Írások

Mélyzuhanás, nullpont

2013. Sze. 26
Ha az elmúlt időszakban érezted úgy, hogy valamiféle mélyponton voltál, akkor nyugodj meg, minden rendben van veled.

Ha az elmúlt időszakban érezted úgy, hogy valamiféle mélyponton voltál, akkor nyugodj meg, minden rendben van veled.

letöltés

Ha az életed teljes kilátástalanságnak tűnt, netán értéktelennek ítélted meg saját magad, esetleg még az öngyilkosság gondolata is felbukkant gondolataid peremén? akkor nyugodj meg, nem történt semmi olyan, amiért aggódnod kéne. A depresszió, az ingerültség, az esetleges testi tünetek ?csak? az átalakulásod jelei.

Nehéz szavakkal érzékeltetni, hiszen már nagyon sok helyen leírták, és olvashattad az elmúlt években, hogy az emberiség változik. A föld népeinek tudatossága emelkedik. Egy újabb hasonlathoz szeretnék nyúlni, hogy érzékeltessem annak a megrendítő voltát, amin minden ember keresztül kell, hogy menjen egyszer? vagy amin éppen most mész át.

Képzeld el, hogy nagyon sok családi fotót, kedvenc zenéidet, és millió fontos dokumentumot tárolsz a számítógépeden. A mindennapi munkádhoz, szórakozásodhoz fontos programok és adatok ott vannak ezen a gépen. Nem is igazán érted, hogy hogyan működik, mert csak kattintasz kettőt, és eléd ugrik az, amire szükséged volt. Egészen megszoktad, hogy mindig elő tudod hívni a gépről, a programok segítségével a régi dolgaidat. Minden kérdésedre megtalálod a választ az interneten, és így tovább.

És képzeld el, hogy ez a számítógép egyszer csak tönkremegy, minden adatod menthetetlenül elvész. Minden megszokott mód, amivel elő szeretnéd hívni a régi képeket, a zenéket, az adatokat, nincs többé, elérhetetlen számodra.

images (10)Csak áll meg most egy pillanatra olvasás közben, s képzeld el ezt az érzést. Ott az üres számítógéped, de még az operációs rendszert sem tudod elindítani, minden adatod elveszett és soha többet nem tudsz már ilyen számítógépet keríteni magadnak. Kész. Vége. Örökre.

S most képzeld el, hogy ez a ?számítógép? ott volt benned. Ez a program, ezek az adatok és a hozzáférési módszerek ott voltak benned, mint tanult és öröklött minták. Minden kérdésre a válasz ott volt benned, hogy ?hogyan is kell élni itt a Földön?. Vajon hogyan illik ismerkedni? Miért kell felöltözni? Miért kell párt találni? Miért kell iskolába menni? Mit is tanultam az iskolákban? Miért kell munkába járni? Mire való a pénz? Mi ez a test, és hogyan működik?

Nos, ez mind elveszett.

Csak képzeld el. Mind elveszett, és neked nem áll rendelkezésedre régi minta, régi program, ami megmondaná, hogy HOGYAN ÉLD AZ ÉLETED.

Persze, ez csak egy hasonlat, és mint minden hasonlat, ez is sántít egy kicsit, de valójában pont ez történik.

Értéktelennek élted meg magad? Hát persze, mert hogy MI IS az az érték, ott volt ebben a régi programban.

Nem is tudod, miért élj tovább? Hát persze, mert az erre adott válaszok már nem elérhetőek többet ebből a programból.

Mit is kezdj magaddal? Hiszen nem tudod ki vagy, mert elveszett minden önmagadról kialakított információ.

images (9)

Ó, így leírva olyan egyszerűnek hangzik (mert valójában az is), csak éppen a megélésben sokszor nehéz azt mondani, hogy ?ez így teljesen rendben van?. Pedig ez így teljesen rendben van, éppen az utolsókat rúgja a benned élő több ezer éves programozottság. A tudatosságod kiemelkedett ebből az ósdi kompjúterből, és saját magad csodálatos, belső világát kezded el felfedezni.

Elkezded írni a saját magad programját, ami csakis a tiéd, te vagy érte a felelős. Mert minden problémáért az életedben ezen túl csakis önmagadat teheted felelőssé.

