötétséget, a hazugságot, az igazságtalanságot fogom pusztítani, de azt elemi erővel.

Bystron Krisztina mondta:

Roviden*:)*Az olvasottak után látom,nem vagyok egyedul a nehéz,megoldando helyzetekkel*:)*Válás kozepe pénz nélkul.A férjem csak hátráltat,de akkor is szabad leszek*:)*Ebbol elég.De persze meg kell oldani a lakhatoságot mindkettonk számára,és ez az én nyakamon van*:)*De jonnek az otletek a megoldásra,szinte hihetetlen*:)*Konkrétan a héten szinte felugrottam a nyugis pihenombol egy otletre*:)*

Bystron Krisztina mondta:

Es Tunde kommentjeihez szolva,a “szent” elveket én is feladtam egy idore*:)*Bár én már régen,talán most találok vissza,hogy MAR nincs is keménységre annyira szukség.Oldodik a gorcs,ami lehetetlennek tunt*:)*De tudom,hogy erre az átmenetre szukség volt,vagy még van is,de már sokkal ritkábban*:)*

Cuvee mondta:

Kemény hét áll mögöttem. Vasárnap kezdeményeztem párommal a szakításunkat. Nehezen viseljük mindketten,Ő nehezebben. Édesapám a rákos beteg,a héten rosszabbodott az állapota,izgulok miatta is nagyon.

Csacsa mondta:

Kedves Mindenki!

Sajnálattal látom, hogy ennyien lent vagyunk!
Nekem az elmúlt 1 évem már pocsék volt, de a novembertől tartó hónapok viszik a csúcsot. Hibás vagyok én is, ismét nem álltam ki önmagamért, a jóért…És az Univerzum így is-úgy is ráterel minket a helyes útra.
Annyi fájdalom, akkora csalódás ért, hogy az én szívem is megkövült..
Szeretném azt hinni, hogy túl vagyok a nehezén és ha a gödörből kivezető létra hosszú is, legalább elindultam felfelé.
Szilveszterkor álltam egyedül az ablak előtt, hallgattam a boldog ünneplőket és az futott át a fejemben, hogy jön 1 nagyon jó év…bár ahogy látom sokunknak már nem nagyon lehet rosszabb.
Szeretek egyedül lenni, átgondolni mit is próbál tanítani a Mindenség. A türelmet megtanultam az elmúlt 2,5 évben talán az alázatot is..bár ezt még félve írom le.
De talán az önmagamért való kiállás volt a legnehezebb. Nyilván a gyerekévekből hozott viselkedésminta levetkőzése (nem továbbadása a saját fiamnak), a nem minden áron megfelelni akarás, és a bevállalás, hogy nekem ez így nem jó, nem csinálom tovább. Mert ez súlyos veszteséget okozott, de nem bántam meg. Az életképtelen dolgokat el kell engedi, hogy helyet kaphasson ami ÉL, ami a MOST-ban jó.
Szeretném hinni, hogy a tavasz szépet és enyhülést hoz Mindenkinek!

Köszönöm, hogy Vagytok és Balázs, Neked is..sokat és sokszor segítesz!

Nagy Ibolya mondta:

Kedves Balázs!
Az én heti tapasztalatomból az jött ki, hogy ami bent az kint!
Tehát, őszintén, lelkiismeret furdalás nélkül adom ki azt, amit belül éreztem.Tudom, hogy több ismerősömnek van szüksége rám, mert korábban egyedül voltam, és rendszeresen szántam rájuk időt.
Két éve élek együtt a barátommal, és Ő szereti, ha minél többet vagyunk együtt.Így lecsökkentettem a létszámot.
De belül nem éreztem jöl magam!A héten elkezdtem visszaállítani a régi rendet. Örülnek nekem, és én is boldog vagyok.A párommal is megbeszéltem már sokadszorra, hogy ennek így kell lenni, mert nekem ez a feladatom.Kezdi megérteni.
Évek óta foglalkozom a lelkek gyógyításával,de ahogy Te is mondod, meg a régi szólás, a “jó pap is holtáig tanul”ez pontosan így van.Minnél többet tanulsz, annál hamarabb rájössz, hogy mennyi minden van, amit nem tudsz!

