Írások

A négy ősi mantra a gyakorlatban

2016. nov. 20

2ac486616cc430074f9ccbbeacb71682Ha megszólított téged a részletezett 4 “ősi” mantra, ám úgy érzed, hogy ezt a gyakorlatban nem tudod megfelelően alkalmazni, és még mindig vannak az életedben események, amelyek kiborítanak, megnyomnak benned bizonyos gombokat, dühítenek vagy kihívást jelentenek, akkor…

…akkor az természetes. Mindig is lesznek ilyenek. Hiába van annyi minden mögötted… sok elolvasott önsegítő könyv, a kijárt spirituális tanfolyam, tanult vallási vagy hitrendszer-beli tételek, ami szerint már régen tökéletesen jól kéne érezned magad (vagy amelyek azt mondjátok hogy soha nem kéne jól érezned magad)..

Ha szeretnél végre kilépni a börtönödből, és szeretnéd élvezni annak MINDEN (ismétlem, minden!, főleg a negatív) pillanatait, akkor meg tudom mutatni neked, hogy eddig miért nem találtad meg mindazt, amit kerestél.

Ez az fekete pénteknek nevezett vásárlási program engem is elért. Az “ELMÉN TÚL” beszélgetéssorozat 10 alkalomból álló előadásaiat most 3 napig 25.000 Forint helyett 15.000 Forintért adom át neked.

És ezzel garantálom, hogy a 4 ősi mantrát minden körülmény között tudod alkalmazni, mindig. Amikor pedig nem, akkor pedig azt békében el tudod fogadni. Ennyi.

FIGYELEM! EZT A HANGANYAGOT NE VEDD MEG!!! NEM TANÁCSOLOM!

Tényleg nem viccelek. (csak egy kicsit)

imagesAzért ne vedd meg, mert minden illúziódat össze fogja törni, és nem lesz hová menekülnöd. Minden rózsaszín vágyálmodat a porba fogjuk döngölni. Minden félelmetes történés képébe tudsz majd nevetni. Egyszóval találkozhatsz a valódi természeteddel, a valódi lényeddel, ami elől évszázadok óta menekülsz. Nem lesz kit hibáztatnod…

Illetve továbbra is vágyakozhatsz és várhatsz mindenféle szépre és jóra, és tovább is menekülhetsz vagy védekezhetsz a sötét, negatív dolgok elől. Ebben én semmiképpen nem szeretnélek megakadályozni.

Ám ha valódi, illúziómentes és totálisan őszinte, életre vágysz, amiben MINDEN KÉRDÉSEDRE tudod a választ, akkor szívesen megmutatom, hogy hol nem találod meg és merre felé indulj el. Mert oda senki sem tud elmenni helyetted.

10 alkalomból álló ELMÉN TÚL beszélgetéssorozat

25.000 Forint helyett 15.000

Csak november 25-26-27-én!

 (a Hanganyag letölhető MP3 formátumban érkezik meg hozzád a vásárlást követően)

 

Szeretettel,

Kunó