Mérgezett ennivalót eszel? Hát, hibáztathatod a gyártót, de eddig te vetted meg. Dönts most már másképp! Megvan hozzá az új programod. Te írod magadnak, hogy mit szeretnél enni.

Eleged van a világ szegénységéből? Eddig te vetetted önként magad alá ennek a programnak, hogy robotolj és soha de soha ne törődj a saját önvalóddal.

Eleged van a világon a szeretetlenségből? Mert eddig mindenkit próbáltál szeretni, csak magadat nem, hát honnan tudnád mi is az a szeretet?

letöltés (7)Ha saját magadat nem tudod szeretni, és nem érzed saját magad iránt az egység és az elfogadás érzését, hogyan tudnád, hogy mi is az egyáltalán? Hát persze, hogy sokszor nem tudsz szeretni és elfogadni? mert az BELÜL kezdődik. Mint minden más.

De most már nem foghatod a régi programra. :)

Tehát, ha úgy érzed, hogy a nullponton vagy, és fizikai vagy érzelmi kihívásokkal nézel szembe: jusson eszedbe, hogy csak próbálod megírni az új, saját programodat, és nem mások előre gyártott programját használod.

Lehet, hogy sokszor nehéz és félelmetes, de ha benne vagy, akkor benne vagy, nincs visszaút. Csakis előre. Nem érdemes késlekedned, mert csak saját magadról maradsz le.

* * *

* * *

Ha időben szeretnél értesülni az új írásokról, előadásokról, rendezvényekről, ne felejts el feliratkozni a hírlevélre (jobb fent)

* * *

Írta: Kiss Balázs Kunó

30 hozzászólás

Nagy Dávid - Exopolitika Magyarország mondta:

Igen, valóban lassan, de biztosan, folyamatban van az új program. Haladunk a fényben és bomlik le a régi. Tudatára kell ébrednünk saját még nagyobb felelősségünknek, ami egyúttal eddig soha nem tapasztalt szabadságot, azaz a siker, az öröm, a boldogság lehetőségét rejti. Köszönöm a cikket, épített! :-)

Tóth Mária mondta:

Kedves Balázs!

Vannak programok, amiket nem tudok átírni. A mellettem élő gyermekeim, az idős beteg édesanyám, akiket nagyon szeretek egyben felelőssé is tesznek. Nem Ők, hanem pont az az erős szeretet, amelyet irántuk érzek.Így kénytelen vagyok az Ő saját programjaikhoz is igazodni.Bár lehet, hogy a gyermekeim egyes programjait pont én írtam.

Szeretettel: Tóth Mária

Adorjánné Földes Margit mondta:

Igen, egyetértek. Sokszor érzem, hogy nem az én életem, s főleg mostanában el akarok menekülni, mert érzem, hogy ha nem teszem, az életem a tét.
Mert már nem birok annyit, mint fiatal koromban, de legalább annyit, vagy még többet várnak el tőlem.
S könnyű azt mondani, hogy éld a saját életed, az a feladatod. A felelősség és a szeretet nem engedi, hogy sorsukra hagyjam, akár az életem árán is tennem kell, amit teszek.
Akkor is, ha a saját életem, és ami bennem él, amihez késztetést érzek, ami számomra kiteljesedést és örömet jelentene háttérbe szoritom, és sohasem valósitom meg.
Üdvözlettel: Földes Margit

Hevanna mondta:

Sziasztok!
Amit én megélek manapság elég furcsa érzés.
Olyan, mintha egy selyem gubóban élnék, és arra várok, hogy megnyiljon ez a gubó, és én mint egy pillangó elszálljak ebből.
De addig is csöndre, belső nyugalomra van szükségem, riaszt a külvilág zavara, hangoskodása.
Hát itt tartok jelenleg, mint minden, én is állandóan változok, és ezt a változást érzem nagyon felgyorsulva, az előző idöhöz képest.
Mintha a változás, legalább fénysebességel történne, de inkább gyorsabb volna.
Szeretettel: Hevanna

Rita mondta:

Kedves Balázs!

