Csillagüzenetek

Válaszutak

2010. jún. 30

Szombatról vasárnapra virradó éjjelen (pontosan július 4-én hajnali 1 óra 51 perckor) mindenképpen érdemes gyakorolnunk a tudatos álmodás képességét, mert a Nap – azaz a Cselekvő Ént megjelenítő központi szimbólum – olyan helyre ér az égen, amely sok mindent előhozhat lelkünk mélyéről – illetve pontosabban mi magunk merülhetünk alá oda.

Asztrológiai nyelven kifejezve a Nap eléri a leszálló Holdcsomópontot, más néven a Sárkány farkát. A Nap itt elér egy útkereszteződést, ahol a Nap és a Hold pályája metszi egymást. Ezen égi látszólagos utak kereszteződése is megjelenik életünkben, egyfajta válaszút elé állít. A Sárkányfarok üzenete maga az elmélyülés, az alvilágba való lehatolás, amikor is le kell vinnünk a Fényt az alsó birodalmakba. Ez a titkok világának kutatása, a lélek belsejébe való visszavonulás szimbóluma.

Tehát ez annak az ideje, hogy képletesen szólva vegyünk egy nagy lélegzetet, gyűjtsünk össze annyi Fényt és annyi szeretetet, amennyivel csak fel tudjuk magunkat vértezni, és ugorjunk bele a sűrűjébe. Eljött az ideje annak, hogy mélyére járjunk a dolgoknak, le merjünk merülni saját életünk mélységeibe. Ide bizony egyszer mindenkinek le kell térni, le a saját alvilágába, ahol olyan kincsek rejtőznek, amelyeket a felszínre kell hozni. S bizony ezt most nem úszhatjuk meg.

Minél tudatosabban tudjuk viszont ezt az utat járni, annál “könnyebb” lesz az. A Kincs pedig, ami itt rejtezik, az egy olyan belső erő, amelyet a jelenlegi mundán és spirituális világ is negatívnak, ördöginek, gonosznak bélyegez jelenleg. Ám ha belső látással-hallással olvassuk pl. a régi mitológiákat, mindenhol találkozunk azzal a motívummal, hogy a Hősnek le kell hatolnia az alvilágba, valakit vagy valamit megmenteni. Ennek jelentése az, hogy mélyen belül az emberben olyan tudattalan erők működnek, amelyeket tudatosítani kell, azaz fel kell hozni az alvilágból, a Fénybe, mert itt válik csak irányíthatóvá.

És ekkor, a Fényben kiderül, hogy amit egy undorító százfejű szörnyetegnek gondoltunk, valójában arany, amelyet beépítve saját életünkbe bennünket erősít meg, legyőzhetetlenné téve.

Ez más nyelven kifejezve egy belső alkímiai folyamat, amíg az ember a saját szemétdombján addig és addig pakolja a sok haszontalan lim-lomot odébb, tudatosan keresve a kincset, míg végül megtalálja azt. De látszik, hogy bizony itt is piszkos lesz az ember keze, ezt nem lehet megúszni. S valaki minél nagyobb erővel próbálja elkerülni a piszkot, az később az “ajtó alatt” annál nagyobb erővel tér vissza.

A csillagok üzenetei (akárcsak a Poláris Vihar című írásomban kifejtettek) azt mutatják számunkra, hogy bizony most jött el az ideje annak, hogy behatoljunk a mélybe, és megnézzük végre, hogy milyen kincsek rejtőznek ott, ahol eddig azt hittük csak pókhálók és sötétség, meg mindenféle kis szörnyek lapulnak.

– – – –

Tegyük még hozzá, hogy a Nap egyúttal el is éri ezen a vasárnapon a Szíriusz csillag erőterét, és egzakt együttállásba pedig kedden, július 6-án kerül. Akiben a Szíriusz bármit is megpendít, tudja ennek jelentőségét. Ekkor különösen erőteljes lesz a hazahívó szó, ebből is látszik, hogy az Ég mennyire “segíti” azokat, akik véghez merik vinni ezt az Alvilágba való behatolást, mert ekkor ragyog fel együtt a Nappal az Otthon hívó szava, mutatva a kivezető utat a sötétségből.

