Csillagüzenetek

Vég és Kezdet

2010. ápr. 07

A Plútó kapcsolatait folyamatosan figyelemmel kísérjük, s mivel ?ő? a leglassabb mozgású bolygó az asztrológiában, ezért változások ritkán ?történnek? vele úgymond, éppen ezért minden általa megjelenített mozgás kiemelt fontosságú. 2008-ban lépett be a Bak jegyébe, legközelebb jegyet váltani csak 2023-ban fog, ám látszólagos mozgása során többször fordul ?hátra? az égen ez idő alatt. Ez történt ma, illetve a hét közepén, azaz mozgása a Földről nézve úgy tűnik, mintha megfordult volna, azaz retrográd lesz.

Ennek üzenete mindenképpen egy irányváltás, egy befejezés és talán rombolás is, hiszen Plútó ? Hádész ? az alvilág ura, a halál szimbóluma, a minőségi átalakulásé. Így most ilyen minőségi átalakuló idő van, hogy ezt ki hogyan érzi, örömmel venném a tapasztalatok megosztását, tudatosítását.

Ez a hátráló mozgás mindenképpen egy a megszokottól elrugaszkodott megnyilvánulást jelent, az általa jelölt változások kapcsán fokozott tudatosságra van szükség, hogy ami átalakul az életünkben, azt el is tudjuk engedni, és be tudjuk fogadni az újat. Az említett ?halál?, azaz átalakulás során a földi énünknek valahol most meg kell halnia, és egy isteni minőségnek kell tudnunk teret engedni. Minél jobban ragaszkodunk a megszokotthoz, a civilizációs iránymutatásokhoz, az átalakulás annál ?fájdalmasabb?.

És mondhatnánk, hogy micsoda véletlen, hogy pont a héten, csütörtökön lesz a Maja naptár 260 napos ciklusának, az úgynevezett Tzolkinnak is vége, azaz pénteken egy új kezdődik. Ez a 20 darab 13-as ciklus végét is jelenti, s az utolsó nap, csütörtök egyben Galaktikus Aktiváló portál nap, amely tulajdonképpen az új minőségbe való belépést jelenti.

Azt már csak mintegy ?mellékesen? :) említem meg, hogy a mai napon, szerdán a Szaturnusz is jegyet váltott, azaz visszalépett a mérleg jegyébe. Erről a jegyváltásról részletesebben itt írtam, érdemes átolvasni: http://csillagmag.hu/napi-csillaguzenetek/tukor/

És még egy fontos információ a vájtfülűeknek, mégpedig hogy a Merkúr éppen most csütörtökön van a legnagyobb kitérésben a Naptól, azaz a Földről nézve ennél nem lehet távolabb tőle? Azaz Merkúr ? Hermész ? az égi hírnök a legmesszebb eltávolodott, hogy a legnagyobb magasságokból tudja számunkra elhozni az Égi Üzeneteket. Ezekkel az üzenetekkel most egy új világba tudunk belépni, hiszen a Kos csillagkép fejénél járva a Merkúr egy új kezdetet jelöl.

Ebbe az újba csak akkor tudunk magas szinten belépni, ha fejünk fölött vezérlőelvként egy magasabb kozmikus igazság lebeg, és ?fejünket? úgymond égi magasságokba emeljük?

– – –

A fenti információk fényében remélem már érthető, miért fogtam mai írásomat rövidre, mert magam is figyelő módban vagyok úgymond, próbálom venni a “jeleket”, hogy mit és hogyan érdemes átalakítani. Nem feltétlenül csak a mai napra fókuszáljunk, hanem mindenre, ami az elkövetkező jó pár napba ér bennünket, és legyünk nyitottak a belső világunkra.

64 hozzászólás

Neon mondta:

Tejútról gondolatban levadászott üzenet. Olvassátok kedves olvasók !

Prófécia

Míg kilenc hónap lepereg,
HáromKirály táncot jár.
Napfény-Világ szertefoszlik,
Nimród Vére porba hullik.

Égi Szita embert rostál,
Jajj annak, ki több a Magnál.
Cet gyomrában Három Idő
Újjá lesz, ki Fénnyel szülő.

Mire Égnek Atyja
Kígyó útján Kosba ér,
Sárkány kapja sötét Kútját,
ÉLET Papja, Koronáját..

2010. 04.07.

Neon mondta:

FOGANTATÁS

Mai Tett
Termő földbe hulljon,
Mai Ige
Halló fülre leljen,
Mai Lélek
Élő testbe bújjon.
S mikor az Idő jön,
EGY Ura
Tündököljön.

2009.09.18.
módosítva : 2010.04.06-07.

Kerion mondta:

Ma, április 7.-én délben, pontosan 12 óra 22 perckor a “Rezgéskapcsoló” újra eggyel magasabb fokozatra lett “Kapcsolva”. A rendkívül intenzív energia áramlás azóta is tart. Hogy ez most a Plútónak, a Szaturnusznak, a Tzolkinnak,vagy Mátyás király 520 év után halálból tegnap újra feltámadt szellemének köszönhető-e, nem tudom. De hogy tegnapra, illetve mára volt várható az biztos. Legutóbb március 26-án volt ilyen, az “Égi Királynő” évfordulóján. Április 17-18-án újra hasonló dolog várható. Június 4-edikéig még 5 vagy 6 ilyen “emelkedés” lesz. Persze közben olyan is lesz már aki “Felemelkedik”.

Erika mondta:

Sziasztok!

Ebből a VÉG – KEZDET dologból én annyit érzékelek, hogy ki akarok törni és elegem van mindenből, de a környezetem visszahúz, támad, piszkál, és azt akarják hogy az ő útjukat kövessem, pedig nekem van sajátom, csak nem hajlandók ezt elfogadni. A körülmények egyhelyben topognak, a negatív energiák 10 körömmel akarnak visszahúzni, én meg már ezt nagyon nagyon unom de hiába próbáltam eddig is bármit, mintha az ég azon élvezkedne, hogy “szivathat”.

Én ennyit érzékelek, és még véletlenül sem felemelkedést, vagy bármi pozitív dolgot. A fejem már szétrobban az ellenállástól, de akkor sem hagyom magam, mert TUDOM, hogy amit elképzeltem jövőt, az jó, és mindenki hasznára válik.

Tehát inkább arról írjatok, hogy MIKOR lesz már a KEZDET?

bpm mondta:

HOGY MIKOR LESZ KEZDET?
Erika, majd ha elkezded. ) Nem cinkelodesbol irom.