Lehet, hogy buta kérdés, de ha mostanában egészen jól érzem magam, és a dolgok is jól alakulnak körülöttem, akkor az azt jelenti, hogy én ezen a holtponton már korábban átjutottam, vagy azt, hogy még el sem kezdődött a változás (széthullás)?

Sok örömöt!
Rita

Mitalona mondta:

Sziasztok! Régóta olvasom Kunó írásait, de még sosem “ragadtam” tollat, hogy leírjam, rám ez hogyan hat, vagy bennem mi is zajlik. Talán, nem is kellett… Egy iszonyúan hosszú út (majd egy évtized) után érzem azt, hogy kezdek megérkezni magamhoz, az igazi, isteni, valódi lényemhez. Közben megélve egy szeretett ember gyászát, a hamis képzeteim okozta fájdalmat, a barátoknak hitt hamis kapcsolatok eltűnését, betegséget, az állandó megfelési vágyammal való leszámolást. Aztán rájöttem: csak élni kellene, ahogy nekem jó, ilyen egyszerű! A mélyzuhanás, az önmagamba tespedtség, a várakozás a valamire a napjaim részei most is, de közben szűrődik be a fény és a külvilágban megjelentek körülöttem a kedves, segítőkész emberek is és mindez egyszer csak lett valahonnan. Azt is érzem, hogy az ébredő lelkemről, sorban töredeznek le a régi énem maradványai, töltődök fel valami újjal, valami olyasmivel, amit még sosem éreztem. De jó érzés, az biztos! Ugyanakkor még “ajándékba” kaptam egy fertőző betegséget is, ami éppen arra jó, hogy tényleg magamban legyek, talán hogy megszülessek. Nos, dióhéjban ennyi lenne egy évtized!:)Mindenkinek igazi örömteli életet kívánva: Mitalona:)

Szisza mondta:

Kedves Balázs!

Olyan szép reményekkel indultam neki ennek az évnek, és egészen másképpen alakultak a dolgok….
Lehet mondani, hogy az elmúlt hónapokban megéltem a teljes széthullást, talán még tart a ma napig is… Eleinte teljes kétségbeesés volt amit éreztem, a teljes bizonytalanság, a reménytelenség elkeserítő érzése. Nem voltam önmagam, nem nevettem, nem mosolyogtam, csak “agyaltam” a hogyan továbbon, és próbáltam a fogóckódokat meglelni…nem sok sikerrel. A dolgok, a körülmények, tényleges valójukban nem változtak azóta sem, de Én valahogy másképpebben állok már hozzájuk. Ma már nem idegeskedem rajtuk…nem agyalok….hagyom, had történjen meg az aminek meg kell történnie. Amikor bekacsint a kétségbe esés, és a félelem a holnaptól, csak arra gondolok: nincs hatalmad rajtam…nem félek. Úgyis minden úgy fog történni, ahogyan annak történnie kell. Persze ettől még nicsenek a materiális problémáim megoldva, de reménykedem a legjobbakban. Remélem, hogy a hullámvasút aljáról az leljebb már nem vezet út…csak feljebb, és feljebb:)

kacc mondta:

Köszönöm az írást! A láz tanít éppen..ami megy engedem, ami jön fogadom.. mindig csak tovább… :-)

Csindi mondta:

En is ugy erzem,hogy -habar keson kicsit,55 eves fejjel…-mostanaban kezdtem a magam eletet elni. Ehhez az eletembe berobbant foldrengeshez hasonlithato kataklizmus is hozzajarult,es mivel megsem(bar majdnem !)haltam bele a fajdalomba,hogy a ferjem minimum 10 eve folyamatosan kettos-harmas stb eletet el, kezdek magamra talalni.
Az osszeomlasomat tulelve rajottem,hogy mindennek igy kellett lennie : vaknak kellett maradnom ezidaig, es pont most kellett megtudnom a valosagot.Ezalatt a 3 gyonyoru gyerekem majdnem felnott,es mostmar majdnem felnottkent ok is mashogy eltek meg az idealis apa-,ill ferj-kep lerombolodasat.
Masfel ev pokol utan ,amit depresszio kovetett,kezdem magam ujra kitalalni,mertem talpra allni,keresni/megtalalni az igazsagot,a miert-eket es azota KIHUZOTT HATTAL kozlekedek a regi gorbe helyett…Ja, es mertem a ferjem mellett maradni-vagyis ot meghagyni magam mellett ! Felnottem. O gyerek lelku,szenved, ezert nem hagytam el.Rajottem:en vagyok a sokkal erosebb nala, ezert nem szabad ot teljesen eldobni.
Termeszetesen egesz mas alapokon “folytatodik” a hazassagunk,es attol nyugodtam vegre meg,hogy ki mertem mondani : habar nem hagyom el,de nem bocsajtok meg neki.Nem lehetek tobbe a “felesege”.
Nem kivanom senkinek az atelt gyotrelemimet, de az abbol eredo
Isteni Megvilagosodasomat meleg szivvel,minden arra erdemesnek !Koszonom,hogy meghallgattatok !