Én is sokat veszel le a Te tanulmányaidból, ezt NAGYON KÖSZÖNÖM!
Mert még rengeteg dolog van,amit tudni szeretnék!
Szeretettel!

Moncseszka mondta:

Sziasztok!

Még nem írtam ilyen nagy nyilvánosság előtt, kicsit félve is teszem.
Nekem nagyon furcsa volt a hetem. Az egészet belengte valami különös fáradtság, ami még mindig tart.
Belül mélyen egy sugallat azt mondja, hogy minden rendben lesz, ezért a szokásosnál nyugodtabb vagyok és nem stresszelek olyan dolgokon, amiken szoktam.
A hét közepén, olyan energiatartalékokat mozgosítottam magamban főleg munka terén, amiket már régen használtam, és rájöttem, hogy mennyi mindenre képes vagyok.
És a tegnap volt a legmosolygósabb napom. Reggel már úgy mentem be dolgozni, meg is néztek az emberek az utcán. Szeretem ezeket a különös tekinteteket korán reggelente. :)
És a héten nem halogattam semmit, amit kigondoltam, rögtön meg is csináltam.

Köszönöm és szép hétvégét Mindenkinek! :)
Moncseszka

Moncseszka mondta:

Még egy fura dolog eszembe jutott: nagyon rosszul viseltem a héten a hideget. Amúgy sem a tél a kedvencem, rettentő fázós vagyok.
És az elmúlt pár napot borzasztó hidegnek éltem meg.
Ugye most már jó idő lesz?? :))

Ildikó mondta:

Kedves Balázs!
Csütörtökig leírtam ami történt, azt hittem ma már nyugisabb napom lesz. Hát tévedtem. Egészen odáig jutottam, hogy azt találtam mondani, egye meg a fene ezt az egész rezgésszinet, ha egyszer nem bírom fenntartani. Piszok fáradt voltam már délben is, és még nem volt vége a napnak, és úgy éreztem a földi dolgok (munka, ezer apró intézni-szervezni való, telefonok, szívességek ide-oda….) csak visznek-visznek egyre távolabb, hogy ne is lássam az Eget. KÉnyszerpályán éreztem magam. Segítségért kiáltottam magamhoz! Azonnal megállni! Este 20 perc ágynyugalom, légzés, agyam kikapcsolása után gyorsan megnyugodtam. Mostanra minden rendben. De hogy ez mi volt???? (És talán még nincs is vége, ahogyan a hétfői napom is kinéz, legfeljebb már majd tudom kezelni, mert addigra megtanulom.)Lesz mit magyaráznod Balázs! :)
Ildikó

Erzsi mondta:

Szia Balazs!
Talalkoztam evekkel ezelott valakivel,akivel megszerettuk egymast.O hazsassagban el.Most gondoltunk igazan eloszor arra,hogy egyutt tcvabb.Ez fog most az elkovetkezo nopokban eldolni.Varakozom, varom az univerzum hatasat.
Koszonom.

Edit mondta:

A hét eleje jól indult. Tulajdonképpen már az elmúlt szombat is jó volt. Nagyon jó. Sok öröm, sok szerencse, sok apró boldogságmorzsa jött velem szemben.Pörögtem, pezsegtem, felszabadultam. Aztán.. aztán pénteken minden elromlott. Azóta van a kétségbeesés, a jövőtől való félelem, az aggodalmaskodás. Azt hiszem, eljött az idő, hogy végleg elvagdossam azokat a kötelékeket, amin keresztül évek óta rángatnak. (Évek óta hagyom, hogy rángassanak)
De hogyan tegyem meg a lépést és mikor? És legfőképpen…hogyan tegyem meg úgy, hogy ne fájjon…

Mara mondta:

Az éjszaka folyamán álmom volt.
Határozottan és tisztán visszaemlékezem rá.
Álmomban sikerült az anyámnak és a hugomnak a tudtára adni azt ami fáj…..
Nem emlékszem,hogy Ök mondtak e valamit erre.Az érzés ami kísérte a mondanivalómat még most is érzem……
Remélem ezzel kezdetét veszi egy belső gyógyító folyamat.
Isten adja,hogy így legyen!

