Hanganyagok

Tapasztald meg az Új Energiát 2013-ban!

2013. jan. 10

Ez, amit eddig úgy hívtunk, hogy előadás és meditáció, átalakult valamivé, amire most még nincsenek szavak.

A terem úgy volt berendezve, hogy két sorban körben székek helyezkedtek el, de ezek egymással szembe néztek! Azaz, kialakult egy folyosó, amin az előadás közben folyamatosan körben keringtem. Így sokszor volt olyan, hogy valakinek háttal álltam hosszú percekig – ez előadás elején erről beszélek természetesen, hogy ennek mi értelme van. Éppen ezért, Neked, Kedves Hallgató Barátom, ugyanezt tudom javasolni: csukd be a szemed, és ne a szavaimra figyelj.

Képzeld el azt, hogy Te is pont ott ülsz, nem vagy külön, mintha beszállnál egy időgépbe és ott ülnél az egyetlen szabad helyen, csak mi nem látunk Téged. Ez a tér-idő gép egyébként ott van Benned, és egyre jobban megszólíthatod!

* * *

S hogy miről beszéltünk? Tisztán erről az egészről, ami van, amiről nem lehet beszélni. Új Energia? Vagy mi. :) Az a lényeg, hogy TELJESEN véget ért egy korszak 2012-ben, és már semmi sem olyan mint régen! Semmi sem. Ezt tapasztalhatod a bőrödön is, esetleg nem tudod mi van.

És képzeld, talán hosszú előadásaim folyamán most először tudtam adni konkrét gyakorlati tanácsot – természetesen túl azon, hogy csettints, és már itt is vagy, és benne is vagy abban, amit szeretnél. És hogy lélegezz.

Ennyi az egész, olyan de olyan egyszerű az egész élet!

S ha esetleg ezt még nem érzed 100%, akkor mindenképpen ajánlom figyelmedbe az előadást! Ami egyben meditáció is. :)

* * *

Az előadás megvásárolható ezen a linken:

Tapasztald meg az Új Energiát 2013-ban!

A hanganyag hossza 60 + 40 perc,  az ára 1500 forint, MP3 formátumban érhető el, amely letölthető lesz a vásárlást követően. 

+ lehetőséged van CD-n is kérni, postai költségekkel együtt +500 forintért. 

* * *

9084877

* * *