Írások

Hanganyag: májusi energiák

2012. máj. 07

Szeretettel ajánlom figyelmedbe a múlt héten csütörtökön elhangzott “Májusi energiák” című előadás hanganyagát.

Három témát fejtek ki egy óra alatt, és sajnos (vagy kevésbé sajnos) szükség lett volna még egy órára ahhoz, hogy mindent el tudjak mondani Májusról. Ezeket, a nem elmondott információkat majd az írásokban próbálom részletesen átadni, mint ahogyan azt most hétfőn is tettem a Nap-Jupiter együttállás kapcsán.

  • Az előadás első 10 percében a Nap üzenetét ecsetelem, ahogy kitör a Cet gyomrából, ennek egy rövid részletét meghallgathatod alább. Ez vezet el minket a Nap-Jupiter együttálláshoz.
  • A második részben a Bőség magok elültetésről beszélek, sok olyan dolgot hangsúlyozva, ami e heti egy írásunkba már nem fért bele
  • S az előadás nagy részében, kb 35 percben, a Vénusz útját figyeljük meg. Párkapcsolatokról lesz szó, egy nagyon különleges nézőpontot szeretnék eléd tárni, ami a “tükör törvényei” ismeretében egy más megvilágításba szeretné helyezni azt, ahogyan a párkapcsolatokat vizsgálja az ember.

* * *

Részlet az előadásból:

 http://csillagmag.hu/upload/majusi_energiak_reszlet.mp3

* * *

Párkapcsolatokról…

Ahogy a Vénusz csillagkép egy hónapon át jár a Nimród csillagkép Elengedő keze fölött, ez mutatja nekünk, hogy a PÁRKAPCSOLATOK szintjén most mindenképpen elengedjük azokat az erőket, amelyek visszatartanak! És ez feltehetően nem a másik fél, nem a társunk :) Hanem az, ahogyan nézzük a kapcsolatunkat, és ahogyan keressük és várjuk a kapcsolatunkban a szerelmet, a biztonságot…

A párkapcsolati kötések végének idejét éljük most – a harmadik részben arra szeretnék rávilágítani, hogy ha Te szembe mersz nézni a tükröddel, akkor hogyan tudod ELENGEDNI és ÁTALAKÍTANI azt, ahogyan a párkapcsolatodat, és minden emberi kapcsolatodat nézed. Ez elvezethet ahhoz a szabadsághoz, amit annyira keresel, ahhoz a boldogsághoz, amire vágysz… Aminek most pont a tükörképét nézed, és ezért a másik oldalát tapasztalod.

* * *

A teljes előadás megvásárolható ezen a linken:

 http://csillagbolcselet.hu/products-page/eloadas/majusi-energiak/

 Az előadás ára 1 000 forint, MP3 formátumban található. A megrendelést követően egy automatikus e-mailben MINDEN részletet megismersz. 

Hozzászólás

Réczei Tamás mondta:

Szeretném megvásárolni a május energiák hanganyagát. Mit kell tennem, a vásárlási lapot kitöltöttem, de nem történt semmi ezután.

Réczei Tamás