S ne feledjünk el még egy fontos üzenetet, hiszen a Mars folyamatosan az Oroszlán csillagképben járva arra hívja fel a figyelmünket, hogy tudjuk az erőinket uralni! Mi legyünk azok, akik irányítanak, és ne bennünket irányítsanak mindenféle tudatlan erők.

Ez azért is fontos, mert július 1-én, csütörtökön kerül ez a Mars fényszög kapcsolatba a Merkúrral. Azzal a Merkúrral, amely az Ikrek csillagképben jár (erről nem szeretnék most részletesen írni, az előző, Poláris Vihar írásban kifejtettük az Ikrek üzenetét).

Maga ezen szextil fényszög kapcsolódás üzenete az, hogy valami olyasmit érthetünk meg az erők természetét illetően, amire már nagyon nagy szükségünk lehet. A szextil azt jelenti, hogy valami látszólag egymásnak ellentmondó üzenet egy új egységet létrehozva kiegyenlítődik és létrehoz valami más minőséget, amelyben benne foglaltatik a két ellentét, de immáron egységet képezve.

Máris sejthetjük, hogy itt mindenfajta Erő-vel kapcsolatos dolgokat érhetünk meg, hiszen a Merkúr a gondolkodás-értelem üzenete, a Mars pedig az erőé. Ezáltal válik láthatóvá és tudatosíthatóvá számunkra például, hogy nincs negatív vagy pozitív energia, nincs gonosz energia, nincs jó energia – az energia az csak Van, csak Létezik, mindentől függetlenül. Egyedül a Tudat az, amely ez elé bármilyen előjelet tehet. Tehát csakis tőlünk függ, hogy milyen erőkkel találkozunk!

Nem mástól, nem a környezettől, nem a fekete mágusoktól, hanem csakis tőlünk. És ha valami olyasmit találunk, amely “nem tetszik”, akkor az pontosan egy tanítás számunkra, hogy miért nem használjunk a Tudatunkat, Tudatosságunkat arra, hogy olyan dolgokat teremtsünk magunk köré, amelyben kényelmesen tudunk mozogni.

Folyamatosan itt az  ideje annak, hogy visszavegyük az irányítást a tudattalanul bennünket rángató erőktől. És éppen ezért, ha árgus szemekkel kezdjük el figyelni esetleg, hogy hol találkozunk sötét energiákkal, akkor bizony úton útfélen abba fogunk botlani. Ez nem azt jelenti, hogy ne legyünk tudatosak a minket ért hatásokra, hanem azt, hogy ne fessük az ördögöt a falra. Egyszerűen tudatunk fókuszát állítsuk át, és hirtelen azt fogjuk észrevenni, hogy eltűnnek a negatívnak bélyegzett dolgok életünkből.

Erről szól egy szinten a Mars – Merkúr szextil, a Merkúr az Ikrek, a Mars az Oroszlán csillagképben járva.

– – – –

S zárszóul még egy fontos üzenet: jövő héten hétfőn, azaz július 5-én a kora délutáni órákban az Uránusz vált irányt, azaz retrográdba fordul. Ennek üzenete a régi olvasóknak már ismert lehet, hiszen sokszor beszéltünk irányváltásról. A lényeg az, hogy most a szellemi szinten van szükség egy gyökeresen új gondolkodásra, egy a földi szinttől teljesen eltérő zsenialitásra! Ez, a hétköznapoktól teljesen elrugaszkodott újfajta gondolkodásmód hozhat nekünk olyan szabadságot, amelyet már régóta vágyunk!

38 hozzászólás

Kiss Balázs Kunó mondta:

Az üzenet fontosságára való tekintettel ideiglenesen megnyitottam a hozzászólások lehetőségét.
Kérem, gyakoroljuk a tudatosságunkat, és a tudatos kommunikációt!

