Hanganyagok

2014 – Romba dől minden

2014. feb. 03

A 2014-es év első felének energiát vesszük át. Az üzenetek nagy része a párkapcsolathoz tartozik, de ezen túl globális és személyes szinten nagy kihívásokkal találhatjuk szembe magunkat. A témák:

  • Az Én személyes szabadságának megélése – ami nem szabadosság és felelőtlenség!
  • Nincs bizonyosság abban, hogy mi a jó számodra. Nem tudhatod, ne is akard tudni, helyette tapasztald meg.
  • Engedd meg a fejlődést, hogy más legyél, mint akinek hitted magad. Ne ragaszkodj asztrológiai, numerológiai vagy pszcichológiai leírásokhoz – lépj túl a belső tereden.
  • Kinek van igaza? Neki vagy nekem? Nem csak párkapcsolat tekintetében, hanem a világ egészének tekintetében meg tudjuk élni, mind a kettőnek igaza van.
  • Úgy indulsz el, hogy nem tudod, hová érkezel.
  • A “kintről” vagy párkapcsolatból érkező támadás vagy komfortzóna-veszélyeztetés arra tanít: változz, alakulj át
  • és még nagyon sok minden más…

Az előadás megvásárolható ezen a linken:

http://…/eloadas/romba dol minden/

A hanganyag hossza 1 óra 43 perc. Ára 1.000 Forint, MP3 formátumban érhető el, amely a vásárlást követően letölthető. 

+ lehetőséged van CD-n is kérni, amely postaköltséggel együtt 1.500 Forint.

* * *

12 hozzászólás

Abay Nemes László mondta:

Tisztelt Csillagmag Szerkesztők!

“Rombadől minden”írják
Ugyan már?
Miért ijesztegetnek,keltenek félelmet generálnak önbeteljesítő gondolati teremtéseket.
Godolatainkkal teremtünk, bizonyára tudják.
Most hatalmas kegyelmi állapotban létezünk, hisz “Paradigma váltás” átmenetét tapasztalhatjuk meg.Ez folyik finoman.
Méghozzá úgy,hogy a Föld történetében -először -nem nullázódik a humanoid létezés.
Pont a minimális próbatétel elve okán megy ilyen finoman lassan,fokozatosan.Nem úgy mint a bolygó történet előző
korszakaiban.
Önök tévedésben vannak.A szeretet alapúságra hangoló energiák özönét kapjuk.
Aki kicsit is tudatosan él.
Nyitott a változásra.
Mögé néz a dolgainak,aki/ami bejön az életébe az milyen üzenetet hoz, mire tanít.
Aki figyel befelé is, belső magasabb énje/isteni szikrája hangjára vagy meditál, az ezt mind még hangsúlyosabban megéli.
Egyre több az ébredő.
Kérem, javaslom ébredjenek Önök is.
Ne leljék örömüket ebben az elavult vaskori ijesztegetésben, félelem generálásban.
Ez lehúz,visszaüt.
Bármire hangolják olvasóikat a Föld bolygón a teremtett élőmindeneknek a “Szeretet alapúság”felemelkedése indult el, finoman szinte észre sem vehető tapintattal, rezgésszám emelkedéssel, nagy-nagy szeretetre hangolással.
Erre kapunk folyamatosan mérhetetlenül sok energiát,szellemi törvény ismeretet.
Inkább ezt segítsék.
Hírleveleik okán javaslom váltsanak már az Univerzumi főtörvényre a szeretet elvűségre.
A megalapozatlan íjesztegetés, a félelem keltés már a vaskori múlt hamis technikája,lejárt vaskori módi.
Az ébredtekre hatástalan.
Kérem, javaslom tájékozódjanak nyitottan,alaposan, a már megindult aranykori kézzelfogható eredményekben.
Segítsék félelem keltés helyett Önök is, a szeretetbeni-egymást segítő összefogásbani, magyar felemelkedést.

Szeretetemben:
Abay Nemes László
HKÉ-s,

Lantos Emese mondta:

Abay úr hozzászólása annyira rímel arra a pontra, hogy “Kinek van igaza? Neki vagy nekem? …a világ egészének tekintetében meg tudjuk élni, mind a kettőnek igaza van.” Tökjó.