Tünde mondta:

Balázs Te most azt irtad le amit szó szerint érzek, átélek.Két éve feladtam a jól működő vállalkozásomat, mert nem éreztem jól magam benne.Aztán egy kis szünet után ujra próbálkoztam a szakmámmal csak már másképp, az se ment, ujra feladtam mert még rosszabbul éreztem magam benne.Mivel gyermekemet egyedül nevelem igy folyamatosan próbálom az agyamból törölni az aggodalmaskodást-félelmet, ami sokszor sikerül is de időnként csak elkap a “GÉPSZIJ”.De most is azt érzem hogy semmit nem bántam meg, csak eléggé rögös a “haza vezető út”.Tudom nem vagyok ezzel egyedül , és mindenkinek sok-sok szeretetet kivánok hozá!!!!

Revóczky Reni mondta:

Kedves Kúnó és a többiek!

A mélyzuhanás még nehezebb, ha már egy gyönyörű magaslatról jöttünk le, ugye? Sajnos, párhuzamosan a családomhoz való visszaköltözéssel kezdtem zuhanni. Mintha,alig mozdultam volna el a régi mintákból az évek alatt. Nekem, belső kihívásaim vannak, rám törő hangulatok. Talán, már nem az enyémek, hanem családi érzelmeket dolgozok fel. Azért gondolom, mert ugyan nem tudom milyen esemény okozhatná őket, mert felkelek reggel, és onnantól vagyok benne. Az általános stresszeken kívül más dolog nem okoz érzelmi változást, és sok ideig nem tudom megfogalmazni ramaty érzéseimet, miről is szólnak. Ezek nehezen kapnak fényt.
Azok a helyzetek vannak, amikkel ránk kérdeznek, hogy “biztos, hogy nem maradsz itt?”, ” biztos, hogy nem ezt akarod?”. A jól ismert komfort zónák nagyon stabilan adva vannak és halvány jelek üzennek, hogy van másik út.
:)és a jelek, szinte csak belülről pislákolnak, csak nekünk.

Akkor induljon az újraszámolás, ha már nullponton vagyunk :)

Zizix mondta:

Mindenkinek az életében lehetnek nagyon nehéz helyzetek, stresszes időszakok, amiket fáradságos megélni, átvészelni, megoldani (munkahelyi problémák, váltások, párkapcsolat, házasság, betegség, stb…)
Amiről ez az írás szól, az egy teljesen egyértelmű, totális nullpont, nem lehet nem felismerni. Alt+ctrl+del.

Líla mondta:

nagyon fontosak és jók ezek a hosszabb-rövidebb írások, amik tájékoztatnak arról, hogy mi a személyes nyűgöm, és mi az, amit az általános “helyzet” okoz. Nagyon jó volt régebben, amikor nem csak utólag nyugtattál meg minket, Balázs, hanem kicsit segítettél felkészülni a ránk váró dolgokra. Nem feltétlenül a tanácsok hiányoznak, inkább az a tágasabb perspektíva, amit az asztrozófiai tudásod jelent. Én nem tanultam ezt e tudományt, de tisztelem és , a tapasztalataim hatására (is) , komolyan veszem az üzeneteit.
Ha nem túlzott megterhelés, szívesen fogadnánk(bizonyára nem csak én) az ilyen írásaidat.
szeretettel
Líla

Revóczky Reni mondta:

Gondolom nekem szóltál, Zizix. Ezt a nullpontot felismerem, hanem ha valami ködös érzésem van, azt nem ismerem fel, mitől is lehet, mert körülöttem nincs oka.

