Hanganyagok

Pont az vagy, akinek lenned kell (Új Energia sorozat következő része)

2013. feb. 04

2013-ban másfajta stílusú, mintájú és energiájú előadássorozatot indítottam útjára. Ezek nem épülnek egymásra, nem sorozat abban a tekintetben, hogy valami olyasmit folytatunk, amit az elsőben kezdtünk. Hanem inkább körbe-körbe járjuk a témát, amit Új Energiának nevezünk – és természetesen ennél még sokkal sokkal több mindenről is szó esik az 1 óra 40 perces előadás során.

De olvass tovább, ha nem is érdekel a hanganyag… :)

Az előadás megvásárolható ezen a linken:

eloadas/pont-az-vagy-akinek-lenned-kell/

 A hanganyag hossza 60 + 40 perc,  az ára 1500 forint, MP3 formátumban érhető el, amely letölthető lesz a vásárlást követően. 

+ lehetőséged van CD-n is kérni, postai költségekkel együtt +500 forintért. 

* * *

Pont az vagy, akinek lenned kell. Ha ekkor közben elkezdesz azon gondolkodni, hogy nem vagy jó, mert ez és ez történt veled a múltban, máris BAMMM eltávolodtál magadtól. Máris magadra raktál egy réteget, ami elválaszt attól, aki vagy, mert annak gondolod magad, akinek lenned kéne.

De nincs rajtad kívül SENKI SEM, aminek meg kéne felelned: Te magad vagy. S ha befogadod, egyesíted magadban azt, amihez eddig el akartál jutni, akkor megérted, hogy nem kellett sehová sem menned.

Nem azért indultál el erre a spirituális utazásra, a Föld nevű bolygóra, hogy visszatalálj. Hanem azért, hogy ITT ÉS MOST, a földi életedben befogadd azt, ami vagy. Hívhatod felsőbb, isteni lényednek, angyali részednek.

Sosem volt rajtad kívül. Nem ott fent vagy ott kint találod meg. Hanem ott belül. S hogyan? Hát úgy, hogy nem gondolkodsz arról, hogy kinek kéne lenned. Hanem elfogadod, hogy pont az történt veled, amit meg szerettél volna tapasztalni. Pont az.

Senki nincs rajtad kívül, aki téged megítélne. Ott belül ül a Teremtés, Benned, aki tapasztal. S hogy mit szeretnél tapasztalni? Te döntöd el. Szabad akaratod van abban, hogy kinek hidd magad (ahogyan azt az előző írásban részleteztük) – akkor élheted meg ezt a szabad akaratot, ha lehántod a héjakat magadról…

Mint ahogyan a hagyma rétegeit bontod szépen lassan, és keresed a kincset ott belül, amiről azt hiszed, hogy majd a mennyországba röpít, vagy elhozza számodra a tökéletes lényedet.

S ahogyan lebontod a hagyma összes héját, középen ott azt találod meg, hogy Az EGÉSZ HAGYMA voltál TE. S ebben a pillanatban megérted, s ez repít el tényleg egy másik tudatállapotba, hogy az EGÉSZ életed, minden részletével TE magad vagy. A ahogyan ezt befogadod, az addig vágyott isteni lényed integrálódik veled.

S ezek után TE, aki tényleg TE magad vagy, A VAGYOK AKI VAGYOK, már nyugalomban éli meg hagymájának minden héját. S ahelyett hogy lehántaná, új növényt hoz, újjá sarjad, szenvedés és keresés nélkül.

* * *

Az előadásban a fentiekről esik szó, és erről is “meditálunk” 1 óra 40 percen keresztül. S az alábbi témákat tárgyaljuk még:

  • Hogyan teremtsünk az Új Energiában?
  • Nincsen semmi, amitől tartanod kellene!
  • Legutolsó lépés: nem kell semmit sem tenned
  • Mi az, amitől félsz?

Az előadás megvásárolható ezen a linken:

eloadas/pont-az-vagy-akinek-lenned-kell/

 A hanganyag hossza 60 + 40 perc,  az ára 1500 forint, MP3 formátumban érhető el, amely letölthető lesz a vásárlást követően. 

+ lehetőséged van CD-n is kérni, postai költségekkel együtt +500 forintért. 

* * *

9084877

* * *