Írások

Hanganyag: Minden, amit tudni szeretnél 2012-ről

2011. jún. 09

?A rettegett és vágyott 2012? ? ezzel a címmel került megrendezésre egy beszélgetés a Lila Köd teázóban, ahol Bors Mari és a közönség kérdezett… én pedig válaszoltam. A válaszok végül sokban elkanyarodtak a témától, és végeredményben egy olyan beszélgetős-előadás kerekedett, amiben az ember mindenre választ kaphat. Mindenre, hogy mi a dolga, mit kell tennie, mivel tudja elérni a beteljesült életet…

… csak nem biztos, hogy a válasz tetszeni fog.

Azt viszont elmondhatom, hogy elgondolkodtató és sok izgalmas témát feszegetünk a beszélgetés során. Megmondom őszintén nagyon élveztem, éppen ezért nagy lelkesedéssel nyújtom át Neked ezt a beszélgetést, jó szórakozást hozzá!

Minden, amit tudni akartál 2012-ről

– – –

Ha a fenti link nem működik, akkor innen közvetlenül letölthető a beszélgetés. A hanganyag szabadon terjeszthető és másolható!

 

« előző 1 / 95következő »

21 hozzászólás

Csakúgy mondta:

Kedves Balázs,

Mennyire kellemes hangod van :D Egész más így találkozni a gondolataiddal.

Valkovszki Éva mondta:

Balázs!

Hatalmas ez a “beszélgetés”!!!! Megértettem az életemet!!! Eddig sok mindent “harcnak” fogadtam az életemben, pedig a legnagyobb csoda volt és ma is az! Valóban minden olyan egyszerű, ahogy mondod, ha én magam hiszem! Sokszor azt éreztem, hogy daccal élem az életem (dacolok az elfogadott, belénk nevelt rendszerrel), pedig “csak” volt bátorságom “utánajárni” a dolgoknak, belemenni, megtapasztalni azokat, amik elém kerültek a “tanítások” során…nem csak annak jártam utána, amit nem hittem, hanem azt az utat jártam, járom, amit hittem, hiszek. (Ha nem hiszed, járj utána! Ha hiszed, járd az utat!) Köszönöm! :))) Szeretettel, Éva :)

Csillag63 mondta:

Köszönöm, Balázs!!! Végre megszabadulunk ettől a “spiris” cucctól. Ennek most már nagyon itt volt az ideje…már nem szégyenlem magam, ha szókimondó, szenvedélyes és esetleg ….mondhatnék bármit..akármilyen vagyok. Tudom, hogy nem jó NEKEM, de mégsem fogom vádolni, gyötörni magam…mert ez (is ) én vagyok. És ez nem bűn! Sokkal jobban lehet így fejlődni.
Így egyszerűen tudom ezt mondani. Válnak le rólam a nem hiteles emberek. Amit a rokonokról mondtál, az igazán ütős. Pontosan ez okozza, okozta a legnagyobb problémát. Ezt jó volt hallani. Igen. Barátnak hitt, hazudott emberek távolodnak. Igen gyorsan. Érdekes. Tetszik.
Izgalmas változásokat mindenkinek. Már semmit nem lehet tudni.:-)

Aleteia mondta:

Kedves Balázs!
Ez nagyon rendben van. Mint egy kapu, amit eddig is maga előtt látott az ember, de nem tudta, mit kezdjen vele.

Gabóca mondta:

Balázs!
Végighalgattam ezt a beszélgetést, és egész éjjel nyitott szemmel bámultam a plafont. Érdekes, hogy álmomban képes vagyok felismerni, hogy álmodom. És érdekes a saját érzésem saját magam számára, ugyanis nincs bennem kétely, hogy ez a színtiszta valóság ( mármint az álombéli színtiszta valóság). Mégis a kérdésem a következő: Az álomban lévő önmagam miért nem tud kapcsolatbalépni az álmodóval?
Azt gyanítom, hogy az álom egy program, aminek ki kell futnia.
Ahogy mondtad, senki sem szeretné megszivatni saját magát, de ha csak egy álom, nem mindegy? Fura, hogy a szabadság érzése is eltölt ettől a gondolattól, ugyanakkor a teljes közöny érzése is.
A minden mindegy érzése. És be kell vallanom, nem rossz ez az érzés, mert tehermentesít.
Szeretném megkérdezni, hogyan ismerted föl álmodban, hogy álmodsz? Ez a kérdés izgat ( még nagy közönyömben is:))

Kiss Balázs Kunó mondta:

A minden mindegyből születik meg az, hogy bármit létre tudsz hozni, ami beteljesít téged… :)

Az utolsó kérdésedre a választ az Átalakulás Iskolájában meg tudom adni, ősszel indul újabb csoport.