K.Judit mondta:

Szia Balázs, sziasztok .

Én sem vagyok nagy hozzászóló, de ez tetszik :)
7 éve van egy nehéz kapcsolatom, ami hatalmas szenvedély, hol lent hol fent. rendszeres szétválások, örökre , szenvedés, majd béke és előről. Most egy hónapig nem beszéltünk- vége – .Vasárnap azt kértem, hogy rendeződjenek le a lelkemben a kapcsolatunk gondjai elég a fájdalomból. Szerdán megindult az smsezés, hatalmas öröm, fél órára találkoztunk is, furcsa volt mintha ez az egy hónap immunissá tett volna..beszélgetéseink is kissé üresek, igaz , hogy lehetőségünk sincs meghitten együtt lenni.. Letenném már a kapcsolatot, de sajnos nem nagyon megy nélküle az élet. Most , hogy tudom , hogy van ő, nyugodtabb vagy inkább fásultabb vagyok. Energiám nulla. Várom a tavaszt, nagyon.

zenmama mondta:

Kedves Balázs! Rengeteg dolog történt velem az elmúlt 2 hónapban, s a héten is:) . Elolvastam a Most hatalmát! Hát rengeteg információt és uj megérzéseket kaptam. Föként az életem s kapcsolatom terén. A kapcsolatom már nem volt tökéletes, de mindig adtam uj lehetöséget,de már tudom nem kellett volna. De ennek igy kellett történie. Péntek reggel arra ébredtem, a lekell zárnom a multat, s csak a jelennek s jövömnek kell élnem. Hát igen, elég nehéz volt elkönyvelnem, ez az amit most megkell tennem. Felkelés után elmondtam egy imát, s olyan könnyü lett a lelkem, mint ki ujra születet. A barátom azt hiszi uj kapcsolatot kezdetm, de nem, csak visszatértem önmagamhoz. A régi énemhez, s az önbizalmam erösödik, de természetesen még van mit erösödnie. A barátom december 12 elutazott szó nélkül, majd belebetegedtem, mivel rokonoktól tudtam meg. Ekkor jelent meg az életemben egy segitő kéz, Angyalka, emberi lény, ki kezembe adot néhány könyvet, kedves szavakkal biztatott. Igy lett eröm visszanyerni az eröm, önbizalam, s határozottságom. Hiszem a csillagok állása is mindig mellém álltak s állnak. Segitik az elöbbre jutásom. A barátommmal nem találkoztam, mióta elutazott, de már nem is várom vissza. Ez számomra nagy haladás, hiszen létezni sem tudtam nélküle. Szerencsére, ez már a mult. Most jól érzem magam, boldog vagyok, S örömmel olvasom leveleidet s hireidet. Kedves Balázs! köszönöm a lehetöséget:) Baráti ölelés: Zenmama

mantra mondta:

Egyik barátnőm hívta fel a figyelmemet rátok, visszaolvastam minden írásodat és kb padlót fogtam. Tavaly nyáron berobbant az életembe egy hatalmas szerelem, hatalmas érzelmek, elképesztő biztonság és egy olyan leírhatatlan érzés, amit röviden talán úgy tudnék összefoglalni hogy nőnek éreztem magam minden értelemben, tenyerén hordozott, egyik nap reggel még én voltam a legcsodálatosabb társ és 3 nap múlva a kapcsolatot lezárta smsben. Soha nem találkoztunk és nem beszéltünk erről többet, mindketten függetlenek voltunk és vagyunk, nem ez volt az ok. Mostanra kezdek felocsúdni, nincs bennem harag, örülök annak ami megadatott és mostmár értem is az egészet. A változást én is érzem régóta és vágyom is rá. A héten a munkám során igazságtalanul lealáztak sok ember előtt én meg teljesen összetörtem, és kapkodom a fejem. Talán a változás ezen a területen is megérett. Érdekes és izgalmas az életem, minden nap kíváncsian ébredek fel.
Szeretek élni, a nehézségek, amelyek a mindennapjaimat átjárják komoly gondolkodó emberré formáltak és minden nap hálás vagyok ezért. Többek között éppen ezért érdemes élni. :)

