Csillagüzenetek

Új, új, új

2010. Már. 15

A naptáramban azokat az égi eseményeket, amelyekről írni szeretnék, mindig előre be szoktam jelölni különböző színekkel. Általában egy heti időszakra, 2-3-4 ilyen szokott adódni, s amikor e héten lapoztam egyet, szín kavalkád fogadott, mert 9 ilyen is akadt? s ha egyben nézzük ezt az időszakot, amely 14-én kezdődött és 23-ig tart, akkor ez a szám sokkal nagyobb ? azaz beindulnak a dolgok. Csak felsorolásszerűen, az asztrológiát bíróknak, és emlékeztetőül:

 • március 14: Nap – Merkúr együttállás
 • március 15: Újhold
 • március 15: Merkúr ? Uránusz együttállás
 • március 17: Nap ? Uránusz együttállás
 • március 17: Merkúr a kos jegyébe lép
 • március 18: Merkúr ? Mars trigon
 • március 18: Merkúr ? Szaturnusz szembenállás
 • március 20: Merkúr ? Plútó kvadrát
 • március 20: Nap a kos jegyébe lép, azaz a tavaszi napéjegyenlőség
 • március 21: Nap ? Mars trigon
 • március 22: Nap ? Szaturnusz szembenállás
 • március 23: Mars ? Szaturnusz szextil

Mint látható, a tavaszi napéjegyenlőség nem 21-én, hanem 20-án este 6 órakor lesz egzakt! S ezen kívül az égen egyfajta energiabomba jelenik meg 16-ra virradó nap hajnalában, amikor is a Nap, a Merkúr, a Hold és az Uránusz együttállnak.  S erre az együttállásra a Mars fejt ki hatást még (trigon) és tágan a Szaturnusz (szembenállás). Azt hiszem ezt valahol mindannyian érezzük, hogy beindulnak a dolgok ? de nem kell feltétlenül csodákra számítani a fizikai szinten, hiszen kell az átmenet a nagy hátrálásból ebbe az új lendületben.

Maga ugyan 17-én lesz egzakt a Nap ? Uránusz kapcsolat, és ez, mindenképpen megjeleníti magában azt, hogy ugrunk, kilépünk, emelkedünk: ki-ki arra, amerre szeretne. Az Uránusz hordozza a váratlan fordulatokat, szokatlan dolgokat, amikor is szétfeszítjük a meglévő korlátokat. Ennek célja a valódi szabadság ? de fontos megjegyezni, hogy bár sokan azt gondolják, hogy a szabadság az, amikor sokkal több mindent megtehet az ember? például ha több pénze van az embernek, akkor nem csak 3 féle cipőt vehet meg, hanem 300 félét ? és beetettek bennünket azzal, hogy ettől szabadnak érezzük magunkat. De a nagy titok az, ahogy a VÉGTELENhez képest a 300 is és a 3 is ugyanolyan korlátozott minőség, mert nem tehetsz meg BÁRMIT. Nos, az Uránusz igazi, magas minősége a szabadságban az, amikor teljesen a saját felsőbb énünkkel egyben éljük meg magunkat a legszabadabban ? és ekkor vesszük észre, hogy valójában pont így illeszkedünk a legjobban a környezetünkhöz? ellentétben attól mint amit a szabadság illúziója mutat, hogy az ember független lesz a környezetétől.

S az Égi képét nézve ennek a négyes együttállásnak, látszik, hogy a 3 férfi minőséget képviselő égitest (Nap-Apollón, Merkúr-Hermész, Uránusz-Urannosz) fölött az égen a Hold látható, az Ég Királynője! Tehát, mintegy vezérlő elve ennek az együttállásnak az, hogy egy új dolgot tudjuk megszülni magunkban! Ehhez minden segítséget megkapunk, hiszen Hermész maga az istenek és az emberek közötti kapcsolatot szolgálja, azaz ő hozza el az emberek számára az információt fentről! Fentről, ahol éppen a Pegazus szárnyal, ahogy az égi képen látható.

S ne feledjük, erre a nagy energiára még ?besegít? a Mars, amely a múlt héten indult be erőteljesen, és ad erőt ahhoz, hogy magát a belső szellemi lépést véghez tudjuk vinni. Hiszen, az Uránusz energiákban benne van az, hogy mintegy szétrobban hirtelen minden körülöttünk, és egy új helyen találjuk magunkat ? ehhez pedig elengedhetetlen, hogy az Erő meglegyen, amely mint előző írásomban utaltam rá, éppen Hazafelé tart?