* MOST tegyél másokkal olyat, amit szeretnéd, hogy mások tegyenek Veled.
* MOST mondj másoknak olyat, amit szeretnéd, hogy Ők mondjanak Neked!
* MOST nézz másokra úgy, ahogy szeretnéd, hogy Rád nézzenek!
* MOST érezz mások iránt úgy/MOST adj olyan érzést másoknak, amilyet szeretnéd, hogy irántad érezzenek/hogy Neked adjanak!
* MOST gondolj másokról olyat, amit szeretnéd, hogy Rólad gondoljanak!
…csak most! … csak MOST! …CSAK MOST! … :-)))
… és ne feledd, mindig “MOST” van… …MINDIG!!!
…életed minden pillanata a “MOST”ban van…

Balazs irta: “Ami átalakul az életünkben, azt el is tudjuk engedni, és be tudjuk fogadni az újat.”
Nalam most pl. kifejezetten oromteli nap(ok) van(nak) es sikerek. Tehat viszonylag konnyen el tudom fogadni. :)
Es az emlitett “halal” (ami kezdet is…) nalam most az ugymond ‘negativ’ dolgok veget jelenti.
Es foldi enem el. )))

Edina mondta:

Sziasztok. Ez most nagyon beletrafált.
Mondjuk a változást, meg az átalakulást régóta sejtem, de mostanra, konkrétan tegnap óta erősödött fel annyira, hogy tényleg azt érzem, nem mehetnek úgy a dolgok, ahogy eddig mentek. Amúgy nem is mennek úgy persze.
Az biztos, hogy életem egy bizonyos része olyan irányba fordul, hogy végre, talán lelkiismeret-furdalás nélkül el tudom már engedni, mert ő is elengedett engem, és már nem az, aki volt. De talán én se.
Csak nem tudom még, mi lép a helyébe, ezt jó volna tudni :) És hogy én miben változzak és mit tegyek, hogy jó legyen ezek után.

Edina mondta:

Ja, nem párkapcsolatról van szó :)

MM mondta:

Sziasztok!
Végre nagyon élvezem, ami MOST zajlik! És úgy örülök a lelkes írásaitoknak! Köszi.

Judit mondta:

Kerion írásához szólnék:
Egy hozzám nagyon közel álló ember mára virradóra távozott, teljes hirtelenséggel. Csak a döbbenet maradt.
Az elmúlt napokban ismét éreztem szív körüli szorításszerű érzést, illetne enyhe szédülést is…

Erika mondta:

BPM!

Szép amit írtál, de pont ez az, ami nem működött nálam az utóbbi időben, és ettől sokalltam be. :)

“* MOST tegyél másokkal olyat, amit szeretnéd, hogy mások tegyenek Veled.
* MOST mondj másoknak olyat, amit szeretnéd, hogy Ők mondjanak Neked!
* MOST nézz másokra úgy, ahogy szeretnéd, hogy Rád nézzenek!
* MOST érezz mások iránt úgy/MOST adj olyan érzést másoknak, amilyet szeretnéd, hogy irántad érezzenek/hogy Neked adjanak!
* MOST gondolj másokról olyat, amit szeretnéd, hogy Rólad gondoljanak!
?csak most! ? csak MOST! ?CSAK MOST! ? ))
? és ne feledd, mindig ?MOST? van? ?MINDIG!!!
?életed minden pillanata a ?MOST?ban van? ”

Megtettem, segítettem, szívből, legjobb tudásom szerint, a megoldásra koncentrálva és nem a “lecseszésre” kiélezve, válaszul ok nélküli támadást kaptam, olyan támadást, amivel az önbizalmamat, a saját magamba vetett hitemet akarták lerombolni. Mindezt “Csak segíteni akarok” felkiáltással.

Erre mondtam azt, hogy a fentiek “szivatnak”. Tehát örülj neki, ha a te életedben a pozitívumok vannak, de nekem ritka szar időszakom volt február vége óta.

Mónika mondta:

Én Neon írásához szólnék:

Gratulálok! Nagyon-nagyon tetszenek a verseid!

Judit: Sajnálom, hogy ez történt. Biztosan ennek is oka volt!

Mónika

izabell mondta:

Sziasztok!

Délelőtt dolgoztam, ami egészen jól ment. Ebéd után viszont megfürödtem, megmostam a hajam, és lefeküdtem aludni, mert egyszerüen nem voltam képes ébren maradni. De nem sima álmosság volt, hanem valami megfogalmazhatatlan szédülés féle, és homályosan láttam.
Fél 5 félé ébredtem föl, de nagyon nehezen tértem magamhoz. Azóta egyre éberebb vagyok, egyre jobban érzem magam. Sőt ugy látom a környezetemet, mintha megszépült volna. Tisztábbak, élénkebbek a szinek.
S bár éjfél-egy óraánál korábban nem tudok elaludni, mostmár nem is kisérletezek vele, de ha elalszom, naggyon jól alszom.

Mónika mondta:

Hát nekem nagyon vegyes, úgy őszintén szólva mostanában már nem agyalok. Rábíztam magam Istenre. Minden úgy lesz, ahogy lennie kell. Vannak nagyon ingerült perceim (Az ingerültség a leszokásomból is fakadhat némiképp. :) (cigiről)) , máskor meg én nyugtatok másokat. Alapvetően minden kezd a helyén lenni. Élem a kis életem, hagyom jöjjön mi el akar jönni, nem akarok semmit, nem vágyom semmire, egyre inkább csak vagyok. Valamikor gyönyörű minden, valamikor pokoli (unalmas). De ez van, átélem, megélem, ezt kell élnem.

Mónika mondta:

Te is homályosan láttál??????????? Én tegnap ugyanezt éltem át!

izabell mondta:

Ja igen, a versek. Amikor olvastam őket, tiszta libabőr kabátom lett. Azt nem tudom megitélni ezek után, hogy tetszenek-e, de hogy finom energiákat közvetitenek az biztos.

Mónika mondta:

Hát nekem rögtön és határozottan tetszettek és tetszenek, és nagyon témába vágóak! :)

izabell mondta:

Más is van ugy néha, hogy unatkozik?
mindenki rohan körülöttem, a feje tetejére van állva a világ, én meg sokszor érzem ugy, hogy semmi másom nincs, csak időm.
Pedig tennivalóm van, és teszem is, ha más nincs, hát az, hogy kertes házban lakom, tehát megállni sem lehetne ha éppen azt akarnám.
Bár, most jut eszembe, hogy az elmult 2-3 napban viszont mintha az én időm is felgyorsult volna. De msot megint visszaállt a normális menetbe.

Mónika mondta:

Én nem úgy unatkozom. Mindig van mit tennem és teszem is a dolgomat, egyre inkább, csak néha szeretném, ha spirituálisan látványosabban fejlődnék. Csak olyan dolgokat unok csinálni amik fizikaiak, de megcsinálom, mert ez is alapvető a fejlődéshez és a kitartásoz. A spirituális világ érdekel csak különben, legszívesebben csak azzal tölreném az időmet. Egy nap semmire sem elég, az idő régóta felgyorsult és sokmindent meg kell tenni, a napi átlagfeladatok ellátása mellett is.

izabell mondta:

Én sem ugy unatkozom, hogy ülök, és lóbálom a lábam, hanem a fizikai sikon elvégzendő munkákhoz való viszonyom lett más. Lehet, hogy az unalom nem a legjobb szó rá, de valami ilyesmi.

Mági mondta:

Kedves Balázs és Mindenki!

kb. 1 éve olvaslak Téged, és Benneteket! Nagyon jó tudni, hogy miért érzem magam pengeélen, és miért pattannak mindjárt az idegeim…
Köszönöm Nektek! Sokat segítetek! :)
Szép napokat Nektek!

