Programajánló

12 DNS Aktiválás – Meditáció

2011. Már. 23

Budapesten, április 8-án pénteken este 18:00 órától ismét 12 Kristály-DNS szál aktiválást tartunk, amelyre szeretettel várlak!

A Meditáció után akár Te is otthon nap-mint-nap elvégezheted ezt az aktiválást, amelyhez nyomtatott segédletet adunk. Az aktiválásról tudni kell, hogy angyali és szellemi támogatás alatt áll, a földi élet átnemesítését szolgálja, a régi ember elengedését és az új befogadását.

A 12 DNS szálhoz tartozik 12 kristály is, amely a napi szellemi munkánkat tudja erősíteni. Erről is adunk át nyomtatott információt.

Kristályok az Ember szolgálatában állnak, csodálatos segítők, gyógyítók, s használatukkal nem ?csak? testi-szellemi-lelki bajokat, kórokat lehet gyógyítani, hanem sokkal de sokkal többre képesek.

dimenzióváltásban és a kristály tudatosságba való emelkedésben rendkívüli segítséget nyújthatnak. A Kryon és Kuthumi csatornázásokból kapott az emberiség információt arra, hogy melyik az a 12 kristály, amely segít az Embernek újra aktiválnia a teljes 12 DNS spirált, így nyílva egy sokkal magasabb rendű tudati létezés felé.

Ha együtt dolgozol ezzel a 12 Mesterkristállyal, azok elismerésével, érzékennyé válsz arra, hogy miben segíthetnek neked, könnyedebben rá tudsz hangolódni arra, hogy tested DNS spiráljai mit próbálnak meg neked megmutatni. Így tudsz TELJES EMBERRÉ válni.

Helyszín: Sziddhárta Központ, Bp. VI. ker. Andrássy út 98. fsz

Időpont: április 8-án péntek este 18:00 órától 20:00 -ig

Belépő: 1000 forint.

A helyszínen kedvezménnyel megvásárolható a 12 DNS szálhoz tartozó kristály, ékszer. Részletek:

http://csillagekszer.hu/dns-talizman/

 

2 hozzászólás

Éva2 mondta:

Kedves Balázs!

Ha jól tudom ez az a 12 ásvány:

Ametiszt
Kvarc
Tigrisszem
Rózsakvarc
Szodalit
Citrin
Labradorit
Pirit
Szugilit
Rodokrozit
Chaorit
Szelenit

Itt a Kvarc pontosan mit jelent? A kavrcnak nagyon sok változata van. Kvarc a hegyi kristály, a kalcedon, a jáspis, az achát, stb. Mit kell értenünk a Kvarc alatt? Bármelyiket?

Éva

Kiss Balázs Kunó mondta:

Itt megtalálod a 12 kristályt és leírását (a lap második felében)
http://csillagekszer.hu/dns-talizman/

Balázs