Programajánló

(Bp) 12 DNS aktiválás ? Kristálymeditáció

2010. nov. 19

Budapesten, december 2-án csütörtökön este 18:00 órától ismét 12 Kristály-DNS szál aktiválást tartunk, amelyre szeretettel várlak!

A Meditáció után akár Te is otthon nap-mint-nap elvégezheted ezt az aktiválást, amelyhez nyomtatott segédletet adunk. Az aktiválásról tudni kell, hogy angyali és szellemi támogatás alatt áll, a földi élet átnemesítését szolgálja, a régi ember elengedését és az új befogadását.

A 12 DNS szálhoz tartozik 12 kristály is, amely a napi szellemi munkánkat tudja erősíteni. Erről is adunk át nyomtatott információt.

Kristályok az Ember szolgálatában állnak, csodálatos segítők, gyógyítók, s használatukkal nem ?csak? testi-szellemi-lelki bajokat, kórokat lehet gyógyítani, hanem sokkal de sokkal többre képesek.

dimenzióváltásban és a kristály tudatosságba való emelkedésben rendkívüli segítséget nyújthatnak. A Kryon és Kuthumi csatornázásokból kapott az emberiség információt arra, hogy melyik az a 12 kristály, amely segít az Embernek újra aktiválnia a teljes 12 DNS spirált, így nyílva egy sokkal magasabb rendű tudati létezés felé.

Ha együtt dolgozol ezzel a 12 Mesterkristállyal, azok elismerésével, érzékennyé válsz arra, hogy miben segíthetnek neked, könnyedebben rá tudsz hangolódni arra, hogy tested DNS spiráljai mit próbálnak meg neked megmutatni. Így tudsz TELJES EMBERRÉ válni.

Helyszín: Sziddhárta Központ, Bp. VI. ker. Andrássy út 98. fsz

Időpont: december 2-án csütörtök este 18:00 órától 19:00 -ig

Belépő: 1500 forint.

A helyszínen kedvezménnyel megvásárolható a 12 DNS szálhoz tartozó kristály. Részletek:

http://csillagekszer.hu/dns-talizman/

– – – – – – – – – – –

4 hozzászólás

Ollé Ágnes mondta:

Szia!

Jómagam Orosházán csöppentem bele a DNS aktiválás folyamatába. van egy könyvem, és egy társsal megcsináltam a fiatalság és életerő száljának aktiválását, és várom a következő lehetőséget. Fantasztikus érzés volt, és érzem, hogy valami történt, bár nem tudom még pontosan, mi is. Kérdésem, mit ajánlasz annak, akinek nincs módja Budapestre felutazni 1-1 aktiválásra, de nagyon szeretne részt venni rajta? Van-e mód, hogy akár fizetés helyében megkapja ezeket a meditációkat? Vagy… Szegeden esetleg terveztek ilyet…..vagy Békéscsabán? Üdv, Ollé Ágnes

Kiss Balázs Kunó mondta:

Kedves Ágnes!

Ha hívnak, szívesen megyek meditációt tartani Szegedre vagy Csabára is, csak szervezés kérdése. :)

A medit csak élőben tarthatom meg.

Minden jót,
Balázs

Ágnes mondta:

Szia Balázs!

Phu, ezt nagyon jó tudni! Milyen feltételekkel szoktál egy ilyet vállalni; úgy értem létszám, költségek, feltételek? Tudnál informálni esetleg?
Üdv, és szép napot, Ági

Dunka Beatrix mondta:

Én Pécsen lakom, igen nehezen járok. Szeretném megérdeklődni, hogy a közeljövőben nem tartasz-e meditációt Pécsen?

Pécs 2010.nov.29. Beus