Szeretettel,
Balázs

Körmendi Rita mondta:

Kedves Balázs!

Mikortól – és hol – lehet jelentkezni az ősszel induló Átalakulás Iskolába?

Üdv.
Rita

Kiss Balázs Kunó mondta:

Hamarosan kint lesz a honlapon :)
B

Schmidt Károly mondta:

Kedves Csillag63!
A hanganyagot még nem ismerem, viszont a hozzászólásokat már átnéztem. KÖSZÖNÖM a hozzászólásodat, mellyel abszolút megerősítettél engem a jelenlegi helyzetemben. Szó szerint egyetértek ezzel a véleménnyel, főleg a rokonokkal kapcsolatban.
Ugyanezt élem, éljük át! SAJNOS! Nem tudom, hogy a hanganyag megismerése után mennyiben fog változni a véleményem, de számomra ez a hozzászólás is, – ahogyan írtad: “igazán ütős”. Ha írni fogok én is véleményt, akkor valószínűleg ugyanígy fogok reagálni. Tehát a hanganyag ismerete nélkül is ez a hozzászólás TELITALÁLAT számomra! Máris nyugodtabb vagyok, mert érzem, hogy nem vagyok, /vagyunk/ egyedül!
KÖSZÖNÖM!

Csillag63 mondta:

Kedves Károly!

Tényleg nagyon jó, hogy nem vagyunk magunkra hagyva. A rokonok kérdésével végső határokat feszeget Balázs. Hiszen ez a legfájdalmasabb, azt hiszem. És a legfelszabadítóbb érzés, ha helyre kerül.Számomra az álszentség az egyik legfárasztóbb, legnehezebben elviselhető megnyilvánulás. Hát most nyugodtan hátat fordítok ennek:-)

sandor mondta:

Piros pünkösd öltözik sugárba,
Mosolyogva száll le a világra.
Nyomában kél édes rózsa-illat,
Fényözön hull, a szivek megnyilnak.
Hogy először tünt fel a világnak:
Tüzes nyelvek alakjába’ támadt.
Megoldotta apostolok nyelvét,
Hirdeté a győzedelmes eszmét.
Piros pünkösd, juttasd tiszta fényed’
Ma is minden bánkodó szivének,
Hogy ki tévelyg kétségbe’, homályba’:
Világitó sugaradat áldja.
Habozóknak oldjad meg a nyelvét,
Világositsd hittel föl az elmét.
Hogy az eszme szívből szívbe szálljon,
Diadallal az egész világon!
Piros pünkösd, szállj le a világra,
Tanits meg uj nyelvre, uj imára.
Oszlasd széjjel mindenütt az éjet,
Szeretetnek sugara, Szentlélek!
Örömteli szép hétvégét kivánok.
minden tagnak szeretettel

Léna mondta:

Túlléptem a napi internet limitet, hogy letöltöttem, de megérte…
Köszönöm.
Szeretettel.
Léna

Era mondta:

Nagyon sokat segített! Végtelen hála érte Balázs! Köszi :)Igazi tükör vagy ;)

kicsimag mondta:

Kedves Balázs!
Mint ha mi sem volna természetesebb kimentem a kertbe pillangókat simogatni.Még egyszer KÖSZÖNÖM!

Takács Andi mondta:

Kedves Balázs!
Szerintem is óriási! Én magam is tanultam asztrológiát, és hosszú volt az az idő, amíg igazán el tudtam fogadni dolgokat. Ez a mellékhelységben történő felvilágosodás azt hiszem tényleg sokat segít! És ez nem humor! Mindig kellenek hoppá élmények, és ez a hanganyag ebben segített engem. Köszönöm.