A lényeg pedig, mint mindig, a Szaturnusz, amely szemben helyezkedik el ezzel a négyes együttállással, közvetíti felénk azt, hogy minden korlátot romboljunk szét, amit eddig magunk köré építettünk és már nem szolgál minket! Így új, igazi alapokat tudunk lefektetni magunknak, amelyekre valódi építményeket lehet már az életünkben építeni.

S hogy ez a hét elején kinek hogyan jelenik meg, nem tudom. Én egyenlőre egyfajta belső erőt érzek, belső feszültséget (?jó? értelemben), érzem a tettvágyat és a lépéshez az energiát ? de még nem lépek.

Talán érdemes megvárni 20-át, amikor is a Nap belép a kos jegyébe a Tavaszi Napéjegyenlőség idején. A kos a kezdet és az elindulás energiáját hozza ? tehát az igazi Tavasz, az igazi kikelet ideje ez ? e héten előtte a szellemi elhatározás születik meg. 17-én lép a Merkúr ? amikor a Nap-Uránusz együttállás lesz ? a kos jegyébe, tehát szellemi szinten ez további újító, elindító, benyitó erőt jelenít meg.

Akinek van kedve, a Tudatosság-játék keretében kérem írja le milyen SZELLEMI ÚJDONSÁGGAL találkozik a héten ? érdemes megfigyelni ezeket.

19 hozzászólás

kamilla mondta:

En tavaly augusztus ota kovetem szemmel ezt az oldalt, mindent csak utolag olvasva el, hogy az irasok ne befolyasoljak az elmenyeimet es a velemenyet. A tapasztalataim mindig egybevagnak a “joslatokkal”.
Most kivetelesen elore olvastam, hogy mi varhato, mert alig varom mar, hogy a felgyulemlett alkoto energiak fizikailag is megnyilvanuljanak, azaz megteremtsem mindazt, aminek itt van az ideje-az Egiek egy csodalatos tervet vazoltak fel elem, amihez tudom, hogy most fogom megkapni az energiakat es a segitseget, hogy megvalosuljon.

Az utobbi ket hetben azt tapasztaltam, hogy korulottem mar tobb ember kinalta fel a segitseget keres nelkul es mind “gledaban allnak”, hogy mikor kezdhetunk mar el dolgozni az Ugyon.
Nagyon varom a kovetkezo par napot, teljes tudatossaggal szeretnem befogadni az uj energiakat – ez volt a szivem vagya.

Azonban van az eletemnek egy resze, amiben nem tudtam kialakitani az egyensulyt, mert egyik felem vagyott ra, a masik felemmel el akartam lokni magamtol, neha csak menekulni probaltam az egesz problema elol. A fenti sorokat olvasva megtalaltam a helyes utat: magameva kell tenni,azaz elfogadni a helyzetet es akkor szabadon donthetek. magamhoz kell olelnem minden jot es minden felelmemet a problemammal kapcsolatban. mar most felszabadultnak erzem magam, halasan koszonom a segitseget – az emlekeztetot ;) !!!

Ottcsi mondta:

Kedves Mindenki!!!

Huhhh 17.-en de. erkezem haza Felev utan Toronto-bol… Azt hiszem en ezt most igazan erzem kivul-belul!! koszonom az irasaidat Kedves Balazs!!! Mindenkinek csodalatos napokat kivanok!!!

viktor mondta:

Én azt érzékelem, hogy csak hagyni szükséges, amit eddig felszínre hozott bennünk az elmúlt pár hónap, most csak hagyjuk elmenni a múltat, régi ézéseket, hitrendszereket, félelmeket, feszültségeket, törvényeket, gondolatokat mindenről, amelyet eddig tapasztaltunk, hogy elkezdjünk belépni az új valóságunkba és tudatosítsuk, hogy már nem mienk és enegedjük beáramólni az életünkbe az új valóságunat. Nagyon sokan és sokminden segít ebben nekünk, csak kérjük, és hagyuk (átengedjük ) hogy elvigyék, és szépen lassan előbujik mindig a felszabadultság és az egység érzése!
Csodálatos tapasztalásokat kívánok mindnyájunknak!
Viktor!

Katalin mondta:

Kedves Mindenki!

