Hanganyagok

HANGANYAG: szabadság és létezés az új energiában – és meditáció

2012. nov. 13

Szeretettel ajánlom figyelmedbe a legutolsó budapesti előadás megvásárolható hanganyagát. A címe hivatalosan “Novemberi Energiák” volt, de magáról az asztrológiai tartalmakról nagyon kevés szót ejtettem végül. Főleg a 2012 december 21 előtti üzenetek fontosságát hangsúlyoztam, egy új világképről beszéltem. Fő témánk a Szabadság volt. Lehet, kicsit megdöbbentő, kicsit emészthetetlen – egyedül Rajtad áll, hogy mennyire vagy gátja önmagad szabad létezésének.

Az előadás utáni meditáció is rögzítésre került! (Bevallom, nem preferálom a meditációk ilyen módon történő hallgatását, de sokan kértétek az anyagot, ezért gondoskodtam most ennek elérhetőségéről. Hogy milyen lesz így, nem tudom :) )

TANÁCSOK A MEDITÁCIÓHOZ: Mielőtt elkezdenéd hallgatni, helyezkedj el kényelmesen, legalább 5-10 percet csendes, nyugodt légzéssel tölts. Amikor már elértél egy kellően békés állapotot, akkor kezdj csak neki a hallgatásának. A gondolataidat engedd el, ne zúgjanak körülötted a napi problémáid, próbálj azoktól minél jobban eltávolodni. Jó meditálást!

Az előadás megvásárolható ezen a linken:

 http://csillagbolcselet.hu/products-page/eloadas/novemberi-energiak-eloadas/

A meditáció megvásárolható ezen a linken:

 http://csillagbolcselet.hu/products-page/meditacio/novemberi-energiak-meditacio/

Az előadás és a meditáció ára 1.000 – 1.000 forint (összesen 2.000) , MP3 formátumban érhető el, amely letölthető lesz a vásárlást követően. 

+ lehetőséged van CD-n is kérni az előadást, postai költségekkel együtt +500 forintért. 

 * * *

 

* * *