Írások

Hanganyag: Bevezetés az Emberi DNS 12 rétegébe

2012. máj. 05

Szeretettel ajánlom figyelmedbe ezt az előadást, ahol közel két órán keresztül hatoltunk egyre mélyebbre és mélyebbre abba, amit úgy hívunk jelenleg, hogy 12 DNS réteg.

Igen komplex és sok mindent átfogó témák kerültek terítékre, és így magukkal az egyes rétegekkel nem is lehetett részletesen foglalkozni, hiszen ehhez már tényleg egy négy napos elvonulásra van szükség.

Mit találsz az előadásban?

  • Meditációs tanácsokat, hogy mit, hogyan és miért érdemes vizualizálni
  • Napi egyszerű kis trükköt mutatok, ami megváltoztatja az életedet, és elhozza a fiatalodás titkát – nem egy nagy ördöngösség egyébként :) 
  • Mi az az 12 DNS réteg? Hogy is van ez?
  • A DNS egyes rétegein végigmegyünk néhány gondolat erejéig, vizualizációs tanácsokkal
  • a 12 réteghez tartozó kristályok hogyan segítenek téged?
  • Kilépés az IDŐ rabságából, és hogyan is lehetsz “dimi”, azaz multidimenzionális?

Az előadás ára 2 000 forint, MP3 formátumban található. A megrendelést követően egy automatikus e-mailben MINDEN részletet megismersz. 

A TELJES ELŐADÁST az alábbi a linken meg tudod rendelni:

http://csillagbolcselet.hu/products-page/eloadas/bevezetes-az-emberi-dns-12-retegebe/

* * *

Az első fél órában meglepő módon az IDŐ-ről beszéltünk, mert az IDŐ a kulcs ahhoz, hogy Te ki tudj lépni a 3. dimenzióból, és multidimenzionális (vagy más néven felemelkedett) lénnyé válj. Az IDŐ lényege pedig az, hogy nem úgy van, ahogy eddig hitted – hanem teljesen másképp. Nem mondanám, hogy nincs idő, csak azt, hogy nem az idő határoz meg téged, hanem te határozod meg az időt. És képes vagy egyszerre több időben létezni.

Többek között ez is a DNS aktiválás során élhető meg. Emberi, három dimenziós aggyal ez fel nem fogható.

Az előadás során sokat használok egy példát: ráhelyeztem a tenyerem egy papírlapra, és körberajzoltam. Ezzel a szimbólummal próbálom kifejezni azt, hogy mi itt a harmadik dimenzióban, azaz a példánkban a papírlapon élőként mint látunk egy több dimenziós létezőből: egyedül a kezének a körvonalait.

Hiszen az elménk a papírlapon létezik, csak ezeket a dolgokat ismeri, tehát ami a papírlapon lévő rajz fölött van, azt az elme már nem képes látni. S maga a tudatváltás, dimenzióváltás, aminek részesei vagyunk így történik, hogy a papírlap tudatosság szépen lassan kiemelkedik egy következő tudatossági szintre.

De mindaddig hiába jelenik meg előttünk bármilyen esemény, amiben ott van a csoda, amíg a papírlapon élünk, addig csak a papíron lévő rajzolatát látjuk annak a csodálatos formának, angyalnak, Létezőnek…

Ha szeretnél találkozni felsőbb részeddel, ehhez az aktivált 12 DNS-en keresztül vezet az út. Nem kell róla tudnod, hiszen simán csak leülhetsz és megvilágosodhatsz bármi nélkül – de akkor is lesz 12 isteni DNS réteged :)

Tehát ez nem egy módszer, nem egy valami, nem egy újabb út meg kitaláció, hanem VAN, TE magad vagy.

* * *

A TELJES ELŐADÁST az alábbi a linken meg tudod rendelni:

http://csillagbolcselet.hu/products-page/eloadasok/bevezetes-az-emberi-dns-12-retegebe/