Tudományosan nem ismerem az asztrológiát,de lelkem mélyéböl
érkező jelzések megegyeznek a Balázs által leírt energia áramlásokkal, ahogy az égitestek közelítenek egymáshoz.
Igen erősen érzem,hogy a hónapokkal ezelött megálmodott
gondolataim,elképzeléseim a megvalósulás felé visznek.
Nem sürgető,lassú erősödő energiával hömpölyög bennem és tudom,
megtörténik a jó változás az életemben.
Mindenkinek ezt a derüs újraéledést kivánom!
Katalin.

nashita mondta:

Eljutottam odáig, hogy megszabadultam a múlt szennyétől, megteremtettem az Újat és elindultam az Úton.
TUDOM, hogy az irány jó…
Energiám is van hozzá, úgy érzem képes vagyok továbbmenni.
De mégsem megyek… várok.
Érzek egy kis “sötétet”, (nem tudom, hogy fogalmazzam meg, nehéz leírni). Olyasmi, hogy mintha mások is tudnák, hogy képes vagyok és erős ahhoz, hogy alkossak, de a kellő pillanatban pont azokat a minőségeket gyöngítik bennem, amire épp szükségem lenne. (Gondolom, nem lett ettől sem világosabb, de nem tudom másképp leírni…)
Várom a Fényt, jön, növekszik, de a Sötét tudatában van annak, hogy Fénnyel működöm, és mindig “bekavar”…
Újhold körüli napok teszik mindezt…nem tudom…
Most nem tudok kifelé alkotni. Minden megvan hozzá, hogy sikerüljön, de nem léphetek. Nem is engedik…
Szerintem szünet… csend…
Nem védem le magam ellene.
Akkor leszek a legerősebb, ha nem harcolok ellene, hanem erőt gyűjtök belőle.

Látom, nagyrészt pozitívan élitek meg az elmúlt napokat. Én most nem.

Évácska mondta:

Érzem hogy valami pozitív elindult. A gondolataimban, az engem érintő történésekben. Elhagytam a rossz énemet. Ez nem azt jelenti hogy a rosszabbik felemtől örökre megszabadultam, de már nem korlátoz, remélem hogy csak egy kicsi maradt meg belőle. Kezdem megérteni hogy az igazi szabadság nem azt jelenti hogy függetleníteni kell magamat az emberektől, hanem hogy még jobban felvállaljam önmagam. Az utóbbi napokban pozitív gondolatokat olvastam pozitív gondolkodóktól és elhatároztam hogy ha negatív gondolataim támadnak, automatikusan “kiütöm” őket a pozitív tanításokkal. Így még jobban észreveszem az élet apró örömeit.

Joci mondta:

Egyre érdekesebb a dolog és szerintem egye többen vagyunk!!!Ébred a Mag népe.:)

Edit mondta:

Valami nálam is beindult :-) Nem vagyok babonás, de ezt most lepokogom…

Virág mondta:

Nashita, én értem amit írsz:) !!!!

marco1983 mondta:

Sziasztok.
Én is hasonlóképp érzem, nemrég, 2-3 hónapja van valmi alakulóban, ami teljesen meváltoztatná az életemet.Idáig csak cseppenként történtek a dolgok, de most úgy néz ki be fog érni ez a várakozás.És nagyon úgy érzem ,hogy most jön el az ideje és ,hogy nem lehet másképp.Minden porcikám ezt kívánja még ha néha úgy is nézett ki ,hogy nem fog úgy alakulni ahogyan én azt vártam.Remélem megvalósul az álmom és ezáltal sok minden megváltozik körülöttem.
És mindenki másnak is ezt kívánom.

Detti mondta:

Sziasztok,

ma délelőtt boltba menet rádöbbentem, én ezt kértem, ha nem is pont így. Nem akartam főnököt, unalmas munkát, háziasszony szeretnék lenni. Az még nem voltam úgy igazán. Alakul a dolog, már csak a férfi hiányzik, akire lehet főzni, akivel együtt fogok élni. Én már készen állok a háziasszonyságra! :-) Furcsa, soha nem vonzott az otthonlevés, most meg erre vágyom. Elég volt már a férfi módra való küzdésből a világban. Nő akarok lenni női feladatokkal! :-))))

Győrffi Enikő mondta:

Sziasztok,

Nashita írásához szólnék.
Pont ugyan így érzem kedves, mint te.
A múlt dolgait már én is lepakoltam…, újat kellett teremteni, de ehhez kellett a régi lerombolása, hagyni tovamenni mindent, mi nem szolgál már.
Az úton már én is rajta vagyok, és én is tudom, hogy jó az irány.
Bár sokszor érzem úgy, hogy fogytán az energiám, de valahogy mindig megjön a nem várt segítség, a megoldás, és elindul egyfajta új kibontakozás…
Természetesen ezzel együtt valahogy mindig megjelennek a “korlátozó tényezők”, amik visszahúzni próbálnak…
A sötétet én is érzem, de már tudok bánni vele.
Tudod, minél “fényesebb” vagy, a másik oldal kétszer akkora erővel kezd dolgozni ellened.
Nem feltétlen védelem kell, hanem erős hit és elhatározás, mert ha megvan a felfelé törekvés, a szándék, az lehet, hogy számodra csak egy kis lépés, de hidd el, ezt a legnehezebb megtenni.
A végeredmény? Tapasztald meg, hogy a ez Égiek, ha kéred, a többit mindig hozzáteszik.

