Csillagüzenetek

Videó: A Karma Eltörlése – December 21

2010. dec. 12

– – – – – – –

A haladó csillagbölcselet tanfolyamok elején mindig beszélgetni szoktunk az aktuális bolygóállásokról, és most egy NAGYON KÜLÖNLEGES üzenettel találkoztunk!

Ugyanis december 21-én amellett, hogy ez a Téli Napforduló ünnepe, még Telihold is lesz. De ez mind kevés, mert a Telihold mellett hatalmas jelentőségű együttállások is megjelennek a Nap mellett… és még nincs vége, ugyanis ekkor lesz Holdfogyatkozás is, aminek az üzenete az Emberiség tekintetében talán földi aggyal felfoghatatlan. Ezt próbáltam meg érzékeltetni az előadáson. A “lényeg” az utolsó pár percben látható… Persze azért az előzményeket is érdemes végighallgatni.

(sajnos a YouTube nem érzékelte, hogy ez egy szélesvásznú videó, így kicsit meg van nyújtva a kép)

20 hozzászólás

Éva 3 mondta:

Egész nap borús idő volt, miközben néztem a videót, ragyogó napfény árasztotta el a szobát :)

Wildajósnő mondta:

Nagyon szépen köszönöm,igazán érdekes,és izgalmas előadás.Én nagyon élveztem,és nagy örömöt okozott nekem:))
Üdvözlettel:Wilda

Nikka mondta:

Balázs, ez a videó az első pillanatától az utolsóig rólam – nekem szólt. Mióta csak olvasom a gondolataidat, úgy érzem, mintha megvilágosodtam volna. Köszönöm, köszönöm, köszönöm !!!

Jutka mondta:

Tetszik!

Baby mondta:

Köszönöm szépen a nagyon hasznos üzeneteket!Régen csak kaptam a linkjeidet!
Majd megjelöltelek, hogy olvasni tudjam!:-)Érzékelem az éppen zajló folyamatokat, és visszaigazolásokat kapok tőled arról, hogy mi is történik!!! :-)

Bede Adrienn mondta:

Köszi, hegyezem a lelkem:)

Szijártó Csilla mondta:

Kedves Balázs!

Kérlek, gondolj azokra, akik nem tudnak filmet nézni a net-en, mert “csak” mobil net-jük van, mivel kábelt oda nem visznek, ahol ők laknak, és az nem korlátlan, és van amikor nagyon lassú. A szöveges üzeneteket sokkal többen el tudják érni, mint a videót.
Érdekel amit mondasz, szeretném olvasni.
Köszönettel:Sz.Cs.

Ritus mondta:

Balázs!
Ez az Égi körhinta nagyon pörgős :)))

Bodor Ernő mondta:

Kedves Balázs!

Kérlek szépen, magyarázd meg nekem, hogy egy karma, amit az életünk, életeink során gyűjtögettünk, hogy szűnik meg egyszer és mindörökre. Vagy egyszerűen csak rosszul értem amit mondtál és akkor javíts ki engem.

Köszönettel: Bodor Ernő

Ildikó mondta:

Kedves Balázs! Nem tudom eltűnik-e végleg a karma a Teliholdas-Plútós időben. Esetleg az nem lehet, hogy most vagy soha kell beteljesítenünk a karmánkat? Én inkább így fogalmaznék valamiért. Nem eltöröljük csakúgy, és nem magától törlődik el, hanem beteljesítjük. Mert nyilván ha végrehajtottuk a feladatunkat, (megbocsátottunk, vagy egy rossz szokást lecseréltünk, abbahagytunk, eseleg egy benyomható gombunkban megszakítottuk az áramkört, kibékültünk a helyzetünkkel, végre bízni merünk…stb.) ezzel nyilván a karmát teljesítettük, de ezzel egyidőben le is tudtuk, tehát eltöröltük. Mert ingyen semmit nem adnak, tehát ahhoz hogy ezt el tudjuk törölni, meg kell tennünk végre mindazt amitől eddig ódzkodtunk, vagy nehezünkre esett.
Mit gondolsz erről?

Kati mondta:

Szia Balázs!

A pálmalevél olvasó azt mondta, karmikus okok miatt életem hátralévő részét egyedül fogom leélni, akkor ez jelentheti azt is, hogy ez egy kegyelmi állapot lesz, törlődhet ez a karma és tiszta, üres lappal indulok és most írom életem hátralévő részét?

SzaZsu mondta:

Hú, Balázs!!!

Ezt most nagyon jó, hogy felraktad.

Megerősítettél egy általam is kapott üzenetet, hogy most lehet mindent elengednünk, az őseinknek, magunknak és mindenkinek, aki nekünk valaha ártani látszott, megbocsátanunk, a múltat minden sérülésével együtt elengednünk mind személyesen, mind nemzeti szinten, hogy végre valóban átkapcsolódhassunk arra az új vágányra.

Nagyon köszi!

Szeretettel

Zsu

Pásztor Judit mondta:

Drága Balázs! Tiszta szívemből gratulálok!

