Elemzés

Elemzés

2012. máj. 10

Az emberi szellem folyamatosan tör önmaga megismerésére, s hitem szerint ez a ?kivezető? út a világban tapasztalt ?problémák? köréből, illetve egy csodálatos lehetőség arra, hogy eredményesebben tudjuk kezelni belső erőinket.

Ehhez a folyamathoz nagyon sok segítséget kap az ember, legyen az asztrológia, numerológia vagy bármilyen más ősi szimbólumokra építő nyelv, a lényeg mindig is az, hogy Önmagunkra rá tudjunk nézni egy tükrön keresztül. Ez a tükör sosem lesz teljes, sosem lesz tökéletes, de szinte kivétel nélkül segít abban, hogy valamit meglássunk önmagunkban.

Az ősi bölcsességek üzeneteit rejtő csillagképek messze fölé emelkednek a hétköznapi élet mindennapi problémáin, mégis ebben rejlik a Valós tartalom, amelynek egy kivetülése jelenik meg például a horoszkóp 12 jegyében.

Ha megérted és megismered, hogy a Téged jelképező égitestek pontosan hol és milyen csillagképben állnak, azzal egy csodálatos szellemi térkép birtokába kerülsz!

Vágysz Önmagad még teljesebb megismerésére, vágysz még mélyebb szellemi üzenetekre? 

Szeretnél tisztában lenni a benned lévő rejtett erőkkel? Szeretnéd megérteni milyen magaddal hozott kozmikus üzenetek rejlenek benned?

Ezeket MINDIG IS érezted magadban, csak nem merted elhinni! Mindenkiben ott szunnyad minden ismeret, de legtöbbször elnyomjuk magunkban, mert azt hisszük, hogy a külvilághoz kell hasonlítani magunkat.

Holott az iránytű Bennünk van, és mindenkinek saját iránytűje van, amelyet nem szabad máshoz mérni!

Ha kíváncsi vagy, hogy milyen csillagképek szellemi üzenetei vannak jelen életedben, milyen erőkkel születtél, nem kell mást tenned, mint megrendelned ezt az asztrozófiai elemzést.

Nem kell hozzá pontos időpont, hiszen a bolygók a csillagképekben egy nap alatt minimális utat járnak be!

Figyelem, ez NEM asztrológiai elemzés!

A kézhez kapott írás tartalmazza, hogy egy-egy bolygóminőségedet milyen csillagképek által működtetsz.

A képen látható 3 égitest esetében megtudhatod, hogy számodra mit üzen például a Vénusz az Ikrek csillagkép lábánál, ahogy éppen lejön a Tejútról… Mit üzen a fölötte álló Szekeres csillagkép, valamint az alatta fekvő Unikornis… a Nap esetében a Bika csillagkép, a Perszeusz, mint vezérlő elv? és így tovább. (A bolygók szintén pontos kifejtésre kerülnek)

– – – – – – – – – – – – – – – – – –

Ezen csillagképekben ősi bölcsességek rejlenek, amelyek pont azt mutatják meg, hogy hogyan tudsz KITÖRNI és FÖLÉ EMELKEDNI a hétköznapok szintjén megélt erőidnek! Tehát ez nem útmutató ahhoz, hogy te milyen vagy a párkapcsolatokban, hogy jó főnök vagy-e, esetleg milyen anyagiak várnak rád.

Az elemzés egy belső útmutató, egy belső térkép, ezért olvasáskor befelé érdemes figyelni.

– – – – – – – – – – – – – – – – –

Az elemzés szövegét meditáció alatt, illetve belső elmélyedés során írom, kinyílva az ég felé, rá szentelve az időt. Ezért az elemzés megrendelését követően két héten belül kapod kézhez azt.

– – – – – – – – – – – – – – – – –

Kérheted elektronikus (pdf) formátumban vagy kinyomtatva vagy fedőlappal egyszerű kötésben.