Mági

Mónika mondta:

Értelek Izabell! Minden esetre örülök, ha jobban érzed magad, de most már nem írok ide ilyeneket mert Balázs megharagszik, hogy nem a fórumba írjuk. :)

nashita mondta:

Mónika!
Az apró dolgokban vannak a csodák.
Hogy maradjak a “kaptafámnál”, mint a jó cipész, hozok egy példát.
Egy finom kézmozdulat, egy tekintet, egy hullám a táncban néha nagyon beszédes és teljes tud lenni, ha a maga teljességében átéled.
A PILLANATOT éld át a teljességében, egy megcsillanó napfényt a vizespoháron, egy langyos szélfuvallatot, a naplementét,stb.
Tudom, hogy ezek szokványos jelenségek, de ha TUDATOSAN

nashita mondta:

átéled és merengsz rajta, az is “spirituális” fejlődés lehet.

nashita mondta:

Fogalmam sincs, miért szedte ketté a hozzászólásomat a gép…

Mónika mondta:

Igazad van Nashita! Köszönöm a hozzászólást! :) Ezen igyekszem. Tudom, nem hiába vannak ezek a nehézségek, napi feladatok, ezáltal is fejlődhetek, ezt tudatosítottam magamban, de attól még néha nehézséget tud okozni. Azért szedte szét a gép, hogy nyomatékosabban hasson! :) Hatott! :)

Ági mondta:

Szép estét Mindenkinek:)

Igen, a Szétválás megkezdödőtt.
Akik együtt mozdulnak a Mozdulással,
azok élvezik a gyors, és sokszor teljesen
tervezhetetlen Változásokat. Azért tudják meglátni
a Szépségét, mert benne ülnek a közepében, mint
egy hurrikánnak. Az is csak “kívülről csúnya”:)
a Magjában viszont fantasztikus a sebesség élvezete
és a látvány, amit fentről nyújt a >végigsöprött tájrólvégigsöprött tájbe a Mag közepébe<) és elkezdtem élvezni.

Bátorítani szeretnék mindenkit, merje ezt megtenni!
MÁTÓL (mosttól) egy szebb és élhetőbb Világban fogja magát találni:)

Ági mondta:

Nashita kedves,
ha már cipészt emlegettél:)
belestem a Te cipődbe….
amit írtam, felét lenyelte, felét megrágta:)

Biztos, nem véletlenül;)

Judit ! mondta:

s még valami …
megszűntek a személyes jelző álmaim, úgy értem családtagok segítettek üzenetértékű álmokkal. Ebben az évben megszűntek.
,,,ezen a héten ismét jelentkeztek egymás utáni napon a hét
elején anyósom és apósom külön-külön. Talán megint segítenek.
,,,valahogy olyan mintha megállt volna az a ritmus amit megfogtam
az elmúlt hónapokban az év elejétől.. valami olyasmi érzés, mintha
az egész folyamat leállt volna , vagy csak szükséges ez a csend ez a leállás, mintha — olyan mint egy vizsga után , melyre annyira
készülsz és jól sikerült, és olyan üresség váltja fel, és a következő feladat döcög-döcög és nem akar beindulni. Olyan tanácstalanná tett, merre induljak, mert mintha — amit kitalálok mindig befullad, mintha egy kereszteződésnél több út is lenne, és választok, de valahogy nem az az igazi, és újat választok , de az sem az igazi, s ez előtt kigondoltam, rákoncentráltam, hittel erővel szeretettel és ment, most miért nem ? valami nem megy— most mintha másképpen kellene tennem
valamit még rá kell jönnöm…
amit én éreztem valami feszültség megmagyarázhatatlan okból, ott belül, s a társamnak is jutott ebből a feszültségből ami feszített.
Közben történnek jó pozitív dolgok is velem s körülöttem egy kis csoport van akik szeretnek és fontos nekik a
velem való szinte napi kontaktus, akár levél akár élő szó — ez a hatásosabb – és ez jó érzés, hogy szükségük van rám. Talán a legjobb szó használat a tanítva tanulás, vagy tanulva tanítás ,,
mert én is nagyon sokat kapok tőlük.
Talán a görcsösséget kell elengedni, a mindenáron akarást, és
olyan szépen lecsendesedik mindaz ami felbolydult ?
Viszont nagyon sok jó történik velem a sok furaság között ,,, a tudatosság azt hiszem a legfontosabb, hogy
észreveszem most már sokszor magamban és másokban mikor cselekszünk rosszul, mikor sikerül egy egy ilyen helyzetet jóvá érthetővé és megélhetővé tenni , sőt nevetni bizonyos helyzeteken , saját magunkon, amik éppen nem nevetségesek,
hanem kemények, az az igazi győzelem
,, hát most várakozom és közben döcögve keresem, az utat, ami nem is tudom miért nem kerül jól elém, hiszen világosan látom merre kell menni, és mégsem az az út a jó, megint csak vissza a kiinduló helyzethez..és mégis a boldogság az amikor valakit
boldoggá tudtam tenni az általam nyújtott szeretet igazság és
hit erejével
ha kicsit zavaros leírva, csak , hogy tudjátok belül is ilyen most valahogy kicsit zavaros

Ági mondta:

ahogy nézem, a lényeg azért ott van!

Szép estét Nektek:)

Pipacs mondta:

Az elmúlt néhány hét nálam olyan volt, mintha egy hullámvasúton ülnék. Rengeteg a tennivalóm, néha már meg is lepődöm, hogy fizikailag is és szellemileg is miket ki nem bírok szinte rezzenéstelen arccal. Néhány hete folyamatos megmérettetések elé állít az élet. Eddig álltam is a sarat. Viszont most megadtam magam a rossz dolgoknak. Tudom, hogy mindezért én vagyok a felelős. Ezen a héten (de főleg kedd óta), mintha saját magam alatt vágnám a fát egy veszett nagy fejszével, nagyon magamra veszem a környezetemben zajló negatív változásokat. Feladtam a harcot ezek ellen. Önként, magam ugrottam bele egy mély gödörbe, amiből nagyon jól tudom, hogy senki nem szedhet ki, csakis én saját magamat. Viszont most csak ügyörgök ott. Tudom, képes vagyok újra a felemelkedésre, de nem lustaságból, nem nem akarásból nem teszek egyenlőre semmit. Olyan érzésem van, mintha most ott a gödörben, a saját szenvedésemben van tanulnivalóm. És minél jobban elmélyülök ebben a “sötét” helyzetben, annál fényesebben fogok a felszínre kerülésemkor később ragyogni. … de mikor következik ez be???
Most még, jelenleg, kutyául szenvedek.
Én is várom már a TARTÓS pozitív változást.

Kun Eszter Adonei mondta:

Hát én eddig lapítottam, mert a fordulat, amit hetek óta jeleztél, nálam csak kétszer 1-2 napra mutatta meg magát, és aztán újra borult az egyensúlyom. Megélhettem, hogy milyen fontos szerepe van a régi elmúlásában annak, hogy előtte felkavarodnak a dolgok, egymásnak feszülnek az energiák, hogy az új lendületet vehessen.
A mai napra készített elő mindent. Hiába éltem tudatosan a jelenben, egy tudatalatti részem, amit magamhoz szólítottam a többivel együtt, végre levetette az inkognitóját és kiabálta, hogy neki még nem bocsátottam meg.
Nem apróságról van szó, a mai megvilágosodás szerint több életet és sok családi és más kapcsolatomat érintette.
És sikerült magamnak is és a többieknek is megbocsátanom, hálát éreznem, megértenem és megkönnyebbülnöm. Gondolom délután már a föld felett repkedtem, mert majdnem egy autóval ütköztem, ahogy az úttestre repkedtem. De biztonságban voltam, épp jókor dudáltak rám, hogy ébredjek fel.
Szegény autóst kicsit megijesztettem, és persze újra földeltem magam, mert azért az fontos, hogy ne szálljon el az ember örömében.
Mindenkinek kívánom ezt az óriási megkönnyebbülést, amit egy igazi megbocsátás jelent. Áldott újjászületést nektek is!