Még az van a programok eltűnésével kapcsolatban, hogy ahogy látom, hogy üres vagyok, az emlékeimet nem tudom úgy felidézni, mint régen,akkor még sírni sem tudok az egészen, mert érzelmileg is eltűnt a program. Olyan fura “elég volt” hangulat, de ugye nincs igazán érzete, csak azért ezt még meg tudom állapítani. Szinte, öngyilkosságot nem mondok, de hogy simán itt hagynám az életet, azt gondoltam.

De, azért jól vagyok.

Korényiné Judit mondta:

Balázs kedves, köszönöm, hogy a LÉTezésemben VAGY!- az irásod a lelkemhez szól.
További örömöket minden téren!

Napsugár mondta:

Balázs, olyan nagy szükség van az írásaidra, hogy …! Tizen éve még felháborodtam volna, hogy ‘Mert minden problémáért az életedben ezen túl csakis önmagadat teheted felelőssé.’ Ma már tudom, hogy így van, sok egyéb mellett az írásaid is sokat segítettek ennek megértésében. Köszönöm. Már kiléptem az áldozat szerepéből, tudom, hogy a legtöbb, amit a gyermeimnek adhatok az az, hogy az édesanyjukat boldog, sugárzó lénynek lássák. Ezer köszönet, Balázs.

Zizix mondta:

Kedves Reni! Nem konkrétan Neked válaszoltam, csak összességében – ez lehet akár megnyugtató is -,ha valaki épp egy ilyen állapottól fél vagy bizonytalan, hogy ezt éli-e, hogy megtörtént-e vele vagy esetleg fog. Lényegileg nullázódik minden, belül, szerintem. És mintha semmire nem jutna életerő…egy darabig.

Julcsi mondta:

Revóczky Reni hozzászólását élem át én is. Fogalmam sincs, hogy merre tovább. Már én is egyesével mindent képzeletben a kifeszített tenyeremre tettem és gondolatban elengedtem. Csak így tudtam túlélni. Az érzéseket, mindent elengedtem, de most üres vagyok. Talán épp ez volt a cél, nem tudom. Régen, ha segítség kellett, másokhoz mértem magam, kedveltem valamit, mert mások is kedvelték. Ma egy Hawaii-szigeteki utazás sem tudna lelkesíteni, semmi…. itt van a fehér lap, félek írni bármit, mert félek attól, hogy újra elveszíthetem, vagy az amit ráírnék egy napon ismét nem lenne igaz….

Donát mondta:

Ott tartok ebben a folyamatban, hogy már belül teljesen ez irányít, de emberek előtt meg nem merem felvállalni mert valami olyan “nagy” meg akkora szabadság hogy nem merek élni vele. Olyan “amit szeretnél” féleség és ettől nagyon félek. Gyerekkoromban nagyon bántottak ha ezt kimutattam, pont a bátyám leginkább akire isnteként néztem fel és megtanultam elrejteni jó mélyre.
Szóval van még meló.

Donát mondta:

Érdekes ez a teremtő erő, ahogy visszafelé is hat. Ha valamire nemet sugall, pl azt érzem, hogy “nem vagyok rá képes” akkor a lehetőség is eltűnik. Mármint, hogy a nem teremtés is teremtés.

Theodora mondta:

Igen, ez mind-mind igaz! Pontosan itt tartok. Jobban le se lehetett volna írni. De nem tudom, hogyan kell programot írni!!!!!!!!! A legmelyebb ponton vagyok, ott ahol meg en se jartam eddig, pedig voltam mar szomoru, sokat es nagyon-nagyon. De ez most, ez mindent felül mul es csak faj es faj es nincs enyhüles. Es mar annyira unok sirni. Mi van most? Mi jön meg?

Asha Frendon mondta:

TESTIDEGEN ÉRZÉSEK

Testidegen érzések kerítenek hatalmukba.
Vágyálom? Téboly? Hangzavar?
Kivetített formák, idomok, hangok
szórják a fennkölt szólamokat.

