Írások

Átalakulás Iskolája (április)

2015. Már. 24
Avagy éld meg: Minden rendben van bennem és körülöttem.

Szeretnél teljes elfogadásban élni önmagaddal és a világgal?

Sokan kérdezitek: hogyan tudok folyamatosan fejlődni, átalakulni? Hol találok olyan eszközt, olvasnivalót, előadást, ami hozzásegít ahhoz, hogy a mindennapokban is tisztán elmondhassam: VELEM MINDEN RENDBEN VAN.

A jó hír az, hogy immár sokadik alkalommal indul újra az ÁTALAKULÁS ISKOLÁJA, melynek keretein belül hetente két órában találkozhatunk, és ezen alkalmakkor megnézünk, megbeszélünk mindent, egy teljesen más nézőpontból.

A kurzus lényege: a valóságértelmezés átalakítása. Mindent, amit arról gondoltál, hogy a világ hogyan működik, kidobjuk, majd megnézzük egy gyökeresen más nézőpontból, ami hatalmas felszabadító erővel hat. Ez a nézőpontváltás segít levetkőzni azokat a programjaidat, amik már régóta gúzsba kötnek.

images (23)Szeretnék egy csoportot, akikkel együtt haladunk egy közös cél felé, ami a tiszta Én megengedése. Akik keresik a mindenféle dráma és hibáztatás nélküli életet, s akik szeretnének totális felelősséget vállalni a Teljes Valóságukért.

ISKOLA CÉLJA:

Az Iskola ELSŐ FELÉNEK az a célja, hogy saját magunkat átalakítsuk – gyökeresen. S azáltal, hogy önmagunkat alakítjuk, a világ is átlényegül, amiben élünk. Az Iskola első pár alkalmával, az előadások alatt, egy teljesen, tökéletesen és radikálisan új nézőpontból fogunk ránézni a minket körülvevő világra, a saját valóságunkra, az “ezoterikus” témákra: átalakítjuk nem csak a fizikai világképünket, hanem a legtöbb,jelenleg tanult “spirituális” ismeretet is.

KÉRDÉSEK, AMIRE VÁLASZT KERESÜNK:

 • Szeretnél szembenézni a “negatív” oldaladdal?
 • Szeretnél tudatosan tekinteni önmagadra?
 • Szeretnéd megérteni és MEGÉLNI, miért vagy itt a Földön?
 • Szeretnéd megtalálni önmagadat? Vagy esetleg abbahagyni a keresést?
 • Szeretnél tényleg tudatosan teremteni, valódi módon?
 • Szeretnél elfogadásban élni önmagaddal és a világgal?
 • Vagy nem szeretnél semmit sem? ;)

Az ISKOLA MÁSODIK RÉSZÉBEN pedig gyakorlatokkal tesszük valóssá az addig megismert gondolatokat. A gyakorlatokat két találkozás között, az Életben kell végezni, de legtöbbjük nem kerül nagyobb erőfeszítésbe, mint arra odafigyelni, hogy ne edd le magad evés közben – először be kell gyakorolni, de azután már könnyen megy. Aki elvégezte eddig ezeket a gyakorlatokat, hatalmas változásokat tapasztalt életében….

TÉMÁK ÍZELÍTŐNEK:

 • Milyen a Beteljesült élet?
 • Mi a Valóság és mi az illúzió? A Valóság és Te
 • Spirituális fejlődés, mint hazugság
 • Kapcsolatok, párkapcsolatok az Én nézőpontjából
 • Konfliktusok az életben: minden érted van
 • A Valódi Teremtés – illúziók nélkül
 • Az IDŐ mint kulcs
 • A világ keletkezése, dimenziók, dimenzióváltás

 

NE GYERE EL, HA:

Ha csak egy jobb életet szeretnél több pénzzel és jobb párkapcsolattal, kérlek szépen, ne gyere el, mert csalódni fogsz. Bár a kurzus mellékterméke, hogy “boldogabb” leszel, és ezért valószínűleg megtalálod az “életcélodat” meg a “társadat” meg a “bőséget”, de ha ez a célod, akkor csak csalódni fogsz.