Köszönöm!
Kiss Balázs Kunó

Edina mondta:

:) Nagyon érdekes minden szavad.
Válaszút előtt vagyok. Eddig az volt a kérdés, menjek, vagy maradjak? Azt hiszem, a sors “megoldotta”, olyan helyzetbe hozott, hogy nem maradhatok, ahol eddig (munkahely), nem bírja a lelkem.
S az a bizonyos szellemi szint… :) A héten erős késztetést éreztem a rendszeres, napi szintű (sőt, naponta többszöri) meditáláshoz, a csendhez, a belső takarításhoz. Megerősített az írásod, hogy jó úton járok, hiszem, hogy hamarosan eredménye is lesz.

ZSIVI mondta:

már 2 napja erről beszélgetünk, értelmezem a gondolataim, és most te is ki emeled ,innen tudom jó úton járok,és kipréselik belőlem a döntést,elhatározást….köszönöm a megerősítést:)

Lizus mondta:

Döbbenet amit írtál, Balázs!!
Úgy érzem,hogy én hétfőn megtaláltam meditáción keresztül azt, ami átalakított.Azóta béke,nyugalom és mérhetetlenül nagy szeretet van bennem.Remélem már nem kell a mélybe mennem.(hisz a ,,poklot” úgy érzem,hogy már 2 hete egyfolytába jártam.)Dolgozom belül,hogy a most szerzett ,,életet” megtartsam.

Kívánom Mindenkinek ezt a csodálatos harmóniát!
Üdvözlettel

Ritus mondta:

Köszönöm Balázs sokat segítettél! Én is hasonlóra jutottam magamban bizonyos dolgokat illetően, hogy válaszutak előtt állok. A miértekre kerestem választ magamban és erre jutottam választanom kell. Fantasztikus egybeesés és megerősítés is egyben a mostani írásod.

Nagyon köszönöm még egyszer a megerősítést!
R.

Napsugár mondta:

Köszönöm Balázs!
Én csak olvasgatlak, ritkán szólok hozzá.Vihar, és válaszút….Érdekes módon mindkettőt megéltem, mindig egy lépéssel hamarább, mint olvastam róla. Lám-lám, megint az Égiek és a bensőm vezérelt, tehát biztos, hogy helyesen cselekedtem! Köszi a visszaigazolást, a megerősítést! :)

Madhuri mondta:

Néhány napja én is csak meditálni kívánok minden szabad időmben.
A fókusz tudatos átállítását gyakorolom hetek óta, és valóban fényessé vált az életem. Rengeteg jó dolog történik velem. A kevésbé jók vannak, de eltörpülnek. Ez jó!
Az önfegyelem gyakorlására úgy érzem, nagy segítség érkezik, mert egyre könnyebben megy.
Köszönöm a tudatosság gyakorlásához nyújtott sok segítséget.
Madhuri

Babec mondta:

Most legalább kezdem érteni magam és azt hogy mi miért történik, és nyuhtáztam, hogy nem hülyültem meg:-) Én újra elkezdtem jógázni amit hónapok óta terveztem, de csak az maradt. Most 1 hete újra csinálom. Több napja, sőt talán 1 hete minden este (mint a betegség ami akkor erősödik fel) a “démonaimmal” küzdök és ez eléggé leigázó érzések, gondolatok, miközben a lelki szemeim előtt néha 1-1 szörnyeteg is megjelenik. Az álmaim kuszák, mindenfele járok, részletekre emlékszem, de elmondanám, hogy pokoliak és úgy ébredem mint aki nem is ezen a világon van és vagy 5x felmostak vele. Ehhez hozzáteszem, hogy már küzdöttem is valami döggel….Ha most még erre rájön a hab a tortán….hát legyen:-) Sokkal rosszabb már nem lehet:-) Állok elébe….viszont ezt az utóbbi időt nézve a halálfélelmem és halál kérdése is felerősödött bennem…úgy éreztem mintha valami húzna arra….ez viszont már nem tetszik nekem…..szóval remélem megmaradok még itt:-)

Kiss Balázs Kunó mondta:

Zúzós idő van… Erről beszéltem egész télen-tavasszal. :) Hogy most nyáron semmi sem maradhat! Csak az Igazi! :) És bizony tud fájni.