– – – – – – – – – – – – – – – – –

Árak

  • Születésed csillagerői az égitestek tükrében – Alap elemzés: 5.500 forint

(A 8 bolygó, a Nap és Hold üzeneteit tartalmazza a csillagképekben. Ez nem teljes horoszkóp, a házak és fényszögek kapcsolatait nem tartalmazza. Ez kb 15-17 oldal, 11-es betűmérettel)

  • Születésed csillagerői, kisbolygók és más nevezetes pontok a csillagképekben – Részletes elemzés: 7.900 forint

(a kisbolygók tovább finomított szellemi üzenetet tartalmaznak, főleg a nőies minőségek terén, ezek a Ceres, Juno, Pallas és a Vesta, ezen kívül még a Chiron és a Lilith. Továbbá kifejtére kerül a Zenit (csillagpecsét), azaz a születéskor a koronacsakra fölött álló csillagkép üzenete is, végül a karmikus üzeneteket rejtő felszálló és leszálló Holdcsomópontok helyzete, és a Hold fázisa is. Összesen 20-24 oldal, 11-es betűmérettel)

  • Részletes Elemzés + a Csillagleső 2013 című könyv: 10.900 forint

A fentebb részletezett Bővített elemzés, és a Csillagleső 2013 című könyv. A könyvről részletek itt olvashatók: http://csillagmag.hu/konyv-csillagleso/. Ne felejtsd el a postai küldeményt vagy az utánvétet kiválasztani, csakúgy mint a nyomtatási módot.

Ha nem kapsz levelet a megrendelésről, akkor feltétlenül jelezd az info kukac csillagmag ponthu e-mail címen!

– – – – – – – – – – – – – – – – –

Tanácsok az olvasáshoz: mindenképpen teremtsünk egy békés, nyugalmas környezetet, amikor nem zavarnak meg , amikor tudsz magadra figyelni. Gyújts egy gyertyát, végezd el a saját ?rituáléidat?, ha vannak (legyen az egy kávé vagy egy füstölő). Lassan, figyelmesen olvass, ízlelgess mindent magadban. Majd, ha elolvastad, tedd félre, ne agyalj rajtuk, ne elemezd az elméddel, nem rohanunk sehová, önmagaddal találkozol most, senki sem siettet. Tedd félre egy időre, majd egy-két hét után újra vedd elő, és már teljesen más szemmel fogod olvasni, sokkal több mindent meg fogsz érteni.

Utána erősen javaslom, hogy időközönként vedd elő, olvasd át ismét, és újabb és újabb üzenetek fognak kibomlani előtted!

Ez egy kvázi végtelen mélységű térkép, amelyet a saját tudatosságodnak megfelelően tudsz kibontani. Ne a szavak értelmét keresd, hanem azt, ami Benned megjelenik olvasás közben! Ne arra gondolj, hogy az elemzés írója mit szeretett volna mondani, hanem ezt Te hogyan tudod megélni!

« előző 1 / 1következő »

Hozzászólás

K. Szabó Anita mondta:

Kedves Kúnó!

Nagyon sokat és szívesen olvasom az Írásaidat. Közeledik a 41. szülinapom és azon gondolkodom, hogy a családomtól , mit is kérhetnék. Olyat szeretnék, ami segít, ami előrébb visz az utamon, mert jelenleg egy olyan helyzetben vagyok ( pár éve) aminek végre lényegesen változnia kell, de a “játékban” nem vagyok egyedül, tehát csak úgy változhat, hogy a családomnak is jó legyen. Ezért szeretnélek megkérdezni, hogy ez a típusú elemzés tud-e abban segíteni nekem, hogy tanácsot kaphassak arra nézve, milyen irányban induljak, “mi leszek, ha nagy leszek?”mert egy életem van , amiről tudok!! és most, még ha sok idő is telt el, szeretném jól csinálni és megcsinálni, amiért ismét itt vagyok! Érthető tud lenni számomra ez az írás ilyen tekintetben is? Köszönöm, ha erre válaszolnál nekem. Üdvözlettel: Anita/ Nyíregyháza