Írások

Az új lehetőségek beengedése – I. rész

2013. ápr. 15

Éppen a nézőpontváltás, a gyökeres átalakulás és az ÚJ ENERGIA az, amivel meggyűlhet a bajod. Ugyanis teljesen másképpen is el lehet jutni a lélek mélyebb megismeréséhez.

Nézőpontváltás, paradigmaváltás: ezeket minden nap olvashattuk a 2012. december 21-i ?világvégével? kapcsolatban. Ezek jól hangzó ?menő? spirituális fogalmak, de a VALÓDI alkalmazásuk sokszor meghökkentő. Pedig MOST ebben élünk, ebben él az emberiség. Éppen a nézőpontváltás, a gyökeres átalakulás és az ÚJ ENERGIA az, amivel meggyűlhet a bajod.

Könnyen lehet, hogy akik nagyon vágyták ezt a paradigmaváltást, pont azok nem képesek elhinni, hogy teljesen másképpen is el lehet jutni a lélek mélyebb megismeréséhez, a ?boldog élethez? ? bármit is jelentsen ez.

akos4Képzeld el, hogy eddig, évszázadokon, évezredeken keresztül jártál egy ugyanolyan iskolába, ahol teljesen lételemeddé vált az iskolai létezés. Ez az iskola mondta meg, hogy hogyan működik az élet, és ennek az iskolának az volt a mottója, hogy ha majd egyszer nagyon okos, ügyes, jó, önzetlen, bűntelen, stb leszel, akkor majd lediplomázhatsz. Néhány régebbi tanuló ezt már megtette az iskola történelmének folyamán, akiket úgy hívtak, mint Jézus vagy Buddha, de valójában senki se találkozott velük, és nem is igazán tudta már az iskola, hogy hogyan is kell így ?lediplomázni?. De nem volt máshova menned. :)

Igen ám, de december 21-ével ez az iskola bezárt. És te azt hiszed, hogy nem kaptál diplomát. Azt hiszed, hogy neked más formában kell valamilyen iskolába járnod, mert még nincs meg az a sok minden, amiért eddig küzdöttél. A ?tudatos élet?, a boldog élet, a szabadság, vagy bármilyen más elérendő állapot.

Eddig megtanultad a kristályok használatát, hogy hogyan tudj gyógyítani, feltöltődni a kristályok segítségével. Megtanultál rengeteg gyógyító technikát, tudati átalakító módszert. Tanultad a meditációt, a fókuszálást. Ősi dolgokhoz nyúltál, izzasztókunyhót építettél, sámándoboltál. Hallgattál mindenféle hangterápiát, kitaláltál mindenféle módszert.

Ám mindennek a sok dolognak az volt a lényege, hogy segítse neked az utad Önmagadhoz. Önmagadhoz, az Isteni Lényedhez, a magasabb tudatosságodhoz, bárhogyan is nevezzük. Csakhogy, kiléptél az iskola kapuján, megkaptad a diplomát, most már MINDEZT TUDOD.

Megtörtént a paradigma váltás: nem kell UGYANÚGY keresztülmenned egy ősi szertartáson, hogy eljuss oda, ahová ez a szertartás vitt el: egyszerűen csak ott vagy.

Nem kell valahány mantrát elmantráznod, hogy lecsillapítsd az elmédet, vagy világbékét hozz el: Te vagy maga a világbéke. Te vagy maga a lecsillapodott elméd.

Nem kell előző életedbe utaznod, és mindenféle régi ősi karmikus dolgot feloldanod! Nem kell ? bár nagyon megszoktad azt, hogy a megtisztult állapothoz mindenféle oldáson, lerakáson, meditáción, gyógyuláson kell keresztülmenned.

Tudom, hogy nehéz átállítani magad arra, hogy neked már nem kell, nem szükséges mindazon keresztülmenned, ugyanabban a formában, ahogy eddig.

a_hidMint amikor a hídépítők hidat építenek két part között: a tudatosság a túlpart. Egy hosszú, évezredes munkával kiépítettük a hidat. S aki eddig át akart menni a szakadékon, hogy találkozzon önmagával, annak hatalmas mászófelszereléssel, gyakorlott vezetővel(!), megfelelő kondícióval kellett felvérteznie magát!

Ám a híd elkészült Önmagad és önmagad között. :) Most már simán, mindenki átmehet ? aki szeretne.

Persze, lehet még választani a nehezebb, körülményesebb utat, hiszen szabadságodban áll! Ha nem hiszed el, hogy a HÍD kiépült, és ragaszkodsz a RÉGI módszerhez, akkor nyugodtan vihetsz embereket magaddal, vagy győzködheted őket, hogy ez egy ezer éves ősi technika?

Szeretnél már egy egyszerűbb utat magadhoz? Csak hogy LEGYÉL, csak legyél magaddal, békességben, egységben? SEMMI nem áll ennek már az útjában: csak te magad!