Köszönöm, hogy elmesélitek!

Ölelés,
Balázs

Babec mondta:

Tudod Balázs az az érdekes, hogy nekem nem fáj (persze az életemet féltem, szóval még maradni akarok egy darabig). Én már mindent elvesztettem, munkámat, anyagilag padlón vagyok elég hosszú ideje….stb….de van egy férjem akivel megküzdöttünk azért, hogy együtt lehessünk (más ország, más kultúra, és minden-mindenki ellenünk volt, de mi megvívtuk ezt a csatát). Talán ez az egyetlen az igazi az életemben. Tehát menjen aminek mennie kell, belőlem is. Ez csak javamra szolgálhat, mivel ezeket a pokoli démoni érzéseket folyamatosan elém dobja az élet időközönként magammal szemben….ideje hogy végezzek vele:-) Főként hogy sokszor azt érzem, mintha valakinek a sorsa, élete lenne bennem és nem az enyém. Ez már más kategória, ezen is dolgozom. Nagyon szeretem az írásaidat…tényleg nagyon jók!!

Erzsébet mondta:

Kedves Balázs!
Ez az írásod a bizonyosságom! A napforduló óta tudom, hogy változtatnom kell, mert összecsaptak a fejem fölött a hullámok. Ezért hétfő óta a lányommal minden este megnézzük a “Titok c.” filmet, hogy behozzuk az életünkbe a JÓT! Már is jött egy lehetőség ami hétfőtől ígér nagy változást (sok és kemény munkával). Erre itt van a te írásod, mi ez ha nem a bizonyosság? :) :) :)
Kívánok mindenkinek ilyen tudatos sorsirányítást (jó irányba)
Köszönöm Balázs!

Dorien mondta:

No, ebben most lehet valami, mert ma hihetetlen méretű energiaáramlás ment végbe bennem mindenféle szinten. :) Elég régen volt már ilyen belső “hegycsúcs” élményem, amikor minden képlékennyé válik körülöttem, de ma megvolt hozzá a dolgok együttállása. Ikrek Nap, Skorpió Asc, Hold, Oroszlán Mars

“Heaven beside you, and hell within.”

Kiss Balázs Kunó mondta:

Madhuri hozzászólása volt az 1000. az oldalon. :)

Blanka mondta:

Zúzós… érthetetlen… válaszút… mi lehet a jobb… materializálni… vagy elrugaszdokni… hinni “csak”… vagy tenni… változtatni… kivárni, figyelni… mikortól hasznos, egyénileg, egységileg… mikortól menekülés odázás… meddig türelem és mikortól tehetetlenség… megértetted vagy pont ködöt vontál magad köré… érzed… vagy képzeled… elvonulsz… vagy fényre lépsz… benn vagy, vagy kinn… mi a benn és mi a kinn… el kell ezt döntened egyáltalán…? Rengeteg kérdés van-e egyáltalán válasz? Legyen úgy ahogy lennie kell!

Edina mondta:

Szia Balázs!

Nagyon érdekes, jó a cikk, szeretem olvasgatni… :)

Kinga mondta:

Ne haragudj, de nem értem a pontos dátumot. Azt írod, hogy szombatról vasárnapra virradóra júl 4-ről 5-re. Szombat az július 3. Akkor most melyik a jó dátum?

Kiss Balázs Kunó mondta:

Ezt írom: “Szombatról vasárnapra virradó éjjelen (pontosan július 4-én hajnali 1 óra 51 perckor”

Július 4-e az vasárnap, erre virradóan.
Július 4 hajnali 1 óra, az még vasárnap, szombat után éjjel 1-kor.

B

Madhuri mondta:

Kedves Balázs!
A csillagok energiái az elmúlt 5-8 évben – meg évezredek óta – is ilyen erőteljesek voltak? Lehet, hogy én mostanában lettem tudatosabb ezekre, azért érzem most erősebbnek a hatásokat? Hogy van ez?

