Írások

Az Elmén Túl – előadás és beszélgetéssorozat

2016. aug. 31
Az elméden túl találsz meg mindent, amit keresel.

>>Ha már tudsz mindent, amit csak egy magára valamit is adó spirituális ember tudhat… vagy ha már már eleged van mindenből, ami spiri…. Ha már tényleg valódi változásokat szeretnél az életedben.<<

Eleged van a keresésből? Egész életedben mindig a válaszokat kutattad; mindig egy picit közelebb kerültél valamihez, amiről azt gondoltad, hogy majd elhozza az áhított boldogságot vagy békét? Szerinted meddig kell még dolgoznod magadon? Hányszor kell még ezt vagy amazt csinálnod, hogy olyan ember legyél, mint amilyet kitaláltál magadnak? Hogy olyan életed legyen, amit elképzeltél?

Szerinted ez mikor jön el? Mi lenne, ha Itt és Most megtörténne mindez? 

És hogyan lehetséges az, hogy a világ és Te úgy vagy rendben ahogyan van? Miképpen helyezkedhetsz bele Önmagadba? Hogyan engedheted el a “rossz” dolgokat az életedből? – mármint annak az illúzióját, hogy vannak rossz dolgok. Hogyan érheted el azt a belső békét, hogy az élet tökéletes örömét minden pillanatban tudd érezni, még a legnagyobb bosszúság és fájdalom közepette is? 

Szeptember 21-én – szerda esténként -, Budapesten indul egy 11 alkalomból álló előadás-sorozat, az Elmén Túl címmel. E találkozások célja tulajdonképpen az, hogy példákkal bemutatva válaszoljak azon kimondott és kimondatlan kérdéseidre, hogy miképpen is találhatod meg Itt és Most Önmagadat

Az Elmén Túl fogod megtalálni a válaszaidat. Ehhez szeretnék térképet adni.

Főbb témáink:

  • Spirituális fejlődés, mint hazugság
  • Kapcsolatok, párkapcsolatok az Én nézőpontjából
  • Konfliktusok az életben: minden érted van
  • A Valódi Teremtés – illúziók nélkül
  • Az IDŐ mint kulcs
  • A világ keletkezése, dimenziók, dimenzióváltás
  • + sok otthon végezhető, egyszerű gyakorlat, amivel minőségi változást hozhatsz életedbe. Nem csak beszélünk róla, hanem csináljuk is!

 

NE GYERE EL, HA:

Ha csak egy jobb életet szeretnél több pénzzel és jobb párkapcsolattal, kérlek szépen, ne gyere el, mert csalódni fogsz. Bár a kurzus mellékterméke, hogy “boldogabb” leszel, és ezért valószínűleg megtalálod az “életcélodat” meg a “társadat” meg a “bőséget”, de ha ez a célod, akkor csak csalódni fogsz, és ugyanúgy keresni fogod a boldogságot továbbra is.

CSAK AKKOR GYERE EL, HA:

Akkor gyere el, ha szeretnél TELJES FELELŐSSÉGET vállalni az Életedért: azaz mindenért, ami a Te valóságodban történik. Azért is, hogy az anyósod kibírhatatlan; ha a gyereked  tetováltatta magát és neked nem tetszik; ha munkahelyeden hülye a főnököd; mert gyerekkorodban bántottak, és így tovább…

AJÁNDÉK: a kurzus “megkoronázásaként” – amennyiben minimum 9 alkalmon részt veszel a 11-ből -, a beszélgetéssorozat végén felajánlok egy 1 órás személyes konzultációt minden egyes résztvevőnek! Lesz egy alapvető közös világnézetünk, amiben már fél szavakkal is megértjük egymást, és tényleg le tudunk menni a problémáid gyökeréig. De a célom pont az, ezzel a beszélgetéssorozattal, hogy SOHA TÖBBÉ NE LEGYEN SZÜKSÉGED arra, hogy valaki más mondjon meg neked valamit. A konzultáció részleteit élőben egyeztetjük majd.

 

Az előadássorozat indul: szeptember 21-én, szerdán, 18:00-tól 20:00-ig. Utána minden szerdán, ugyanebben az időpontban.

Helyszín: MagNet Ház, Bp. VI. ker. Andrássy út 98. (Juhar terem)

Alkalmanként 3 000 forint a részvételi díj.

Jelentkezés: info kukac csillagmag pont hu email címen!

 

Ha kimaradna egy előadás, amire nem tudsz eljönni, akkor utólag hanganyagon pótolható.

Akik nem tudnak élőben jelen lenni, nekik lehetőségük lesz hangfelvételről meghallgatni az előadásokat!

A jelentkezést csak az első 3 alkalom együttes befizetése esetén tudjuk véglegesíteni, ezzel is jelezve, hogy komoly a részvételi szándékod, mert olyan csapattal szeretnék együtt dolgozni, akik elkötelezettek önmaguk iránt, és nem csak újabb valamibe akarnak belekóstolni.  Olyan Embereket keresek, akiknek valódi feltett szándékuk, hogy túllépnek az Elmén, és a megosztottság illúzióját el kívánják hagyni.

* * *

images (23)