Írások

Elemzés és Csillagleső Könyv együtt

2014. dec. 01
Add ajándékba a szerettednek saját magát! 

Kedves CsillagMag Barátom!

A csillagokban utazom. :) Az égbolt és annak üzenetei egy olyan terep számomra, amiben otthon vagyok. Vagyis, jobban mondva ez egy kreatív foglalkozás számomra, amiben érzem a kiteljesedést, a lelkesedést és a lángolást. S mivel az életemben nagyon sokat segített mindig, ha az égitestekről, csillagképekről beszéltem, azt merem mondani, hogy talán másoknak is tudtak az információim adni.

Add ajándékba a szerettednek saját magát! :)

* * *

1 Csillagbölcselet (Bővített) Elemzés és 1 Csillagleső 2015 című könyv együtt: 9990 forint (+ postaköltség)

* * *

Szeretnék a segítségedre lenni olyan dolgok közvetítésével, amellyel tényleg egész életre szóló ajándékkal lepheted meg saját magad vagy szeretteidet. Sok ilyen elemzést készítettem már, és a visszajelzések (plusz saját hitem szerint is) fontosnak tartom elmondani, hogy ez az “elemzés” teljesen más, mint amit megszokhattál.

Ugyanis nem mondja meg, hogy milyen vagy :)

Abban tudok Neked (vagy segíteni, hogy rávilágítok az erősségeidre és azokra a területekre az életedben, amelyekre figyelve minőségileg emelheted életedeen a tudatosságot, egységet. Neked MUNKÁT kell belefektetni ebbe az elemzésbe. Nem dőlhetsz hátra kényelmesen, arra várva, hogy majd jól megmondja, hogy mit kell tenned és hogy milyen ember vagy. Nem, egyáltalán nem kényelmes. :) Sőt, érdemes hónapról hónapra, évről évre elővenned, mert a korábban esetleg nem világos részek megvilágosodnak számodra. Mindig újabb és újabb tartalmakat fogsz benne felfedezni, mintha nem is ugyanaz az elemzés lenne.

Add le kérlek a megrendelésedet ezen a linken:

http://csillagmag.hu/elemzes/

Találsz majd információkat magáról az elemzésről is. A Csillagleső című könyvről néhány gondolatot pedig ezen a linken olvashatsz, mit is tartalmaz:

http://csillagmag.hu/csillagleso/

* * *

A megrendelést követően kapsz egy emailt, ami minden információt tartalmaz majd, amire szükséged van. Addig is arra hívnám fel a figyelmedet, hogy a postázási címedet mindenképpen helyesen add meg, hogy ne keveredjen el a küldeményed!

A postaköltséget ne felejtsd el beállítani!

További szép napot kívánok Neked,

Kiss Balázs Kunó