Írások

Hanganyag: júniusi energiák

2012. jún. 04

Jó néhány évvel ezelőtt, amikor először hallottunk a 2012-es “dimenzióváltásról”, akkor a rengeteg balga világvége-teóriákon kívül mérhetetlen elvárással, izgalommal álltunk ennek az évnek elébe. És most ITT VAN, benne vagyunk nyakig, és csak ezt tudom mondani, hogy mindaz, amiről az elmúlt néhány évben szó volt, az megérkezett, élhető és tapasztalható bárki számára. Túl a misztikán, túl a gazdaság és a világ összeomlásán, a legteljesebb hétköznapokban ott szunnyad a csoda. Az Új Világ megérkezett, ami eddig elbújt a láthatatlanba, s amit eddig belül reméltünk, az most egyre kézzelfoghatóbb. Persze, ez még sokak számára továbbra sem látható, de egyre jobban előtör a fénybe, a láthatóba.

Csak körbe kell nézni, na persze nem ott, ahol eddig kerested a válaszokat, de ott vannak a szemed előtt. Tulajdonképpen az elmúlt 4 évben írt írásaim valahol mindig erre világítottak rá, tehát ennél jobban nem nagyon tudom már elmondani… csak megmutatni :D

Erről szól a “Júniusi energiák” előadás.

  • Szó van benne a június 4-i Holdfogyatkozásról (azaz Teliholdról), amikor is a Hold az Antares-szal áll együtt, ami az Isteni Szeretet szimbóluma is egyben, és a Galaktikus Akasha Krónikáé is.
  • Mesélek a Plejádok alá bevonuló Jupiterről, ami elhozza az ősi Isten-Ember energiákat, amelyeket a Plejádok ültettek el egykor az Emberiség magvába. Ez június 10 és 15 között a legaktívabb.
  • 19-én pedig Újhold lesz, ráadásul a Nimród csillagkép koronájánál, a Tejúton. Azaz ebben az ürességben most a Tejút fény-ereje fog elérni hozzánk, amelyben totális elengedés és felvállalás jelenik meg Önvalónk iránt.
  • 21-én pedig a Napforduló – erről részletesebben majd fogok itt írni az oldalon is, csakúgy, mint az előzőekről.
  • S még sok más, “szokásomhoz híven”.

* * *

 A teljes előadás megvásárolható ezen a linken:

 JÚNIUSI ENERGIÁK – ELŐADÁS

Az előadás ára 1 000 forint, MP3 formátumban érhető el, amely letölthető lesz a vásárlást követően.