Mónika mondta:

“Igen, a Szétválás megkezdödőtt.
Akik együtt mozdulnak a Mozdulással,
azok élvezik a gyors, és sokszor teljesen
tervezhetetlen Változásokat. Azért tudják meglátni
a Szépségét, mert benne ülnek a közepében, mint
egy hurrikánnak. Az is csak ?kívülről csúnya?:)
a Magjában viszont fantasztikus a sebesség élvezete
és a látvány, amit fentről nyújt a >végigsöprött tájrólvégigsöprött tájbe a Mag közepébe<) és elkezdtem élvezni."

Ez nagyon jó!! Érzem sokszor ezt is. A többiek nehézségeit ugyanúgy a saját életemben. Csupa megrekedés, újrakezdés, fejkapkodás, aztán hipp-hopp ha hagyod, élvezed a gyors és váratlan fordulatokat. Meg nem állás most az egész. Olyan jó, hogy semmiben sem vagyok egyedül. :) (Vajh mi lesz ennek a vége???) :)

Trinity mondta:

Egy biztos. Nem fog boldogtalansággal eltölteni, ha egyszer ki fogom tudni írni magamból, ami bennem van. Sőt.

Szeretném, csak épp a lassan pergő homokszemeket figyelem /még mindig, vagy már megint/ kívülről.

De köszönet a megosztott világodért!

Ági mondta:

mégegyszer visszajöttem, mert “elemi erővel”
jutott eszembe Tolnay Klári kedves dala, ami nekem
hitvallásom és,
nem >félek meggondolni, hogy nincs is rá okom<:)

http://www.youtube.com/watch?v=5MRQTS8Wsrs

Küldöm Mindannyiotoknak szeretettel

Balázs Ilonka mondta:

Kedves Balázs!

Azt hiszem nem csak nekem van elegem mindenből, hanem vagyunk egy páran.Bármibe belefogtam semmi nem működött nálam.Kiakartam menni az anyagi mélységeimből, kb 2 éve tart nem megy.Ma beszélgettem a fiammal, ezen dolgozom keményen, de értelmetlen minden, már nem bírom, nincs tovább.Olvasom és mindig éreztem valami erő nem engedi hogy sikerüljön kimászni ebből a helyzetből.Remélem vége van,de most már nem tudom hogy továb!!!!!!!!!!!

Kiss Balázs Kunó mondta:

Én is homályosan láttam ma reggel… vagy tegnap? már nem tudom, de feltűnt, hogy van valami a szememmel…
Balázs

izabell mondta:

Nem rég járok ide, és nem tudom mi az amit ide szabad irni, és minek a helye van a fórumban. Most ide irom, aztán igazitsatok el.
Olvasva a mai hozzászólásotokat, örömmel látom, hogy sokan vagyunk beragadt helyzetekben. Na nem ennek örülök, hanem annak, hogy nem is vagyok egyedül, pedig én azt hittem.
Szóval, nem lehet, hogy ezek a beragadások arról szólnak, hogy Katona Klárit idézve “nem több kell, hanem más”
Ha uj világba akarunk menni/érni, akkor bizony semmi régit nem vihetünk át, és semmilyen eddig jól bevált módszer nem müködik. Hiába müködött legalább 13.ooo évig, vége! Ráadásul nekünk kell kitalálni mindent, mert ezen az uton előttünk még nem járt senki.
Konkrét ötletem még nincs, de alszom rá egyet, és ha jön valami, megosztom Veletek.
Örülök, hogy Rátok találtam!

izabell mondta:

Tudomásom szerint a rezgésszám emelkedésnek van egy olyan tünete, hogy az ember hol jól lát, hol meg nem. Meg időnként mintha az éjszakát homokviharban töltöttük volna.
Nem tudom az okát, köztetek talán van aki igen, de ugy todom, hogy az egész test képes megujulni, csak a szem és a fogak nem.
Ja, jut eszembe, tegnapelőtt letörött egy darab egy tömött fogamból. Még a régi tömés sem jöhet velünk, ha nem azon a szinten rezeg, vagy nem tudja fölvenni a tempót.
Azt is észrevettem, hogy a tárgyaim között is van olyan, amelyik szemlátomást amortizálódik, mig a másik nem.

izabell mondta:

Megosztom veletek, hogy én hogy is látom/gondolom ezt a nagy átmenetet az Ujvilágba.

Mindannyian túl vagyunk sok-sok spirituális tanitáson, száz meg száz könyvön, csatornázásokon….
Ez az Ujvilág tulajdonképpen azért érdekes, mert nem is nagyon kell ezekkel a tanitásokkal foglalkozni, mert mindenki belülről tudja, hogyan kell/kellene cselekedni. Mindenki!

Biztos vannak 26ooo éves ciklusok, ez a mostani időpont is egy ilyen ciklusnak a vége, és egy ujnak a kezdete.

2ol2 arról szól, hogy 26ooo éve volt az emberiségnek, hogy igazi emberré váljon.

Leginkább ahhoz tudnám hasonlitani a helyzetünket, mintha dolgozatot kellene irni. A 2ol2 lesz a 45 perc vége, a kicsöngetés, nincs több idő. Sajnálatos módon ezt a dolgozatot meglehetősen nehezitett körülmények között kell megirni. Nyitva van az ablak, huzat van, kintről behallatszik az utca zaja, kopácsolás…. na és persze sokan nem szertnék, hogy ez a dolgozat jól sikerüljön, vagy egyánltalán megiródjon.
Annyi csupán a könnyebbségünk, hogy mindenki tudja a válaszokat a kérdésekre. Mindenki tudja!
Persze van két választási lehetőségünk. Vagy azt mondjuk, hogy hát ilyen körülmények között én képtelen vagyok (ez a rosszabbik megoldás) vagy akárhogy is, az ember összeszedi magát, és ha csunya is az irása, itt-ott olvashatatalan, felcserélődnek szavak… Nem baj. Hiszen a tanár,aki régóta tanár , tisztában van a körülményekkel.

Sok embernek az Ujvilág kegyetlennek fog tünni. És az is lesz, de a kegyetlen szó fogalmát át kell értelmezni. Mert valószinü, hogy amikor ezt a dolgozatot irod, közben nem fogsz tudni másnak segiteni. De nem is kell, mert mindenki képes egyedül is rá. Ha elakad, ha nehézségei vannak, magának kell megoldani. Mert fontos tudnunk, hogy ez egy igen könnyü dolgozat!