Dalok és fények, méla életképek
varázsa pendül valahol?
Bennem is rezdül, éled és fénylik,
valóság, látszat szertehull.

Kezembe cseppen egy aprócska csillám,
mesék világa, vágyözön,
lehúz a mélybe, felemel százszor
varázsa fénynek, s áthatol.

Ilona mondta:

A mélyzuhanás nagyon különleges.Nem cserélném el senkivel az élményt,bár már nem szeretném újra élni.A zuhanás közbeni élmények hiányoznak néha,de az csak múló fuvallat csupán,hiszen olyan tökéletes a belső béke amit kaptam,hogy ezt már nem cserélném el.Szinte gyermeki ártatlansággal rácsodálkozni a környezetem szépségére,a szálló felhőkre,nem ugrani rögtön a család kívánságait teljesíteni,hanem hagyni őket is kibontakozni!!!!Elvégre már nagyok!Azt hiszem ez a megvilágosodás,amiről olyan sokat írnak a ‘nagyok’.A zuhanás 10 éve történt,és én boldog vagyok.

Niki mondta:

Szerintetek, ha most kitörtem a lábam, az azért van, hogy “üljek le”?

Móni mondta:

Balázs, ez nagyon, de nagyon betalált! Az elmúlt héten pont ezek az érzéselk cikáztak bennem, először nem tudtam mi bajom van, kezdtem azt érezni, hogy depressziós leszek. Majd arra jutottam, hogy semmi nem működik az életemben. Pont azt éreztem, amit írtál, hogy én szerencsétlen, idétlen, életképtelen vagyok. Úgy éreztem magam, mint a kisgyerek, aki kizárta magát otthonról. A régi, megszokott rendszereim alapján próbáltam nyúlni ehhez-ahhoz, és folyton falakba ütköztem, nekem nagyon tetszett a számítógépes hasonlatod, mert kb azt éltem át. Egyszerűen voltak dolgok, amiket megtanultam, hogy ez meg az így meg úgy működik. És nem működik…Tegnap este meg csak ültem és néztem, azon merengve, hogy van-e nekem egyáltalán ebben a vilgágban helyem, biztos van velem valami nagyon nagy baj.Aztán kezdett bennem előjönni egy olyan érzés, hogy minden rendben van. Ezt nem értettem, mert ugye dehogyis van rendben! Hát, lehet hogy mégis..

Ágota mondta:

Fantasztikus micsoda emberek írnak ezen az oldalon.Sok spiri oldalt nézek, olvasok, és sajnos rengeteg az értetlen ember, vagy gyalázkodó, pökhendi. Itt csak olyanok vannak akik ÉRTIK amit Kuno leír, és átélik ezt. Ez az Ő egyéniségéből fakad. Szeretlek benneteket, és örülök hogy ennyien vagyunk akik értelmesen élik meg az átalakulást. Egyáltalán nincs könnyű dolgunk,hiszen pont most van a legnehezebb időszak. De mint tudjuk mi pont most, pont ide akartunk leszületni, hogy tegyük a dolgunkat. Mindezt azért írtam le, mert büszke vagyok hogy ilyen emberekkel vagyok körülvéve, és veletek együtt emeljük Földünk rezgésszintjét. Áldás van rajtunk, az Univerzum segít bennünket,és kívánom hogy MINDENKI találja meg az útját, boldogságát, Istenét. Ölelés Ágota.

jutihu mondta:

Kedves Ágota!
Teljesen egyetértek, és nagyon nagy öröm, hogy ezt le is írtad ide!
Jómagam is belefutottam több spirioldal olyan fórumaiba, ahonnan alig bírtam kiugrani.Persze megtanított arra is, hogy méginkább a belső hangot kell követni.
Ez az irás Balázstól számomra is intenzíven megnyugtató,mert értelmezi azt, amit megéltem én is.Az igazi életörömömet, és az ahhoz tartozó dolgokat 18 évesen valamiért elhagytam, odaadtam másoknak.MOst, 46 évesen, 7 év útkeresés után, szó szeritn azt éltem meg, amivel Balázs az írást kezdte. Félelmetes volt, és majd beleőrültem, hogy visszaszerezzem az ifjúkori boldogság-képességet.MOst viszont csodás a megnyugvásom ,hogy sem az akkori, sem az utána annak hitt állapotot nem kell kergetni, hanem újat írok.
Azt mondom, írjuk együtt, ilyen meleg szeretettel támogatva egymást! További szép jelent Mindenkinek!