Kinga mondta:

Köszönöm

Ildikó mondta:

Egyik alkalommal ezt az “üzenetet” kaptam: “Ne félj a sötétségtől! Ő a Te tanítód!”
Egy kicsit még lefordítottam magamnak, valahogyan így: a sötétség, a mélység csak kísértés, arra sarkall, hogy a nehezebb feladatokat is meg tudjam oldani. KÖvetkezmény: egy újabb tapasztalat, egy megerősödés, esetleg önbizalom erősödés.
És ez így van, én már megéltem ezt nem egyszer!

Ne féljetek megvívni ezt a csatát önmagatokal! Csak Ti lehettek a győztesei!

mondta:

Sziasztok!
Még sosem szóltam hozzá az írásokhoz, de régen figyelemmel követem őket, és szeretném megköszönni Kiss Balázs Kunónak ezt a munkát, amit végez, hogy segítsen megérteni sokunknak azokat a folyamatokat, melyek körülöttünk zajlanak.
S bár a felelősséget nem akarom a csillagokra hárítani, de valóban ez az időszak nekem egy visszalépést jelentett , sok olyan dolog jött elő, amit már túlhaladtam, de csak azért hogy rájöjjek, ezeket is meg kell oldani.
az áldozatszerep, amiből nem tudok kilépni, megélhetési félelem, mind mind rossz energiákat vonzz be, és így van, valóban új energiásan kell inkább gondolkodni, elhinni jobban, hogy ahogyan írtad: “nincs negatív vagy pozitív energia, nincs gonosz energia, nincs jó energia ? az energia az csak Van, csak Létezik, mindentől függetlenül. ”
Az,. hogy mivel jelölik meg mások, az nem én vagyok, nem kell átvennem.
Bár az ember tudja ezeket, de hajlamos visszatérni ezekbe a szerepekbe, amelyek bár biztonságosnak tűnnek, de nem működnek.
ezért kell még egyszer alámerülni, mert a régi nem működik, és bizony ki kell takarítani…Én ezt mindig halasztgatom azzal a kifogással, hogy már kitakarítottam, persze, tudom, hogy csak félmunkát végeztem, de félelmetes, mégis….
Kívánok ehhez a munkához mindenkinek sok bátorságot, és őszinteséget……..Végül is angyalok vagyunk, szellemek.Ezt soha ne feledjük…

Megi mondta:

Néhány évig Angliában éltem, nagyon szerettem ott lenni… Büszke voltam magamra és tudtam, hogy ott vagyok ahol igazán lenni akarok. Szerelmes lettem, nagyon boldog voltam… De amikor szakítottunk úgy el voltam keseredve, hogy amikor a testvérem áthivott lakni Németországba, igent mondtam. Ideköltözésem elött néhány héttel ujra kibékültünk a szerelmemmel de hogy ne legyen családi botrány ( és az az igazság, hogy itt anyagilag nagyobb biztonságban vagyok )szóval mégiscsak átjöttem Németországba…
2 év telt el azóta, a szerelmemmel szinte minden nap beszélünk és volt is nálam ( egyszer ), a szüleim nagyon boldogok amiért itt vagyok hiszen Angliában a családom nélkül voltam de nekem majd megszakad a szívem: nemcsak a szerelmem hiányzik, hanem minden, az egész akkori életem… Sokkal jobban szerettem ott lenni, mint itt. Itt nem találok életcélt… Van ilyen Balázs? Nem tetszik ez a nyelv ( ezért nem is tanulom ), ugy érzem hogy olyas valamit eröszakolok magamra amit nagyon nem akarok. Rengeteg energiámba telik mindez ?s rengeteg fájdalommal jár… Ugyanakkor itt mindenem megvan, minden könnyen összejön de mégsem tudom élvezni… néha ?gy érzem, hogy feladtam az álmomat ( Angliát ) ezért az anyagi biztonságért. Elmondhatatlanul szeretem a testvéremet… Nem tudok töle elköszönni és visszamenni… Hiszen ö is annyira szeret engem de ezt sem fogom tudni sokáig csinálni… Valaminek jönnie kell!!! Mindig elolvasom az írásaidat, Balázs és rengeteget segítenek. Köszönöm!!!
Szóval én is válaszút elött állok már jó ideje és úgy érzem, hogy sürgetöen fontos lenne meghozni a döntésemet…
Azt mondtad, Balázs,hogy ” most nyáron semmi nem maradhat. Csak az igazi! ” ?s tényleg nagyon fáj!
Hiába van meg itt mindenem, nem szeretek itt lenni de megéri itt mindent felszámolni ( a családomat is )és visszamenni, hogy ?JRA új életet kezdjek??? Mi az hogy igazi??? Milyen igazi értékek??? Hogy lehet az, hogy a családi szálak ide húznak mégsem tudom ezt akarni igazán…? Ugy érzem, hogy Angliában erösebb voltam, inkább önmagam voltam, mindenre tettre-kész voltam…Itt szinte csak vegetálok. Létezik ilyen szerinted?? ?s ami érdekes : Hiába bújom a könyveket nem érzem, hogy tudnék is bármit… mert minden elméletet a gyakorlat követ és ekkor én megtorpanok.
De nagyon hálas vagyok, hogy az angyalok álltal egyszer ” véletlenül ” ezen az oldalon találtam magam. Azota is visszajárok! Köszönöm minden egyes sorodat! Nagyon sokat segít!
Igyekszem megvívni a csatámat önmagammal ( vagy önmagamért :) )!
Mindenkinek : Hála, Hála, Szeretet!!!
Megi

