Írások

12 DNS Meditációs Tábor

2013. Már. 22
betegségek nélküli életa lelki teljesség és a Felsőbb (Isteni) Énnel való kapcsolat megtapasztalása vár rád.
  • A Teljesség megélése Önmagadon belül
  • A Felsőbb Éned integrálása
  • Általános szeretet és elfogadás állapotában létezés

  • A létezésed totális átalakítása

A 4 napos elvonulás alatt folyamatosan olyan Jelenlét megélését tapasztalhatod, amelyben a fenti felsorolás teljesen hétköznapi tapasztalássá válik számodra. A Tábor lényege tulajdonképpen az, hogy egyesülj minden részeddel, egyesítsd magad – azaz kilépj TUDATOSAN azon hatások alól, amelyeket magadra pakoltál: karma, család, betegségek, régi törvények, régi hitrendszerek.

Te szabadítod fel saját magad – ehhez hatalmas energia és jelenlét áll majd a rendelkezésedre, hogy végre találkozz magaddal :)

* * *

Az elmúlt évek tapasztalatai, a világ jelenlegi spirituális és társadalmi helyzete mellett egyre fontosabbá válik az, hogy tudatunkat és testünk együtt, EGY-ként emeljük. Az emelkedés számomra azt jelenti, hogy teljesen más alapokra helyezzük az életünket, és ezáltal kilépünk a félelemmel, vágyakkal, haraggal telt világból, és belépünk egy SZABAD világba. Viszont a szabadságot kevesen merik vállalni, mert felelősséggel jár, mert Te határozod meg életed csónakjának irányát, nem háríthatod a “kapitányra” a felelősséget, hogy nem arra viszi a hajót, amerre neked megfelel. Ez a SZABAD létezés elképzelhetetlenül összekapcsolódik minden szabad létező világával. A tábor tulajdonképpen erre a világra készít fel, ehhez adhat Neked segítséget – és még végtelen minden máshoz :) Várlak szeretettel!

 * * *

Amikor bármilyen spirituális eszközhöz nyúlsz, meditálsz, a benned élő Teremtőt/Forrást keresed, felsőbb tudatosságoddal kommunikálsz, valójában a teljes 12 DNS rétegedet használod. Ez a fizikai világ által ismert kettős DNS spirál további dimenziókban lévő része, a Teljes Embert leíró rétegei. A betegségek nélküli élet, a lelki teljesség és a Forrással, Felsőbb lényünkkel való kapcsolat elengedhetetlen velejárója az, hogy “aktiváljuk”, fejlesztjük, változtatjuk multidimenzionálisan magunkat, a 12 DNS rétegen keresztül.

A “megvilágosodás”, maga a dimenzióváltás tulajdonképpen mind arról szól, hogy egész emberre válsz, befogadod Teljes Emberi és Isteni lényedet – s ez mind a 12 DNS rétegedben történik.

* * *

A tábor ideje alatt főleg az emberi 12 DNS szállal fogunk foglalkozni. Lényege, hogy teljes mértékben megismerjük és megéljük a saját DNS-ünkben rejlő kódokat, megerősítsük azokat.

Tanítások kerülnek átadásra arról, hogy miképpen tudod az életedben megélni a teljességet, hogyan tudod megtapasztalni és hogyan tudod felszabadítani magad.  A tábor folyamán a DNS rétegek csoportjaival meditációt végzünk, ezen kívül pedig előadásokkal és beszélgetésekkel bővítjük ismeretünket.

Az együttlét ideje alatt nagyjából napi 2-3 meditációt/tudatos légzést fogunk elvégezni, ezek mindegyike körülbelül 30 perces lesz. Ezek előtt egy-egy előadás során fogunk megismerkedni az adott réteg energetikai lenyomatával, utána pedig beszélgetünk a megélésekről és a tapasztalatokról.

A meditációk között pedig az időjárástól függően kirándulni/sétálni fogunk, vagy valamilyen más kikapcsoló dolgot végezünk majd, hogy a gondolatainkat eltereljük, és teret adjunk a testünknek a változások feldolgozásához.

Esténként közös zenélés, játék és ki mit szeretne…

+  KREATIVITÁS a szabadidőben!

A tábor létszáma maximum 45 fő, ezért a jelentkezés korlátozott, kérlek időben jelezd részvételi szándékodat – a tapasztalatok alapján a tábor kezdése előtt egy hónappal már telt létszám szokott lenni.

JELENTKEZÉS: INFO kukac CSILLAGMAG pont HU

* * *

A tábor alatt tulajdonképpen egy nagyon komoly és mély találkozást élsz meg magaddal, melyről ódákat lehetne zengeni – azt tudom, hogy életem legnagyobb szellemi “ugrásait” az előző hat tábor ideje alatt sikerült meglépnem. A teljes isteni szeretet és kegyelem befogadása történik, az élet totális átalakítása zajlik majd e négy napban. Nem fogsz tudni már ugyanúgy nézni az életedre, ahogy eddig.

Fontos: itt nem technikákat, halandzsákat tanulunk, hanem konkrét és nagyon mély megtapasztalásokra teszünk szert. Én imádom :)

* * *

 Részletek:

A tábor időpontja: május 17 (péntek) és  május 20 (Pünkösd hétfő) között 

A tábor 4 napos,  érkezés PÉNTEK reggel 8:00 és 08:30 között történik. A programokat, a nyitó meditációt már 9 óra után elkezdjük. Távozás hétfőn kora délután.

A tábor helye: Máriahalom, a Biofaluban – http://www.biofalu.hu/

Elhelyezés: 3-4 ágyas, fürdőszobás szobákban

Étkezés:  napi háromszori vega étkezés (a tapasztalatok alapján ISTENI az eledel :) )

Utazás: Egyénileg, a Buszok a Széna térről indulnak. Telekocsikkal kapcsolatban itt a hozzászólások között érdeklődj, vagy felajánlhatod autód szabad kapacitását.

A tábor díja: 39.000 Ft/fő

Pároknak, házastársaknak 10% kedvezményt tudunk biztosítani.

Jelentkezés feltételei: Részvételi szándékodat kérjük, hogy mihamarabb jelezd, mert csak maximum 45 fő részvétele lehetséges!

FONTOS: a jelentkezést az eddigi tapasztalatok alapján csak az előleg befizetésével együtt tudjuk elfogadni, helyet sajnos senkinek nem tudunk fenntartani a jelentkezések nagy száma miatt. A végleges jelentkezést az előleg befizetésével és annak sorrendjében történik.

Legkésőbb május 10-ig lehet jelentkezni, s a 15.000 Ft előleg befizetését is május 10-ig kérjük átutalni.

A fennmaradó összeget pedig majd a táborba érkezéskor kérjük. (Lemondás esetén az előleget nem áll módunkban visszafizetni.)

Bármilyen gyógyszeres, pszichiátria, egyéb orvosi kezelés kizáró ok.

– – –

Jelentkezni az info kukac csillagmag pont hu e-mail címen lehetséges. Információ ezen az email címen vagy 06 -20-3231 -596 -es telefonszámon.

– – –

– – –