Albertini Margó mondta:

Kedves Balázs!
Kérek szépen (újra) hírleveleket!
Korábban jött, de most azt a választ kaptam, hogy már feliratkoztam, de mostanában nem kapok hírlevelet,
azért próbáltam újra regisztrálni, de nem engedett.
Igaz, hogy sűrűn látogatom
az oldaladat magamtól, de nem akarok semmiről lemaradni.
Köszönet az önzetlen tudásátadásodért!
Albertini Margó

Kiss Kata mondta:

Sziasztok!
Pár hete találtam ide, és mondhatom, itthon vagyok! :)
Vasárnap ablakot tisztítottam és egy legyecske röpködött körülöttem, majd egyszer csak fogta magát és hanyatt feküdt előttem. Ott feküdt türelmesen, mint egy kutyus szokott, ha azt akarja, dögönyözzem meg. Csodálkoztam kicsit, ilyeneket inkább ősszel szoktak…Odébb tessékeltem, majd pár kör után jött megint, majd harmadszor is.
Bevallom, nem jöttem rá, hogy meg kellett volna simogatnom… :D
Csakhogy este meghallgattalak, Balázs! Na és akkor… leesett! :)))
Meg még mi minden! Köszi :)

Edit mondta:

szeretnék én is csatlakozni mert el tévett bárány vagyok , keresek, kútatok , de nem találom helyem.

Bea mondta:

Most vagyok túl a hanganyag meghallgatásán és le vagyok döbbenve.
A saját érzéseimet gondolataimat végre megfogalmazta valaki,mert én nem vagyok jó fogalmazó.
Most már biztos vagyok benne hogy jó úton járok,hiába próbál környezetem befolyásolni,sőt sokszor zaklatni,mert nem az egyen viselkedést választottam,hanem 1 éve fogtam a gyerekeimet és elhagytuk a fővárost,majd beköltöztünk egy tanyára ahol már érezzük ,hogy élünk is ,nem csak úgy sodródunk a számlák és szabályok rengetegében.
Sok állatunk és kertünk van ahol sokkal közelebb élünk a természethez.
Biztosítást soha nem kötöttem és a nyugdíjamra sem gondoltam soha,örülök ,hogy nem én vagyok az egyetlen “felelőtlen”.
Köszönet ezért az előadásért ami még jobban megerősített magamban és hitemben.
Bea

Agica mondta:

Kedves Balazs!

Nagyon tetszik a hanganyag, sok ujat mondtal, sokmindenre meg mar magam is rajottem. A legyes dolgot kiprobaltam, de meg nem sikerult megsimogatni oket, csak nagyon kozel kerulni hozzajuk. Teny, hogy sokkal baratsagosabbak, es minthe a szinuk is valtozna, en halvany pirosat talaltam. Volna egy kerdesem. Ha most egy alom reszei vagyunk, mik vagyunk igazaban? Pusztan energia? Miutan felebredtunk, megtartjuk emberi kulsonket? Nagyon tetszik hogy nem misztifikalod tul a dolgokat es oltozteted spiritualis kontosbe, sot inkabb leegyszerusited. Koszonet a sok munkadert!!! :)

Abonyi Ágota mondta:

Szia Balázs.
Eszembe jutott egy történet a hanganyag hallgatása közben. Tavaly nyáron horgászni voltam a kedvesemmel, ahogy ültem a parton, rászállt a vállamra egy pillangó. Az a gyönyörű színes fajta. Mozdulatlanná merevedtem, jól esett hogy pont engem választott hogy megpihenjen. Közben kapásom volt, így felálltam a székről a pillangó ott repdesett körülöttem. Újra leültem, szinte alig várta, újra rámszállt, ezúttal a kézfejemre. Így jobban szemügyre vehettem. A párom elámult, azt mondta ilyet még nem látott. Olyan volt a viselkedése a pillangónak, mint egy ölebnek aki alig várja hogy a gazdi leüljön és az öléde ülhessen. Amíg ott horgásztunk a pillangó velem maradt. Érdekes érzés volt. Olyan mintha üzenni akart volna valamit.
-Veled vagyok! Én, és az Univerzum. Valami ilyesmit éreztem.
Csoda volt.
Sziasztok Ágota