“Vedd észre!” 5 éve kaptam ilyen feliratú táblácskát, hogy minden pillanatban emlékeztessen, hogy vegyem észre mit, miket működtetek magamban.

Hogyan történik a “karma valós eltörlése”?
A nevemre kattintva olvashatjátok, ahogy én végig mentem rajta valóságosan.
Remélem segít valakinek, ezért osztom meg…

szeretettel
judit

Heka mondta:

Ez a magyarázat óriási segítség, ha valaki használni tudja.
Az edény, amelyet bizonyos hatás-ok alatt magunk tömtünk tele hülyeséggel, íme most kiürül. Viszont egyetlen gondolattal újra telerakható illúzióval is. Az égi segítség tehát a törlése mindannak, amit nem tudunk elengedni. Éppen abban a pillanatban, amikor a fény megszületik. Ekkor jön majd el az ideje a növekedésnek. Hagyni kell növekedni. Szeretettel fogadható mindaz, ami életünkbe érkezik, ha ezúttal az elmének nem engedjük, hogy belerondítson. Én így értelmezem, és nagyon köszönöm!

Kiscsillag mondta:

Köszönöm a megerősítést, további segítséget az utamhoz!

lazsak mondta:

Kedves Balázs !
Ezen csillagüzenetes dolgok csak TORZÓJA az asztrológia tanításának !!
Aki nem tudja csinálni, az tanítja ! A mondás itt különösen igaz.
A születési horoszkópunk maga a KARMA képlete, amelyet meg kell élnünk. Minél tovább él valaki, annál több rétegét,”hagymahéját” , Firdarja jelezte periódusát éli meg . Ezt a képletet nem lehet ELTÖRÖLNI !!!
Nagyon populáris előadást igyekszel tartani. A csillagos égen magyarázni az asztrológia tanítását félrevezető !! A csillagképek ismerete és megismerése a saját szemünkkel az éjszakában, az nagy tudomány. Azt csak gyakorlással lehet megszerezni és nem tanteremben megtanulni. A csillagos eget mindig csodálattal nézte az ember.
A csillagtitkok effajta magyarázata nagyfokú félrevezetés, vulgarizálás, a hozzá nem értők hülyítése !!
A görög mitológiában ősi tudás van elrejtve. A csillagképekkel való összekötése azt a célt szolgálja, hogy mindkét ismeretet őrizzük meg, mert még szükségünk lesz rá egyszer. Most még csak kapisgáljuk e tudás felszínét.
Az egész univerzum és a Tejút is rezgések halmaza. Ezek a rezgések hatnak ránk, amelyet az egyéni horoszkópunkból lehet kifejteni. Ha valaki szeretné megismerni a bolygók üzenetét, akkor nem kerülheti ki a kemény tanulást, mert az ismeretet nem adják ingyen.
A kemény szavak ébresszenek fel mindenkit !
Ez nem Megasztár vetélkedő és nem “Való Világ”-ba történő bepillogás ! Ne csináljunk hülyét magunkból!
Üdv: Attila

Csillag63 mondta:

Kedves Attila! Érdekes, bármennyire szeretem-bár inkább szerettem- olvasni ezeket az üzeneteket, nagyon érzem a gondolataid súlyát…igen: a súlyát. A felelősségét. Nem sült ki soha abból még sok jó, hogy minden tudást ismerni vélt az ember…Ember…Én az elmúlt hónapokban csak az egyre növő felelősség súlyát érzem, de a tudásom nagyon kevés hozzá…mert ugyan miért is tudnék én a csillagokban olvasni…s elhiszem, amit olvasok….s biztosan szép és jó ez…és ahányan vagyunk, mindannyiunknak mást üzen…De Mit Is??? A szívünk válaszol…már ha meghalljuk…Köszönöm. Engem ez a legutóbbi üzenet nyugalommal töltött el.
Boldog karácsonyi pillanatokat kívánok, megbékélést a Jelennel, hitet az Útban s magunkban

Kiss Balázs Kunó mondta:

Kedves Atilla!

Szeretettel várlak jövőre a haladóknak szóló csillagbölcselet tanfolyamon, hogy érdemben tudjak válaszolni a felvetett problémáidra.

Az elvégzése után birtokába kerülsz azoknak az ismereteknek a témáról vagy rólam, ami alapján ilyen ítéleteket hozz.

Addig is minden jót,
Balázs

lazsak mondta:

Jártam 2 évet Paksi Zoltánhoz, Köszönöm az éppen elég volt.

Kiss Balázs Kunó mondta:

Kedves Atilla!

Ez a tanfolyam pont a Zolinál végzetteknek és asztrológusoknak szól, tovább viszi és magasabb összefüggésekre világít rá.
Azért ajánlottam, hogy megértsd azt, amiről és ahogyan én beszélek, mert amíg ez a közös nevező hiányzik, kritikádat nem tudom a helyére tenni, hiszen olyan dolgokról írsz, amit nem ismersz.

Köszönöm, hogy megosztottad velünk nézőpontodat!

Kellemes ünnepeket,
Balázs