Rakd le a hátizsákodat, amelyet teletöltöttél mindenféle cuccal, ami a régi iskolákban kellett, ami a karma megéléséhez kellett, amire szükséged volt a drámákhoz. Szaladj át a hídon önmagadhoz!

Mert itt van, elkészült. Lehet, hogy még nem nagyon látszik, hiszen hozzá kell szoktatnod a ?szemed?, hogy itt van egy híd is, pedig csak rá kell lépned.

Egyszerűen, könnyedén.

bubiNem kell többet oldások milliárdjait elvégezni magadon, hogy megtisztulj. Nem kell mindazon keresztülmenned, amin a régi korokban az átjutás elengedhetetlen feltétele volt. Könnyű most már saját magaddal, Isteni lényeddel találkozni. Az út ki van építve.

De tudom, hogy nehéz elengedni a régi csomagokat, a régi mintákat. De ha körbenézel a világban, akkor meg fogod találni magadnak az egyszerű és gyors módszert Önmagadhoz. Ami nem vezet keresztül azon, hogy kiszögezzenek egy fadarabra vagy pocakot eressz egy gyümölcsfa alatt?

Mennyire ragaszkodsz még a régi technikákhoz? Mennyire hiszed el, hogy Te magad eljutottál, illetve könnyen eljuthatsz egy sokkal mélyebb szinten Önmagadba, és már ott vagy? Mikor hiszed el, hogy a kristályod, a technikád, a meditációd nélkül is ott vagy már? Egy szempillantás alatt?

Ám becsüljük meg őseink munkáját, becsüld meg saját magad régi munkáját! Szeresd és tiszteld, hiszen EZ KELLETT AHHOZ, hogy a híd elkészülhessen.

Vár az új világ, egy új híd önmagadhoz. A diploma a kezedben van, most már egy más szinten élheted az életet: magáért az élet örömért.

Folytatás: 

http://csillagmag.hu/…/II-resz/

* * *

12 hozzászólás

Magocska :) mondta:

Hát ismét CSAK köszönöm az I. és a II. részt is! Ennyire “együtt érezni” velem szinte már csoda ;) Legyen nagyon szép napod és ezer HÁLA neked :)

Exopolitika Magyarország mondta:

Kedves Balázs!

Köszönjük a cikket, nagyon felemelő, mint mindig! Ha utólag olvasok tőled bármit, akkor is mindig minden stimmel! Erőt merítek a cikkből!

csabi mondta:

Köszönöm Balázs, jó tanulni tőled….

Éva mondta:

Minden kérdésemre választ kaptam.A legjobbkor jött.Köszönöm!

Agica mondta:

De jo Balazs hogy azt mondod, nem kell tovabb erolkodni a tokeletesse valashoz, mert mar azok vagyunk, csak fogadjuk el vegre. Rengeteget kuzdottem magammal hogy feloldjak regi dolgokat, meg hogy kiirtsam magambol a rosszat, aztan hogy elfogadjam hogy megis letezik, de mar belefaradtam. Nezegetem a kulonfele ezo-spiri modszereket es azon kapom magam hogy mar nem akarom kiprobalni oket mert mar tudom, amit tudnom kell. Nagyon orulok, hogy most mar a “konnyebb” resz van – a beengedes. Akkor hatradolok es jojjon aminek jonnie kell! :D Mindenkinek szep napot kivanok

Széplaki Imréné mondta:

Bocs , már rég nem kapok hírlevelet !, pedig nagyon szeretnék .
Remélem , minden stimmel ahhoz ,hogy újra működőképes legyen a hírlevél megérkezése.
Köszönöm : KÁtya

Kiss Balázs Kunó mondta:

Kedves Kátya!

A vipmail nem tudja fogadni rendesen a hírleveleket. Kérlek regisztrálj egy rendes email címről, mint például a gmail. Akkor biztosan megérkeznek hozzád az emailek.

Szép napot,
Balázs

Atilla mondta:

Zseniális! Egyelőre nem tudom eldönteni, hogy örüljek vagy bánkódjak azon – hogy ennyire kiolvasható (meghatározott..!?) vagyok a Csillagokból… De azt hiszem, ha “egykaptafára” műkszik velük a lelkem – talán jobban járok…
Üdv a hieroglifák értőjének!

Köveskuti Tünde mondta:

Csak minden kb. második hírlevelet kapom meg pedig eddig megkaptam és gmailos vagyok. De azért mindig megérzem,az új írást.
Jó, hogy vagy!!!

Szabó Judit mondta:

Érdeklődve és türelemmel várok…..

Johanna mondta:

Hű nagyon tetszenek a képek.. :)

Johanna mondta:

Nagyon tetszenek a képek.. :)