Hanganyagok

(ingyenes) Nem a tested vagy

2014. Júl. 29

Készült: Everness fesztivál, első nap. Az előadás végén pedig egy nagyon izgalmas feladatot adtam a csoportnak, amit Te is bármikor végrehajthatsz.

Az Everness fesztivál első napján, az első közös együttlétben, egy szatszangon kezdtem el beszélni… bevallom, most már nem emlékszem, hogy miről, hiszen azóta tartottam még 4 előadást, és ez volt az első – és egyben talán a legagyeldobósabb.

Nyilván, a címe is mondja: Te nem a Tested vagy. Tapasztald is meg. Ebben lehet segítségedre ez a hanganyag.

* * *

A hanganyag mindenki számára hallgatható, csak kattints a linkre, vagy jobb klikk és letöltés

http://csillagmag.hu/upload/Kiss_Balazs_Kuno-Nem_a_tested_vagy_final.mp3

* * *

images (6)

6 hozzászólás

Pusztai Judit mondta:

Köszönöm a hanganyagot. Én a koncerten voltam, ezért örülök, hogy most ezt is hallhatom.Sokszor volt ilyen, egyszerre 3 helyen szerettél volna lenni. Nekem tetszik a háttérben szóló zene is( felidézi az “Everness-érzést”), és persze az előadás is.Tökéletes időben érkezett hozzám. Természetesen:-))

Pusztai Judit mondta:

Elgondolkodtam a szabad akaraton.Egyik hallgató meg is említette: mi a szabad akarat? Ha úgy döntök, a következő percben eldobhatom az életem. Ha feleségül kérnek, eldönthetem, elfogadom, vagy nem. Ha kölcsönkérnek tőlem, eldönthetem adok, vagy nem.Ha akarok bemegyek a Balatonba ruhástól, ha nem akarok, nem megyek be. Rengeteg döntést hozunk az életünk során.Ezek előre determináltak?

András mondta:

Az a szabad akarat, hogy amit választasz hogy teszel-mondasz, azt milyen érzelemmel és milyen elme+állapottal teszed és milyen motivációval. Ez a másodlagos, a belső, a valódi rétege a szabad akaratnak.

Endre Hoffmann mondta:

Köszönöm Balázs, most irok először és ez az anyag megerősitett, hogy elvégeztem a magamon a munkát az elmúlt 5-10 évben és ráéreztem az élet rejtélyére. Éreztem, hogy közel járok. Ma rájöttem, már megérkeztem, ennél szabadabbnak már aligha leszek. Elengedtem a dolgokat már egy ideje, különböző jelmezeket próbáltam fel 4 országban. Nulláról új munka, új lakás, új kalandok és életkörülmények, aztán egyszercsak levetettem/lecseréltem őket egy másikra. Évek óta játszom és sokféle tapasztalást gyűjtök. Most azt játszom, hogy tűzoltó vagyok. Szivemből beszélsz. Most jöttem haza Indiából és Nepálból, csatangoltam 6 hetet hátizsákkal a Himalayaban. Hasonló tanitást/tudást kaptam a Hindu és Buddhista tanitóktól..

Szabó Béla mondta:

Köszönöm!

zoli mondta:

Kúnó,
Köszi a hanganyagot, egy kérdésem van csak ezzel kapcsolatban:
Végül bementetek a Balatonba? :)
Zoli