Írások

7 napos nyári tábor – A Teljesség

2016. ápr. 19
Július 16 (szombat) és 22 (péntek) között, a Balatontól 15 km-re, Fülén.

Ennek a 7 napos 6 éjszakás tábornak a célja, hogy elmélyült tapasztalatot szerezzünk arról, hogyan lehet a mindennapi életben kiegyensúlyozott és tudatos életet élni; azaz hogyan lehet a „spirituális” tanításokat a gyereknevelés, a munkavállalás, a párkapcsolat és millió más EMBERI teendő közepette tapasztalni.

* * *

Ez az emberi lélek és az emberi elme (szerep) találkozásának természetes megtapasztalása.

Létezik egy úgynevezett kvantum-tér, egy multidimenzionális valóság, ahol találkozik az kis én, aki a kihívásokkal, betegségekkel, vágyakkal és félelmekkel telve vágyik valami jobb életre… és létezik a Lélek végtelensége, aminek csodálatos vágya Önmagának megtapasztalása. Ezt a kettőt – a földi és az lelki – valóságot ültetjük egybe.

* * *

images (5)Az elvonulás ideje alatt a legfőbb teendőnk önmagunk szeretetének és elfogadásának megtapasztalása, és az ellenállás elengedése. Ez vezet el bennünket oda, hogy belépjünk abba a térbe, ami túl van ezen a tér-időn, de ebben nincs semmi rózsaszín-ködös-spirituális-newage-es: egyszerűen ez maga a létezés. Pont.

Semmi maszlag, semmi elképzelt illúzió nem vár ott ránk, csak a létezés csodájának magja, aminek megtapasztalása teljesen természetes. Ebből a kvantum-térből majd teljesen hétköznapivá válik mindenféle öröm és bánat megélése, és eljutsz a „minden rendben van a Teremtés egészében” állapotba. Természetesen ez nem a félhalott, ülünk-és-nem-csinálunk-semmit állapotot jelenti.

* * *

A tábor lényege az, hogy megtapasztald ebben a kvantum-térben létezve azokat a mindennapi kihívásokat, amiket cipeltél eddig az életedben. Azaz hogyan lehet gyereket nevelni, dolgozni, vállalkozni, párkapcsolatban élni, karriert építeni, szórakozni úgy, hogy TELJESEN másképpen, önmagad TELJESSÉGÉBEN éled meg ezeket az élményeket.

A cél az, hogy megtapasztald mindezt, és ne csak beszéljünk róla. Nem akarunk semmit sem letenni, oldani, hanem csak tapasztalni: egy gyökeresen másféle módon.

* * *

* * *

Program

f818856bc983f41A napi program általánosságban úgy alakul, hogy reggeli előtt egy könnyed jóga vagy testmozgás vár ránk (fakultatív), majd a délelőtt folyamán előadás-beszélgetés-gyakorlat következik. Az ebédet követően délután – a nyárra való tekintettel – szabadfoglalkozás lesz, például a 15 percre található Balatonban lehet megmártózni, vagy a helyi szaunában-jakuzziban lehet élvezni a pihenés örömeit.

A délután-este folyamán folytatjuk az előadást-beszélgetést-gyakorlatot. A vacsora után közös programok várnak ránk, vagy néha még a nappal be nem fejezett témákat zárjuk le.

Bár a tábor fő tematikája, a témák és a gyakorlatok előre tervezettek, mindig az adott csoporthoz igazítom ezeket. Ezért lesz olyan, amit mélyebben érintünk, és lehet, hogy valami kimarad. S egészen biztosan érkezni fog valami új is, csak az adott társaságnak.

* * *

* * *

Részletek

A tábor időpontja: július 16 (szombat) és 22 (péntek) között

0fc1e72ab42d5d9A tábor 7 nap, 6 éjszakát ölel fel, érkezés szombat kora délután 2 órától lehetséges. A programokat már 3 óra után elkezdjük. Távozás pénteken a kora délutáni órákban, az ebédet még követi egy táborzáró rész, tehát olyan 15 óra környékén.

A tábor helye: Füle (Balatonakarattya és Polgárdi között), az Arany Kócsag Vendégházban – http://www.aranykocsag.hu/

Elhelyezés: 3-4 ágyas, fürdőszobás szobákban

Étkezés: napi háromszori étkezés – Kérlek, tartsd szem előtt, hogy az esetleges ételallergiákat vagy egyedi kívánalmakat csak akkor tudjuk teljesíteni, ha azokat időben jelzed. A helyszínen már nem tudunk változtatni a menün.

Utazás: Egyénileg, telekocsikat július elején lehet szervezni közösen.

A tábor díja: 88.000 Ft/fő

Pároknak, házastársaknak 5% kedvezményt tudunk biztosítani.

Előleg: 10 000 Ft, ezzel biztosítod a helyedet.

Visszamondás esetén, amennyiben ez az elvonulás előtti 1 hónapban történik meg, ezt az összeget nem áll módunkban visszafizetni.

Jelentkezés feltételei: Részvételi szándékodat kérjük, hogy mihamarabb jelezd, mert csak maximum 25 fő részvétele lehetséges!!!

FONTOS: a jelentkezést az eddigi tapasztalatok alapján csak az előleg befizetésével együtt tudjuk elfogadni, helyet sajnos senkinek nem tudunk fenntartani a jelentkezések nagy száma miatt. A végleges jelentkezés az előleg befizetésével és annak sorrendjében történik. A szállásra fizetendő összeget nem áll módunkban visszafizetni az esetleges lemondás esetén.

A fennmaradó összeget pedig majd a táborba érkezéskor kérjük fizetni.

Jelentkezni az info kukac csillagmag pont hu e-mail címen lehetséges. Információ ezen az email címen vagy 20/801-68-37 -es telefonszámon.

* * *

b19bf349443617b

Füle – Arany Kócsag Vendégház lakrész

f818856bc983f41

Füle – Arany Kócsag Vendégház látkép

394faf5a0e56af4

Füle – Arany Kócsag Vendégház környéke

0fc1e72ab42d5d9

Füle – Arany Kócsag Vendégház udvar

401

Füle – Arany Kócsag Vendégház tetőtér

Füle – Arany Kócsag borospince