A nap süssön mindenkire!

Fénnyel teli szeretettel,

Engie

Kerion mondta:

Kedves Balázs , teljességgel alátámasztom , hogy ma hajnalban bekövetkezett az eredetileg 15-ére prognosztizált ” 1. Tyűűű “, amit a következő napokban követ a többi. Ennek folyamodványaként pedig gejzírként tör fel bennünk és körülöttünk az ” Új Világ “.
A Mátrixban párhuzamosan futnak az Illúziók. Azaz az eddigi, régi illúzió nem ELTÖRÖLVE lesz, hanem MEGHALADVA. Az újban így vagy úgy, de feloldódik a régi. Persze így is konfliktusokkal fog járni a dolog.
Magyarországon sokan a múltban élnek még, ezért a visszaszámlálást április 11-éig folytatják, pedig ezt június 4-éig kell folytatni. Majd rájönnek a tévedésre, hiszen ez az ember- és bolygószipolyozó világ már a múlté.
Ettől még persze ez is a Nagy Terv része. És az is, amit jó 50 éve mondott Pió atya, vagyis, hogy a Magyarország nevű kalitkából egy gyönyörűséges madár fog kiszállni, s ettől páratlan dicsőség száll a magyarságra és a Kárpát medencei hazára, az emberiségre pedig boldogság árad.

nashita mondta:

Úgy legyen… úgy lesz, Enikő :)
Köszönöm!

Főnix mondta:

Sziasztok!
A változás olyan kényszerítő erővel tör rám, hogy beleőrülök!
Tudom a lezárás, az elengedés….nehezen megy. Érzem, hogy itt van és mégis várat az új! Napokat átalszom, talán azért, hogy ne agyaljak azon, hogy mi lesz, illetve hogyan fog bekövetkezni. Olyan mintha egyazon időpontban akarna megtörténni minden!!! A vég és a kezdet! Nem egy átmenet akarna lenni az életemben. Tehetetlen vagyok. Úgy érzem energiát kell gyűjtenem, hogy bírjam! Tudom felborul az életem minden szinten, de pozitívan! Érzem a feszültséget a robbanás előtt és nyugtatom magam. Én is értem amit nashita írt.
Végül is rajtam múlik hogyan befolyásolom a tudatomat! Mit engedek be és mit nem. Az érzések meg vezetnek…
Végtelen szeretettel!

Ritus mondta:

Nashita és Enikő, nálam szóról szóra igaz minden amiről Ti is írtok! Ez még a múltkori Nő átalakul része szerintem. A kullancs még kapaszkodna, de már nem tud, mert nem hagyom.
Főnixel ellentétben nekem most nagyon könnyen megy az elengedés, bár elég sok erőmet felemészti időnként, mert Ő még maradna, de nekem már nem kell. Nem hagyom, hogy szívja az erőm, hiszen eddig ezt tette. Jó volna, ha tudomásul venné: most már végleg mennie kell! Ez még az átalakulás kezdete, de ez egy ritka jó kezdet!
Köszönöm Balázs a megerősítést!
R.

Szöllősy Julianna mondta:

Kedves Balázs!
Hálás vagyok az Életnek, hogy Vagy Nekünk.Régóta olvasom az oldalt, és igen jó visszaigazolás számomra. Sokszor utólag olvasom, de így is nagyon jó!További sok sikert kívánok Neked mindenben!