Tulajdonképpen nem kell mást tenni, csak a mindennapokat átirni/átértékelni.
Pl: nem tetszik, hogy minden tele van szemetelve? Kezd el szelektiven gyüjteni a szemetet. Ne törődj vele, hogy utána azzal mit tesznek, te tedd meg, ami a te dolgod!
Ha eszedbe jut, hogy a csipsz, sokoládé, kóla…. egészségtelen, ne vegyél többet. Vegyél egy almát.

Olyasmi a valóságos életben a megoldás, mintha egy kisgyereknek magyaráznád el a dolgokat.
Mert ugye minden kisgyerek tudja, mert sokszor elmondták nekik a felnőttek, hogy az alma egészségesebb, mint a csoki.
Azért is nem kell különösebb spirituális rákészülés. Azt kell tudni, hogy ez egy nagyon egyszerü dolgozat, egy nagyon egyszerü próbatétel, nagyon egyszerüek a megoldások.
Ja, és a hátráltatás nem csak kivülről jön, hanem azért is van (büszke lehet magára az emberiség) mert 26ooo éven keresztül ásta magának az árkokat, és szántotta föl az egész világot. Most meg csodálkozik, hogy nehéz futni.

A világ eddig is igy müködött, azzal a különbséggel, hogy most lesz egy szétválasztódás.
Eddig az volt, ha megettél egy tábla szalonnát, az jól elcsapta a hasad, de bevettél valamit, és jobban lettél.
Megittál egy üveg pálinkát, berugtál, majd kijózanodtál.
Elhallgattál sokmindent, és biztál abban, hogy meguszod.
Ennek lesz most vége!
Be kell adni a dolgozatot, és ha nem irtál semmit, vagy puskáztál, az most ki fog derülni.

A változásnak pedig ugy kell lezajlania, hogy ne legyen bennünk félelem. Ez ugye egy elég kényes kérdés.
De ha mindenki saját magát váltja meg, az egyetlen módja, hogy ne ijedjen meg, és ne legyen benne félelem. Ha a kezét a szivére teszi, és ugy él, ahogy az abban a bizonyos Nagykönyvben le van irva, nincs mitől félni.

De nem kell most bűnbánatot tartani, hanem elpirulni kicsit, mint egy kisgyerek, kicsit szégyellni magunkat, de nem nagyon, és minden erőnkkel készülni, és várni izgalommal a következő próbatételt.
Nem egy előre megrajzolt sablonon kell minden egyes embernek átmenni, hanem mindenki körbe lesz rajzolva ill. körbe rajzolta magát,
kivágva, és mindenkinek a saját sablonján kell átférni. És akkor kell átmenni, amikor nem is gondolod, hogy tétje van a dolognak.

Évácska mondta:

Sziasztok!

Egyetértek Erikával. Én csak egy normális munkát akartam, megélhetést, azt hogy ne más tartson el. Értékesítő vagyok, sokszor napi 10-12 órát szánok rá, hétvégét is. Az elvárások magasak. Csak olyat mondok másnak ami igaz, úgy beszélek az ügyfelekkel ahogy én is elvárnám hogy beszéljenek velem. Viszont van aki az anyámba küld el vagy melegebb éghajlatokra, meg sem hallgat, stb. Egy stresszben élem az életem, mégis kedves vagyok. Amikor 10 telefonból 1 az elvárás és a 9. ember is lecsapja a telefont vagy jön a “halló, nem értem, szaggat a vonal” vagy “ja onnan hív, akkor felejtsen el”, akkor már érzem hogy szorongatja a gyomromat a stressz. Olyan életet szerettem volna, amit én képzeltem el, saját egzisztenciát, nem a családom által irányított életet. De sajnos ha elküldenek a cégtől, akkor képtelen leszek megmutatni nekik hogy az én elképzeléseim helyesek. Ezáltal nem látom hogy hogyan működik a szabad akarat törvénye. Egyelőre csak azt látom hogy van ez az ország, vannak a munkanélküliek, vannak a kevés pénzű nyugdíjasok és van egy elit réteg, ami leszarja a többit. De valahogy boldogulni kell és örülni kell az apró örömöknek. Lassan az is luxus, ha elmehetek egyet fagyizni és közben nem kell a munkámon gondolkodnom. Viszont ha nincs munkám, akkor nincs pénzem. 22-es csapdája, ha nincs munkám, nincs a stressz sem. Tegnap már az jutott az eszembe hogy aki leszar mindenkit, az legalább nem stresszel semmin. Ezért lett olyan nagy divat az érzelem nélküliség is. Akár a munkahelyen, akár az emberi kapcsolatokban. Sajnálom hogy most nem tudtam pozitív dolgokat írni.

Mónika mondta:

Ez igaz.

Mónika mondta:

Mármint Izabell igaz amit írtál, én is így gondolom, nagyrészt.

Éva mondta:

Kedves Mindannyian!
Nekem ez az év -de már a múlt év vége is- csak nehézségeket hozott.
Nem tudom megértetni magam másokkal, nincs üldözési mániám, de mégis úgy éreztem, hogy mindenki ellenem fordul -sokszor tiszta jóakaratból-. Tehetetlenségemben már egy falat emeltem magam köré, hogy védekezzek a negatív hatásoktól -álmaimban is egy ismerős helyen állandóan eltévedtem, és falba ütköztem-, azt hittem én vagyok a hibás! És olvasva Balázs írásait, csak egyre vártam a jót. Megjelent mindenki a múltból, azok is akik elmentek, jók és rosszak, mindegy számvetésre kényszerítve.
Tegnap borzasztóan álmos voltam, egy rettenetes lelki fáradtság volt bennem és délutánra homályosan láttam -már szemcseppet használtam, hátha begyulladt a szemem-! Mégis elmentem a találkánkra a barátnőmmel, és a téma pont az volt, hogy szeretnék új célokat az életemben, és elengedni azokat, akik menni akarnak, vagy nem értenek meg.
Aztán ma reggel, valami megkönnyebbülés, felszabadulás van bennem, de még keresem magamat.Viszont van remény!!

vagyok aki mondta:

Annak, aki homályosan látott:
Tegnap este a kislányom a kezével beleütött a kisfiam szemébe. Sokáig nem tudta kinyitni, és fájt neki.
Bal szem-jobb félteke.
Eszembe jutott Hórusz, és Széth küzdelme valamiért. Ez még a Plútó-megforduláshoz is stimmel:)

Ritus mondta:

“A lány ült a tóparton egy kövön…nézte magát a víztükörben, s azon merengett ki is Ő valójában. Nézte a vállára leomló gyönyörű haját, a szép arcát, az égszínkék ruháját. Majd egy pillantra, átlátott a vízfelszínen, magán túlra és látta a halak gondtalannak tűnű életét. Hirtelen azt gondolta mennyire jó lenne hallá változni és gondtalanul lubickolni a vízben….aztán meglátott egy sokkal nagyobb halat is a mélyben s meigijed, és visszatért gondolatban az emberek világába.
Egy pillangó repült el előtte fel az égig…mikor az égre emelte tekinetét s tudta, érezte, hogy a csillagok nem tüntek el, hanem valahol most is ott tündökölnek fennt az égen.
S ekkor váratlanul megjelent egy Megakornis éppen a lány háta mögött. Egymásra néztek… a tekintetük talákozott és teljesen egymásba olvadt a lelkük, a lány ekkor ébredt rá, hogy Ő maga is ennyire különleges, mint az a csodalény akivel egymást nézik. Csodálta a ló ezüstösen csillogó sörényét, szőrét, az egyetlen szarvat a homloka közepén és a gyönyörű szárnyakat, mellyel a csillagporos égen repült, és a kecses lábait amivel a csillagokon lépegetett, s eközben ezüstös hangon csengett a tér körülötte. A lány éppen ilyen volt a földön, kedves arcú, mosolyú, tiszta tekintetű, különleges teremtménye az Istennek és Földanyának. Mikor ezt felismerte magában, hirtelen vége szakadt valaminek és elkezdődött egy más ismeretlen, de mégis jó változás. Eggyé váltak a Megakornissal gondolatban, kinek neve Csillagfény volt, s akármerre járt is a lány, gondolatban bármikor egyesüni tudott az Isteni részével, ahogyan az Isteni rész is bármikor elérhette az emberi minőségben önmagát, vagyis a lányt. A lány érezte a szárnyakat a hátán, s gondolatban a csillagok közt járt, Csillagfény pedig a hűs patakok mentén barangolt gondolatba, mikor a lány vízért ment a forráshoz.
Egymást segítve, tanítva éltek ezután végtelen szeretetben és egységben.”

Kedves Mind! Ez egy mese egy képről juott eszembe és gondoltam megosztom veletek, hátha seígtheti a változást ami előbb utóbb bekövetkezik mindenkiben, belül láthatatlan módon.
R.

Rita mondta:

Sziasztok,

Most csatlakozom hozzátok. Jó olvasni a soraitokat. Hasonló cipőkben járunk, mégis mindenkié más. Én is sokáig küzdöttem a “környezetem ellenállásával”, “visszahúzásával”. Már egész biztosan tudom, azt is én tettem. Nincs “ellenség”. Csak sokszor nem halljuk egymást. Nem halljuk a “visszatartás” mögöt a félelmet,fájdalmakat, nem akarunk találkozni a “negatívval”. Folyton csak pozitívat akarunk és amíg így görcsösen akarjuk, addig toljuk magunktól. Inkább öleljük magunkhoz a saját negatív érzéseinket, saját elllenállásainkat megértéssel, elfogadással és akkor megölelhetjük azokat is, akik még ordítanak, veszekednek, támadnak, mert félnek, fájnak, szeretetért kiabálnak…

Erika mondta:

Ritus!

Köszi a mesét! :)
Ha jelenik meg mesekönyved, szóljál, vevő vagyok rá! :)

Marika mondta:

Évácska!
Sajnos az emberek többsége ilyen, még azok is, akik látszólag keresik a megoldást a problémájukra.

Épp a tegnapi átverések után határoztam el, hogy aki változtatni akar, az fizesse meg az árát. Mármint, ne én akarjak rajta segíteni, hanem Ő akarja igénybe venni az én segítségemet.
Ezt nehéz lesz megtennem, de meg kell tennem! Úgy érzem a mostani energiák segítségemre lesznek ebben.

Rózsa mondta:

Szép napot kívánok Mindenkinek!

Az én életemben, a párkapcsolatomban történtek a változások.Már régóta gyötrődtem, mert nehezen viseltem a szeretet hiányát a kapcsolatomban.Most volt annyi erőm, hogy ezt kibeszéljem magamból és befejezzem hét év után. Éreztem, hogy a negatív energiák visszahúznak állandóan,és úgy éreztem, hogy ebből ki kell törnöm.Ez két hete történt és azóta ezerrel csak azon vagyok, hogy a régi dolgokat, amik már nem visznek előre, elengedjem. Érzem és tudom, hogy jó döntést hoztam. Kívánom mindenkinek – ha döntő változásokat szeretnének életükben -,hogy legyen annyi energiájuk, hogy meghozzák azokat a döntéseket, amik a fejlődéshez és felemelkedéshez vezetnek.
Nekem SIKERÜL!!!

Kerion mondta:

Kedves izabell gratulálok a gondolataidhoz, a példabeszédhez. Kedves Évácska és Éva ne keseredjetek el, a világ hamarosan meg fog változni, sokkal jobb lesz. Kedves Ritus nagyon élveztem a szép mesét .
A tegnap délben kezdődött energiaáramlás azóta is szinte folyamatos. Ilyen eddig még nem volt. A test minden porcikájára kiterjedő bizsergető érzés különösen akkor erősödik fel, amikor megállunk egy kis időre, megpihenünk. Valami készül “Hunniában”.

izabell mondta:

Sziasztok!
Méltatlankodunk, perlekedünk, nem étjük, tele vagyunk kérdésekkel… én is.
A napokban irtam, hogy 11 éve egyre szükebb körökben élem az életem minden területen. Szétesett a családom, gyakoralatialg se anyám, se apám, se testvérem, se munkám, se munkanélküli segélyem, se igazi barátom, se férjem, se szeretőm, se …. se… se… Van egy fantasztikus, csodálatos, indigó fiam! Aki sokkal többet érdemelne, gondolom én. És képtelen vagyok kilépni ebből a helyzetből. Már nincs vezetékes telefonunk, nincs gázunk… 17 éve voltunk nyaralni, és nem eszem fagylaltot (sem).
Nagyon-nagyon szeretnék normális életet élni! De a lélek szempontjából mi is a normális? Mert kedves Csillagleső Barátaim itt bizony nincs szabad akarat, mármint az egónak nincs. Isteni lélek/szellem szerinti szabad akarat van. És mit akar a Szellemem? Tapasztalni, kiterjedni, kifejeződni.A Szellemünk utazáson vesz részt, és meg vannak a maga vágyai. A Szellemünk, az Énünk meg akarja ismerni saját magát, az ősrégi kérdést megválaszolván, amit én magamnak tettem fel valamikor nagyon régen: -?Ki Vagyok Én?? – És azóta is ezt teszem. Van egy másik részünk, az emberi rész, aki jelen pillanatban a tudatosságunk legnagyobb részét lefoglalja, teljesen másféle táncokat jár, és mások a vágyai is. Sok-sok elvárása és terve van, mert általában nem látja a Szellemet, és ezért aztán azt hiszi, hogy magától cselekszik. Ennek következtében aztán roppant védekező, nagyon elszigetelt, és olyan dolgokat akar, mint amilyen a túlélés. Tehát ez az emberi részünk állandóan saját maga megerősítésén fáradozik. A Szellem pedig megpróbálja megérteni önmagát. A spirituális hullámunk lényegében felülírja az emberi akaratot egy csettintéssel. Azonnal. És ez az oka oly sok dolognak, amik az életünkben történtek. A Szellem nem kényszeríti ránk azokat a negatív tapasztalásokat, de vannak dolgok, amik sokkal, de sokkal fontosabbak az Isteniséged számára, mint a bolond, ostoba emberi bohóckodásaid, nevetséges dolgaid, és a kontrollálásra, az élvezetekre, a személyiséged megőrzésére és a túlélésre vonatkozó kétségbeesett kísérleteink.