Kiss Balázs Kunó mondta:

Kedves László!

Ugyanarról beszélünk. :) Romba dől mindaz, ami nem szeretetben van.

Szép napot,
Kunó

Eisele Kinga mondta:

Részemről nagyon köszönöm ezt az előrejelzést.
Ha tudom mi történik és miért, az nálam inkább tompítja a félelmeket sem hogy pánikot keltene.
Ha tudom, hogy miért viselkednek a körülöttem élők másképp, és miért hat rám is a megszokottól eltérően minden, akkor könnyebben kezelem mind a saját mind a mások ellentmondásos mintáit.
Van pár terület az életemben amiben megrekedést tapasztaltam az elmúlt időszakban, így csöppet sem bánom ha az összeomlásból új energiák, új lehetőségek kelnek életre.
Bízom benne, hogy a romokból egyszercsak felröppen a Phoenix :)

Köszönöm! Köszönöm! Köszönöm!

Lovászi Sándorné Eszter mondta:

Kedves Emese! Igen,tök jó,hogy megtudjuk élni,és érteni,hogy mindkét félnek igaza van.Egy csöppet sem bánom,hogy átalakul bennem,és mindenkiben a negatív energia szeretet energiára,mert ez a normális.Alig várom,hogy csupa szeretettben éljen minden ember.Szeretném megérni,megtapasztalni, mindezt itt a földön,fizikai állapotban.Örülök,hogy részese lehetek ennek az átalakulásnak,hogy én magam is átalakulok,és fényharcos lehetek.Ehhez fontos,hogy mindenki a szeretetnek adja át magát, önként,és dalolva,hisz odaát vállaltuk ezt,mielőtt leszülettünk volna.Ez a dolgunk,feladatunk.Sokáig töprengtem azon mi az a feladat ami rám vár,mert azt éreztem ,hogy van valami nagy dolog,izgatott a tudat,de ma már tudom,a mi dolgunk felemelni saját magunkat,embertársainkat,már aki hagyja magát,és besegít,de a legszebb,hogy általunk a FÖLD IS FELEMELKEDIK.AHOGY NEKÜNK NŐ A REZGÉSSZÁMUNK,ÚGY NŐ A FÖLDÉ IS. CSODÁS,ÉS HATALMAS FELADAT.SOK SIKERT KÍVÁNOK ÖNMAGUNKNAK A CÉL ELÉRÉSÉHEZ.ÁMEN

Bernadette mondta:

Kedves Eszter!
Szívemből szóltál!
Sok-sok szép napot!

Irka mondta:

Kedves mindannyian!
Nincs más út,mint a SZERETET!És “Minden út Rómába vezet”!!!Ezt kívánom mindannyiunknak!

Szeretettel:Irka

Adamcsikné Eölyűs Andrea mondta:

Kedves Mindenki!

Osztom a véleményeteket és már régóta én is ezt érzem és tapasztalom. Ám fontosnak tartom, hogy ne csak a magunk fejlődésére figyeljünk. Rengeteg különleges gyerek születik le mostanában, akik azért jöttek, hogy irányt mutassanak, segítsenek és gyógyítsanak minket és a Földet. Figyeljünk oda rájuk, ne csak füllel halljuk őket, hanem a lelkünkkel is. Nekem egy 6 éves kislányom van és már rengeteget tanultam tőle, amit köszönök neki!<3
Angyali teremtmények, ezért hívnám fel a figyelmet, hogy ne csak magunkra figyeljünk, hanem rájuk is, hogy ne rontsuk el őket a sok negatív anyagi és földi gondolkodással, hanem hangolódjunk rájuk és változzunk hozzájuk. Köszönöm őt Istennek, hogy az életem része és segítője lehet. Mindenkinek Boldog jövőt kívánok,olyat ami "mindig és örök" <3

barborik annamária mondta:

Kedves Mindenki

elolvastam Abay úr hozzászólását, és azt gondolom, semmi nincs benne ami ütközne a Balázs írásával. Nem értem miért gondolja Abay úr rémisztésnek e gondolatokat, amiknek energiája nem félelmet keltő. Hiszen az, hogy romba dől minden, nem azt jelenti, hogy elpusztul a világ hatalmas robaj közepette. Akik olvassák a Balázs írásait, tudják, hogy segítő szándéka átsüt rajta.Igenis meg kell élni a katarzist olykor, hogy
változzanak a dolgok. És a szeretet alapú energia ami áramlik folyamatosan, igen, tudunk róla. De kérdem én, hogyan tudják befogadni azok az emberek, akik nem tudják, nem értik, mi
zajlik most? Nekik nem elég elmondani, hogy igen, ne félj, paradigma váltás van, szeress és kész. Mert ha tudnánk hogyan kapcsolódjunk össze a feltétel nélküli szeretettel, akkor maradéktalanul boldog emberek tömege hömpölyögne az utcákon. De nem tudjuk könyörgöm.. és ez a lényeg, hogy most tanuljuk. És Balázs is egy utat mutat annak, aki az ő szavaira nyitott. Senkit sem ijesztget, senkit sem lök vissza a sötét középkorba soraival. Hogyan is sajátíthatnánk el a valódi szeretetet,és élhetnénk boldogan, ha előbb nem nézünk szembe életünkkel, hibáinkkal, drámáinkkal? és ha megtalálod a hibát, akkor igenis le kell rombolnod magadban azt, ami idáig tévútra vezetett, és ami a szenvedésedet okozta. Igen, jó lesz. és már most is jó..De a rombadőlés csak egy katarzis,amiből kisarjadhat egy új életminőség..ennyi. Természetesen aki már megvilágosodottnak érzi magát, és mindenen túl lépett,ő is romba döntötte egyszer magába az Ő sötét árnyait.És milyen jó lett neki.. hát nekünk is pont ilyen jó lesz, ha dolgozunk

magunkon.Rendet teremteni csak úgy lehet, ha mindent kidobsz ami elavult. És ez nem ijesztő..sőt.. engem kifejezetten munkára sarkall.

szép napot mindenkinek

Lantos Emese mondta:

A minap egy nagyon durva, hirtelen jött és meglehetősen határátlépős, 3 résztvevős családi konfliktus közben (mikor éppen nem én, hanem a másik kettő arcoskodott egymással) egyszer csak eszembe jutott Kunónak EZ AZ ÍRÁSA… és elkezdtem figyelni a hurrikán közepette, hogy jééé… Midenkinek igaza van…! Senki sem akar rosszat a másiknak stb. és ez a tudat mentett ki a konfliktusból, illetve ez a tudat oldotta meg a konfliktust. Abból, hogy “hogy képzeled, hogy beleszólsz!?”-ból pillanatok alatt eljutottunk oda, hogy oké, értem, értelek téged és köszönöm, hogy felhívtad a figyelmünket erre és erre. Köszönöm Kunó :-D

Agnes mondta:

Kedves Mindenki!
Azt kell megértenünk és elfogadnunk, hogy egy-egy cikk olvasása Mindenkinek mást jelent, mást fog érteni alatta, hiszen a saját világában él. Engedjük meg ezt neki és kívánjuk, hogy tapasztalja meg mindazt, amire neki éppen szüksége van. Hiszen úgy tudunk “segíteni” másoknak, hogy azt adjuk, amire éppen annak éppen akkor szüksége van. Erre figyeljünk, ebben legyen ott a jelenlétünk. A weboldalakon szereplőek nem személyszerűek, hanem egy átfogó képet adnak a jelenlegi folyamatokról. A dolgod, hogy annyira és annyiban merülj alá, amennyire éppen neked most úgy érzed ezt szükséges tenned. A többi engedd el, engedd át.. Köszönöm!

Ronin mondta:

Nincs itt semmi probléma, csak a szokásos, zajlik az élet, és így megy ez már évmilliárdok óta, energiák ide bolygók oda stb. kit érdekel, csak egy számít TE ki vagy, és milyen ennyi. :))))

Üdv mindenkinek!