Írások

Én-Átalakító Tábor (májusban)

2015. Már. 31
Önszeretet, Felszabadulás, Életöröm

ÉN-ÁTALAKÍTÓ TÁBOR

LIMITÁLT – 30 FŐNEK

* * *

Önszeretet
Felszabadulás
Életöröm


???????????????????????????????Azt tapasztalom, hogy VALÓDI, KÉZZELFOGHATÓ és a hétköznapokba beültethető tapasztalásra van szükségünk, nem feltétlenül csak elméletre és meditációra. 

Nehéz szavakkal írni arról, hogy mi is történik ebben a 4 napos táborban, amely immáron huszonsokadjára kerül megrendezésre. 

A tapasztalat azt mutatja, hogy a Tábor ELKÉPESZTŐ MÓDON felkavarja az életedet. E azért szolgál Téged, mert ezzel rakhatod rendbe mindazt, ami benned van. KÉRLEK, minden elvárásodat hagyd otthon. Nem olyan lesz, mint amit elképzeltél.

Megoldani viszont nem oldja meg a problémákat az életedben – ám nagyon másképp fogsz mindenhez hozzáállni. S ezzel a megoldás meg is születik majd a mindennapjaidban.

TÉMÁK:

A tábor programját (energetikáját) kifejezetten az adott CSOPORTRA SZABVA alakítom ki. VAN, hogy az eredeti elképzelés egy adott feladatról végül teljesen átalakul, és elképesztő meglepetések és csodák születnek így.

Azért gyűlünk össze, hogy hogy minél jobban…

  • …megéld azt, hogy SZERETED saját magad, és mindenki mást is.
  • …elfogadd az embereket, legyenek azok bármilyenek is az életedben.
  • …találkozz a sötét részeiddel, hogy feloldhasd azokat.

* * *

A 4 napos elvonulás alatt folyamatosan olyan Jelenlét megélését tapasztalhatod, amelyben a fenti felsorolás teljesen hétköznapi tapasztalássá válik számodra. A Tábor lényege tulajdonképpen az, hogy egyesülj minden részeddel, egyesítsd magad – azaz kilépj TUDATOSAN azon hatások alól, amelyeket magadra pakoltál: karma, betegségek, régi törvények, régi hitrendszerek.

Felszínre hozzuk: a nőiséget, a férfiasságot, az elfojtott erőt, a nem akarást és azt, amiről hazudsz, legfőképp magadnak.

Különböző “gyakorlatokat” végzünk ahhoz, hogy mindezt a fizikai tapasztalat síkján tudjuk megélni.

Te szabadítod fel saját magad – ehhez hatalmas energia és jelenlét áll majd a rendelkezésedre, hogy végre találkozz magaddal :)

További részletek a lap alján

* * *

PROGRAM:

2-002Az együttlét ideje alatt előadásokkal és közös beszélgetésekkel adunk keretet a napnak, majd célzott feladatokkal leviszünk mindent a gyakorlat és megélések szintjére.

A gyakorlatok között pedig az időjárástól függően kirándulni/sétálni fogunk, vagy valamilyen más kikapcsoló dolgot végezünk majd, hogy a gondolatainkat eltereljük, és teret adjunk a testünknek/lelkünknek a változások feldolgozásához.

Esténként közös együttlét, zenélés, tánc, játék és ki mit szeretne…

Lesz csend-nap is, amikor tilos mindenfajta kommunikáció, ami nagyon mély tapasztalásokat segít elő.

Az előadások, meditációk és gyakorlatok egy külön teremben történnek, 2 perc sétára a lakószobáktól. A kialakítása kedves, kellemes és bensőséges, ami roppant módon segíti az elvonulást és az átalakulást.

5-002 4-002

Az étkezés napi háromszori roppant BŐSÉGES vegetáriánus étek. 

* * *

JELENTKEZÉS: INFO kukac CSILLAGMAG pont HU

* * *

RÉSZLETEK:

A tábor időpontja: május 23 (szombat) és május 26 (kedd) között 

A tábor 4 napos,  érkezés szombat reggel 8:00 és 08:30 között történik. A programokat, a nyitó meditációt már 9 óra után elkezdjük. Távozás kedden kora délutáni órákban.

 

A tábor helye: Máriahalom, a Biofaluban – http://www.biofalu.hu/

Elhelyezés: 3-4 ágyas, fürdőszobás szobákban

Étkezés:  napi háromszori vega étkezés 

Utazás: Egyénileg, tömegközlekedés busszal lehetséges. Telekocsikkal kapcsolatban később lehet érdeklődni, vagy felajánlhatod autód szabad kapacitását.

A tábor díja: 44.000 Ft/fő

Pároknak, házastársaknak 5% kedvezményt tudunk biztosítani.

Jelentkezés feltételei: Részvételi szándékodat kérjük, hogy mihamarabb jelezd, mert csak maximum 30 fő részvétele lehetséges!

A 10.000 Ft előleg befizetését a jelentkezést megerősítendő kérjük átutalni – részletek emailben vagy telefonon.  

A fennmaradó összeget pedig majd a táborba érkezéskor kérjük. (Lemondás esetén az előleget nem áll módunkban visszafizetni.)

Jelentkezni az info kukac csillagmag pont hu e-mail címen lehetséges. Információ ezen az email címen vagy 06 -20-3231 -596 -es telefonszámon.

Máriahalom – Biofalu

* * *

Személyes élményeimről nehéz beszélni, hiszen nem az a célom, hogy elhitessem veled, hogy “hú de jó, és gyere el meg minden”. Viszont le kell írnom, hogy elképesztő és csodálatos dolgokat tapasztalok ezekben az elvonulásokban. Olyan csoportokat ismerek meg, akikkel fantasztikus együtt dolgozni. Hatalmas “energiákat” mozgatunk meg, elképesztő dolgok szakadnak fel, mind a saját, mint a kollektív tudatunkból. Általában nem használok semmilyen konkrét technikát, gyakorlatot, ezeknek általában nincsen nevük, senki sem írta le őket – legtöbbször ott helyben alakul ki, és én magam sem tudom, hogy hova vezet – és általában ezek szoktak lenni a “legütősebb” gyakorlatok. Számomra is minden egyes tábor egy új kihívás és egy új felfedezés. 

* * *

 MIT ADOTT NEKED A TÁBOR? – visszajelzések

 „Most tapasztaltam meg először, hogy mit jelent igazán adni és befogadni, hogy milyen hihetetlen teremtő ereje van a szeretet energiának. Most értettem meg, hogy mennyire nem számítanak a szavak, hogy milyen fontos a csend és a belső megélések.  

Azt nem állítom, hogy teljesen átalakultam (ahhoz kevés volt a 4 nap), de mondatok, érzések, képek égtek be az agyamba, amiket kincsként viszek tovább. 

És már nagyon várom a következő lehetőséget! Lehet, hogy táborfüggő leszek? :-)

Köszönöm! ”

M. Zita

* * *

Egy ÚJ ÉLET lehetőségét, ahol a “múlt” sérelmei és csalódásai már nem számítanak!

P. Lia

* * *

Hiszen minden dologban már rögtön ott van az ellentéte is. És ez így kerek. EZ A “NORMÁLIS”.”

Sz. Nóra

* * *

8

* * *

1379976_10151896525589144_930159847_n

– – –

1374949_10151896482524144_2072908114_n

Hozzászólás

Herbeth Ildikó mondta:

sziasztok
ha van még szabad hely a táborra, szívesen jelentkezem.
üdv
Ildikó