Hanganyagok

Egó, ítélkezés, harag (Ingyenes)

2014. máj. 06

Sajnos a legutolsó győri előadáson kifogyott az elem a diktafonból, ezért nem sikerült a teljes felvétel. S mivel a másfél órás előadáson igen izgalmas dolgok hangzottak el, ezért a középső fél órát szeretném Veled megosztani. (Teljesen érthető lesz az eleje nélkül is, mert itt éppen témát váltottam)

HANGANYAG – Egó, ítélkezés, harag (mp3)

Csak kattints a linkre, vagy jogg klikk és mentés másként

* * *

images (18)

4 hozzászólás

Nagy Dávid - Exopolitika Magyarország mondta:

Köszönjük Balázs! Mindig kincset érnek az előadásaid!

Ildikó mondta:

Köszönöm értékes előadásod!

barát vagy "Barát" mondta:

..vajon miért is nem sikerült felvenni..nincsenek véletlenek.
Mindent meg kell élni úgy, ahogy van,. Azoknak kellett ezt megélni, akik ott voltak. Az utóbbi időszak arra tanít, hogy itt és most csak Én.
Csináljak mindent kedvem szerint..vegyem észre a körülöttem lévő természet-vagy más- teremtette szépségeket..csodákat, és óriási hittel magabiztossággal higgyek , hogy a látszat, úgymond próbatétel impulzusok nem érhetnek fel a lényeghez..ahhoz, hogy hiszek erősen valamiben…magamban és és kinek hite szerint Istenben. Ez az a tartalom a tarisznyában amit most a vándor magával visz. Az élet élvezete…minden perc csodálata..és köszönete..ez adhat mosolyt ahhoz a csodához, hogy a Földön , most, halandóként megadatott Nekem…és körülöttem lévő társaimnak. bármiben is hibázunk, az csak azért van, mert természetesen élünk…ez nem baj..a hibák tanítanak..úgy-mondd megrázzuk magunkat..és megyünk tovább…FOGADJ EL MINDENKIT ÚGY AHOGY VAN- ELSŐSORBAN ÖNMAGAD- ÉS KÖSZÖND MEG A MÁSIKNAK, HOGY ELFOGAD OLYANNAK , AMILYEN VAGY…CSAK ENNYI… ÉS EZ AZ IGAZI SZERETET- TÖLTEKEZZETEK EZZEL A CSODÁVAL…ÁMEN

Godóné,Erzsi mondta:

Kedves Balázs!

Köszönöm ez egy jó elöadás volt.Nagyon jól éreztem benne magamat.