angyal_56@freemail.hu mondta:

1956 a születési évem, annak egyszerűsített száma a 3-as, annak jelentése a következő: Kreatív gondolkodó vagyok, akinek könnyedség uralkodik a fejében. Mindíg a fantáziámra kell hallgatni, mert ellenkező esetben elveszítem az életvidámságomat és letargiába zuhanok (azt hiszem MOST oda zuhantam, ezért is írok ide:) Az a célom, hogy könnyedséget vidámságot és szeretetet vigyek mások életébe… ezt túl jól csináltam, mert a fiúk hajlamosak voltak félreérteni és ha a fizikai kontakt elmarad, akkor elhordanak mindenféle “alattomos és sunyi energiájúnak” a nagy nyilvánosság előtt, amit nagyon nehéz megemészteni:) még hónapok után is…
egy éve még azt gondoltam, hogy én mentem meg a világot, hogy bemegyek a Duna TV-be és energia-küldéssel, nagyon sok embert meggyógyítok… aztán a folyamatos kudarc arra vezetett, hogy mindenki mentse csak meg saját magát:) mert a nyáron az Uránusz retrográd mozgásakor annyira kitágult a tudatom, hogy a Föld nem is volt látható benne, annyira pirinyó volt, mégis vissza akartam jönni a kertecskémbe, visszavágytam ide, de arra nem is gondoltam, hogy ennyire magányos egy állapot ez a megtapasztalás. Kerestem új kapcsolatokat, hogy új arcokkal barátkozzam, jó is volt, de annyira nyomaszt az a kellemetlen megjegyzése egy hozzám közel állónak, hogy elgondolkoztat, miért is? 53 évesen már gyerekkel nem ajándékozhatok meg egy fiatalabbat, ezt fel kell fognia, elvenni a lehetőséget pedig senkitől nem lehet, hogy megtapasztalja a család szentségét. Én sosem bántottam senkit (ok nélkül) engem pedig azért bántanak, mert a születési képletemnek megfelelően szeretetet viszek a hétköznapokba? Azért bántanak, mert nem ugorhatnak rám, mint kakas a tyúkjára? Azért mert valaki nem tudja a tisztességet megélni a gyakorlatban, csak szajkózza a szavakat… azért azt hiszi, hogy joga van a másik embert lealázni? húúúúúúúú, most nagyon bánt… elveszítettem volna bármit is, ha minden bennem van? Imádkozom nap-mint-nap mindenkiért az egész világomért, amit megtapasztaltam a nyáron. Raziel arkangyal a következő életfeladatot közölte velem a születési képletem alapján: önmagamban keresem a boldogságot (nem találom, hiába keresgélem:) mit akar tőlem a világ? Csupán annyit hogy: én csináljam meg helyettük a dolgokat, elvárják tőlem, hogy az egész világért tegyek (imádkozom magamért, benne mindenkiért:) mit szeretnék én? A válasz: átalakulást változást szeretnék én (most jó lenne tavasszal egy nagy változás már, mert így nagyon depis vagyok:) Miért szeretném ezt az utamon? A válasz: (nem szabad nevetni rajta) mindenki anyja szeretnék lenni! (nem kispályás életfeladat ugye? még én is meglepődve hallgattam először) Karma, amit el kell fogadnom, amit, magam akartam magamnak (tényleg? ennyit azért talán mégsem kellett volna bevállalni, nem gondoljátok?) Az egész világot akarom megmenteni (hogyan tudnám már megmenteni, mikor senki sem szeret és csak bántanak, mert nem lehetnek kakasok és nem hagyom , hogy tyúknak nézzenek…. ááááááááááááá) ezt szerettem volna kiírni magamból, hogy nagyon, de nagyon a mélyben érzem magam, és ha én vagyok a minden , ami van, akkor már csak egy út van: felfelé! amint olvasom a többieket, másoknak is van gondja elég.. akkor jöjjön már a tavasz, a megújulás, nagyon ránkfér :)))