CSAK AKKOR GYERE EL, HA:

Akkor gyere el, ha szeretnél TELJES FELELŐSSÉGET vállalni az Életedért: azaz mindenért, ami a Te valóságodban történik. Azért is, hogy az anyósod kibírhatatlan; ha a gyereked  tetováltatta magát és neked nem tetszik; ha munkahelyeden hülye a főnököd; mert gyerekkorodban bántottak/abuzáltak, és így tovább…

 * * *

A KÖVETKEZŐ ISKOLA INDUL:

HETENTE 2 ÓRÁBAN

Első alkalom: április 22, szerda – majd  innen kezdve minden héten szerdán18:00 -tól 20:00 -ig .
Helyszín: Magnet Ház, Bp. VI. ker. Andrássy út 98. fsz, Juhar terem

 

Belépő: 3000 Ft / alkalom

A jelentkezést akkor tudom elfogadni, ha az első két alkalom díja előre, átutalással megérkezik – mivel sok a jelentkező általában, ezért van erre szükség, hogy láthassam azt, aki komolyan is gondolja :)  

ÖSSZESEN 7 ALKALOM

Jelentkezés: dimisuli@csillagmag.hu vagy 06-20-3231-596

Részletek email-ben érkeznek majd. Több alkalom egyszerre történő befizetése esetén kedvezmény.

  * * *

 

KÜLSŐS GONDOLATOK:

 “November körül, amikor olyan sokaknak, nekem is elérkezett egy pillanat az életemben, amikor úgy éreztem változnom kell. Beindult egy máig is tartó csodálatos folyamat, amit sokáig  egyedül, elveszve és értetlenséggel telve éltem meg. Ami még nagyon bejött, hogy milyen jókat derülsz magadon, és tök könnyedén fogod fel ezt a változást. Eddig mindig azt láttuk, hogy a spirik vérkomolyan, átszellemülve, megrendíthetetlen hittel, tiszta erőből önmegvalósítanak. Köszönetem, hogy megmutattad, hogy így is lehet… Hol szórakoztatott, hol meghökkentett, hol kapaszkodót adott, amit tanultam. Minden percét élveztem.”

 * * *

A leendő nebulóknak ezt üzenem: aki megúszós, “azonnal megváltozik minden” érzést szeretne, ne jöjjön :) A változást én sem vettem észre, 1-2 hónap után kaptam meglepő visszajelzéseket barátoktól, ismerősöktől amiből tudtam, hogy elindult bennem a folyamat. Nagyon jó érzés és felszabadító önmagam megismerése, az életem más nézőpontba helyezése. Folyamatosan kell foglalkoznod magaddal, a gondolkodásmódoddal, tényleg nem lusta-suli, viszont nagyon  érdekes és a leghasznosabb dolog eddigi életemben.”

 * * *

„Először is, IMÁDOK  ide járni. Nagyon.  Azóta más szemmel látom magamat, és az általam létrehozott “valóságomat”. Segít önmagam megismerésében, elfogadásában, illetve mások elfogadásában. Meg tudom látni magamat mindenben, és mindenkiben. Rádöbbentem arra, hogy  a legnagyobb érték(ek) az életben a kapcsolatok, mert általuk megismerem önmagamat, minden kapcsolat tanít vmire. Sokkal kiegyensúlyozottabb lettem, jól érzem magamat a bőrömben. A környezetemben egyre többen akarják tudni, mitől vagyok ilyen jól.

Ugyanakkor vannak nehéz pillanataim is… nem könnyű szembe nézni önmagam “negatív” oldalával. De amikor megélem, és a megélés után el tudom fogadni, hogy bizony ez is “én” vagyok, boldogság-érzésem van. Megtanultuk, megértettük, hogy ami BENT megjelenik, az megnyilvánul KINT. Sok olyan dolgot értek meg, amit eddig másként értelmeztem. “