Írások

Önszeretet: Tudatban és Testben (4 napos tábor augusztusban)

2016. jún. 16
Augusztus 11-14 között, Máriahalmon a Biofaluban.

Az, hogy az ember elfogadja magát, nagy kihívást jelent a sok, tudatalattiban és a tudatban elnyomott érzelmek és gondolatok miatt. Az elme bünteti magát vagy haragszik a világra, és nincs elfogadás benne. Sokszor feloldhatatlannak tűnik, hogy elfogadjuk az elfogadhatatlant. Hogyan találja meg így mégis az ember a békét, a teljességet?

Sejt szinten és Tudat szinten – ami egy – fedjük fel azokat a gátakat, ami az ellenállást szüli. Majd ki-ki a maga ütemében engedheti meg a világ és önmaga elfogadását, hogy TELJESSÉGBEN és BÉKÉBEN éljen: önmagával és a világgal. 

4719

Az elvonulás négy napjában mutatom meg neked, hogy valóban lehetséges elégedetlenség nélkül létezni, folyamatosan. Az együtt töltött idő alatt gyakorlatok, beszélgetések és előadások alatt vesszük át több szinten azt, hogy mi az oka annak, hogy az ember élete folyamatos hol boldog és hol boldogtalan pillanatok váltakozása, és ebből mi a kiút.

kep_01Gyakorlat – nem elmélet! Szeretném ugyanis, hogy egy valódi és kézzelfogható eredményt kapj az elvonulás alatt, amit be tudsz építeni a mindennapjaidba. Nem egy spirituális hókuszpókusz, rózsaszín kendőbe csavart csodaélmény az, ami rád vár… hanem olyan tapasztalások, amelyekkel a mindennapjaidban is találkozol. Minden természetesen egy szeretetteli térben, támogató és segítő figyelemmel kísérve, biztonságban, hogy megtanuld: nem történhet veled semmi olyan probléma, ami ártani tudna neked!

Ezzel felvértezve hagyhatod magad mögött az elvonulást, hogy az ÉLETBEN is tudd utána alkalmazni a tapasztalásokat. Nem fog minden varázsütésre megváltozni, hiába is reménykedsz. Sőt, helyetted senki sem fogja megoldani a dolgaidat. De sokkal több TUDATOSSÁG, ÉLETÖRÖM ÉS ÖNSZERETET lesz benned. S egyszer csak úgy döntesz majd, hogy eleged lesz a szenvedésből. Ehhez szeretnék Neked MINDENT átadni, amit csak élek.

Emellett természetesen nagyon jól fogjuk magunkat érezni, esténként és délutánonként közös programokkal, akár zenéléssel vagy játékkal, teljes szabadságban. Reggelente együtt testmozgással indítjuk a napot az arra vágyókkal, és jó idő esetén a Pilis csodálatos dombjai között kirándulunk majd.

* * *

JELENTKEZÉS: INFO kukac CSILLAGMAG pont HU

* * *

RÉSZLETEK:

Az elvonulás időpontja: augusztus 11 (csütörtök) és augusztus 14 (vasárnap) között

A tábor 4 napos, érkezés csütörtök reggel 8:00 és 08:30 között történik. A programokat, a nyitó meditációt már 9 óra után elkezdjük. Távozás vasárnap kora délutáni órákban.

 

Helye: Máriahalom, a Biofaluban – http://www.biofalu.hu/

Elhelyezés: 3-4 ágyas, fürdőszobás szobákban

Étkezés: napi háromszori vega étkezés

Utazás: Egyénileg, tömegközlekedés busszal lehetséges. Telekocsikkal kapcsolatban később lehet érdeklődni, vagy felajánlhatod autód szabad kapacitását.

Az elvonulás díja: 44.000 Ft/fő

Pároknak, házastársaknak 5% kedvezményt tudunk biztosítani. A szállást lehet SZÉP kártyával is fizetni.

Jelentkezés feltételei: Részvételi szándékodat kérjük, hogy mihamarabb jelezd, mert csak maximum 30 fő részvétele lehetséges!

A 10.000 Ft előleg befizetését a jelentkezést megerősítendő kérjük átutalni – részletek emailben.

A fennmaradó összeget pedig majd a táborba érkezéskor kérjük. (Lemondás esetén az előleget nem áll módunkban visszafizetni.)

Jelentkezni az info kukac csillagmag pont hu e-mail címen lehet.

Máriahalom – Biofalu

* * *

Személyes élményeimről nehéz beszélni, hiszen nem az a célom, hogy elhitessem veled, hogy “hú de jó, és gyere el meg minden”. Viszont le kell írnom, hogy elképesztő dolgokat tapasztalok ezekben az elvonulásokban. Olyan csoportokat ismerek meg, akikkel fantasztikus együtt dolgozni. Hatalmas “energiákat” mozgatunk meg, hihetetlen dolgok szakadnak fel, mind a saját, mint a kollektív tudatunkból. Általában nem használok semmilyen konkrét technikát, gyakorlatot, ezeknek általában nincsen nevük, senki sem írta le őket – legtöbbször ott helyben alakul ki, és én magam sem tudom, hogy hova vezet – és általában ezek szoktak lenni a “legütősebb” gyakorlatok. Számomra is minden egyes tábor egy új kihívás és egy új felfedezés.

* * *

2-002

9-002

3-002

6-002