Gabriella Tünde mondta:

Kedves Megi!

A tarot kártyában éppen a szerelmesek kártyája jelenti, hogy válszúthoz érkeztél, választanod kell a szülőktől, szerető családtól való elválástól , ami bár fájdalmasnak tűnik de nem végleges! Ez az választás amit mindenkinek egyszer meg kell lépnie,
lehet hogy ez a Te életedben most jött el, elengedni a múltat
hogy egy új minőségben megélt jövő jöhessen el.
Úgy érzem ha megteszed ezt a fájdalmas lépést a családod továbbra
sem hagy magadra, továbbra is számíthatsz majd az általuk
nyújtott anyagi és érzelmi támogatásra.
Ezt a lépést még ha nehéznek tűnik is meg kell lépned, meg kell
hoznod ezt a döntést!És talán most van itt az ideje!
Ne félj a változástól hiszen csak így fejlődhetsz tovább!

Kívánok Neked sok erőt, ha a szívedre hallgatsz biztosan
jó döntést hozol majd.

Ha szeretnél velem még beszélgetni ide írhatsz:
gabriella21@citromail.hu

Napocskás hétvégét mindenkinek!
Gabi

Mónika mondta:

Kedves Babec!

Bennem is felerősödött mostanában a halálfélelem, a halál jelenlétének érzése, és nekem is erős álmaim vannak. Amit leírtál magadról, abban magamra ismertem. Én viszont nem vagyok hajlandó meghalni. Pozitív gondolkodással erősítem magam és hittel, imádkozással, agykontrollal. Ugyanakkor szembe nézek ezekkel a félelmekkel. Nincs olyan, ami bánthat, csak ha elhiszed. Minden energia, nem kell félni tőle.

Üdv,

Mónika

István mondta:

Kedves Balázs!

Ezek a tudattalan erők így az átlag dolgozó hétköznapi ember életében micsodák? Munkatársakkal való konfliktusok? Szexuális vágy olyannal, akivel nem lehet? Negatív érzelmek? harag, düh, szégyen, kishitűség, bűntudat? Egyház elnyomó prédikációi, média tudatalatt működő manipulatív szövege?

Mire figyeljek? Mik a tudattalan erők?

Látom megint vannak hosszú hozzászólások. Nincs vm kód, amivel limitálni lehet a bevitt karatkerek számát? Egy programozónak ez szerintem ha lassan van kedve dolgozni, 2 perc.

Köszönöm
István

László mondta:

Kedves Balázs!

Nagyon jó a hathoros írás, köszönöm a linket.