pema64 mondta:

Kedves Balazs es mindenki!
Jo otlet ez “jatek”,bekapcsolodom en is kozetek.Regota olvasom a hirleveleidet,melyeket ezuton szeretnek halasan megkoszonni,hisz oly sokszor segitettek az elmult idoszakban.
A 10millioszoros napom igen ‘vegyesre’sikeredett,annak ellenere,h igyekeztem a kornyezetemben eloket elore ertesiteni ennek a csodas napnak a fontossagarol,a pozitiv teremto gondolatok altal.Aztan megis minden maskent alakult,mert iszonyu faradtsag elozte meg ezt a napot,majd a 10millioszoros napon annyi mely fajdalom es banatossag jott felszinre,hogy magam is meglepodtem. Kb 2-3 nap utan ‘helyrekerultek’a dolgok valamelyest.
A het tovabbi napjai a ‘sziv-nyitasrol’szoltak,szolnak…
Meg annyit fuznek hozza,h bar a ‘korulmenyek’nem mindig a legkedvezobbek,de melyen,legbelul valami oromot erzek es ez eddig nem volt jellemzo…
Koszonom,h leirhattam es kivancsian varom a jovo heten az elemzest.
Udvozletem.

firerabbit mondta:

Hát nagyvonalakban a hét:
– tiszta vizet a pohárba érzés (öntöttem is mellesleg)
– volt kis szomorúság, remeteelvonulás utáni vágy egy kis hagyjanakbékéndemindenkiésmostazonnal-al
– munkára való képtelenség
– kialvatlanság
– lélekgyilkos félreértések megelégelése
mintha most sikerülne végre a sarkamra állni érzelmileg is (nagyon érzelemorientált vagyok, vizes jegyek tömkelege, szóval ez már tényleg amolyan végső lépés lenne…?)

M. Zsu mondta:

Kedves Balázs és Mindenki!
Csatlakozom a játékhoz! :) A héten, ami történt: mások szemében kifordult a világ, a káoszt látják, kicsit amolyan világ vége hangulat uralkodik a környezetemben, de én végig nyugodt voltam/vagyok.
Kezdem végleg levedleni a régi bőrömet. Amihez még ragaszkodnék/ ragaszkodtam tönkremegy, elhervad vagy “különös módon” eltűnik. :)
Röviden ennyi. :)

Köveskuti Tünde mondta:

Hétfőn csodás meditáción voltam, a gömböm még meg van, sugárzik a tenyeremben. :-)
Kedd rendrakás iszonyú fejfájás, a jóga helyrehozz, valami új dolgon töröm a fejem, kívülről nem sok visszajelzést kapok, belülről annál többet.
Szerda kudarcnak tűnnek a történtek, de nagy lelki támaszt adok e közben egy hozzám közelállónak. Fergeteges jókedvem lesz ettől.
Csüt. Tele energiával. Vissza térni látszik egy szerelem, elegánsan lepasszolom. Könnyűvé válok, közben úgy látszik a mélyben rágódhatok, mert megfájdul újra a fogam amire már eddig 23.000Ft-ot költöttem.
Péntekre feldagad kissé a fejem a fogam miatt, a fájdalmaim elmúltak. Sikeresen gyógyítóm magam.
Szombatra fog rendben, vásárolni kezdek a családnak gőzerővel ami nem jellemző rám. (Csak nem ez a kis hamis Merkúr kever valamit valakivel?)Ja és egy utazás is felmerül Erdélybe.
Vasárnap hajnalban kelek, látszólagos punnyadás, délben még ágyban, elmaradt levelek olvasása, valaki még is összedobott valami ebédet a gyerekeim közül úgy érzem az illatokat, meg is nézem….

