Programajánló

12 DNS aktiválás ? Meditáció

2011. máj. 17

Budapesten, május 31-én kedden este 18:00 órától ismét 12 Kristály-DNS szál aktiválást tartunk, amelyre szeretettel várlak!

A Meditáció után akár Te is otthon nap-mint-nap elvégezheted ezt az aktiválást, amelyhez nyomtatott segédletet adunk. Az aktiválásról tudni kell, hogy angyali és szellemi támogatás alatt áll, a földi élet átnemesítését szolgálja, a régi ember elengedését és az új befogadását.

A 12 DNS szálhoz tartozik 12 kristály is, amely a napi szellemi munkánkat tudja erősíteni. Erről is adunk át nyomtatott információt.

A 12 DNS szál aktiválásával az ember EREDENDŐ teljességébe tudsz belépni. Ez az aktiválási folyamat már évek óta tart, de a figyelem segítségével az életedben tudatosan megélheted a változásokat

Kristályok az Ember szolgálatában állnak, csodálatos segítők, gyógyítók, s használatukkal nem ?csak? testi-szellemi-lelki bajokat, kórokat lehet gyógyítani, hanem sokkal de sokkal többre képesek.

dimenzióváltásban és a kristály tudatosságba való emelkedésben rendkívüli segítséget nyújthatnak. A Kryon és Kuthumi csatornázásokból kapott az emberiség információt arra, hogy melyik az a 12 kristály, amely segít az Embernek újra aktiválnia a teljes 12 DNS spirált, így nyílva egy sokkal magasabb rendű tudati létezés felé.

Ha együtt dolgozol ezzel a 12 Mesterkristállyal, azok elismerésével, érzékennyé válsz arra, hogy miben segíthetnek neked, könnyedebben rá tudsz hangolódni arra, hogy tested DNS spiráljai mit próbálnak meg neked megmutatni. Így tudsz TELJES EMBERRÉ válni.

Helyszín: Sziddhárta Központ, Bp. VI. ker. Andrássy út 98. fsz (Juhar terem)

Időpont: május 31-én kedden este 18:00 órától 20:00 -ig

Belépő: 1000 forint (ismétlőknek adomány jellegű)

A helyszínen kedvezménnyel megvásárolható a 12 DNS szálhoz tartozó Kristály, Ékszer és Elixír. Részletek:

http://csillagekszer.hu/dns-talizman/

 

5 hozzászólás

Krisztina mondta:

Kedves Balázs!:)
Lenne egy kérdésem azzal kapcsolatban, hogy a 12 Dns meditácóra velem tarthat e egy 10 éves kislány aki nagyon nyitott az e fajta dolgokra,ugyanis ő már volt egy meditáción.
Előre is köszönöm.

Kiss Balázs Kunó mondta:

Szeretettel várjuk őt is! :)

Balázs

Tarr Krisztina mondta:

Szia Balázs!

Érdekelne, lesz-e még nyáron vagy ősszel ilyen meditáció? Én nem vagyok budapesti, ezért jó lenne előre tudni, ha van ilyen program.
Köszönöm:
Tarr Krisztina

Dunka BeatrixNév mondta:

Én szintén vidéki pécsi vagyok. Szeretném tudni, hogy esetleg jössz-e Pécsre, vagy egy következő pesti előadás időpontja, hogy tudjak előre készülni. Köszi. Beus

Kiss Balázs Kunó mondta:

Kedves Krisztina!
Igen, lesz nyáron is, július 19-én.

Kedves Beus!
Tavaly voltam Pécs városában meditációt tartani, ha idén is hívnak, akkor megyek.

Szeretettel,
Balázs