Hanganyagok

Hová tűnt a pirítós?

2013. Júl. 05

Témák:

  • Egy gyakorlat, amely a hétköznapokban elvégezhető, amellyel növelheted a figyelem erejét magadban. Illetve, ez a gyakorlat segít abban, hogy MEGTAPASZTALHASD azt, hogy a világ tényleg belőled fakad. Nem ördöngösség. :)
  • Hogyan tudsz kvantumugrások sorozatával fejlődni – és mi az, ami meggátol benne?
  • Hogyan lásd meg az összefüggések a látszólagos összevisszaságban?
  • Miképpen zajlik a fejlődésed ahelyett, amit eddig gondoltál róla?

* * *

Az előadás megvásárolható ezen a linken:

http://…/eloadas/hova_tunt_a_piritos/

A hanganyag és meditáció hossza 1 óra 51 perc. Ára 1.500 Forint, MP3 formátumban érhető el, amely a vásárlást követően letölthető. 

+ lehetőséged van CD-n is kérni, amely postaköltséggel együtt 2.000 Forint.

* * *

További részletek 

685454_3cba00bc02_sEgyre jobban hozzá kell szoknunk ahhoz, hogy az életben a dolgok nem egymás utáni sorrendben, logikusan felépítve következnek, hanem egyszerűen csak vannak. Kvantumugrásokkal ? azaz váltásokkal, ok-okozati összefüggés nélkül alakulnak át. 

Szeretnélek bevezetni egy olyan valóságba, ahol a dolgok nem azért történnek meg, mert egymásból következnek, mert logikusak, mert mindig is így voltak: hanem reagálnak a Te tudatosságodra. Mindig is ezt tették, csak esetleg az emberi tudatosság, hogy úgy mondjam, egy programozott teremtény volt, elveszve a saját programjában.

S ahogyan nyílik folyamatosan a tudat, úgy lép ki egyre jobban az okozati világból egy más valóságba. Az ?Agy vagy Intuíció? című előadáson részletesen végigvettük ezt, hogy az elme (ok-okozati világ) miért és hogyan működik. Beszéljünk most arról, hogy te hogyan tudsz az új fajta valóságba átlépni? Vagyis inkább hogyan tudod a létezésedet jobban hozzá igazítani, mert már átléptél december 21-én. Csak még nem szoktad meg.

A nyárra szeretnék néhány házi feladatot is adni, hogy gyakorolhasd azt, hogyan lehetsz ilyen kvantumi módon változó: azaz hirtelen lépésekkel, ugrásokkal, ok-okozat nélkül létező lény. Hogyan értheted meg életedben a látszólagos káoszt? Ami csak azért káosz, mert még nem látod át.

S az előadás után meditálunk egyet ezekre az energiákra, s ezt a meditációt majd otthon is el tudod végezni, ami segíthet majd a váltásban.

* * *

Egy nagyon kedves barátom fogadott így egy reggelen: ?Képzeld Balázs mit álmodtam! Voltunk az előadásodon, és a legelején mondtad, hogy a mai előadás címe: Hová tűnt a pirítós??.

Kinevettük magunkat, (mármint a valóságban), leültünk reggelizni és csatlakozott hozzánk több kedves barátunk. Ahogy elfogyott a reggeli az asztalról, történetmesélésbe kezdtünk, s egy lány munkahelyi sztorizásba kezd: ?Képzeljétek, a főnökünk küldött egy körlevelet a kollégáknak, hogy mostantól kezdve a felső konyhát be kell zárni, mert valaki ellopta a kenyérpirítót?.

Persze több sem kellett, egymásra néztünk és dőltünk a nevetéstől: HOVÁ TŰNT A PIRÍTÓS?

* * *

fold_fraktalokkal