Én azon csodálkozom, hogy ezen a csenelingezők hogyhogy nem tudják, hogy van néhány család, akik irányítják a világot, ez miért tabutéma a spirituális (!!!) világban is?? Az összeesküvés az emberek fejében miért nem reális alternatíva? Van valami univerzum-törvény, ami lehetetlenné teszi az összeesküvést? Akkor mik voltak a sok forradalmak vagy a nagy diktatórikus birodalmak? Elég ellentmondásos ez az emberiség.

Alex Jones, David Icke, Jordan Maxwell és a magyar Drábik János olyan emberek, akik oldalak ezreivel szolgálnak, hogy mi a valós ok, hol kell változtatni.

Technikai plusz ötlet: IP-cím alapú szűrőt is létre lehet hozni, vagy Machine-ID-t is talán, a több kicsi 1 személytől való hozzászólás elkerülésére. Illetve egy ötlet: Word-ben mindenki le tudja mérni a pl. 300 karaktert Word Count (Szavak száma) eszköztárral. Ami meg túllépi, automatikusan törlődjön.

Bea mondta:

Balázs elgondolkodtatsz. Igaz most szemben áll érzékelésem olvasottakkal. Energia csak egy van. Idáig rendben is. De, hogy érzékelni lehet energia minőségének különbségét, szerintem mindannyian tapasztaljuk. Én a különbséget ott látom, hogy mire használjuk? Fizikai szinten lehet érezni pl a szeretet megnyilvánulását, hiszen ez harmónikus, nyugodt rezgést képvisel. A díszharmónikus energia ugyanígy érzékelhető. Nem kell látni, hallani, elég ha személyes auratérbe kerül. Feszültség, vibrálás jellemzi. Ugyanígy a manipulatív, befolyásolás energiája is egyfajta minőség. S lehetne még sorolni. Ha ehhez még az aura látványa színekben is jelentkezik, vagy épp másképp válik láthatóvá a gondolati, érzelmi tisztaság vagy épp ellenkezője…?
Természetes az is, hogy egy magas rezgés ütközik a jóval alacsonyabbal, s ez feszültséget eredményezhet kapcsolatoknál. Akár tudati zavart is, akár érzelmi blokkot, stb..
Nem kell negatívumokra, általad említett erőkre koncentrálni, ahhoz, hogy érzékeljük. Hiszen emberek között mozogva ez tapasztalható. Végtére is nem az a cél, hogy egy zárt közösségben pompásan érezzük magukat; hanem hogy tanultakat kivigyük hétköznapi életbe, s fényvivőként, rezgéseinkkel, tudatosságunkkal, szeretetünkkel stabilan, lehorgonyozva tölthessük be vállalt feladatunkat.

Kallia mondta:

Érdekes ez a sok halál … vagy legalábbis halálfélelem.
Nálam is ez jött elő az elmúlt napokban. Úgy érzem, hiába álltam fel 100x a padlóról és futottam neki mégegyszer, nem sikerül. Halállal álmodom, és nem tudom, mire magyarázzam. Volt bennem öngyilkossági hajlam valamikor rég, de már évekkel ezelőtt eladtam az ehhez való jogomat egy kemény helyzetben egy földöntúli lénynek. Ma már csak győzni szeretnék, élni, megvalósítani, és minden kudarcom ellenére, nem vert seregként visszakullogni a köztes létbe, hogy újra neki kelljen futni … most nem akarok meghalni, bármennyire is mélyponton vagyok. Mégis halállal álmodom, és látom, az eddigi hozzászólásokban is előkerült vagy háromszor ez a motívum. Mi történik, kedves Balázs? Az Uránusz, Nap, Hold Sárkányfarok, és bármi, amiről fennebb írtál, egyik sem a halálról szól. Mi ez a sok halál?

izabell mondta:

Sziasztok!
Kíváncsi vagyok, mit mond Balázs erre a sok halálra, de nem lehet, hogy ez nem is az a halál, hanem a régi halála?

Miért baj, ha valaki hosszú hozzászólást ír? Siettek valahová? Vagy uncsi a másik nyűgje? És ha neki ez adott esetben akár életet is menthet? Jó, lehet, hogy ez túlzás. És ha mégsem?