Az nem számít! A Szellem mindenképpen túl fogja élni, mivel nem létezik halál. Jézus ezt bebizonyította a kereszten. Nincs halál. Nem azért halt meg, hogy vezekeljen a bűneinkért! Egoisztikus azt gondolni, hogy Jézus értünk halt meg.Ő eljutott egy pontra ? és ő egy kollektív tudat volt ? de eljutott egy pontra: Kereszteződni fogok. Nem érdekel, élek-e vagy meghalok. Belefáradtam már abba, hogy emberként a saját börtönömben sínylődjek, belefáradtam már magamba, belefáradtam már abba, hogy ez a kettő mindig távol van egymástól. Megint együtt akarok lenni!

Ugy vélem ez az a bizonyos “krisztusi tudat” amit meg kell céloznunk, és csak igy jutunk be a Mennyek országába, ami itt van az orrunk előtt! Vagy talán már ott is vagyunk néha, csak nem vesszük észre. A régi mintákat követjük, és visszarántjuk magunkat a frankón kitaposott utra.
Nagyon remélem, hogy ezek a felemelkedési hullámok, ezek a bolygóállások kihozzák, vagy akár kikényszeritik belőlünk a legjobbat.

nashita mondta:

Izabell dolgozatírós hasonlatával kapcsolatban jutott eszembe:
valóban be kell adni a dolgozatot, így vagy úgy. Mégsem érzem, hogy megmérettetünk. MAGUNKNAK írjuk a dolgozatot, inkább jövő-rajzot.
Ja, és a “tanár” elfogad többféle megoldást is a kérdésekre. Mindegy, csak működjön. Itt jön be a szabad akarat.

Látás, hallás témakörben:
Ha homályos a látás, vagy a hallás “akadozik”, az jóóóó!
Legalább rá leszünk kényszerítve, hogy valóban LÁSSUNK ás valóban HALLJUNK. 3.szem, intuíció, belső hallás, telepatikus kommunikáció.
Gyakoroljuk csak! :)

Én egyébként láttam rendesen, ahogy szoktam, de napközben többször csengett a fülem, vagy az egyensúlyomat nem tudtam megtartani. (az egyensúly központja a fülben van ugyebár).
Hiába figyeltem a zenét, és próbáltam táncolni, nem arra vitt a lábam. Valami azt súgta, hogy HALLJ.
A fiam is mondogatta már hetek óta, hogy “anya, te nem figyelsz, már mondtam, hogy…” Pedig figyelek, de lehet, hogy mégsem? :)

Ritus mondta:

Erikám!
Tegnap este “jött” ez a kis mese elő a világomból, az iwiwen láttam egy képet egy pagazusról és egy kék ruhás nőről egy ismerősöm adatlapján. Javarészt Neked szántam, Erika, mert éreztem, hogy ez most gyógyít a lelkeden egy kicsit és segít a kilátástalanságból kilábalni. Az a kisfiú nagyon kifacsarintja a lelked, ugye nem tévedek?

Szeretem ezt a gyógyítósabbik felem :) ez az igazi énem :)
Nem is rossz ötlet egy mesekönyvet írni :) végül is van már két mesém, egy a kis Királylányról és a kisfiúról, egy pedig Csillagfényről. Gyerekkoromban rengeteg mesét költöttem, meg verset is, de ezt már az új világomból való és ez külön jó, az, hogy segíthetek vele másoknak meg hab a torta tetején.
Egyébként néztem a számokat 3 db nyolcas van az időpontban: 8.-a van, és 8 óra 26 kor (2+6=8) küldtem el, ez sem véletlen végtelenül véletlenül :) kerekedett ez a mese mára.
R.

Neon mondta:

Köszönöm a reflexiókat Mónika , Izabell !
A Prófécia értelmezése a ?Vég és Kezdet? keretben.

Azoknak, akik értik és igénylik.

Elkezdezdődött, egy szemmel láthatatlan, de szellemmel és finom antennával tudatosítható, az ember tudati világában radikális lezárást és átváltozást hozó végső, egyéves időtartamú idő-ciklus. Ez, a már korábban, 1983-ban elkezdődött 28 éves ciklus lezáró szakaszán belüli, eredményt produkáló 12 hónapos történéssorozat. Az ember tudati-és sejtrendszerében végzi el egy ?Nap-középpontú? minőség szerinti működő struktúra úgymond ?beégetését?. A folyamat azt célozza meg, hogy a jövő év tavaszával kezdődően, beléphessen az ember tudati világába a galaktika központi Napjának megfelelő nagyságrendű tudati erő. Tehát ami most történik, az egy átalakulási folyamat az ember testében, az egyetemes szellemi kozmikus minta szerint azért, hogy az emberi test és idegrendszer képes legyen elviselni a majdan belépő magasabb tudati erőket. Mert régi tömlőbe nem töltenek új bort. Érdemes odafigyelni a ciklus ideje alatt bekövetkező három Uránusz-Jupiter együttállásra. Az emberben megjelenő jellemző történések: Nap-Szaturnusz harc, a régi mintázat lepusztítása és újjá strukturálása, szétválasztás, régi erők magasabb szinten történő beintegrálása, ítélet a nemkívánatos felett, és egyúttal egy folyamatos alászállás is. Mindezek testi-szellemi-lelki szinten megnyilvánuló emberi tünetekkel, majd legvégén az ?ÚJ NAP? belépése az emberi tudatba. Ez idő-feletti tudati-lelki minőséggel bír. Tehát a történések nem estlegesek, véletlenszerűek, hanem mindig akkor, az és úgy? hogy megtörténjen, aminek kell. A háttérben szellemi-isteni vezérlés áll. Na igen? mondhatnánk erre?. Majd meglátjuk. Mindenesetre a szellemi forrás ezt üzeni, már igen-igen régóta.

izabell mondta:

Szia Neon, igy “ismeretlenül”!

Van arra is ötleted, hogy a mindennapjainkban hogy tudunk segiteni magunknak, hogy ez a beégetés sikeres legyen? Bár gondolom ezt a Szellemem már rég eldöntötte, de mégis? Mit csinálok, amikor nem állok a saját utamba?
Én a magam egyszerü kis funkcionalista gondolkodásával csak addig jutottam, hogy igyekszem rendet rakni magam körül, megszabadulni a már értelmét vesztett tárgyaktól, mert nekem sz a véleményem hogy tárgy tultengésben szenvedünk, és gazdája lenni a rám bizott dolgoknak. Tudatositani magamban (van hogy sikerül is) hogy itt vagyok, és éppen mit csinálok. Amennyire lehetséges kiiktatom az életemből/étkezésemből a fogyasztói társadalom által felkinált élelmiszereket, ujságot, tv müsort, ilyesmit.
Egyáltalán vajon számitanak ezek? Van más is? Biztos van, osszuk meg egymással!
Itt is lehet, vagy inkább a fórumba irjak? Nehogy “baj” legyen!