Zsuzsi mondta:

Teli találat megint kedves Kunó,csak nekem ez a mélyrepülés tegnap,azaz okt.4.-én történt meg. Ezt a cikket viszont most,miután elkezdtem írni az új programot,olvastam el.Gondolom nem véletlenül. ;)
Íme a program amit írtam miután egy mérhetetlen összezuhanós zokogáson estem át egy teljesen ártatlannak tűnő utalvány átvételét követően:
Kedves Univerzum, Családom,Barátaim és akik nem azok!

A mai napon,ebben a pillanatban megvilágosodtam!

A mai naptól fogva,ettől a pillanattól kezdve:

1.Polgári engedetlenséget gyakolunk azzal,hogy Kilépünk az közoktatási rendszerből.
-azaz nem járnak a gyermekeim a továbbiakban iskolába,nem vizsgáznak,be sem teszik a lábukat semmilyen oktatással kapcsolatos közintézménybe!

2.Polgári engedetlenséget gyakorlok azzal,hogy a továbbiakban nem fizetek társadalom biztosítást,mivel nem vesszük igénybe a jelenlegi egészségügyi rendszert,ezen felül az ingyenes egészségügyi ellátás alapvető emberi jog.Nem egyezünk bele semmilyen oltás beadásába!

3.Polgári engedetlenséget gyakorlok azzal,hogy Nem dolgozok és ezért adót sem fogok fizetni.

4.Polgári engedetlenséget gyakorlok azzal,hogy nem vásárolok a nagy üzletláncokban sem élelmiszert,sem egyéb más termékeket,kizárólag tisztességes,őszinte,örömteli tevékenységet gyakorló termelőktől.

5.A továbbiakban nem fizetem a hitelemet,mivel nem kaptam semmit sem kölcsön,a fedél a fejem fölött,alapvető emberi jog!

6.A továbbiakban nem fizetem a számláimat,semmilyen sárga,fehér,lila vagy szivárvány színű csekket,mivel az információ a meleg és az ivóvíz alapvető emberi jog!

7.A továbbiakban nem fogok hazudni,jópofizni,benyalni,alárendelődni,megfelelni senkinek,rettegni,megijedni,elájulni senkitől!

8.A továbbiakban,boldog és szaban lakója leszünk ennek a csodálatos bolygónak,Földanyának.

9.A továbbiakban a Családomnak és Nekem, jogunk van az ivóvízhez,tiszta és minőségi táplálékhoz.Jogunk van játszani,táncolni,örömteli tevékenységet folytatni,alduni,nevetni,feltalálni,kitalálni,gondoskodni vagyis szeretni!

Köszönöm ezt a megvilágosodást Postáspajtásomnak :)

Kelt: Budapest 2013.10.04. 12:32
Írta és megélte,felelőssége teljes tudatában:… Zsuzsanna

A teljes nevemet még nem vállalom,mivel a programot még csak most installálom. =)

eric mondta:

ha-ha-ha!
csak igy tovabb, Zsuzsi!

Agica mondta:

Zsuzsi, te ezt tenyleg megcsinaltad? Ez fantasztikus amit irsz es egyet ertek vele, de mindenkinek ezt kene csinalni es akkor az allamhatalom es a bankok tehetetlenek lennenek. En amugy majdnem ugyanezt csinalom azzal a kulonbseggel, hogy a szamlakat azert befizetem. Alberletben lakom, de azt ledolgozom a tulaj szolojeben, termelotol vasarolok amennyiben lehetseges, jelenleg nem dolgozok, de ezert eros buntudatot erzek. Mit szoltak a gyerekeid hogy nem kell suliba jarni? Es az iskola nem zaklat? Hat kivancsi vagyok a fejlemenyekre!!!