Ritus mondta:

Szerintem a halál az elmúlást jelenti, nálam legalábbis, de ami egy dolognak a vége egy másik kezdete, ezt se feledjük.
Nekem ma még a szívem is megfájdult egy bizonyos kérdést lefuttatva, tényleg fáj minden ami múlik.
R.

Angyal mondta:

Nagyon fontos,hogy a tudattalan az agy vagy ego. A tudat pedig a szív vagy lélek.
A jó és rossz megítélést is az ego teremti meg, a lélek tudja, hogy nincs jó és nincs rossz, csak “most” van.
Egy angyal

Sarolta mondta:

Én is válaszút előtt voltam… és most a szívem szakad meg. Balázs, remélem tudja az Univerzum, hogy miért szabja ki ránk ezeket a feladatokat?!
Titkon még remélem, hogy amit/akit most el kellett engednem, egyszer majd visszakaphatom “teljesen”!

Kiss Balázs Kunó mondta:

Bocsánat, akik a válaszomra vártak, de sok teendőm volt az elmúlt napokban, a hét második felére érek vissza ide… :)

Addig is olvassuk ezt és élvezzük a szinkronicitást! :)

http://kapcsolat-felvetel.lapunk.hu/?modul=oldal&tartalom=1135769

Szeretettel,
Balázs

Eszter mondta:

Balázs, köszönöm a soraid, nagyon sokat adnak, különösen az utóbbi időben! S teljes az “egyhullámhossz” – amikor például nemrég a mindennapokban megélt spiritualitásról beszéltél, anyira szívemből szóltál! Fülig ért a szám! :)

Bizony, mindannyian, akik figyelünk, nagy elengedéseket élünk meg most. Én is most ismét elengedek valamit, sőt jóval több dolgot, mint amiről azt gondoltam, képes leszek valaha is elengedni. :) És ez így van jól… Még ha nem is értem most egészen, elhatároztam, nem állok ellen a változásnak, hiszen az valójában belülről jön és hív új utakra. Azért nem mondom, hogy olyan könnyű… :)) De egyre jobban bízom magamban és az életben. A látásmódom változik, ahogy én magam is. Jöjjön, aminek jönnie kell!

Sok erőt és szeretet küldök Nektek! Nézzétek meg a tevékenységünket – hozzászólásaitokat olvasva azt gondolom, sokan “együtt rezeghettek” a céljainkkal, s ha kedvetek van hozzá, akár társulhatnánk is valamilyen módon! ;)

Közhasznú alapítványunk, mely a test-lélek-szellem egységén alapuló szemléletmód közoktatásba való bekerülését szeretné megvalósítani:
http://www.egyuttutazok.hu

Saját írásaim, cikkeim, fordításaim, novelláim, meséim ajánlom továbbá inspirációként:
http://belsoforras.blogspot.com/

Szeretettel:
Eszter

Megi mondta:

Kedves Gabi!!!!!!
Köszönöm szépen kedves soraidat, nagyon örülök, hogy R?M figyeltél!!! :)
A többit privát, hamarosan…
Üdvözlettel: Megi
Mindenkinek: Hála, Hála, SZeretet :)

izabell mondta:

Sziasztok!
Nekem máig tarott, míg végre világossá vált előttem, hogy bizony én is válaszút előtt állok. Olyan körmönfontan volt jelen az életemben, hogy l5 évig és 1 hétig észre sem vettem. De ma Isten kegyelméből kaptam egy kis fényt, és megláttam! Döntöttem!
Felhasználom a fórumot is arra, hogy ezúton is kinyilvánitsam az Univerzum felé, hogy komolyan gondolom!
Még kicsit meg vagyok szeppenve, hogy minden lehetőséget elvágtam magam mögött visszafelé, de megtettem.
Jöhet minden ami uj! Batátok, lehetőségek….
Jó, hogy leirhattam nektek.

mondta:

Gratulálok!
bátor tett volt!:)
És tudd, mindig van más alternatíva.
csak a kötődés a rossz, semmi más:)