Hanganyagok

Végső Válasz: Tapasztalat

2013. Sze. 23

Miért vagyunk itt a Földön?

Erre a kérdésre minden vallás és filozófia választ szeretett volna adni már a történelem során, amely valójában nem hozta el az emberiség számára azt, hogy boldogan és egyensúlyban tudjon élni magával. Éppen ezért rengeteg program, elvárás, hitrendszer, előítélet és félelem van bennünk önmagunkkal kapcsolatban csakúgy, mint a környezetünkkel.

Ha a belső békét keresed a teljesen hétköznapi életben, akkor nagy ugrásra van szükséged, mert gyökeresen új másképpen kell magadra tekintened. Megérteni: minden a tapasztalásért volt. Minden azért volt, mert választottál valamit, amibe bele akartál menni egy nagyon intim módon. S ennyi a lényeg. Egy intim, belső, közeli és mély tapasztalás az élettel.

  • Gondoltad már azt valaha, hogy életedben volt rosszul döntésed?
  • Érezted már azt, hogy tévúton jársz, letértél az utadról?
  • Volt már olyan életedben, hogy egy tapasztalást kihagytál volna?

Ha bármelyik fenti kérdésre mondtál már igent az életedben, akkor ebben az előadásban nagyon nagy segítséget találsz ahhoz, hogy megértsd: minden tapasztalás érted van. Nincs jó vagy rossz választás az életedben!

Ezen kívül még belemegyünk a párkapcsolatokba és tágabb értelemben minden emberi kapcsolatba: hogyan tudod azt megélni, hogy tényleg BOLDOG legyél

ELVÁRÁSOK NÉLKÜL

MEGFELELNI VÁGYÁS NÉLKÜL

FÉLELEM NÉLKÜL

* * *

Az előadás megvásárolható ezen a linken:

http://…/eloadas/vegso_valasz_tapasztalat/

A hanganyag és meditáció hossza 1 óra 37 perc. Ára 1.500 Forint, MP3 formátumban érhető el, amely a vásárlást követően letölthető. 

+ lehetőséged van CD-n is kérni, amely postaköltséggel együtt 2.000 Forint.

* * *

letöltés (5)