Kiss Balázs Kunó mondta:

Hamarosan jön az írás… :)

Ancsi mondta:

Szia!
Most jött el a pillanat, hogy rá merjem magam venni arra, hogy írjak ide néhány sort. Régóta követem az írásaidat, még a csillagbölcselet idején kezdődött?
Nekem negatív érzésekkel teli volt a hét, hogy magam is le vagyok döbbenve. Az emberi kapcsolataim teljesen 180 fokos fordulat, ez azonban azért bosszant, mert úgy gondolom, hogy kezdek magammal harmonizálni, és nem értem, hogy miért negatív visszajelzések vannak, amikor tulajdonképpen most érzem azt, hogy kezdem megtalálni magam. Tervem tekintetében pedig sokkal elszántabb lettem, mint eddig valaha is, és kezdek hinni magamban, ami nagy szó. Egy jó dolog azonban biztosan történt velem a héten, jól illetve kedvezően zárult a peres ügyem? Persze Nekem sokat segítettél Kunó, és ez az oldal,h ezt vezeted és írod, mert ez olyan nekem, mint egy kézikönyv a világhoz.:) Ha valamit nem értek, feljövök, elolvasom az aktuális írást. Most is az a vicces, hogy rossz kedvem volt, mikor bekapcsoltam a gépet, most már viszont mosolyog a lelkem?
Köszönöm, további szép napot kívánok!

Katesz mondta:

Az édesapám lelkendezve jött el hozzám és mesélte azt a teremtésről, amit én már két éve mesélgetek neki. A lényeg az, hogy kapott tőlem egy könyvet karácsonyra, amit már olvasgat, és valahogy PONT :-) megtaláltam a számára ideális, befogadható írásmódot, stílust, amiből megértette, hogyan is működik az egész. Olyan boldog voltam, mikor sugárzó arccal mesélte, hogy minden egyes dologért mi vagyunk a felelősek, és most látott csak rá erre a teremtés kapcsán, stb…
Egyre közelebb kerül hozzám Apa, aki korábban csak úgy tudott szeretni engem, hogy az számomra állandó érzelmi hiányt okozott. Most igazán kapcsolódunk, és ez azóta erősödött, hogy újraélesztették egy szívinfarktus miatt két éve. Épp mellettem volt… nehéz volt, de már látom az értelmét. És megcsinálja, elképesztően büszke vagyok rá…

Detti mondta:

Mivel munkát keresek, némi fondorlathoz folyamodtam és rögtön behívtak interjúra. Eddig ilyesmiről úgy gondoltam, hogy nem fair, de működik. Sőt, csak ez működik. Alá kell menni fizetésben a másiknak, kiemelni, mit is tudok én, így rájönnek, ő mit nem tud. Az élet harc, de néha nagyon elfáradok benne, mint az elmúlt télen történt.

Évácska mondta:

Kedves Balázs!

Az is egyfajta tudatosság játék a számomra, hogy észrevettem hogy megtörténnek velem mind három szinten a dolgok (fizikai, lelki, szellemi), utána a köv. héten megkapom tőled a csillagmag üzenetet és azt látom, hogy “jé ezek a dolgok történtek velem”. Észrevettem hogy mióta használom a tarot kártyát, azóta az uránuszi énemhez is közelebb kerültem. Foglalkoztat az asztrológia, a kártyák üzenete. Az is hogy milyen minőségben, milyen jegyben üzen a kártya. Melyik elemmel kell kapcsolatba kerülnöm aznap vagy azon a héten. Nagyon sokat fejlődött az intuícióm.