Programajánló

12 DNS aktiválás – Meditáció

2011. ápr. 17

Budapesten, május 3-án kedden este 18:00 órától ismét 12 Kristály-DNS szál aktiválást tartunk, amelyre szeretettel várlak!

A Meditáció után akár Te is otthon nap-mint-nap elvégezheted ezt az aktiválást, amelyhez nyomtatott segédletet adunk. Az aktiválásról tudni kell, hogy angyali és szellemi támogatás alatt áll, a földi élet átnemesítését szolgálja, a régi ember elengedését és az új befogadását.

A 12 DNS szálhoz tartozik 12 kristály is, amely a napi szellemi munkánkat tudja erősíteni. Erről is adunk át nyomtatott információt.

A 12 DNS szál aktiválásával az ember EREDENDŐ teljességébe tudsz belépni. Ez az aktiválási folyamat már évek óta tart, de a figyelem segítségével az életedben tudatosan megélheted a változásokat

Kristályok az Ember szolgálatában állnak, csodálatos segítők, gyógyítók, s használatukkal nem ?csak? testi-szellemi-lelki bajokat, kórokat lehet gyógyítani, hanem sokkal de sokkal többre képesek.

dimenzióváltásban és a kristály tudatosságba való emelkedésben rendkívüli segítséget nyújthatnak. A Kryon és Kuthumi csatornázásokból kapott az emberiség információt arra, hogy melyik az a 12 kristály, amely segít az Embernek újra aktiválnia a teljes 12 DNS spirált, így nyílva egy sokkal magasabb rendű tudati létezés felé.

Ha együtt dolgozol ezzel a 12 Mesterkristállyal, azok elismerésével, érzékennyé válsz arra, hogy miben segíthetnek neked, könnyedebben rá tudsz hangolódni arra, hogy tested DNS spiráljai mit próbálnak meg neked megmutatni. Így tudsz TELJES EMBERRÉ válni.

Helyszín: Sziddhárta Központ, Bp. VI. ker. Andrássy út 98. fsz

Időpont: május 3-án kedden este 18:00 órától 20:00 -ig

Belépő: 1000 forint (ismétlőknek adomány jellegű)

A helyszínen kedvezménnyel megvásárolható a 12 DNS szálhoz tartozó kristály, ékszer. Részletek:

http://csillagekszer.hu/dns-talizman/

 

2 hozzászólás

Gizus mondta:

Túl vagyok rajta, nagyszerű tapasztalataim vannak. Ajánlom mindenkinek tiszta szívvel.

Bogi mondta:

Teljesen feltöltődtem, és könnyűvé váltam. Ha ez így marad most már nagyon boldog leszek. (ezt azért írtam, mert ezt szeretném!:))A problémák amik nincsenek, úgyis mindig jönnek, csak az a nem mindegy milyen állapotban vagyok, amikor megtalálnak. Szeretném, ha most ez valamit lezárna, és valamit elindítana. Egy hónap múlva meglátjuk. :)