Hanganyagok

Párkapcsolat: a Nagy Hazugság

2013. Már. 29

Ha zárt vagy, félsz a világtól, félsz megnyílni az embereknek, félsz attól, hogy bánthatnak – akkor hiába is áltatod magad, a párkapcsolatod mélyén is ez fog megjelenni. Hiszen Te EGY egység vagy. Hiába hiszed azt, hogy majd a társadnak jól megnyílhatsz akkor, ha alapvetően mindig elrejted magad az emberek 99,999% százaléka elől.

Ezen most változtat(hat)unk. :) Az energiák tükrében minden erre mutat!

Az előadás utáni közös meditációban nagyon jól látszott az, hogy alapvetően még a spirituális (elvileg ugye szeretetben lévő) emberek is milyen nehezen nyílnak meg vadidegen emberek előtt. Holott minden ember a Társad, a Fénylény-barátod, egy gyökérről fakadó Testvéred. Teremtő véred.

Ez maga egy hatalmas dimenzióváltás, hogy kilépsz abból a nézőpontból, hogy csak 5-10-20 ember az életedben az, akinek a kedvességedet és a szereteted tartogatod, a többivel szemben pedig hatalmas védfalaid vannak. Márpedig, ha védelmed van a legtöbb emberrel szemben, akkor SE MAGADDAL, SE A MÁSIKKAL nem találkozol valójában.

A Párkapcsolat pedig jól mintázza ezt: mennyit mersz elmondani magadról a társadnak? Vannak titkaid a párod előtt? Kegyes hazugságok? El merted neki mondani, hogy egy másik férfira/nőre szoktál gondolni néha-néha? El szoktad neki mondani, hogy néha azt kívánod bár ne lenne ilyen vagy olyan? El mered neki mondani, hogy nem is tetszik igazából, hogy elhízott, hogy néha büdös, hogy nem tudom?

Ha bármilyen titok van benned, akkor itt az ideje, hogy elengedd saját magad, hogy kiengedd a zombikat a spájzból.

Erről szól ez az előadás… Remélhetőleg választ adhatsz magadnak a kérdéseidre… :)

A meditációt érdemes sok, más (esetleg ismeretlen!) emberrel elvégezned!!!

* * *

Az előadás megvásárolható ezen a linken:

http://…/eloadas/parkapcsolat-a-nagy-hazugsag/

A hanganyag hossza 1 óra és még 20 perc meditáció. Ára 1.500 Forint, MP3 formátumban érhető el, amely a vásárlást követően elérhető. 

+ lehetőséged van CD-n is kérni, amely postaköltséggel együtt 2.000 Forint.

* * *

– Ingyenesen megtekinthető teljes előadások –

NŐBEN A FÉRFI:

http://www.youtube.com/watch?v=OUxldhpX1I0

* * *

(Ön)Szeretet

http://www.youtube.com/watch?v=p_pGLaeDAik

* * *

brick-wall-and-window

Azon a kis ablakon hogy fér át az Egység?

* * *

9 hozzászólás

Éva mondta:

Balázs! Miért változott a háttér??? …színek, stílus…? Amióta ez az új változat van, képtelen vagyok elolvasni az írásaidat, valami rossz érzés fog el… :( Tudom, hogy ez rólam szól, totális átadása magamban a polaritásnak, a “jó-rossz” kettősségének, mégis ez van, tényként. Talán, ha megismerem a változás okát, megismerem magamban is a “lezárás okát”. Köszönöm a segítségedet ebben is!
Hol olvashatóak a hozzászólások? Én nem látom őket ezen az új megjelenésen…vagy csak elkerüli valamiért a figyelmemet? :O

Mónika mondta:

Nekem is jobban tetszett a korábbi verzió.

Judit mondta:

Nekem is jobban tetszett a régi oldal, átláthatóbb volt…könnyebben lehetett tájékozódni.

Exopolitika Magyarország mondta:

Ne nyavajogjatok, sokkal jobb ez a háttér, és inkább a cikkre kommenteljünk! Uncsi és elavult volt már a régi, minden szerte-szét volt rajta, itt sokkal kevesebb dolog van, a lényeg. Mondjuk tény, hogy a funkciói 80%-át elvesztette a honlap (holdnaptár widget stb.), de a lényeg azért megvan.

Balázs, köszönjük, nagy reményadó vagy nekünk! Annyi sok a spiri-ezó hazugság, tőled tiszta tanítás jön, nem BS (bullshit), hanem valódi szívtudatosság.

Áldás
Dávid

Éva mondta:

Exopolitika Magyarország!(?) :O A vélemény szabadsága -gondolom – még megengedett itt is!? A háttérrel és a stílussal együtt ez nem változott, ugye!!?? Olvasva a te – más, eltérő – véleményedet (ami mellesleg számomra igencsak utasítás üzenetű), tiszteletben tartom a te meglátásaidat is. Áldott, békés, feltámadást hozó Húsvéti Ünnepet kívánok neked, sok szeretettel!

csabi mondta:

Eddig ugy tudtam hogy nem kell elmondani azt ami fáj másnak, most meg nyiljunk ki rendesen a további utazásra. Lehet hogy meg kell hallgatnom a hanganyagot de mihez kezdjek ha nem hallom rendesen és inkább olvasom. De az biztos hogy azért kaptam ezt az ajándékot, hogy ne értsem meg a sok zavart elmét.

Kamilla mondta:

Sajnos én nem tudok elmenni az előadásokra….mert az Isten háta “megett” lakom a Bakonyban és pénzem sincs megvenni a hanganyagokat…akkor most hogyan fogom elovasni az írásaidat Balázs…nagyon fog híányozni…ugye nem a +pénz az oka??????

Andika mondta:

Én sem értem ezt, sem a vásárlás menetét. Másnál, más oldalon regisztráció után letölthető a meditáció. Szimpatikus volt, jó volt amit azon keresztül kaptam, elmentem személyesen is, több alkalommal.
Itt eddig mindig visszatartott ez a fizetéses- neten vásárlásos rész. Honnan tudjam, hogy értékelhető a hanganyag, hallható az előadó hangja?
Most úgy gondoltam, bevállalom, megveszem. De ez túl bonyolult! Miért akar számlázni a rendszer? Nekem csak a hanganyag kell, hol tudom letölteni, hova utaljak?
Egyszerűsítsetek!
Köszönöm!

Kiss Balázs Kunó mondta:

Kedves Andika!

Itt ellenőrizheted az előadás stílusait, az előadót :)
http://www.youtube.com/watch?v=OUxldhpX1I0

http://www.youtube.com/watch?v=p_pGLaeDAik

Szép napot,
Balázs