Hanganyagok

Részlet egy előadásból

2013. jan. 29

A legutolsó, Orosházi előadás előtt sajnos minden személyes holmimat otthon hagytam, s így a diktafont is, amivel a hangfelvételeket készítem. Szerencsére az egyik kedves barátomnál akadt egy, de a mikrofon hiányában a felvétel elég zajos lett és néhol nehezen hallható.

Ennek ellenére az utolsó 15 perc úgy gondolom kellőnek értékes ahhoz, hogy meghallgathassuk. S persze nem is annyira az a lényeg, AMIT hallasz (vagy nem hallasz :) ) közben, hanem ami Benned történik. :)

* * *

 Ingyenesen meghallgatható hanganyag:

Kiss Balázs Kunó CsillagMag Orosháza 01-25

Az előadás hossza negyed óra, MP3 formátumban található. Ha a böngésződ nem játssza le, akkor jobb klikk után mentés másként gombra kattintva letölthető a számítógépedre. 

* * *

Ebben a részletben zárszóul csupán összefoglalom mondandóm lényegét; lehet, hogy ezerszer hallottad, lehet hogy ezerszer eldöntötted, de esetleg mégsem ment még eddig? Miért nem teszed, ha tudod? Akkor MOST itt van a lehetőség számodra, csakis számodra, hogy esetleg MEGENGEDD, hogy másképp legyen. Ehhez nem kell semmit sem tenned. Csak lélegezni.

Lélegezzünk együtt! :)

* * *

Tüzijáték

* * *

 

2 hozzászólás

Siposs Attila mondta:

Szia!

Értem a mondanivalót, de valamit nem értek, illetve látszólag ütközik nekem.
Ha gyermekem van, akkor el kell látnom ugye, főleg, ha még pici. Enni adok neki, tisztába teszem, fürdetem, stb. De ezt nem akkor teszem mikor belső sugallatot kapok rá (esetedben az “iszok egy teát” példa), hanem amikor erre igénye mutatkozik, és megteszem, ha éppen nehezemre is esik. Értem, hogy ezt én vállalom a jelen életemben, de miként kapcsolódik ez így a szabad akarathoz? Ez is egy külső elvárás… Lehet hogy kapisgálom: Vállalom a szülőséget, de ez nem egy pillanatig tartó dolog, hanem egy hosszú folyamat, így megteszem ami vele jár. Jól gondolom? Megvilágítanád ezt pár mondatban?

Üdv.

Kiss Balázs Kunó mondta:

részlet Adamus Saint-Germain – Éld meg isteniséged c. könyvéből:

“Senki másnak a lehetőségei nem ütközhetnek a te lehetőségeid mezejével, hacsak te meg nem engeded, vagy azt nem választod. És te sem avatkozhatsz bele mások lehetőségeibe, hacsak ők meg nem engedik. Nyilvánvalóan a legtöbb ember engedélyezi ezt, legalábbis tudattalan szinten. Ám ha a szuverenitást választod, ha elengeded a tömegtudatossághoz való ragaszkodásodat, és szélnek ereszted a végzetben való hitedet, akkor megtapasztalhatod saját, személyes lehetőségeidnek a szépségét. ”

Remélem ez segített. Egyébként ez a könyv hamarosan megjelenik, és szerintem minden ilyen, és hasonló kérdésre választ ad. Legalább is bennem nagyon sok mindent megvilágított.

Szép napot,
Balázs