Kiss Balázs Kunó mondta:

Kérlek inkább a fórumban beszéljétek meg a személyes jellegű kérdéseket, amelyek úgymond kvázi függetlenek az adott írástól.
Köszönöm!

http://csillagmag.hu/forum/

Itt lehet regisztrálni:
http://csillagmag.hu/wp-login.php?action=register&view=forum

További szép napot,
Balázs

Detti mondta:

Az irányváltás mindenképp igaz lehet. Már rég elkezdődött nálam. Először a magánéletemnek nevezett káoszban, ahol egy hazug kapcsolatot tartottam fent. Most pedig a munkámban történik valami. Munkanélküli lettem, mert a volt cégem szintén tisztátalan dolgokat cselekedett. A hét elején elutasítottam egy feketemunkát. Szeretnék nyugodtan élni, őszintén mosolyogni. Ehhez pedig egy őszinte élet kell. Iszonyú kitartást, türelmet, lemondást, éberséget igényel ez mindenkitől, hogy kivessük magunk közül azokat, akik csak a maguk hasznára cslekednek és így közösségellenesek. Nagyon kell tudnunk, mit akarunk. Bízom benne, hogy efelé haladunk mindannyian.

Detti mondta:

Az jutott még eszembe, hogy nyilván minden rendben van, ugyanis nem vagyok ideges. A többiek által aggódva nézett nyugalommal fogadtam a betegségemet decemberben, aztán a munkahelyem elvesztését. Egyedüli sokként az ért, hogy el kellett szakadnom a férfitól, akit szerettem, mert átvert. Persze ezt is tudtam előre, de becsuktam a szemem. Most viszont már nem csukom be a szemem! Másokét nem nyitogatom ugyan, Isten nem vagyok, nem mondhatom meg másnak, mit tegyen és mit ne. Megleltem a belső nyugalmat, amit már évek óta kerestem. Furcsának tűnhet, de ezt úgy értem el, hogy majdnem meghaltam, elvesztettem a munkámat. Most csak óvatosan nézegetek a csigaházamból kiffelé. A szarvacskáimmal érzékelem, milyenek is a kinti körülmények. Ha nem megfelelőek, visszahúzódok. Mindentől elhatárolódok, ami felborítaná a nagy nehézségek árán megszerzett belső nyugalmamat. Igaz ez munka- és társkeresésben egyaránt.

pulcsi mondta:

Kedves MindNyájunk!
Újfent kifejezném hálám Balázsnak a homályűző irásokért, Nektek pedig az értékes hozzászólásaitokért!!
Olyan érdekes és +erősitő élmény tapasztalni, amikor az irományok olvasása előtt az aktuális üzeneteket sikerül MAGamtól tudatositani,na nem mintha csodálatos magasságokban szárnyalnék, mert pl. a 3D-s “felnőtt”világban rettentő nehezen találom+ a helyem és ebben szeretnék is segitséget kérni Tőletek, ha lehet(mert pl. a gyermekem is ezt”szivja+”miattam – és ez rettenetesen el tud keseriteni, hogy szeretnék, de nem birok az anyagiakban RENDET TARTÓSAN+teremteni…
A “Teremtő Magus”omat mintha bezártam volna, pedig látom már rengeteg hibás működésem, de nem birok rajta felülemelkedni valamiért…pedig nemis saját erőmből akarok változni, hanem a Mindenség Szolgálatában…próbáltam erről már lelkésszel is beszélni, de sajnos reménytelen,ha a Bibliát kizárólag a +tanult 1féle jelentéstartalomban képes vki olvasni…szóval ezért fordulok Hozzátok..:)
És MindNyájunknak kivánom, hogy ma is éljük át minden izünkben a Gondviselő végtelen szeretét és adjuk is tovább:)
Köszönöm előre is, ha Valakinek van gondolata a fent vázolt +rekedéssel kapcsolatban!
ÜDV:j

ChiChi mondta:

Kedves Balázs, Mindenki!
Ehh.. Nos, visszanézve az elmúlt napokra, valóban hullik szét sok minden, az életem “megkövesedett” sütemény darabkái. :) Nagyon beszédes vagyok, de most szemlélődöm. Ez feltűnt a környezetemben élőknek is. Kérdezik szomorú vagyok e, mi a baj, én is depressziós vagyok e… Nem. Nincs semmi baj- válaszolom. És ilyenkor rákontráznak egy újabb kérdéssel: “Akkor?”. Nem tudom nekik ezt elmondani, hogy valami történik. A Bensőmben, körülöttem, Mindenütt történik valami jó. Most nem kívül mosolygok, hanem ott Belül.
Azt mondják, ha vége földi pályafutásunknak, lepereg előttünk életünk filmje. Valami ilyesmit élek át. Elpusztul a régi, hogy “újjászülethessek”. Azt hiszem nem is ez a jó szó: átalakulhassak. Tudjátok, ahogyan a sáskánál van. :)
Szép Napokat Mindnyájatoknak!

Kerion mondta:

Kedves izabell, egy cseppet se keseredj el, mert oka van annak, hogy megtapasztaltad a “gödör fenekét” minden tekintetben. Ez azért volt, mert Rád ragyogó jövő vár. S elkövetkező új szerepkörödben majd tudnod kell, hogy milyen a magány és a kilátástalanság, hogy segíteni tudj azokon, akik hozzád hasonló helyzetben lesznek. Az Isteni Szeretet legyen Veled és Benned.

vreality mondta:

Üdvözlet

Tegnap én is befejeztem egy hazug kapcsolatot amit csak én hittem igaznak. Kiderült hogy többen vagyunk a játszmában mint kellene, már jó ideje. Fáj, mert nagyon szerettem az illetőt. De így van ez jól. Jobb egyedül mint egy hazug kapcsolat. Elgondolkodom néha, hogy vajon van-e olyan férfi aki a társam testben-lélekben és együtt tudunk haladni, a maga egyszerűségében és tisztaságában megélve az életet, mindenféle felesleges csapda, és hazugság nélkül. Remélem találkozunk, mert most olyan érzés mintha egy fél lennék, amely keresi a másik felét a világban. Bár lehet előbb teljessé kell váljak önmagamon belül és akkor egy teljes emberrel találkozom. Vagy nem tudom, meglátjuk.
Üdv mindenkinek :)

Szénásiné Tasnádi ANi mondta:

Hát nálam elég rosszul jött ki, mert infarktus gyanúval kórházba kerültem. :( Igaz, hamar ki is engedtek, mert végül is csak a tünetek mutattak infarktusra, de egy szívnagyobbodást találtak, és most kaptam rá vagy 11 féle gyógyszert, amit viszont nem szeretnék életem végéig szedni.
Szóval most inkább valami buzdítót, ha lehet! :)

Kiss Balázs Kunó mondta:

Kedves Ani!
A gyógyszerekkel vigyázz, hacsak nem vagy életveszélyben, inkább keress természetes gyógymódot!

Ez mindenképpen váltás, változásra hívja fel a figyelmedet.

Nekem is szívnagyobbodásom van, amit 16 évesen diagnosztizáltak, mégis sose volt vele “gondom”. Ez egy jel, hogy figyelj a szívedre. :) :) :)

Szóval ne hagyd magad, higgy magadban, és ne az orvosokban! :)

Balázs
——————-

Kérlek inkább a fórumban beszéljétek meg a személyes jellegű kérdéseket, illetve a témától eltérőeket, amelyek úgymond kvázi függetlenek az adott írástól.
Köszönöm!

http://csillagmag.hu/forum/

Itt lehet regisztrálni:
http://csillagmag.hu/wp-login.php?action=register&view=forum

További szép napot,
Balázs