Programajánló

12 DNS aktiválás – Meditáció

2010. jún. 25

Budapesten, július 15-én csütörtökön este 18:00 órától 12  DNS szál aktiválást tartunk, amelyre szeretettel várlak!

A Meditáció után akár Te is otthon nap-mint-nap elvégezheted ezt az aktiválást, amelyhez nyomtatott segédletet adunk. Az aktiválásról tudni kell, hogy angyali és szellemi támogatás alatt áll, a földi élet átnemesítését szolgálja, a régi ember elengedését és az új befogadását.

A 12 DNS szálhoz tartozik 12 kristály is, amely a napi szellemi munkánkat tudja erősíteni. Erről is adunk át nyomtatott információt.

Ezen a napon 10 milliószoros nap van!

A Kristályok az Ember szolgálatában állnak, csodálatos segítők, gyógyítók, s használatukkal nem ?csak? testi-szellemi-lelki bajokat, kórokat lehet gyógyítani, hanem sokkal de sokkal többre képesek.

A dimenzióváltás és a kristály tudatosságba való emelkedésben rendkívüli segítséget nyújthatnak. A Kryon és Kuthumi csatornázásokból kapott az emberiség információt arra, hogy melyik az a 12 kristály, amely segít az Embernek újra aktiválnia a teljes 12 DNS spirált, így nyílva egy sokkal magasabb rendű tudati létezés felé.

Ha együtt dolgozol ezzel a 12 Mesterkristállyal, azok elismerésével, érzékennyé válsz arra, hogy miben segíthetnek neked, könnyedebben rá tudsz hangolódni arra, hogy tested DNS spiráljai mit próbálnak meg neked megmutatni. Így tudsz TELJES EMBERRÉ válni.

Helyszín: Sziddhárta Központ, Bp. VI. ker. Andrássy út 98. fsz (ahol a bankautómata van)

Időpnt: július 15-én csütörtök este 18:00 órától 19:00 -ig

Belépő: 1500 forint. (akik már ismételnek, azok számára 500 forint)

A helyszínen kedvezménnyel megvásárolható a 12 DNS szálhoz tartozó kristály. Részletek:

http://csillagekszer.hu/dns-talizman/

6 hozzászólás

Kiss Balázs Kunó mondta:

Kérek mindenkit, hogy csak a bejegyzéshez tartozó témában tegye közzé gondolatait.
Köszönöm!
Balázs

Lemberg Rózsa mondta:

Szia Balázs!

Nagyon jól éreztem magam ezen a meditáción, bár tudom hogy szükségem van az ismétlésre.
Mondtad, hogy milyen hatásai lehetnek a DNS aktiválásnak, de nem gondoltam hogy ennyire erősek! Este fejfájással feküdtem le, reggel arra ébredtem hogy bedugult az orrom,,,egész nap fokozódott a rossz közérzettel, nem kaptam levegőt, szédültem, fájt a torkom, köhögtem, és a nap második felétől belázasodtam, nem volt energiám, naponta többször is le kellett feküdjek, mert nem tudtam tartani magamat. Mai napon már kicsit jobb a közérzetem, de energiám még mindig nincs, és az előző napi hatások még mindig megvannak, talán kissé gyengébbek…hát tisztul a szervezetem rendesen, de örülök neki!

Kérlek hogy a DNS aktiválási dokumentumot és a hozzá tartozott magyarázatot küld el részemre. Köszönöm.
Legyen szép napod, hétvégéd. üdvözlettel, Lemberg Rózsa

Kiss Balázs Kunó mondta:

Köszönöm Rózsa a beszámolót!
Az anyagot máris küldöm.

szeretettel,
Balázs

radosildiko mondta:

Kedves Balázs!

Nagyon jól éreztük magunkat a párommal a meditáción. A meditáció hatásai számunkra igen pozitívak, azóta még harmónikusabb az életünk és a gyengítő erők kevésbé jutnak el hozzánk.
Szívesen megosztom a meditáció alatti élményemet: az 12 DNS spirálom, minden egyes szála kifényesedett, ismerem az ásványokat, ezért az egyes szálakhoz rendelt kristályok színét,hatását is hozzárendeltem. A végén a 12 DNS szál egy nagyon erős, rugalmas és fényes spirállá alalkult. Fényesen, szinte világítva forgott spirálisan. Engem nagyon megerősített.
Mi Dunaújvárosban élünk, szeretném Tőled kérni a 12 DNS aktiválás meditáció leírását, hogy otthon bármikor elvégezhessük.
Örülünk, hogy részt vehettünk a meditáción és megismertünk Téged!
Napsugaras szép hetet kívánva, üdvözlünk:

Rados ildikó Lilla és Téglás zoltán Csaba

Siraha mondta:

Kedves Balázs !
Köszönet a mai esti meditációért!!!! Nagyon rossz, lemerült állapotban érkeztem, meditáció közben hihetetlen melegem lett, nagyon sok blokkom oldódott, és mire hazaértem jelentősen megnőtt az energiám. Ez nem azonnali tapasztalat de visszajelezném hogy remekül működött, mondhatom rövid időn belül jelentős a változás.
A Te előadásod a 2012 konf-ról nagyon érdekelne, egyszerűen nem tudtam megnézni és letölteni és Keresztesi Mária elérhetőségét én is megköszönném ,és a pdf-ben ígért meditációs anyagot is!
Köszönöm
Siraha

Gál Tibor mondta:

Szia Balázs

Nagyon tetszett a DNS meditáció, szeretném barátaimnak megmutatni és magam is többször elvégezni. Kérlek küldj leírást hogyan végezzük a gyakorlatot.

Köszönettel: Tibor