Írások

Én-Átalakító Tábor (március)

2015. jan. 30
Önszeretet, Felszabadulás, Életöröm

Önszeretet

Felszabadulás

Életöröm

Nehéz szavakkal írni arról, hogy mi is történik ebben a 4 napos táborban, amely immáron huszonsokadjára kerül megrendezésre. Azt tapasztalom, hogy VALÓDI, KÉZZELFOGHATÓ és a hétköznapokba beültethető tapasztalásra van szükségünk, nem feltétlenül csak elméletre és meditációra. Nos, a tábor programját (energetikáját) direkt úgy alakítom az adott csoportra szabva, hogy minél jobban…

  • …megéld azt, hogy SZERETED saját magad, és mindenki mást is.
  • …elfogadd az embereket, legyenek azok bármilyenek is az életedben.
  • …találkozz a sötét részeiddel, hogy feloldhasd azokat.

* * *

A 4 napos elvonulás alatt folyamatosan olyan Jelenlét megélését tapasztalhatod, amelyben a fenti felsorolás teljesen hétköznapi tapasztalássá válik számodra. A Tábor lényege tulajdonképpen az, hogy egyesülj minden részeddel, egyesítsd magad – azaz kilépj TUDATOSAN azon hatások alól, amelyeket magadra pakoltál: karma, betegségek, régi törvények, régi hitrendszerek.

Különböző “gyakorlatokat” végzünk ahhoz, hogy mindezt a fizikai tapasztalat síkján tudjuk megélni.

Te szabadítod fel saját magad – ehhez hatalmas energia és jelenlét áll majd a rendelkezésedre, hogy végre találkozz magaddal :)

A tapasztalat azt mutatja, hogy a Tábor ELKÉPESZTŐ MÓDON felkavarja az életedet, sok ember esetében.Nem kell félned semmitől, mindig hatalmas barátságok köttetnek, ne ijedj meg az ismeretlenektől vagy az idegen környezettől.

Lesz csend-nap is, amikor tilos lesz mindenfajta kommunikáció.

További részletek a lap alján.

* * *

Az együttlét ideje alatt nagyjából napi 1-2 meditációt/tudatos légzést fogunk elvégezni, ezek mindegyike körülbelül 30 perces lesz. Ezek előtt egy-egy előadás során fogunk megismerkedni az adott energiákkal, amelyeket aztán egy célzott feladattal leviszünk a gyakorlat szintjére.

A gyakorlatok között pedig az időjárástól függően kirándulni/sétálni fogunk, vagy valamilyen más kikapcsoló dolgot végezünk majd, hogy a gondolatainkat eltereljük, és teret adjunk a testünknek/lelkünknek a változások feldolgozásához.

Esténként közös együttlét, zenélés, tánc, játék és ki mit szeretne…

A tábor létszáma maximum 45 fő, ezért a jelentkezés korlátozott, kérlek időben jelezd részvételi szándékodat – a tapasztalatok alapján a tábor kezdése előtt egy hónappal már telt létszám szokott lenni.

JELENTKEZÉS: INFO kukac CSILLAGMAG pont HU

* * *

 Részletek:

A tábor időpontja: március 19 (csütörtök) és március 22 (vasárnap) között 

A tábor 4 napos,  érkezés csütörtök reggel 8:00 és 08:30 között történik. A programokat, a nyitó meditációt már 9 óra után elkezdjük. Távozás vasárnap kora délutáni órákban.

1379634_10151896494914144_1062701935_n

A tábor helye: Máriahalom, a Biofaluban – http://www.biofalu.hu/

Elhelyezés: 3-4 ágyas, fürdőszobás szobákban

Étkezés:  napi háromszori vega étkezés (a tapasztalatok alapján isteni az eledel :) )

Utazás: Egyénileg, tömegközlekedés busszal lehetséges. Telekocsikkal kapcsolatban később lehet érdeklődni, vagy felajánlhatod autód szabad kapacitását.

A tábor díja: 44.000 Ft/fő

Pároknak, házastársaknak 5% kedvezményt tudunk biztosítani.

Jelentkezés feltételei: Részvételi szándékodat kérjük, hogy mihamarabb jelezd, mert csak maximum 45 fő részvétele lehetséges!

FONTOS: a jelentkezést az eddigi tapasztalatok alapján csak az előleg befizetésével együtt tudjuk elfogadni, helyet sajnos senkinek nem tudunk fenntartani a jelentkezések nagy száma miatt. A végleges jelentkezést az előleg befizetésével és annak sorrendjében történik.

A 15.000 Ft előleg befizetését a jelentkezést megerősítendő kérjük átutalni – részletek emailben vagy telefonon.  

A fennmaradó összeget pedig majd a táborba érkezéskor kérjük. (Lemondás esetén az előleget nem áll módunkban visszafizetni.)

Az előadások, meditációk és gyakorlatok egy külön teremben történnek, 2 perc sétára a lakószobáktól. A kialakítása kedves, kellemes és bensőséges, ami roppant módon segíti az elvonulást és az átalakulást.

– – –

Jelentkezni az info kukac csillagmag pont hu e-mail címen lehetséges. Információ ezen az email címen vagy 06 -20-3231 -596 -es telefonszámon.

* * *

Az elmúlt évek tapasztalatai, a világ jelenlegi spirituális és társadalmi helyzete mellett egyre fontosabbá válik az, hogy tudatunkat és testünk együtt, EGY-ként emeljük. Az emelkedés számomra azt jelenti, hogy teljesen más alapokra helyezzük az életünket, és ezáltal kilépünk a félelemmel, vágyakkal, haraggal telt világból, és belépünk egy SZABAD világba. Viszont a szabadságot kevesen merik vállalni, mert felelősséggel jár, mert Te határozod meg életed csónakjának irányát, nem háríthatod a “kapitányra” a felelősséget, hogy nem arra viszi a hajót, amerre neked megfelel. Ez a SZABAD létezés elképzelhetetlenül összekapcsolódik minden szabad létező világával. A tábor tulajdonképpen erre a világra készít fel, ehhez adhat Neked segítséget – és még végtelen minden máshoz :) Várlak szeretettel

* * *

1385967_10151896471004144_1334709987_nA tábor alatt tulajdonképpen egy nagyon komoly és mély találkozást élsz meg magaddal, melyről ódákat lehetne zengeni – azt tudom, hogy életem legnagyobb szellemi “ugrásait” az előző tizenöt tábor ideje alatt sikerült meglépnem. A teljes isteni szeretet és kegyelem befogadása történik, az élet totális átalakítása zajlik majd e négy napban. Nem fogsz tudni már ugyanúgy nézni az életedre, ahogy eddig.

Fontos: itt nem technikákat, halandzsákat tanulunk, hanem konkrét és nagyon mély megtapasztalásokra teszünk szert. Én imádom :)

* * *

1379976_10151896525589144_930159847_n

– – –

1374949_10151896482524144_2072908114_n