Kedves Nashita, Enikő, és Kedves Mindenki!
Értelek Benneteket! 2010. febr.03-ától égető vágyat éreztem ahhoz, hogy minden nap leírjam, milyen események történtek velem, amik elsősorban gondolatok voltak inkább, mert a nap nagy részében feküdtem, aludtam, és gonolataim jöttek. De jöttek, jöttek, és hatalmas sírások is jöttek, és távozott a múlt. Nem egyszerre, hanem szépen minden nap folyamatosan. Olyan felismerések jöttek, amelyek teljesen más megvilágításba helyeztek dolgokat, amelyek megtörténtek. Megtapasztaltam, hogy sok olyan esemény történt az életemben, amelyben nekem igazam volt, de az elmúlt napokban ráébredtem arra, hogy a másik félnek az Ő szemszögéből szintén volt valami igaza. Hogy egy dolgot hányféle szemszögből nézhetünk.
Jelentős változások történnek az életemben, 58 évesen eladom a pesti lakásomat és nekivágok a vidéki életnek. Nem tud visszatartani már az, hogy egyedül vagyok, hogy nő vagyok, hogy bírni fogom-e fizikailag. Igen, bírni fogom, mert a megoldandó feladatokat meg fogom oldani valahogy. Tudom, hogy így lesz. És tulajdonképpen már így is van. Rendet teszek az életemben belül és kívül egyaránt. Az elmúlt fél évben tudatosan fogtam hozzá a belső rendrakáshoz, a múlt elengedéséhez. Nagyon sok mindenért megbocsájtotam másoknak és magamnak egyaránt. Akivel lehetett, “élőben” tisztáztam még régi félreértéseket, sérelmeket. Nagyon jól jöttünk ki belőle. Éreztem, hogy nagyon sokat haladtam, de úgy éreztem nem elég gyorsan. És hogy van még néhány dolog, amire esetleg nem emlékszem, és fontos lehet.

Kérni szoktam Istent és az Angyalokat, hogy segítsenek nekem abban, hogy lássam, milyen gondolatok, érzések vannak még, amit el kell engednem. Legkinkább álmomban jönnek elő ezek. Rengeteg útmutatást kapok. Az utóbbi napokban viszont azt kaptam, hogy “ne agyalj!”
Igyekeztem így tenni. És mosogatás, főzés, a házi munkák végzése közben “agyalás nélkül” jöttek a legnagyobb felfedezések, szinte a semmiből. Később ezeket aztán leírtam, de volt ami megrázott, és tudatosan nem is gondoltam rá az elmúlt 10 évben. Az elmúlt 3 napban 30 A4-es oldalt írtam tele. És jöttek az új, pozitív megerősítések is, amelyeket szintén írtam. Ugy érzem, célegyenesben vagyok, mint ahogy sokan mások is, hála Istennek.

Kedves Nashita! Nekem is volt gondom a sötétséggel. Március 15-én volt a születésnapom, éjjel 3-kor feküdtem le, addig írtam. Majd hajnalban, amikor volt már valamennyi fény, de még elég sötét volt, felébredtem, mert egy hang azt mondta: A Fény a legerősebb, a Fény a legerősebb.” Úgy éreztem, fel kell kelnem, és le kell írnom.
Felkeltem, de nem kapcsoltam fel a villanyt, így írtam le a következőket:
“Ha sötétség van, szólíts engem, – mondta Isten – és én világosságot teremtek az életedben.
A Fény a legerősebb. A Fény a legerősebb.
Istenem, add, hogy úgy gondolkodjak, ahogy ez nekem a leghasznosabb.(Ami nekem a leghasznosabb, az segíti azokat, akiket szeretek.)
Nos,írtad mindezt sötétségben. El tudod-e olvasni a világosban?” Szó szerint ezeket írtam a sötétben, és rögtön visszafeküdtem. Mikor aztán felkeltem újra és elolvastam, elcsodálkoztam: ugyanolyan szépen írtam a sötétben, mintha nappal lett volna. Pedig gyorsan is írtam, “ahogy jött”!

Most sem agyalok. Éppen azt teszem, ami jön, ahogy jön.
Tegnap eszembe jutott,hogy elfelejtettem egy határidős csekket befizetni, most elmegyek és befizetem, még éppen időben vagyok vele. És megjutalmazom magam talán egy kis nézelődéssel is csak úgy lazításképpen. Úgy gondolom, hogy mostmár valóban a terveim elérésére tudok majd koncentrálni.És nem hatalmas erőfeszítéssel, hanem lazán. Tudatosan, de lazán, nem megfeszülve. Ma úgy éreztem, meg kell néznem, mielőtt elmegyek Balázs írását, Benneteket. Megnéztem, jólesett, kicsordultam. Ha valaki úgy érzi, feltartottam, attól bocsánatot kérek, ha van aki hasznát veszi, annak szívből örülök.

Mindenkinek fénnyel teli szép napokat kívánok és sok türelmet is az átalakuláshoz. De ha robbantani kell, hát hadd robbanjon!

Szeretettel: Julika

Edit mondta:

Mi történt ma? :-)Minden csupa pörgés, csupa szín, csupa új lendület :-) CSUPA ÉLET!!! Maradjon így! :-)

zé mondta:

..hét eleje óta könnyezem…búcsúzom…vannak olyan illúziók, melytől nehezen válik meg az ember…és várakozom egyben…hiszem, hogy dolgok úgy fognak velem történni, hogy már megtörtént, mire észreveszem a változást…és várom várom izgatottan a csillagok üzeneteit…