Hanganyagok

Májusi energiák – rombolás és építés

2016. máj. 04

Míg “pályafutásomat” az asztozófiai-asztrológiai írások és előadások megteremtésével kezdtem, már nagyon régóta nem beszéltem élőben ebben a témában. De most rendhagyó módon mégis született egy előadás az április végén és májusban létrejövő konstellációk értelmezéséről.

Részletesen kifejtem 3 nagy horderejű égitest (Jupiter, Szaturnusz és Neptunusz) pozícióját és jelentését, ami hatást ugyan nem fejt ki életünkre természetesen, viszont nagyon is MEGMUTATJA, hogy ami most történik Benned és körülötted, abból mit és HOGYAN érdemes tanulni, tapasztalni. Mire fókuszálj, hol keresd a válaszokat és hol ne?

  • Ledőlnek a világról alkotott elképzeléseid, hitrendszereid
  • Ami nem megy, engedd el
  • Ne menekülj a rózsaszín illúziókba
  • A félelmekkel nézz szembe

Erről szól az előadás első 45-50 perce, s utána még izgalmasabb, személyes kérdésekre adott válaszok következnek további 40 percben. A hanganyag kicsit visszhangzik a hely akusztikájának köszönhetően, de azért jól hallható.

Kellemes időtöltést és tapasztalást kívánok!

* * *

A hanganyag ide kattintva letölthető

* * *

A Csillagleső 2016 – az év minden napjára tartalmazz a fenti üzenetekhez hasonlókat, és még sokkal többet. Most a kiadó honlapján 4500 Ft helyett 2700 forintért vásárolhatók meg az utolsó darabok!

CSILLAGLESŐ 2016

* * *

 ashikaga_virag_park